Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
paokspren

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από paokspren »

gervasio artigas έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 16:41 Το ότι ΄'εβαλε δικηγορο" του ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ οχι του ΠΑΟΚ τον ΚΟΥΓΙΑ είναι κατα καποιο τροπο ΑΗΘΕΣ για δυο λόγους:
1ον Αφηνεις υπόνοιες για ΝΕΚΡΟ άνθρωπο και
2ον Τον έβαλε ενω ΓΝΩΡΙΖΕ 0ο Σββιδης) οτι ειχε ΑΡΩΤΣΙΑ κια θα πεθαινε
Ευσ θα εβαζες δικηγορο σε δουλειες σου που ξερεις οτι ειναι αρρωστος και ειναι στα τελιωματα του;;;;;
Αυτό ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ δειχνει
Δηλαδή επειδή ο Κούγιας πέθανε δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έπρεπε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ? Ή επειδή πέθανε πρέπει να ξεχάσουμε τι έκανε όσο ζούσε?

Τι σόι καινούριοι κανόνες είναι αυτοί?
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

paokspren έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:31
gervasio artigas έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 16:41 Το ότι ΄'εβαλε δικηγορο" του ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ οχι του ΠΑΟΚ τον ΚΟΥΓΙΑ είναι κατα καποιο τροπο ΑΗΘΕΣ για δυο λόγους:
Ευσ θα εβαζες δικηγορο σε δουλειες σου που ξερεις οτι ειναι αρρωστος και ειναι στα τελιωματα του;;;;;
Αυτό ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ δειχνει
Δηλαδή επειδή ο Κούγιας πέθανε δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έπρεπε να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ? Ή επειδή πέθανε πρέπει να ξεχάσουμε τι έκανε όσο ζούσε?

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με τον ΠΑΟΚ αλλα με ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Και οκ γραψε τωρα που πεθανε τι εκανε ο ΚΟΥΓΙΑΣ
Δεν σ'εμποδιζει καποιος
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14 Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.

Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στο ΠΑΟΚτσηδικο γίγνεσθαι και για τον @@@στικο τρόπο με τον οποίο ακόμα και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας τα τσατσακια του (Μετροκωλις);;;
Θες να πεις πως δεν το έχεις γράψει ήδη παραπάνω από μια φορές; Πρέπει να φτιάξουμε νέο τόπικ όπου θα μπαίνεις μια φορά (στη καλύτερη) τη μέρα να γράφεις το ίδιο πράγμα; Μήπως θεωρείς πως αν το γράψεις άλλες 1000 φορές θα καταφέρεις κάτι;
Φτάνει. ΦΤΑΝΕΙ.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Αυτό ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ δειχνει

Παρόλο που συμφωνώ με το υπόλοιπο σχόλιο του gervasio artigas, αυτό έλειπε να μην μιλάμε για τον... Κούγια. Όποια εύλογη εξήγηση και να βρούμε, η επιλογή του Σαββίδη δεν είχε κανένα νόημα και ήταν ηθικά και επικοινωνιακά ένα λάθος. Ο άνθρωπος έκανε συστηματικά, διαχρονικά και δημόσια κακό στον ΠΑΟΚ. Είναι ποτέ δυνατόν να μη θυμόμαστε το ποιόν του;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
paok apo epilogi, astral, elvetos giatros
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

KalamarGiannis έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 00:00 δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.

αλλά ρε παλιόπαιδα, ΟΚ θα σας το παραδεχτώ θέλατε με το ζόρι να μας χαλάσετε τη χαρά μας, εμας που χύσαμε ιδρώτα και αίμα 2.5 δεκαετίες για τη στιγμή αυτή. Και κάτι καταφέρατε.
Βάλατε την υποψία ότι ο κακός Τέλης θέλει Τούμπα ΑΣ ΠΑΕ ΟΛΘ, και όχι το μπάσκετ .
Και βάλατε στο παιχνίδι την πιθανότητα-λες και ο Θανάσης γεννήθηκε χθες-, να πάρει το μπασκετ και σε ένα τρίμηνο να το παρατήσει (επειδή δεν πήρε τα προαναφερθέρντα) πρωτού προλάβουμε να επωφεληθούμε σημαντικά. Αντε να προλάβουμε τα πρώτα 4 μύρια για το κλείσιμο των χρεών και κάνα ψιλό για το Παλατάκι. Άσχημα δεν είναι και πάλι!
απλά θα σταματήσουμε τα όνειρα για Ευρωπαικούς τίτλους και η ζωή συνεχίζεται με τον Γιούρι και τα άλλα παιδιά...
Γιάννη καλησπέρα.
Εγώ είμαι από αυτούς που χαίρονται που ο Μυστακίδης θα πάρει το μπάσκετ. Πιστεύω ότι είναι η ιδανική περίπτωση ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, και ως μέγεθος οικονομικό εννοείται και ως φυσικό πρόσωπο. Αν μάλιστα ο κ. Χατζόπουλος γίνει και αυτό που αντικειμενικά του ταιριάζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δηλαδή πρόεδρος του ΑΣ αντί για τα νούμερα που τώρα τον διοικούν, τότε οι εξελίξεις στον σύλλογο θα είναι καλύτερες απ ότι είχε ονειρευτεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του συλλόγου.
Στους οπαδούς του συλλόγου όμως, δεν υπάρχει εμείς του μπάσκετ και εσείς του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Όταν λοιπόν γράφεις αυτό
Βάλατε την υποψία ότι ο κακός Τέλης θέλει Τούμπα ΑΣ ΠΑΕ ΟΛΘ, και όχι το μπάσκετ
, πρέπει να σου πω πως την υποψία δεν την έβαλε κανένας οπαδός. Την υποψία την έβαλε ο μέχρι τώρα χειρισμός του Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ, ο χειρισμός του ΑΣ, ο χειρισμός της κυβέρνησης όταν εμφανίστηκε το θέμα και ο χειρισμός του μετρόπολις. Ο Μυστακίδης έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ εδώ και τρεις μήνες και όχι εδώ και μία βδομάδα και όσα έχουν συμβεί δεν γίνεται να ζητάμε να κάνουμε πως δεν έχουν συμβεί.

Για μένα η ουσία είναι η εξής. Θα είναι ευτυχία για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του αν ο Μυστακίδης αναλάβει το τμήμα. Καλό θα είναι να ασχοληθεί με αυτό και να μην το χρησιμοποιήσει ως όχημα για άλλους σκοπούς εντός ΠΑΟΚ. Καλό θα ήταν να έδινε και μία συνέντευξη τύπου για να μας πει και τι θέλει να κάνει, αγοράζοντας την ΚΑΕ.
Τέλος θέλω να αναφέρω πως αν και αυτή τη στιγμή, δηλαδή το να αναλάβει το μπάσκετ ένας επιχειρηματίας επιπέδου Μυστακίδη, ήταν κάτι που περιμένω από μικρό παιδί γιατί το μπάσκετ είναι το τμήμα που με ενδιαφέρει πάντα ένα κλικ περισσότερο από το ποδόσφαιρο και το βόλλευ, πρέπει να πω πως όσα έχουν προηγηθεί μου κόβουν μεγάλο μέρος από τη χαρά που θα ένιωθα διαφορετικά.
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 6):
astral, Psaras, SCIFO, BlackMagicPAOK, Kabamaru11, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό ακριβώς πιστεύω και νιώθω και εγω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

leomatos88 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:42
Αυτό ΜΟΝΟ ΗΘΙΚΗ δειχνει

Παρόλο που συμφωνώ με το υπόλοιπο σχόλιο του gervasio artigas, αυτό έλειπε να μην μιλάμε για τον... Κούγια. Όποια εύλογη εξήγηση και να βρούμε, η επιλογή του Σαββίδη δεν είχε κανένα νόημα και ήταν ηθικά και επικοινωνιακά ένα λάθος. Ο άνθρωπος έκανε συστηματικά, διαχρονικά και δημόσια κακό στον ΠΑΟΚ. Είναι ποτέ δυνατόν να μη θυμόμαστε το ποιόν του;

Μια διόρθωση μικρή μεν, πολύ κρίσιμη δε

Συστηματικά και επί μακρόν, πόλεμο και κακό έκανε στον Σαββίδη. Και εμμέσως στον ΠΑΟΚ . Στόχος του δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά ο Σαββίδης.

Τώρα τι λέει αυτό για τον Σαββίδη που τον διάλεξε μετά; Δεν ξέρω, ίσως ότι είναι ηλιθιος
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Equalizer έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 20:36
Μια διόρθωση μικρή μεν, πολύ κρίσιμη δε

Συστηματικά και επί μακρόν, πόλεμο και κακό έκανε στον Σαββίδη. Και εμμέσως στον ΠΑΟΚ . Στόχος του δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά ο Σαββίδης.

Τώρα τι λέει αυτό για τον Σαββίδη που τον διάλεξε μετά; Δεν ξέρω, ίσως ότι είναι ηλιθιος
Για το ηλίθιος δεν ξέρω. Συνολικά έχω τη γνώμη ότι είναι ευφυής. Για μένα ήταν ακατανόητη κίνηση, και ασύμφορη. Ότι (για λογαριασμό τρίτων) χτυπούσε τον Σαββίδη συμφωνώ. Φυσικά ο μόνος λόγος που το συζητάμε είναι ότι μαζί με του Σαββίδη διέσυρε και του ΠΑΟΚ το όνομα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο επόμενο ποστ που δεν αφορά την Καε θα έχει βδομάδα μπαν!!

Πάτε καλά ρε;;;

Πάτε καλά εδώ μέσα;;;

10 λογαριασμοί τα έχετε κάνει σκατα με τις βλακειες σας!

Τι σκατα σχέση έχει ο Κούγιας στο τοπικ της Καε;;

Είστε καλά;;
Κοφτε το μην πάρει κα σηκώσει 10 20 άτομα που το κάνετε σκατα όλο το φόρουμ!

Μαζευευειτε όσο είναι νωρίς!!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εικόνα
Ευελπιστώ οι συζητήσεις και τα διαδικαστικά μεταξύ Χατζόπουλου - Μυστακίδη, να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν,
για να αρχίσουμε να χτίζουμε την ομάδα του μέλλοντος στελεχιακά και αγωνιστικά, χωρίς να χάνεται περιττός χρόνος.

Ένας λόγος παραπάνω για να γίνει γρήγορα αυτό που λέω, μιας και γίνεται αρκετή συζήτηση για ηθική,
είναι για να επιβραβευτούν ηθικά και αυτοί που αγόρασαν τα φετινά 4.500 διαρκείας.

Επίσης, για την ηθική επιβράβευση, όλων εκείνων των ρομαντικών, που στήριξαν τις (2) ΑΜΚ επί Χατζόπουλου (και όχι μόνο),
παράσημο το ονομαστικό παρεμπιπτόντως καδράκι με το ''διπλωματάκι'' που μας έστειλε η ΚΑΕ και αναφέρει τον αριθμό των μετοχών,
όταν η λεγόμενη ''πλατιά μάζα'' του κόσμου, είχε γυρίσει την πλάτη της και τα ματς στο Παλατάκι τα βλέπαμε εμείς κι εμείς.

Αυτοί οι λίγοι αριθμητικά, τις περισσότερες φορές βαριά βαριά 1000 - 1500 διαρκείας, που κράτησαν τη φλόγα αναμμένη, το τμήμα ζωντανό και όρθιο και συνέχισαν σε πείσμα των καιρών, της αδιαφορίας των υπολοίπων συνοπαδών, να συνεχίσουν να ονειρεύονται.

Πρώτα λοιπόν γι' αυτούς και φυσικά μετά για όλους τους υπόλοιπους, θα είναι μία ανεκτίμητης αξίας, τεράστια ηθική επιβράβευση, η ολοκλήρωση της μεταβίβασης της ιδιοκτησίας της πολύπαθους αλλά αγαπημένης ΚΑΕ, δηλαδή του ιστορικού μπασκετικού ΠΑΟΚ μας, στον νέο ιδιοκτήτη της Τέλη Μυστακίδη.

@Μπαρκαρούτσος πού είσαι βρεεεε;;; Τα καλύτερα έρχονται.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Σπέσιαλ συμφωνώ μέχρι κεραίας.

εμένα ΔΕΝ ΔΕΝ δΕΝ :| μου κόβει μέρος από την χαρά μου η ενδεχόμενη ανάσταση του τμήματος Μπάσκετ.
Το ομολογώ κι ας μην ακούγεται καλά, με ενδιαφέρει 10 κλικ πάνω από τα άλλα αθλήματα, όχι ένα.
Το να μπουν άμεσα 5 εκατομμύρια, να κλείσουν όλα τα χρέη και να δυναμώσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα χτυπώντας άμεσα τα υψηλά επίπεδα, ήταν ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ μέχρι προ ημερών.
Τίποτα δε μπορεί να κόψει αυτή τη χαρά.
Τίποτα. Ούτε οι συνοπαδοί που δεν το βλέπουν ή μπλέκουν τα ποδοσφαιρικά και πολιτικά στο σκεπτικό τους. Και τις φοβίες για τον άγνωστο, πως θα κινηθεί, σε τι αποσκοπεί κτλ κτλ. Και τις ηθικές αναστολές λες και είναι ο πρεζέμπορας του Λιμανιού.
ΡΕ ας βάλει τα φράγκα που μας καίνε, που μας αλλάζουν, που μας εκτινάζουν, και εδώ είμαστε να τον κρίνουμε για το τι θα πράξει στο μέλλον, σε σχέση και με τα λοιπά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο παλατακι euroleage nba europe κτλ, γράψτε ελεύθερα - εσείς που λέτε χαμηλά την μπάλα (του μπάσκετ πάντα) είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει κτλ, σπάστε" Βέβαια αντεγκλήσεις και υπερβολές ακουγονται και απο τις δυο πλευρές. Επισης χαρακτηρισμοι ακούγονται κυριως απο τη μια - ας την πουμε την αισιοδοξη. Αλλα κατα τα αλλα το τοπικ γινεται μπουρδελο απο τους "απαισιοδοξους" Πολύ καλό μου ακούγεται.

ΥΓ. Προφανώς δεν αναφέρομαι σε ακραία ποστ και οφφ τοπικ. Αλλά σαν να παίρνει η μπάλα (του μπασκετ πάντα για να είμαστε ον τοπικ) πολλούς άλλους που έχουν εκφράσει κόσμια, με επιχειρήματα και γεγονότα τους προβληματισμούς τους.

Καληνύχτα κυριολεκτικά και μεταφορικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”