Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απόσυρση Και από το γήπεδο.
Έτσι θα φανεί και πιο ειλικρινής για το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ.
Επιλεκτική επίκληση της ηθικής από τον κύριο.
Έτσι θα φανεί και πιο ειλικρινής για το ενδιαφέρον του για το μπάσκετ.
Επιλεκτική επίκληση της ηθικής από τον κύριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- Nassos
- Montrealiotis
Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 13):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimitrisou, Guitarman, aivas19, demo4, renegade, dragon, Taseos, Thax, Maedhros4 and 3 more users
Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δικαίωμα σου να μην έχεις.
Στον τέλη πάντως όπως τον λες γιατί μάλλον είναι και φίλος σου τυφλή Ε;
Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση στην πλευρά Μυστακίδη με πρόφαση την εκτόξευση της ομάδας, τώρα θεωρείτε πως αν φύγει από τα χέρια Μυστακίδη και πάει κάπου αλλού θα αποτύχει.
Τελικά τι θέλετε? Την ΚΑΕ στον Μυστακίδη επειδή έχει λεφτά χωρίς φίλτρα ή την επιλογή της καλύτερης λύσης σύμφωνα με τον Χατζόπουλο?
Άραγε σκέφτηκε κανείς το ενδεχόμενο μετά τον οικονομικό έλεγχο η πλευρά Μυστακίδη να έκανε μία προσβλητική πρόταση στον Χατζόπουλο και αυτός να μην την αποδεχόταν?
Θα έπεφτε πουστλούκη στον Χατζόπουλο(όπως τώρα στα social , με πάρα πολύ χοντρούς χαρακτηρισμούς) ή θα μιλούσαμε για ηθική?
Για να καταλήξω.
Εγώ είμαι με τον Χατζόπουλο, όπως είπα και παλιότερα, αν μου έβαζαν ένα πιστόλι στο κεφάλι για να επιλέξω κάποιον σε για μια τέτοια περίπτωση, τον Χατζόπουλο θα επέλεγα.
Έχει αποδείξει και έχει αποδειχθεί ότι αυτά που έχει ανάμεσα απο τα πόδια είναι τόσο μεγάλα που είναι μονίμως offside.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση στην πλευρά Μυστακίδη με πρόφαση την εκτόξευση της ομάδας, τώρα θεωρείτε πως αν φύγει από τα χέρια Μυστακίδη και πάει κάπου αλλού θα αποτύχει.
Τελικά τι θέλετε? Την ΚΑΕ στον Μυστακίδη επειδή έχει λεφτά χωρίς φίλτρα ή την επιλογή της καλύτερης λύσης σύμφωνα με τον Χατζόπουλο?
Άραγε σκέφτηκε κανείς το ενδεχόμενο μετά τον οικονομικό έλεγχο η πλευρά Μυστακίδη να έκανε μία προσβλητική πρόταση στον Χατζόπουλο και αυτός να μην την αποδεχόταν?
Θα έπεφτε πουστλούκη στον Χατζόπουλο(όπως τώρα στα social , με πάρα πολύ χοντρούς χαρακτηρισμούς) ή θα μιλούσαμε για ηθική?
Για να καταλήξω.
Εγώ είμαι με τον Χατζόπουλο, όπως είπα και παλιότερα, αν μου έβαζαν ένα πιστόλι στο κεφάλι για να επιλέξω κάποιον σε για μια τέτοια περίπτωση, τον Χατζόπουλο θα επέλεγα.
Έχει αποδείξει και έχει αποδειχθεί ότι αυτά που έχει ανάμεσα απο τα πόδια είναι τόσο μεγάλα που είναι μονίμως offside.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 11):
- Guitarman, Kabamaru11, george188, ΚΩΣΤΑΣ2019, demo4, leomatos88, Spike4, nunies4, Dimpatra, Andrew R and one more user
Εσύ στους αμερικάνους που δεν τους ξέρεις, τι είναι;Dimitrisou έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:31Δικαίωμα σου να μην έχεις.
- Montrealiotis
Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
- KalamarGiannis, ΚΩΣΤΑΣ2019, demo4, aivas19, Spike4, paok apo epilogi
Λογο καταγωγης και ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα με τον Στίβεν Κάρι και τον Τζοέλ Εμπίντ θα προτιμούσα να μας αγοράσουν οι Αμερικανοι

Με έπεισες. Έχεις δίκιο.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34 Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
Το ίδιο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Αυτός που μπορεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Χαρά στο κουράγιο σου. Εδώ ανεβάζουν αγιογραφίες του Κατσαρη (προφανώς επειδή δεν μπορούν να βρουν ούτε μια φωτογραφία του θεοσταλτου Τελη) και εσύ παλεύεις να κάνεις διάλογο.Maklaz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32 Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Για να καταλήξω.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- Montrealiotis, Maklaz, paok apo epilogi
- Montrealiotis
Τι διάλογο να κάνεις; Ο άλλος πάνω στα νεύρα του έγραψε να αποσυρθεί ο Μυστακίδης και στα @@ του αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών, και τώρα το παίζει τρελίτσα.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 4):
- Guitarman, Maklaz, theo-drama, paok apo epilogi
Κάποιος μας δουλευει, ή κάτι άλλο παίζεται. Έσκασε ένας Ελληνο-Ρωσσος επιχειρηματίας από το ροστοφ και αγόρασε την καταχρεωμένη ΠΑΕ και την έκανε πρωταθλήτρια. 10+ χρόνια μετά σκάει δεύτερος δισεκατομμυριούχος που προσπαθεί να του πάρει την ΠΑΕ και το πρότζεκτ του νέου γηπέδου με νύχια και με δόντια και καταλήγει να προσπαθεί να πάρει το μπάσκετ για να μπει κάπως στην «οικογενεια» ΠΑΟΚ και τώρα σκάει και τρίτος ενδιαφερόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που μπορεί να δώσει περισσότερα;
Too good to be true όλο αυτό.
Too good to be true όλο αυτό.
-
Δεν είπα ποτέ ότι έχω πίστη σε κανέναν..στον μόνο που έχω πίστη είναι στον Χατζόπουλο..και αυτό γιατί έχω δει πράξεις...από τους άλλους οποίοι και αν είναι αυτοί ακόμη δεν έχω δει τίποτα ..σε κάλυψα;Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32Εσύ στους αμερικάνους που δεν τους ξέρεις, τι είναι;Dimitrisou έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:31Δικαίωμα σου να μην έχεις.
Υ.Γ.και επειδή προσπαθείς να περάσεις κάτι που δεν ισχύει εγώ προσωπικά θέλω να πάρει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- george188
Όπως δεν θα επρεπε να μας ενδιαφέρει ποιος θα κανει το νεο γηπεδο ετσι δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και ποιος θα προσφέρει καλύτερο πλανο για την ΚΑΕ. Ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο όλα και ολους.
Οπως ο ΑΣ ετσι και ο Χατζόπουλος πρεπει να αποφασισουν ποια αντικειμενικα είναι η καλύτερη και βιωσιμη λυση.. Έχουν και οι δυο ιστορικη ευθύνη και σε περίπτωση που κανουν λάθος εκτίμηση τότε εμπλεξαν. Ψυχραιμία λοιπόν.
Οπως ο ΑΣ ετσι και ο Χατζόπουλος πρεπει να αποφασισουν ποια αντικειμενικα είναι η καλύτερη και βιωσιμη λυση.. Έχουν και οι δυο ιστορικη ευθύνη και σε περίπτωση που κανουν λάθος εκτίμηση τότε εμπλεξαν. Ψυχραιμία λοιπόν.
- These users thanked the author Retzi for the post:
- Dimitrisou