Το «αχρηστες, ανουσιες» ειναι προσωπικη σου αποψη. Η συζητηση μπορει να θεωρηθει σχετικη και χρησιμη για το τοπικ. Το ιδιο και για το παράδειγμα που εφερες, υποκειμενικο ειναι.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:29Στο εξηγησα δυο φορες.Γεμιζετε το τοπικ με αχρηστες κι ανουσιες αντιπαραθεσεις που δε σχετιζονται μ αυτο καθ αυτο το τοπικ .
Μπαινουμε στο τοπικ της ΚΑΕ να διαβασουμε αν υπαρχει συγκεκριμενη προταση ,ποσα,χρονοδιάγραμμα κλπ και εχει 4-5 σελιδες αντιπαραθεσεις αν επρεπε ο Μυστακιδης να παρει η οχι τη ΚΑΕ αν ειναι ενταξει χαρακτηρας,αν πρεπει να αφησει την κατασκευη της Τουμπας και χιλια αλλα γυρω γυρω.
Ειναι το ιδιο που γινεται στις μεταγραφες οταν ανοιγει κουβεντα πχ αν πρεπει να μεινει ο Τσαλοφ η να ερθει αλλο φορ.Χανεται η οποια πληροφορια για πιθανες μεταγραφες σε σελιδες αντιπαραθεσεων(να μεινει,να φυγει) που δεν αφορουν το τοπικ.
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- abc_o_ karpouzas
ΠΑΟΚ εισαι....

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Guitarman
Λυπάμαι που το λέω αλλά η εικόνα του φόρουμ είναι θλιβερή. Διαρκές κούνημα δαχτύλου και προσωπικές επιθέσεις επειδή δε μας αρέσει μια άποψη, ακόμα και αν αυτή εκφράζεται κόσμια ή ακόμα και αναφέρεται σε γεγονότα. Χθες παρέθεσα ένα γεγονός, αυτό "της πρόσληψης του Κούγια για δικηγόρο στην υπόθεση Λουτσέσκου". Αυτό χαρακτηρίστηκε αήθες και ακολούθησαν διάφορα. Δε χαρακτήρισα τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή , είπα απλά ότι το επιχείρημα της ηθικής μπάζει γιατί το χρησιμοποιούμε όποτε και όπου θέλουμε και άμα λάχει αυτοακυρωνόμαστε όταν αλλάζουν κάποιοι ρόλοι. Όταν ο Κούγιας έκανε ότι έκανε στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας ήταν κακός, τώρα είναι καλός γιατί προσλήφθηκε για συγκεκριμένο λόγο. Αυτό που είπα ήταν απάντηση στο επιχείρημα αν θα δεχόμασταν να μπει ο Μαρινάκης, ο Μπέος κτλ , το οποίο επιχείρημα σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Μυστακίδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν απευθύνομαι στους μοντς γιατί κάνουν ότι μπορούν, αλλά σε κάποια μέλη , το να φοράς ασπρόμαυρα γυαλιά και να τα βλέπεις όλα άσπρα ή μαύρα δε σε κάνει περισσότερο ΠΑΟΚτσή. Καλή συνέχεια.
Billpaok666
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27
Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια
Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.
Έφαγε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΝ γιαυτό το σχόλιο
Τσίπα δεν έχεις εσύ που το έκανες ?
Όργια γράφονται δύο μήνες τώρα και οι γνωστοί έχουν μόνιμη ασυλία αφού εκτελούν έργο.......
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27
Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια
Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.
Έφαγε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΝ γιαυτό το σχόλιο
Τσίπα δεν έχεις εσύ που το έκανες ?
Όργια γράφονται δύο μήνες τώρα και οι γνωστοί έχουν μόνιμη ασυλία αφού εκτελούν έργο.......
Ζητάω από τους mods να μου ρίξουν μπαν γιατί μπήκα στη διαδικασία να απαντάω σε ειρωνείες και γελοιότητες.
Δεν θέλω να τιμωρηθούν οι είρωνες, ούτε ζητάω κάποιο μπαν για αυτούς.
Αναφέρομαι σε @Montrealiotis, @ΚΩΣΤΑΣ2019 και @Guitarman.
Αναγνωρίζω ότι έσφαλλα που μπήκα σε συζήτηση με αυτά τα άτομα και φταίω εγώ.
Ό,τι διάρκεια και να αποφασίσετε έχετε δίκιο.
Ευχαριστώ.
Δεν θέλω να τιμωρηθούν οι είρωνες, ούτε ζητάω κάποιο μπαν για αυτούς.
Αναφέρομαι σε @Montrealiotis, @ΚΩΣΤΑΣ2019 και @Guitarman.
Αναγνωρίζω ότι έσφαλλα που μπήκα σε συζήτηση με αυτά τα άτομα και φταίω εγώ.
Ό,τι διάρκεια και να αποφασίσετε έχετε δίκιο.
Ευχαριστώ.
@Special 4
Δε νομίζω ότι έχω μιλήσει μαζί σου. Έκανα μόνο μια παράθεση σε ποστ σου που προτείνεις αποχώρηση του Τέλη.
Γενικά το ύφος σου είναι εριστικό εδώ και μέρες και για αυτό δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου τελευταια. Παλαιοτερα εκανα κουβεντες και διαπιστωσα το χασμα αποψεων.
Αυτό που κανεις όμως εδώ είναι να φωτογραφίζεις εμένα και άλλους 2 σαν υπαίτιους (???) για ποιο πράγμα? Για τα νευρα σου? Απο την στιγμη που βγηκε το νεο για τους Αμερικλανους (οπως τους χαρακτηριζες κατα κορον) εχεις λυσσάξει. Γραφαμε οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα εξελιξη και προσωπικα θα τους προτιμουσα γιατι δεν υπαρχει λογος ενας ασχετος επενδυτης εξ Αμερικης να δημιουργησει τις εντάσεις που δημιούργησε ο Τελης λόγω του πρόσφατου παρελθόντος και εσύ γέμιζες το τοπικ με ειρωνείες.
Επειδή λοιπόν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να μας κατηγορήσεις κάθεσαι και μας κάνεις mentioned στο ποστ σου για να μας στοχοποιησεις στους mods που θα βρουν το πρωί δεκάδες σελίδες και προφανώς θα είναι δύσκολο να βγάλουν άκρη. Αυτό το λένε κάπως στο χωριό μου αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη να σου πω πώς...
Σπέσιαλ αγόρι μου εχεις ξεφύγει. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφουμε μη τα διαβάζεις. Εγώ δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται μαζί σου. Μην ασχολείσαι ούτε εσύ. Ειδικά με αυτό τον απαράδεκτο και ύπουλο τρόπο που κάνεις τώρα.
Δε νομίζω ότι έχω μιλήσει μαζί σου. Έκανα μόνο μια παράθεση σε ποστ σου που προτείνεις αποχώρηση του Τέλη.
Γενικά το ύφος σου είναι εριστικό εδώ και μέρες και για αυτό δεν ανοιγω κουβεντα μαζι σου τελευταια. Παλαιοτερα εκανα κουβεντες και διαπιστωσα το χασμα αποψεων.
Αυτό που κανεις όμως εδώ είναι να φωτογραφίζεις εμένα και άλλους 2 σαν υπαίτιους (???) για ποιο πράγμα? Για τα νευρα σου? Απο την στιγμη που βγηκε το νεο για τους Αμερικλανους (οπως τους χαρακτηριζες κατα κορον) εχεις λυσσάξει. Γραφαμε οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα εξελιξη και προσωπικα θα τους προτιμουσα γιατι δεν υπαρχει λογος ενας ασχετος επενδυτης εξ Αμερικης να δημιουργησει τις εντάσεις που δημιούργησε ο Τελης λόγω του πρόσφατου παρελθόντος και εσύ γέμιζες το τοπικ με ειρωνείες.
Επειδή λοιπόν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να μας κατηγορήσεις κάθεσαι και μας κάνεις mentioned στο ποστ σου για να μας στοχοποιησεις στους mods που θα βρουν το πρωί δεκάδες σελίδες και προφανώς θα είναι δύσκολο να βγάλουν άκρη. Αυτό το λένε κάπως στο χωριό μου αλλά δε θα σου κάνω τη χάρη να σου πω πώς...
Σπέσιαλ αγόρι μου εχεις ξεφύγει. Αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφουμε μη τα διαβάζεις. Εγώ δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται μαζί σου. Μην ασχολείσαι ούτε εσύ. Ειδικά με αυτό τον απαράδεκτο και ύπουλο τρόπο που κάνεις τώρα.
Έχεις δίκιο.
Εγώ είμαι εριστικός.
Εγώ φταίω.
Να φάω μπαν εγώ. Το ζήτησα.
Συγνώμη για την αγανάκτηση, αλλά έχετε γράψει όλες τις εκκλήσεις των mods όλη μέρα στα αρχίδια σας.
Ας τιμωρηθώ εγώ.
Καλή καρδιά.
Εγώ είμαι εριστικός.
Εγώ φταίω.
Να φάω μπαν εγώ. Το ζήτησα.
Συγνώμη για την αγανάκτηση, αλλά έχετε γράψει όλες τις εκκλήσεις των mods όλη μέρα στα αρχίδια σας.
Ας τιμωρηθώ εγώ.
Καλή καρδιά.
Εσυ αν θες να τιμωρηθείς τιμωρήσου.
Εμένα και τα άλλα 2 παιδιά με ποια ακριβώς αιτία και αφορμή μας έκανες mentioned καλό μου παιδί?
Πετάς και μια γενικοτητα ότι γράψαμε στα @@ μας τους μοντς (επίκληση στο συναίσθημα?). Αν καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου θα δεις ότι τα 2 απογευματινά ποστς των μοντς είχαν το ίδιο μήνυμα: "Όσοι κράζετε τον Χατζόπουλο για το θέμα των Αμερικανών χαλαρώστε". Δεν είδα να λέει κανείς "μη χαίρεστε για το νέο ενδιαφέρον".
Οποτε άσε τα σάπια και τα μισόλογα. Δυστυχώς το επίπεδο μου δεν μου επιτρέπει να σου πω πώς τα λέμε αυτά στο χωριό μου...
Και κάτι τελευταίο: Μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Ευχαριστώ
Εμένα και τα άλλα 2 παιδιά με ποια ακριβώς αιτία και αφορμή μας έκανες mentioned καλό μου παιδί?
Πετάς και μια γενικοτητα ότι γράψαμε στα @@ μας τους μοντς (επίκληση στο συναίσθημα?). Αν καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου θα δεις ότι τα 2 απογευματινά ποστς των μοντς είχαν το ίδιο μήνυμα: "Όσοι κράζετε τον Χατζόπουλο για το θέμα των Αμερικανών χαλαρώστε". Δεν είδα να λέει κανείς "μη χαίρεστε για το νέο ενδιαφέρον".
Οποτε άσε τα σάπια και τα μισόλογα. Δυστυχώς το επίπεδο μου δεν μου επιτρέπει να σου πω πώς τα λέμε αυτά στο χωριό μου...
Και κάτι τελευταίο: Μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Ευχαριστώ
Εσύ να μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Γράψατε τους mods στα αρχίδια σας.
Συνεχίστε το διχασμό.
Αν υπάρξει δικαιοσύνη, όλοι μαζί θα το φάμε το μπαν.
Μην ναυαγείς των ευθυνών σου.
Και εσύ @Guitarman και ο @renegade και ο @Montrealiotis και ο @ΚΩΣΤΑΣ2019 και ο @aivas19 .
Κανονικά και ο υπέρ spammer @eorptol1.
Κάτι είπε ο @Odi πριν λίγες μέρες, αλλά όταν ήταν mod ήσασταν σούζα, τώρα πήρατε αέρα και τα έχετε γειώσει όλα.
Οι κανονισμοί είναι για τον πούτσο. Τους έχετε για τον πούτσο. Τους γράφουν όλοι στα αρχίδια τους.
Μην μου κάνεις μάθημα λοιπόν.
Μέρος του προβλήματος είσαι.
Εγώ απλά αντιδρώ.
Συνεχίστε το διχασμό.
Και εσύ @Guitarman και ο @renegade και ο @Montrealiotis και ο @ΚΩΣΤΑΣ2019 και ο @aivas19 .
Κάτι είπε ο @Odi πριν λίγες μέρες, αλλά όταν ήταν mod ήσασταν σούζα, τώρα πήρατε αέρα και τα έχετε γειώσει όλα.
Οι κανονισμοί είναι για τον πούτσο. Τους έχετε για τον πούτσο. Τους γράφουν όλοι στα αρχίδια τους.
Εγώ απλά αντιδρώ.
- Montrealiotis
Εχω να γράψω στο συγκεκριμένο thread από την Τέταρτη, όταν εσύ ειρωνεύοσουν όλους εμάς που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και προβληματιζόμασταν, χωρίς να λέει κανένας να μην πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ, θέλοντας να συζητήσεις για την χωρητικότητα του γηπέδου και την προσβασιμότητα.
Και το έκανα γιατί πραγματικά σεβάστηκα τους μοντ και τα υπόλοιπα μέλη.
Και το έκανα γιατί πραγματικά σεβάστηκα τους μοντ και τα υπόλοιπα μέλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Guitarman, GEOL
Ανέλαβε τις ευθύνες σου και παραδέξου ότι είσαι πρόβλημα στο φόρουμ με τις ειρωνικότητά σου βρε και τον διχασμό που προάγεις.
- Montrealiotis
Αλήθεια, αναφέρεσαι σε μένα;
Εγώ διχάζω;
Δεν χρειάζεται απάντηση
Εγώ διχάζω;
Δεν χρειάζεται απάντηση
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- GEOL
@The EqualizerSpecial 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:36 Εσύ να μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
Συνεχίστε το διχασμό.
Εγώ απλά αντιδρώ.
@sourmenetes
@Rexaris
Και υπόλοιποι mods
Είμαι από το 2009 στο φόρουμ. Γράφω πάντοτε κόσμια. Και κάθεται αυτός εδώ και προσπαθεί τεχνιεντως να δημιουργήσει θέμα για να με μπαναρετε επειδή... δεν του αρέσουν οι απόψεις μου. Σας παρακαλώ διαβάστε (αν έχετε το κουράγιο να δείτε όλες τις σελίδες του βραδιου) τα ποστ μου και εάν εχω παραβει έστω και μισό κανόνα του φόρουμ. Αν αυτός εδώ ο τύπος δεν μπορεί να διαχειριστεί να νεύρα του δεν θα την πληρώνουμε εμείς. Εχει παρει σβαρνα οποιον δεν γουσταρει και τον ταγκαρει...Διαβάστε μονο σε αυτό το τοπικ το πρώτο του ποστ "δεν ζητάω να τιμωρηθούν αυτοί που κάνω mentioned" και 2 ποστ παρακάτω ξεμπροστιαζεται μόνος του. Ζητώ την προστασία σας. Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άντε βρε ανέλαβε τις ευθύνες σου.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:45 Αλήθεια, αναφέρεσαι σε μένα;
Εγώ διχάζω;
Δεν χρειάζεται απάντηση
Είρωνα.
Διχαστικέ .
Τρέμεις να μην φας Μπαν.
Μαζί πρέπει να το φάμε το μπαν.
Και εσύ και άλλοι που το γαμήσατε το φόρουμ και τα τόπικ σήμερα και πολλές μέρες τώρα, γράφοντας τους mods και τους κανονισμούς στα παπάρια σας.
Αλλά δεν τις αναλαμβάνετε.
Μόνο αν τρώει κανένας άλλος Μπαν χαίρεστε, λες και κατορθώσατε κάτι με like στα Μπαν.
Άκου βρε.
Εγώ δεν χαίρομαι όταν τρώει κάποιος Μπαν.
Αλλά κάπου ώπα. Ώπα λέμε.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Υγ. Ο παλιός είναι αλλιώς.
Ούτε οι καραβανάδες τέτοια ιεραρχία.
Τρέξε στο Γιώργο και στο Γιάννη για να μου ρίξουν Μπαν και εσύ να τη γλιτώσεις άνευ Μπαν.
Η δικαιοσύνη και άλλα πράγματα πιο σημαντικά στη ζωή έπρεπε να σε ενδιαφέρουν @Guitarman παρά αυτό που κάνεις.
Κάτι έλεγες για το χωριό σου και με ειρωνευόσουν προσβλητικά.
Εσύ εφαρμόζεις κάτι διαφορετικό όταν κάλεις για προστασία ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ mods;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 03:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Λυπάμαι μονο που όπως έχω ξαναπεί σε είχα σε εκτίμηση, την οποία είχα εκφράσει εδώ μέσα.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.
Αν οι μοντ κρίνουν ότι πρέπει να με μπαναρουν, ας το κάνουν. Αυτη είναι η “δουλειά» τους. Νουθεσίες πάντως εγώ δεν τους έχω δει να δέχονται. Ούτε δεύτερο λογαριασμό έχω, ούτε θα παραπονεθώ.