Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
flash4
Bet Guru 2020

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από flash4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 12:12 Ετσι πληροφοριακα, γραφτηκε εδω μεσα οτι η πρωτη
προσφορα ηταν 40, η δευτερη 60 και ο Σαββιδης ζητησε 250.

Επι ενα μηνα προσπαθουσαμε να εξηγησουμε οτι ο Σαββιδης εβαλε 200
και για αυτο ζηταει 250
. Μας ελεγαν επι ενα μηνα ξανα
και ξανα(αλλα εμεις ειμαστε κουραστικοι στο να απανταμε, ενω δεν ειναι
κουραστικοι καποιοι να γραφουν......), οτι ο τιγρης πουλησε 90
μαζι με το γηπεδο την αεχ. Τους απαντησα ισα με 20 φορες γιατι
το ξαναειπαν 20 φορες ξανα και ξανα και ξανα, οτι ο τιγρης που εριξε την αεχ
στην γ και δεν πληρωσε δεκαρα, εχει βαλει 0 εκατομυρια.
Αριθμος ΜΗΔΕΝ (0) εκατομυρια σε 10 χρονια.
Επισης το γηπεδο το ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ στην ΑΕΧ για εξι εκατομυρια το χρονο.
Αρα δεν το χαρισε, ουτε το πουλησε μαζι με την ομαδα.
Για αυτο ο τιγρης εδωσε ουσιαστικα το ονομα και το σημα μαζι
με τους παιχτες 90 εκατομυρια. Γιατι δεν εβαλε δραχμη στην αεχ.
Ο Σαββιδης επενδυσε, εκανε και λαθη (οπως ολοι), και τωρα βγαζει
απο τις ακαδημιες κυριως δεκαδες εκατομυρια. Τι παιχτες βγαζει η αεχ απο
τις ακαδημιες;;;;;;;; ΣΩΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.

Ειμαστε κουραστικοι το ξερω, αλλα οταν λετε και ξαναλετε και ξαναλετε
τα ιδια πραγματα, πρεπει να σας απαντησουμε ορισμενους.
Δυστυχως ομως καποιοι δεν ειναι απλα και μονο κουραστικοι.......
Πετσί ΠΑΟΚτσής δηλαδή ο Σαββίδης, όχι επιχειρηματίας που σέβεται την επένδυσή του.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

eorptol1 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09 Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ....
Εδώ και 3 μήνες σε κάθε ποστ του ΑΣ έχει 300 υβριστικά σχόλια. Δεν είναι ωραία εικόνα. Όσα λάθη και να έκαναν κάποια άτομα. Επίσης η ΠΑΕ αυτό που λες το έχει κάνει πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν είναι ωραία εικόνα να εκφράζεται ο κόσμος δημοκρατικά; Ίσα ίσα που θα λειτουργούσε και σαν αφύπνιση για τον ΑΣ και προβληματισμό μήπως μια στο εκατομμύριο κάπου εσφαλαν και αυτοί σε κάτι
These users thanked the author nunies4 for the post (total 7):
paok apo epilogi, Psaras, george188, navigator11, leomatos88, Montrealiotis, NIKOS1972
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αυτό που έκανε ο ΑΣ είναι πολύ πολύ πολύ χοντρό...

Δεν υπάρχει δικαιολογία, κι αυτά που επικαλούνται για τον Κυρ το κάνει χειρότερο στα στοιχειωδώς νοήμονα όντα.

Και βγήκαν μετά όπως βγήκαν δημοσίως να το σώσουν και το έκαναν ακόμα χειρότερο..

Κι επιμένουν να μη λένε τι και πώς , να υπάρχουν εν κρυπτώ πράγματα , μέσα σε ένα αδιάκοπο ρεσιτάλ ανακριβειών, αστοχιών και μισόλογων...που μας βάζουν όλους , πολλούς μάλλον να σκεφτόμαστε ανάλογα.

Μετά τι θα γράφει ο κόσμος στις αναρτήσεις τους;
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
Psaras, Maklaz, paok apo epilogi, george188, leomatos88, Montrealiotis
george188

Δημοσίευση από george188 »

flash4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 16:34
eorptol1 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09 Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού λέτε ότι είστε ΠΑΟΚ....
Εδώ και 3 μήνες σε κάθε ποστ του ΑΣ έχει 300 υβριστικά σχόλια. Δεν είναι ωραία εικόνα. Όσα λάθη και να έκαναν κάποια άτομα. Επίσης η ΠΑΕ αυτό που λες το έχει κάνει πολλές φορές.
Οχι δεν το έχει κάνει πολλές φορές η παε, αυτό που λες δεν ισχύει και να ίσχυε δεν τους δικαιολογεί. Όσον αφορά το μπινελικι οσο συνεχίζουν να το παίζουν Κινέζοι τόσο θα υπάρχει και κόσμος που αντιδρά κόσμια ή μη
These users thanked the author george188 for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς της ΠΑΕ, ενεφανίσθη αυτό. Δηλαδή ποιός ο λόγος για αυτό το πράγμα;; Έχει κάποιος κλίνων υπέρ Μυστακίδη μια στοιχειωδώς πειστική εξήγηση;; Όπως λχ ότι θα έπρεπε η ΠΑΕ να λογίζει τον λόγο του ΑΣ συμβόλαιο.
:lol:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, trouman, Montrealiotis, gervasio artigas, paok apo epilogi, NIKOS1972, nunies4, Nassos
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Αφού υπάρχει nda, το ανέφεραν και προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν.
Το ερώτημα θα ήταν καλύτερο αν λέγαμε: το nda είναι μεταξύ Κατσαρή Μυστακίδη ή ΑΣ Μυστακίδη; Και αν αποδεχθούμε την φύση του nda αυτό ισχύει και μετά την αλλαγή της προεδρίας του ΑΣ ;

Προφανώς ρητορικά είναι αυτά γιατί δεν έχουμε εικόνα του καταστατικού και του nda.
These users thanked the author Maklaz for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Μπορεί να είναι και μεταξύ του μπροστινού και ΑΣ, κανείς δε ξέρει
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μόλις το διαπίστωσα κι εγώ..
Σημειώνω ότι δεν έχω γράψει κανένα υβριστικό σχόλιο, μέχρι τώρα.
Ο επικοινωνιολόγος έχει πιάσει δουλειά, μετά το μπλοκάρισμα από το δικό του προφίλ για σχόλιο απάντηση σε ξένο τοίχο.

Κατά τα άλλα δεν είναι όπως αλλά απολυταρχικά καθεστώτα
η ελευθερία του λόγου σε πλήρη ανάπτυξη.
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Maklaz έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:24 Αφού υπάρχει nda, το ανέφεραν και προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν.
Το ερώτημα θα ήταν καλύτερο αν λέγαμε: το nda είναι μεταξύ Κατσαρή Μυστακίδη ή ΑΣ Μυστακίδη; Και αν αποδεχθούμε την φύση του nda αυτό ισχύει και μετά την αλλαγή της προεδρίας του ΑΣ ;

Προφανώς ρητορικά είναι αυτά γιατί δεν έχουμε εικόνα του καταστατικού και του nda.
Αφου προκειται απλα για μια επιστολη προθεσεων, και η η προθεση του κυριου Μυστακιδη εχει γινει γνωστη, τι αξια εχει πια η ρητρα εμπιστευτικοτητας;

Σε περιπτωση που υπαρξει αλλαγη στον ΑΣ, η νεα διοικηση πολυ λογικα θα εχει την εξωθεν καλη μαρτυρια. Εγω προσωπικα θα τους πιστεψω και ας μην δωσουν στην δημοσιοτητα το εγγραφο. Αντιθετα, μετα τα αποδεδειγμενα τοσα ψεμματα, αν οι σημερινοι διοικουντες μας πουν καλημερα, θα πρεπει να ανοιξουμε τα παραθυρα μας να δουμε αν εξω ειναι βραδυ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι έγινε με τη σελίδα του ΑΣ στα σοσιαλ;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Black_Knight έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 19:27
Maklaz έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 18:24 Αφού υπάρχει nda, το ανέφεραν και προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν.

Αφου προκειται απλα για μια επιστολη προθεσεων, και η η προθεση του κυριου Μυστακιδη εχει γινει γνωστη, τι αξια εχει πια η ρητρα εμπιστευτικοτητας;

Σε περιπτωση που υπαρξει αλλαγη στον ΑΣ, η νεα διοικηση πολυ λογικα θα εχει την εξωθεν καλη μαρτυρια. Εγω προσωπικα θα τους πιστεψω και ας μην δωσουν στην δημοσιοτητα το εγγραφο. Αντιθετα, μετα τα αποδεδειγμενα τοσα ψεμματα, αν οι σημερινοι διοικουντες μας πουν καλημερα, θα πρεπει να ανοιξουμε τα παραθυρα μας να δουμε αν εξω ειναι βραδυ.
Κοίτα, δεν μπορείς καν να αναφέρεις τι περιέχει αυτό, οπότε είμαι επιφυλακτικός για την αναφορά του ΑΣ σαν μια απλή "επιστολή προθέσεων".

Πάρε για παράδειγμα την ΚΑΕ, για να προχωρήσει ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων, θα πρέπει πρώτα να υπογραφεί NDA, ώστε ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί η αγορά, ο Χατζόπουλος να μην έχει τον φόβο διαρροής των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ.

Για ποιον λόγο λοιπόν μια "επιστολή προθέσεων"γίνεται NDA; Τι φοβούνται να μην διαρρεύσει είτε η μία είτε η άλλη πλευρά; Δεν βγάζει καν νόημα, εφόσον ο ΑΣ διατυμπανίζει πως ο Σαββίδης έχει προτεραιότητα.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Equalizer έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 19:35 Τι έγινε με τη σελίδα του ΑΣ στα σοσιαλ;
Στο τελευταίο post για τα διαρκείας των τμημάτων, εμφανίστηκαν τα κλασικά σχόλια όπως και στα post που για την ποδοσφαιρική ομάδα. Τα έσβησαν και τα κλείδωσαν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”