Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Rexaris »

Special 4 έγραψε: Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.

Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον στηρίζαμε τόσα χρόνια, από το υστέρημά μας, για να μην διαλυθεί το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και τώρα...θου κύριε φυλακί τω στοματί μου.
Χαλάρωσε φίλε λίγο με τα oversize και τις εκφράσεις. Η γνώμη σου αρκεί.

================================================================
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:31
Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Έχω εμπιστοσύνη στο Χατζόπουλο και στους αμερικάνους.
Δικαίωμα σου να μην έχεις.
Στον τέλη πάντως όπως τον λες γιατί μάλλον είναι και φίλος σου τυφλή Ε;
Όχι τέτοια παρακαλώ.

================================================================
Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27 Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Κόψε τις ειρωνίες σε παρακαλώ.
These users thanked the author Rexaris for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για γεωπολιτικους κ μόνο λόγους στηριζω Αμερικα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

dragon έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:59 Για γεωπολιτικους κ μόνο λόγους στηριζω Αμερικα
Η Αμερικα στηρίζει ή όχι αυτό που στηλιτεύεις για τη Γάζα? Για τα παιδιά που χάνονται ?

Εγώ όταν θα παίξουμε με την γνωστή ομάδα, θα πάω με παλαιστινιακό φουλάρι στην Τούμπα.

Εσύ να πας με σημαία αμέρικα και μιλφ - όιλ, τραμπιστάν και αστέρι 🌟.

Κάνω παρατηρήσεις μόλις από πάνω και σε σένα και σε αυτούς που σε ειρωνεύονται και με γράφεις κανονικά. Μια μέρα μπαν και είναι και πολύ επιεικές.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:10
dragon έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:59 Για γεωπολιτικους κ μόνο λόγους στηριζω Αμερικα
Η Αμερικα στηρίζει ή όχι αυτό που στηλιτεύεις για τη Γάζα? Για τα παιδιά που χάνονται ?

Εγώ όταν θα παίξουμε με την γνωστή ομάδα, θα πάω με παλαιστινιακό φουλάρι στην Τούμπα.

Εσύ να πας με σημαία αμέρικα και μιλφ - όιλ, τραμπιστάν και αστέρι 🌟.

Κάνω παρατηρήσεις μόλις από πάνω και σε σένα και σε αυτούς που σε ειρωνεύονται και με γράφεις κανονικά. Μια μέρα μπαν και είναι και πολύ επιεικές.
Προφανώς τρολαρω βασισμένος σε αυτά που ακούσαμε απο ΑΣ πριν 2 εβδομάδες περί γεωπολιτικής παπαροσυνης.
Καλα θα κάνεις θα πας με σημαία Παλαιστίνης οπως φαντάζομαι δεν στηρίζεις για αυτο τους Αμερικάνους δεν θα στηρίζεις κ τους εφοπλιστές αν θες να εισαι συνεπής.

Τα μπλε που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω. Μόλις γύρισα απο δουλειά διάβασα τι εχει αναφερθεί απο Χατζόπουλο κ έγραψα το παραπάνω. Δεν έχω διαβάσει κατι άλλο στο τοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Υπάρχουν μερικά (όχι ένα και δύο) συγκεκριμένα μέλη που σήμερα καρφώθηκαν άσχημα

Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα

Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης

Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις

Έχουν ήδη πέσει κάποια Μπαν

Από αύριο θα συνεχιστούν
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Thax, eorptol1, navigator11
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Ημουν και είμαι απόλυτα αντίθετος στα του Μυστακίδη και του γηπέδου. Όχι ως πρόσωπο-μιας και δεν τον ξέρω-αλλά ως προς τη μεθόδευση και στόχευση. Στο θέμα της ΚΑΕ όμως δεν μπορούμε να είμαστε επί της αρχής αντίθετοι. Το τμήμα έχει ανάγκη κι αυτός πάει και κάνει πρόταση να το αναλάβει. Το οτι μπορεί να εχει κι αλλα στο μυαλό ή οτι μπορεί να μην το κάνει απολυτα για την ψυχή της ασπρόμαυρης μάνας του, σύμφωνοι. Η ΚΑΕ όμως έχει ανάγκη οικονομικά ισχυρότερης διοίκησης. Η ιδια, πανάξια, νυν διοίκηση, το αποδέχεται αυτό. Να ζητήσει τις εγγυήσεις που πρεπει και να δεχτεί την πρόταση εφόσον ο Μυστακίδης δεν κάνει πίσω. Μία προϋπόθεση βαζω μόνο ως φίλαθλος. Να συμφωνήσει ο Μυστακίδης να ξεκαθαρίσει ο ερασιτέχνης από όλες τις κατσαρίδες με τις οποίες ο ίδιος συνεργάστηκε. Το καλύτερο θα ηταν μάλιστα να έβγαινε ενα νέο ΔΣ στον ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Χατζόπουλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elkjaer την Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ άμα δεν βγει ο αναλυτής της γεωπολιτικής να μας αναλύσει τα δεδομένα με τα καπιταλ κοντρολς στην Αμερική, δεν πιστεύω τίποτα. Αν δεν έχουν οι αμερικανοί proof of funds από τράπεζα της βενεζουελας αύριο τα ξημερώματα λυπάμαι
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους. Μιλάμε για μια ΚΑΕ που παρακαλάει για επενδυτή σχεδόν 30 χρόνια.

Θεωρώ ντροπή σε site που φέρει την ταμπέλα «το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ» απλά να μπαναρει κόσμο που λέει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει το site.

Ενα site που πριν λίγο καιρό χαρακτήριζε τους αντιφρονούντες «τρύπιους», «πελάτες και όχι οπαδούς», ότι «ψάχνουν τον επόμενο sugar daddy» και «δεν είναι ΠΑΟΚ». Φυσικά κανένας δεν τιμωρήθηκε γ αυτά (αφού και η ίδια η διαχείριση τα είπε).

Το μόνο που θέλω εγώ είναι στο τέλος να μην μείνει η ΚΑΕ με το πουλί στο χέρι γιατί τότε οι ευθύνες θα είναι μεγάλες , θα έχει χαθεί μια ιστορική ευκαιρία να βγει το μπάσκετ από τον βάλτο.

Και θα είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο σύλλογος θα το πληρώσει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

dragon έγραψε: Τα μπλε που γράφεις δεν τα καταλαβαίνω. Μόλις γύρισα απο δουλειά διάβασα τι εχει αναφερθεί απο Χατζόπουλο κ έγραψα το παραπάνω. Δεν έχω διαβάσει κατι άλλο στο τοπικ
Το μπλε ήταν από μένα και απευθυνόταν στον Special. Κανονικά κάνω παράθεση σε ξεχωριστό μήνυμα αλλά αυτό έτυχε έτσι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα συνεδριάσει η επιτροπή μετόχων της ΚΑΕ τον Ιανουάριο για τις εγγυήσεις που θα ζητηθούν από τους υποψήφιους επενδυτές.
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ας συνεδριάσει και το Πάσχα.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:10 «Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους. Μιλάμε για μια ΚΑΕ που παρακαλάει για επενδυτή σχεδόν 30 χρόνια.

Θεωρώ ντροπή σε site που φέρει την ταμπέλα «το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ» απλά να μπαναρει κόσμο που λέει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει το site.

Ενα site που πριν λίγο καιρό χαρακτήριζε τους αντιφρονούντες «τρύπιους», «πελάτες και όχι οπαδούς», ότι «ψάχνουν τον επόμενο sugar daddy» και «δεν είναι ΠΑΟΚ». Φυσικά κανένας δεν τιμωρήθηκε γ αυτά (αφού και η ίδια η διαχείριση τα είπε).

Το μόνο που θέλω εγώ είναι στο τέλος να μην μείνει η ΚΑΕ με το πουλί στο χέρι γιατί τότε οι ευθύνες θα είναι μεγάλες , θα έχει χαθεί μια ιστορική ευκαιρία να βγει το μπάσκετ από τον βάλτο.

Και θα είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο σύλλογος θα το πληρώσει.
Βρίσκεις ύποπτο το timing αλλά δεν βρίσκεις ύποπτο το timing του ενδιαφέροντος Τέλη για το μπάσκετ ενώ ποτέ καν δεν είχαν υπάρξει αναφορές για κάτι τέτοιο. OK.
These users thanked the author Thax for the post (total 3):
eorptol1, Guitarman, navigator11
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.
Δεν γράφω κάτι γιατί θα φάω μπαν. Ξεβράκωμα. Οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Τέλη;
These users thanked the author Thax for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος Κατσαρής κι οι συν αυτώ εντός τριών ημερών κατόρθωσαν να εύρουν κραταιό χρηματοδότη για την τάχιστη ανέγερση της νέας Τούμπας.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Taseos, Guitarman, Psaras, Thax
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εδω μεσα το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οτι κάποιοι ειναι περισσότερο σαββιδης η μυστκιδης παρα ΠΑΟΚ.
Ο ενας μιλαει για ΝΔ ο αλλος για λιμάνια μπλα μπλα μπλα.
Το καλο,του ΠΑΟΚ τελικα ποιο ειναι?
Θελουμε να δουμε μπασκετικό ΠΑΟΚ με επιτυχίες?
Εχουμε κ τους ρουφιάνους δημοσιογράφους που παρασύρουν το κοσμο να τάσσεται μια με τον εναν μια με τον άλλο...
Ντροπή πραγματικα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”