Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:29 Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.
Εγώ δεν σε έχω σε καμία εκτίμηση πλέον.
Δεν έχω κάτι κοινό μαζί σου.

Εγώ πάω Τούμπα, πάω Παλατάκι.
Με εσένα, δεν έχω κάτι κοινό.
Όπως μου μιλάς, έτσι θα σου μιλάω.
Πολύ σε ανέχτηκα.

Πάνω από όλα, δεν έχω σε εκτίμηση, όσους έχουν σε εκτίμηση, μόνο όσους συμφωνούν με τις απόψεις τους.

Εντάξει είμαστε;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

leon2202 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:12 Billpaok666
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27

Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια

Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.

Έφαγε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΝ γιαυτό το σχόλιο

Τσίπα δεν έχεις εσύ που το έκανες ?
Όργια γράφονται δύο μήνες τώρα και οι γνωστοί έχουν μόνιμη ασυλία αφού εκτελούν έργο.......

Τον γνωρίζεις μάλιστα τόσο καλά, ώστε το σύστημα μας ενημερώνει ότι είστε και το ίδιο άτομο

Έφυγες μόνιμα λόγω διπλού λογαριασμού ΚΑΙ εμπαιγμού ΚΑΙ προσβολής

Φίλαθλοι, μην ξεβρακωνεστε!
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
eorptol1, Χωρικός, ToMousiTouCrespo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αφού το έγραψε το παιδί τον ήξερε, δεν είπε και κανένα ψέμα αν το δεις με το γράμμα του νόμου :lol: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
eorptol1, navigator11, st4this, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:36 Εσύ να μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Γράψατε τους mods στα αρχίδια σας.
Συνεχίστε το διχασμό.

Αν υπάρξει δικαιοσύνη, όλοι μαζί θα το φάμε το μπαν.

Μην ναυαγείς των ευθυνών σου.

Και εσύ @Guitarman και ο @renegade και ο @Montrealiotis και ο @ΚΩΣΤΑΣ2019 και ο @aivas19 .

Κανονικά και ο υπέρ spammer @eorptol1.

Κάτι είπε ο @Odi πριν λίγες μέρες, αλλά όταν ήταν mod ήσασταν σούζα, τώρα πήρατε αέρα και τα έχετε γειώσει όλα.

Οι κανονισμοί είναι για τον πούτσο. Τους έχετε για τον πούτσο. Τους γράφουν όλοι στα αρχίδια τους.

Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν.
Μέρος του προβλήματος είσαι.

Εγώ απλά αντιδρώ.
Έχεις προκαλέσει αυτόν τον χαμό αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις η κανείς ότι δεν το καταλαβαίνεις...
These users thanked the author eorptol1 for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:35
Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:29 Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.
Εγώ δεν σε έχω σε καμία εκτίμηση πλέον.
Δεν έχω κάτι κοινό μαζί σου.

Εγώ πάω Τούμπα, πάω Παλατάκι.
Με εσένα, δεν έχω κάτι κοινό.
Όπως μου μιλάς, έτσι θα σου μιλάω.
Πολύ σε ανέχτηκα.

Πάνω από όλα, δεν έχω σε εκτίμηση, όσους έχουν σε εκτίμηση, μόνο όσους συμφωνούν με τις απόψεις τους.

Εντάξει είμαστε;
Εντωμεταξύ μαλώνεται για το τίποτα. Αν οι Αμερικάνοι είναι ο Μάσκ παρέα με τον Μπέζος, το να υπερασπίζεσαι @Special 4 τον Τέλη θα είναι παράλογο. Από την άλλη αν οι Αμερικάνοι είναι ο Τομ Παπαδόπουλος και η παρέα του, δεν νομίζω ο @Montrealiotis να τους προτιμάει από τον Τέλη. Πρώτος θα βγει και θα κράξει. Παθιαζόμαστε για πράγματα παράλογα. Να δούμε τα δεδομένα πρώτα. Καλό είναι να εκφράζουμε την άποψη μας, αλλά να μην αφήνουμε το πάθος μας να κυριεύσει. Νομίζω πως και οι δυο σας, έχετε κοινό το καλό του ΠΑΟΚ. Για κάποιον λόγο είσαι heavily emotionally invested στον Τέλη. Τους αντίστοιχους του Ιβάν τους καταλαβαίνω (ίσως γιατί είμαι ένας από αυτούς). Μακάρι να δικαιωθεί το πάθος σου και να γίνει ο Τέλης στο μπάσκετ, Ιβάν χ 3. Υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει; Υπάρχουν όμως αμφιβολίες που δεν μπορείς να κακήσεις κανέναν γιατί τις εχει. Θελημένα (το κακό σενάριο) ή μη (το καλό σεναριο) η αναμπουμπουλα ΑΣ, ΝΔ, Θ4, Metropolis έκανε ζημιά στον Τέλη.
These users thanked the author Psaras for the post (total 4):
Nassos, navigator11, eorptol1, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε συ, δουλευόμαστε τώρα; Πήγαμε από το "πάρτε το απόφαση, ο ΤΕΛΑΡΟΣ είναι ΕΔΩ, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω" στο "να αποσύρει ΧΘΕΣ το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ". Αυτό, συγγνώμη κιόλας, δε συνιστά heavily emotionally investment σε κανέναν Μυστακίδη. Αν ο Τέλης είχε προσφέρει το 1/10 όσων έχει ο Ιβάν και εισέπραττε τέτοια συμπεριφορά από τον ΑΣ, σε συνεννόηση με τον όποιον ενδιαφερόμενο Σαββίδη, βάσει των όσων τουλάχιστον έχει γράψει ο συγκεκριμένος όλο αυτό το διάστημα, θα ζητούσε να ξανατεθεί υπό συζήτηση το σενάριο επαναφοράς της θανατικής ποινής.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Nassos, theo-drama
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Όπως λέμε για τους αρδ....μην τους ακούτε...

Έτσι και για εδώ λέμε....μην τους διαβάζετε....

Διάλογος...αντίλογος...παράλογος...και κλαιν μαιν

Αλεα γιαχτα εστ....οπως έλεγε και ο μαύρος επάνω στο κατάρτι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”