Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Franky

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Franky »

Σαφέστατα θα πρέπει να παραμείνει κάποιος όπως ο Χατζόπουλος, για να κρατάει τα οικονομικά υπο έλεγχο και για να γίνει η ανάπτυξη της ΚΑΕ σωστά.

Το οτι ο μεγαλομέτοχος είναι Δισεκατομμυριούχος και γενικά δεν υπάρχουν κανόνες FFP στο άθλημα της καλαθόσφαιρας,

δε σημαίνει οτι η ΑΕ θα πρέπει ή μπορεί να μπαίνει μέσα 15εκ ευρώ τη σεζόν. Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε χαιρετίσει ο Δισεκατομμυριούχος, διαλύθηκες.

Επίσης τι θα γίνεται με τα οικονομικά ανοίγματα. Θα καλύπτονται απο ΑΜΚ ή θα συσσωρεύονται? Αυτά πρέπει να υπάρχει κάποιος Χατζόπουλος να τα ελέγχει.
These users thanked the author Franky for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Χρειαζόμαστε και intro video αντίστοιχο αυτου αλλά με δικέφαλο...
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Προσωπικά δεν μπαίνω στην λογική να πάρει ο Τελης την ΚΑΕ η όχι
Αυτη τη στιγμη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και σε βαθος διετιας τουλαχιστον οχι ο Τελης αλλα ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ επενδυτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εχει κερδη απο το μπασκετ
Οι οποιεσδήποτε κινησεις για πρωταθλητισμό στην αιλλαδα θα πεσουν στο κενο 100/% (οι Αθηναιοι ξερουν τον τροπο)
Μπορει να προκυψει ισως καποιο κυπελλο
Ωστόσο η διψα του κοσμου για διακριση μπορει να ενσαρκώσει τον πρωταθλητιμσο στην Ευρωπη
Η προσφατη παρουσία του ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο τελικο δείχνει οτι με προσεγμενες κινησεις ευρωπαικοι τιτλοι ειναι πολυ κοντα
Για μενα ΕΚΕΙ πρεπει να ειναι ο στοχος
Ισως ετσι ανοιξει και ο δρομος της ευρωλιγκα
Πάντως μια πρώτη κινηση που θα δειξει οτι ο Τελης ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ εχει όραμα για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε μεταγραφες ουτε βαρύγδουπες εξαγγελιες ουτε τιποτα
Η αποδειξη ειναι να μπει στον ιδιο νομο που μπηκε η ΠΑΕ (νομιζω ισχυει ακουμη) και να πληρωσει τα χρεη της ΚΑΕ προς το Δημοσιο
Αυτή θα είναι μια (καλή) αρχή
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Το θέμα δεν είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.
Μόνο γόητρο έχει.
Εδώ οι Αγγελόπουλοι που είναι τόσα χρόνια στον γαύρο και έχουν ρίξει τόσα εκατομμύρια, έχουν πάρει ελάχιστους τίτλους σχετικά.
Σε 1-2 χρόνια πιθανόν να υπάρχει δεύτερη Ευρωλίγκα από FIBA - NBA.
Δεν θα είναι κλειστή τελείως αλλά θα υπάρχουν και θέσεις είτε μέσω πρωταθλημάτων, είτε προκριματικών, προφανώς και οι φιναλίστ του champions league ή κάτι τέτοιο.
Αν μάλιστα το NBA Europe "κλέψει" καμιά ομάδα σαν τη Ρεάλ που ακούγεται και ακολουθήσει καμιά Μπάρτσα καταλαβαίνετε ότι αλλάζουν όλα.
Οικονομικά και οι δυο λίγκες θα δίνουν σίγουρα περισσότερα απ' ότι σήμερα.
Οι δεύτερες διοργανώσεις uleb Eurocup και fiba champions league, κερδίζουν και αυτές κόσμο και οι ομάδες που πρωταγωνιστούν μπορεί να προκρίνονται στη πάνω κατηγορία.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει κομπάρσος σε όλο αυτό.
Ο πλούσιος ΠΑΟΚ ακόμα περισσότερο.
Στα κεφάλια της FIBA ακόμα και της ULEB μια χαρά θα τους κάτσει η είδηση ότι κάποιος πάμπλουτος, παίρνει μια ομάδα που έχει έτοιμο κοινό που ακολουθεί μέσα-έξω, δεν είναι ακόμα μια ομάδα της Αθήνας, έχει έτοιμο ένα αρκετά μεγάλο γήπεδο (μη ξεχνάμε όμως ότι και αυτό είναι παρατημένο, χρειάζεται πολλές βελτιώσεις κυρίως εκτός παρκέ, κακός ήχος, τουαλέτες τραγικές, εξωτερικά κλπ).
These users thanked the author fossa for the post:
boogeyman77
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Savv1974 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 08:47 Η επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εμάς τους μπασκετικούς φιλάθλους της Ομάδας, μας δίνει τεράστια χαρά. Μετά από 25 χρόνια και πλέον, ήρθε η ώρα να χαρούμε και εμείς. Οι προσδοκίες μας είναι φυσικά πολυ υψηλές λόγω του ονόματος του κ. Μυστακίδη. Ευχή όλων ο κ. Μυστακίδης να έχει δίπλα ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα και να τον συμβουλεύουν σωστά για επιλογές προσώπων σε σημαντικές θέσεις. Ιδανικά θα ήταν να βλέπαμε για G. M. τον Σάβιτς ή τον Κολντεμπελα π. χ. και υπευθυνο ακαδημιών τον Μπουντουρη.Τέτοιυς ανθρώπους χρειάζεται η ομάδα.
Υ. Γ. Τέλη έλα, μας έχει πιασει τρέλα...
Συμφωνώ και επαυξάνω. Στελέχη Διοίκησης όπως οι Χατζόπουλος, Αμοιρίδης, Τσαλόπουλος,Βεζυρτζής( αν έχει τα κουράγια ο άνθρωπος λόγω ηλικίας) είναι απαραίτητοι για ομαλή μετάβαση και εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ.
Επίσης υπάρχουν πολλές προσωπικότητες με ήθος που πέρασαν από την ομάδα και άφησαν το στίγμα τους και οι οποίοι σε διαφορετικούς ρόλους ο καθένας, έχουν επαφή με το άθλημα όπως Savic,Coldebella, Μπουντούρης, Κόρφας, Ρεντζιάς,Skiles,Goss,Peja,Mula,Ιτούδης,Σφαιρόπουλος,Φλεβαράκης κτλ
Καλοδεχούμενοι όσοι θέλουν και μπορούν!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

alp920 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 06:50 Φέτος δεν είναι να ξεχρεωσει η ΚΑΕ? Αυτήν την εντύπωση είχα, αλλά τώρα διαβάζω ότι χρωστάμε ακόμα κάποια εκατομμύρια..
Αναφέρομαι στα χρέη σε Δημόσιο και προμηθευτές,δεν υπολογίζω τα χρήματα του Σαββίδη.
Από εκεί και πέρα,η πιο μπασκετική κίνηση που θα μπορούσε να γίνει από τον Μυστακίδη εάν πάρει την ΚΑΕ,θα ήταν να επιδιώξει να κρατήσει τον Χατζόπουλο στο τιμόνι της ομάδας
Αν δεν απατώμαι φέτος καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεμπερδεύουμε με δημόσιο και μένει χρέος προς τρίτους διαχειρίσημο+ τα 2,2 εκατομμύρια στον Ιβάν. Με μια πρόχειρη σούμα όλα μαζί κάπου 4 εκατομμύρια.
Συμφωνώ στο ότι θα ήταν καταπληκτικό νέο η παραμονή Χατζόπουλου ο οποίος κατ'εμε μαζί με Βεζυρτζή και Λάκη Αποστολόπουλο( χτυπήστε με ανελέητα :lol: ) είναι οι κορυφαίοι μπασκετικοί παράγοντες της ιστορίας μας!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:37
δεν αρκεί το χρήμα για να πας ΠΟΛΥ ψηλά. Θες ανθρώπους και Management. Τεχνοκρατική οργάνωση. Να καλυφθούν πόστα, να υπάρχει γραφείο τύπου, λογιστήριο, ομάδα marketing και τόσα άλλα.
.......
Πρέπει να έχεις πραγματικό Τεχνικό Διευθυντή.

.........

Κοντεμπέλα, Σάβιτς, Μπουντούρης. Όλοι φανταστικοί σε γνώσεις , ήθος και DNA της ομάδας.

Τι λέτε για Γιαννούλη, Κόρφα;
..και τα κονέ με Αμέρικα; Γκος, Μπάρλοου, Κλιφ, Μπόνερ. Εκεί έχουμε πολλούς πρώην παίκτες που μπορούν να συνεργαστούν επίσημα να έχουμε σκαουτιγκ. Λέω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος αλλά κάποιοι άλλοι παρεμφερείς τρόποι θα υπάρχουν..
Τα μπερδευουμε λιγο μου φαινεται και το βλεπω συνεχεια οταν αναφερομαστε σε τετοιες θεσεις και στη μπαλα και εδω.
Αναφερονται ονοματα που αγαπησαμε που ομως σε επιπεδο γνωσεων μπορει να μην εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο του ΤΔ.
Αλλο γνωση του αθληματος,αλλο γνωση της αγορας κι αλλο γνωσεις managment και ληψης αποφασεων.
Καλοι χρυσοι οι Γιαννουλης,Μπαρλοου κλπ αλλα εχουν καποιο πτυχιο σχετικο?Εχουν εμπειρια καποιων χρονων σε αναλογη θεση?
Δε αρκει να να γνωστες και οπαδοι της ομαδας .Θελουμε ετοιμες λυσεις
τωρα .
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Εντάξει συμφωνούμε.
Δε ξέρω ποιος ξέρει τι.
Βρείτε μου κορυφαίο τεχνικό διευθυντή. Και κρατήστε τον κορυφαίο πρόεδρο που ήδη έχουμε :nairepaok:
george188

Δημοσίευση από george188 »

O χατζοπουλος μίλησε κ για ενδιαφέρον απο Αμερική πριν λίγο
These users thanked the author george188 for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Σφίνα Τραμπ στον χαλκό; Θα μετονομαστεί το Παλατάκι σε Trump tower arena?
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

https://www.paok24.com/mpasket/575344/v ... a-tin-kae/

Βόμβα Χατζόπουλου για ενδιαφέρον και από ΗΠΑ για την ΚΑΕ
Η ατάκα μετά από ερώτηση για τις επαφές με Μυστακίδη

Ο Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης της παρουσίασης της ομάδας για τη σεζόν 2025-2026 στη Ν. Μηχανιώνα και σε ερώτηση για τις επαφές με την πλευρά Μυστακίδη, έριξε τη… βόμβα για ενδιαφέρον που υπάρχει για την ΚΑΕ από τις ΗΠΑ!

«Τα στόματα μένουν κλειστά σε αυτές τις συζητήσεις και αυτή είναι και η αρχή μου. Είμαι σε μια αρκετά δύσκολη θέση, γιατί δεν είναι μόνο ο κ. Μυστακίδης ενδιαφερόμενος για τον ΠΑΟΚ, υπάρχει και ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Επιτρέψτε μου να μη συνεχίσω τα σχόλια. Είναι μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά πως θα τη χειριστώ και πως θα τη φέρουμε εις πέρας. Σε καμία περίπτωση φυσικά, δε θα κόψω τον ΠΑΟΚ από το να ξαναγυρίσει στα μεγαλεία που τον θυμόμαστε. Θα είναι χαρά για μένα, γιατί εκεί θα έχω εκπληρώσει αυτό που υποσχέθηκα, οπότε θα φύγω περήφανος από την ομάδα και νομίζω ότι και ο κόσμος θα το έχει αναγνωρίσει» είπε μετά από σχετική ερώτηση.

Αρχικά, για την εκδήλωση που πήγε… γούρι πέρσι στο ίδιο μέρος, είπε: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος. Μας πήγε γούρι πέρσι, αποφασίσαμε να το ξανακάνουμε εδώ και να προσπαθήσουμε και φέτος, να πάμε σε έναν ακόμα τελικό και γιατί όχι, να κατακτήσουμε το Κύπελλο αυτήν τη φορά! Συνήθως, η ιστορία της ομάδας έτσι πάει, με ένα χαμένο τελικό και μια νίκη στον επόμενο».

Όσο για το στόχο της νέας σεζόν; «Ο στόχος αυτήν τη στιγμή παραμένει ο ίδιος όπως όλες τις άλλες χρονιές. Θα πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Φυσικά θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μας αφήσουν, στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο» ήταν η απάντηση του.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρθηκε και στη μαζική στήριξη από τον κόσμο φέτος, με την αγορά 4.500 εισιτηρίων διαρκείας, ενώ για πρώτη φορά, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, να διατεθούν ξανά! «Ο κόσμος έχει καταλάβει και δείχνει τη στήριξη του. Είναι ρεκόρ όλων των εποχών. Ο κόσμος ζητάει να ανοίξουμε πάλι τα διαρκείας, θέλουν να αγοράσουν κι άλλα. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες, μπορεί και να γίνει. Μας έδωσε ανάσα και οξυγόνο για να ξεκινήσουμε και τις αλλαγές στο Παλατάκι. Θα δείτε ένα διαφορετικό γήπεδο, εσωτερικά, γιατί τόσες είναι οι δυνάμεις μας. Θα δούμε και για το μέλλον μπορεί και εξωτερικά αν καταφέρουμε να το ομορφύνουμε».

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να ονειρεύεται ο ίδιος μετά την περσινή σεζόν, είπε… «Εκεί που φτάσαμε πέρσι, ήταν το τρόπαιο που δεν ήρθε. Είμαι ευτυχισμένος γιατί ό,τι έχω υποσχεθεί το κάνω πράξη. Πλέον, τα χρέη προς το Δημόσιο είναι ένα πολύ μικρό ποσό, ούτε 500.000 ευρώ. Αρχίζει να φεύγει από πάνω μας ένα μεγάλο βάρος. Θέλω να παραμείνουμε νοικοκυρεμένοι, να μην ξαναπαρασυρθούμε, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και δημιουργήσουμε άλλα χρέη, να τελειώσουμε και τα έργα. Να έχουν υγεία τα παιδιά, θεωρώ ότι φέτος, έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι. Από αυτά που είδα στο χθεσινό φιλικό, ξετρελάθηκα με τους μικρούς μας. Θέλω και ελπίζω να τους δω να παίζουν, να αποδείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα».

Τέλος, με αφορμή την παρουσία του ΠΑΟΚ στο φιλικό τουρνουά της Παρτιζάν, ότι είναι στο πλάνο η διοργάνωση κάτι ανάλογο του χρόνου από την ομάδα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια του συλλόγου. «Είναι στα πλάνα μας για του χρόνου, στο πλαίσιο των 100 χρόνων του συλλόγου, ένα τέτοιο τουρνουά. Έχουμε παίξει ήδη σε ένα φιλικό επιπέδου Ευρωλίγκα στη Γαλλία. Η ομάδα ανταποκρίθηκε. Όπως είχα πει και παλιότερα. Όσο φεύγουν τα παλιότερα βάρη, θα ενισχύεται το αγωνιστικό».
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

αυτό είναι σκάκι κυρίες και κύριοι!!!
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
Maklaz, vasgias
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα

Όχι ε; Too soon?
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
Maklaz, Azrael, vasgias, Dimitrisou, Dimitris_L4
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Νομίζω πως ο Χατζόπουλος είναι αδύνατο να μείνει πρόεδρος στην ΚΑΕ μετά την πώληση των μετοχών στον Μυστακίδη. Αν δεν είναι ο ίδιος ο Μυστακίδης πρόεδρος, τότε θα πρέπει να βρεθεί κάποιος έμμισθος πρόεδρος εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη και αυτό θα σηματοδοτούσε και το νέο ξεκίνημα του τμήματος.
Θα ήταν πολύ υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου για τον Χατζόπουλο ως επιχειρηματικό μέγεθος να λειτουργήσει ως υπάλληλος του Μυστακίδη και παρά το γεγονός ότι έχει αποδείξει πως βάζει τον εαυτό του κάτω από τα συμφέροντα του συλλόγου αυτό είναι κάτι που δεν θα το έκανε κανένας στην θέση του. Το ίδιο ισχύει και για όσους λένε πάρτε τον Χατζόπουλο για πρόεδρο της ΠΑΕ. Ίσως να μπορούσε να μείνει στο ΔΣ για ένα μικρό χρονικό διάστημα με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο για την μεταβατική περίοδο, όπως θα μπορούσε και ο Τριλυράκης για τα οικονομικά.

Στη στελέχωση του μπασκετικού τμήματος δεν χρειάζεται καμία βιασύνη ούτε παρανοϊκές κινήσεις. Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ ένα έλειπε, τα λεφτά.
Θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τον Ζουρνατζίδη ως τιμ μανατζερ, να αναλάβει ο Σταυρόπουλος τις ακαδημίες που είναι και αντικείμενο που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα, να παραμείνουν οι Μαργαρίτης και Γιαννακίδης, ίσως ο Φλεβαράκης θα μπορούσε να γίνει ΤΔ.
Αν στο μέλλον χρειαστούμε προπονητή πάντα υπάρχουν οι Μουλαομέροβιτς Σφαιρόπουλος ακόμα και ο Κανσελλιέρι υπό προυποθέσεις. Φέτος όμως όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, τουλάχιστον όχι τώρα.

Εννοείται δεν χρειάζεται κανένας Μπαρλοου Λεβινγκστον Στογιάκοβιτς Μπόνερ για κονέ στην αμερική. Είμαστε στο 2025 όχι στο 1960. Όλοι οι παίκτες έχουν ατζέντηδες, όλοι οι ατζέντηδες έχουν τους παίκτες τους στην αγορά. Δεν χρειάζονται γνωστοί για να πάρουμε καλούς Αμερικάνους, λεφτά χρειάζονται.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ουρά οι ενδιαφερόμενοι, τι να πω. Να δούμε που θα κάτσει η μπίλια, σίγουρα δύσκολη η θέση του προέδρου. Γενικότερα πάντως αν και ως γνωστόν ανήκουμε εις την δυση, προτιμώ κάποιον που τουλάχιστον αν στραβώσει κάτι να τον εχω αμεσα δίπλα και όχι χαμένο στο αμερικα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”