Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Προφανώς κ το ροστερ δεν ειναι οκ κ φυσικά εγινε τεράστιο λαθος να κυνηγήσουμε τελευταια μερα κ να μείνουμε με ενα φορ.
Μόνη μεταγραφή που μπορει να κάτσει κατι του στυλ βολιακο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nunies4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 19:55 Ότι δεν έδιναν αρκετά καλά λεφτά για σοβαρό παίκτη από πού προκύπτει;

Η πιθανότητα να έδωσαν πολύ σοβαρά λεφτά αλλά να εισέπραξαν άκυρα δεν υπάρχει;
Γιατί πρέπει να αφήνουμε αυτή την σκιά;

Τελευταίες μέρες μεταγραφών με ένα κάρο παίκτες είτε να μένουν ελεύθεροι είτε να ψάχνονται για αλλαγή ομάδας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην βρεις κάποιον παίκτη εφόσον το θέλεις.

Δεν είναι εφικτό σε όλο τον πλανήτη να μην υπήρχε ένα αξιόλογο φορ στα λεφτά του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδινε κάποια σχετικά καλά λεφτά όμως όχι για βασικό παίκτη, και προφανώς όχι αρκετά για να θέλουν να τους δώσουν ομάδες τους

Δεν ξέρω αν θέλαμε δανεικό, αγορά, ή ελεύθερο

Ξέρω όμως ότι στην ομάδα θεωρούν πως το ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο και άρα δεν καιγοντουσαν κιολας

Απλά έκαναν καποιες κινήσεις, λίγες, για φορ, που δεν απεδωσαν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ αυτό κατάλαβα και συμφωνώ μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

blackzone44 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:44 το μόνο λάθος μου ήταν να πω ότι έκλεισε.
Ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες (!)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ βλέπω ότι για πρώτη φορά οι δημοσιογράφοι και μάλιστα οι "αυλικοί" επιμένουν πως κυνηγάμε προσθηκη οπότε δεν το ξεγραφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 05 Σεπ 2025, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το να ήθελαν αρχικά να στηρίξουν τον Τσάλοφ αλλά μετά από 6 παιχνίδια που τον βλέπουν χωρίς ηθικό να άλλαξαν απόφαση και να ψάχνουν παίκτη δεν το σκέφτεται κανείς;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Sera4, giaxxo, demo4
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Ας πάει να πει κάποιος τον Λουτσεσκου να αλλάξει τον τρόπο που παίζει η ομάδα να δούμε τι θα πει.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

renegade έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47 Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
Μα και ο Ραζβαν αυτό θέλει από τον φορ του αλλά ως τώρα με μεϊτε,Καμαρά, Οζντοεφ η μπάλα δε περνάει εύκολα από το κέντρο...ας ελπίσουμε με Ζαφείρη να αλλάξει αυτό
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Έχει κανείς εικόνα του BraithWaite από Βραζιλία;
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Πέρσι,34 ματς. 15 γκολ,3 ασίστ.
These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
Iznogoud4
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

renegade έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 21:47 Εγώ πάντως βλέποντας πως χρησιμοποιεί ο Γιοβάνοβιτς τον παυλίδη βάζοντάς τον να χαμηλώνει και να παίρνει πάσες από τον κουλουεράκη, λέω ότι αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κατι αντίστοιχο με τον ρώσο , ο παίκτης καίτη χαμένη αυτοπεποίθηση του θα βρει και πολύ πιο λειτουργικός θα είναι
Αυτο ειναι το προβλημα, σε αυτο το συστημα δεν μπορει να κατεβει χαμηλα γιατι πρεπει να μενει παντα ψηλα για να πιεζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”