Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tις οποίες γνωριμίες πιθανόν να τις έκανε απο την ΠΑΟΚάρα.Мир έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:52 Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί
Έτοιμος για υπεύθυνος εγκαταστάσεων στη Νέα Τούμπα και για καριέρα στον ΑΣ ΠΑΟΚ, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Βουλευτής κλπ...
Όλα αυτά για το καλό του Λαού του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι του ΑΣ ΠΑΟΚ άλλωστε.
Χτίσανε καριέρες οι πουθενάδες στο όνομα του ΠΑΟΚ και του Λαού του.
- These users thanked the author Franky for the post (total 4):
- eorptol1, leomatos88, Kabamaru11, Grimson4
-
Το καταστατικό όλα καλά; Τουλάχιστον το ξαραχνιάζει στο συρτάρι κανένας;
Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην Αλάσκα.
Από την άλλη, όσο σκέφτομαι αυτά τα χέρια που θα συνέτριβαν ένα μπουκάλι σουρωτή, ότι χτίσανε τη Θύρα 6, κι όσο σκέφτομαι ότι ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, και όχι φυσικά με ένα τσάϊ ο Σαββίδης, αναρωτιέμαι: γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας… προσωπολάτρης να εκτιμήσει το μεγαλείο της προσφοράς τους;
Ο Κώστας ο Κούσης, για να περάσουμε σε άλλο θέμα, πώς δεν είχε ενημέρωση από τις… φήμες για τους Αμερικανούς;
Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην Αλάσκα.
Από την άλλη, όσο σκέφτομαι αυτά τα χέρια που θα συνέτριβαν ένα μπουκάλι σουρωτή, ότι χτίσανε τη Θύρα 6, κι όσο σκέφτομαι ότι ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, και όχι φυσικά με ένα τσάϊ ο Σαββίδης, αναρωτιέμαι: γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας… προσωπολάτρης να εκτιμήσει το μεγαλείο της προσφοράς τους;
Ο Κώστας ο Κούσης, για να περάσουμε σε άλλο θέμα, πώς δεν είχε ενημέρωση από τις… φήμες για τους Αμερικανούς;
-
Τόσα μπάνια και κουζίνες εχει ανακαινίσει, πως δεν εχει εμπειρία???Мир έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:52 Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί, για να φτιάξει μια σκαλωσιά στο μέτρο, αλλ δε μπορώ να καταλάβω με τι κριτήριο το θεώρησαν ειδήμονα για κάτι τόσο σοβαρό.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- Maklaz, Guitarman
-
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.Maklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:43 Εμφανίστηκε ο Κωνσταντινίδης να μας μιλήσει για ηθική και βιωσιμότητα ( κάτι μου θυμίζουν ) και να μας τονίσει με κεφαλαία και όλας ότι η Ν. Τούμπα ( Νέα Τούμπα Α.Ε ?) ανήκει μόνο στον λαό του.
Τι ζούμε ρε π@@στη μου
Η λέξη "βιωσιμότητα" είναι στην περίπτωση μας η λεπτομέρεια και πώς θα αποτυπωθεί αυτή.
Γνωρίζουμε από στημένους διαγωνισμούς με όρους και φωτογραφικές απαιτήσεις.
Αναμένουμε.
.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 5):
- Guitarman, paok apo epilogi, Pablo_Escobar, leomatos88, Maklaz
ενα μηνα + μετα την εμφανιση Τελη
ειδαμε Ιβαν μετα απο χρονια
με ελικοπτερο
σε καθε ματς στην σουιτα
μεταγραφη ζαφειρη ρεκορ στην ιστορια
σχεδια νεα τουμπας μετα απο 3 χρονια που δεν ειχαμε ουε λεξη για νεο
επενδυτες απο αμερικη στο μπασκετ μετα απο 20 χρονια
αγιος Τελης ο θαυματουργος
με ελικοπτερο
σε καθε ματς στην σουιτα
Για αυτό βγαίνουν οι παροιμίες, και στην συγκεκριμένη περίπτωση : "και ο άγιος φοβερά θέλει" .dev έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:42 ενα μηνα + μετα την εμφανιση Τελη
με ελικοπτερο
σε καθε ματς στην σουιτα
Δεν νομίζω όμως όλα αυτά που σωστά αναφέρεις να μην σε κάνουν χαρούμενο για τον ΠΑΟΚ.
Μάλλον τελείωσαν τα εvent στη ΔΕΘ και επέστρεψε ο λαός.
Ο Τελης είναι από το 2019-21 περίπου που συνταξιοδοτήθηκε από την Glencore. Δεν τον ειδα να αγοραζει τιποτα μετοχες ή χρεη της ΚΑΕ οταν αγοραζαμε οι υπολοιποι μ@@@κες που δεν μας περισσεουν δισεκατομμυρια.
Μόνο όταν έφαγε το άκυρο από τον λαό που του ανήκει η Τούμπα, παρουσιάστηκε ο Πετμεζας να ισχυρίζεται ότι θέλει να εμπλοκει στην ΚΑΕ, και μακαρει να θέλει να εμπλακεί. Γιατί δεν βγαίνει να το πει ο ίδιος, καλόπιστα το δεχόμαστε γιατί το ανακοίνωσε ο γνωστός όμιλος φερεφονο.
Τώρα αν στείλανε οι αγιεντοκουμπρος επενδυτή και προς τα μέρη μας γιατί κατάλαβαν ότι τα κανίς της παπαναστασιου δεν έχουν δόντια, είναι ξεδοντιασμενενα, τότε καλός να εμφανιστεί και αυτός και να δούμε ποιος είναι καταληλοτερος. Εγώ θα προτιμούσα κάποιον που δεν περιμένει να ξεχρεώσουν οι οπαδοι ή να αγοράσει ομάδα διαλυμένη με νέο ΑΦΜ για να γλυτώσει τα χρέη.
Ο Τελης είναι από το 2019-21 περίπου που συνταξιοδοτήθηκε από την Glencore. Δεν τον ειδα να αγοραζει τιποτα μετοχες ή χρεη της ΚΑΕ οταν αγοραζαμε οι υπολοιποι μ@@@κες που δεν μας περισσεουν δισεκατομμυρια.
Μόνο όταν έφαγε το άκυρο από τον λαό που του ανήκει η Τούμπα, παρουσιάστηκε ο Πετμεζας να ισχυρίζεται ότι θέλει να εμπλοκει στην ΚΑΕ, και μακαρει να θέλει να εμπλακεί. Γιατί δεν βγαίνει να το πει ο ίδιος, καλόπιστα το δεχόμαστε γιατί το ανακοίνωσε ο γνωστός όμιλος φερεφονο.
Τώρα αν στείλανε οι αγιεντοκουμπρος επενδυτή και προς τα μέρη μας γιατί κατάλαβαν ότι τα κανίς της παπαναστασιου δεν έχουν δόντια, είναι ξεδοντιασμενενα, τότε καλός να εμφανιστεί και αυτός και να δούμε ποιος είναι καταληλοτερος. Εγώ θα προτιμούσα κάποιον που δεν περιμένει να ξεχρεώσουν οι οπαδοι ή να αγοράσει ομάδα διαλυμένη με νέο ΑΦΜ για να γλυτώσει τα χρέη.
Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?
Μιας και βρέχει δισεκατομμύρια, δεν έχει κανένα Ναυτάκι ζουμπουρλούδικο και για το βόλεϊ? ή εκεί θα μείνουμε με το Παϊσιάδι στο χέρι?
Άστο χεστο...δεν έχουμε λαμβάνειν τίποταpanta έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:58 Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?

Είπα μήπως τώρα που ενδιαφέρονται πολλοί...
Η ανησυχία μου είναι μήπως έπρεπε να τα είχα δηλώσει στο my property ξέρω εγώ...
Η ανησυχία μου είναι μήπως έπρεπε να τα είχα δηλώσει στο my property ξέρω εγώ...
Και όσιος Αθανάσιος Κατσαρής ο μεγαλομάρτυς.dev έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:42 ενα μηνα + μετα την εμφανιση Τελη
με ελικοπτερο
σε καθε ματς στην σουιτα
Μεγάλη η χάρη του. Ο καιρός γαρ εγγύc.

- These users thanked the author Special 4 for the post:
- Mr.Charlie