Δεν είναι μόνο αυτό, που έχεις δίκιο φυσικά, είναι ότι είμαστε 4οι σε xGoals, το οποίο σημαίνει ότι εκτελούμε σωστά αλλά δημιουργούμε λιγότερες καλές ευκαιρίες. Αν και αυτό είναι κυρίως θέμα τακτικής (ειδικά με την μεσοεπιθετική ποιότητα μας που δεν συγκρίνεται με των ανταγωνιστών), ένα καλό φορ με τις κατάλληλες κινήσεις και το να βγαίνει καλά στην μπάλα, μπορεί να βοηθήσει πολύ.nunies4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:56 Οι στατιστικες και τα νουμερα λενε μεν αληθεια αλλα πολλες φορες οχι ολη την αληθεια.
Ναι 2 σερι σεζον εχουμε την καλυτερη επιθεση. Η καλυτερη επιθεση ομως μπορει να ερθει επειδη σε 4-5 ματς θα σου βγαινουν ολα και θα σκοραρεις 4-5-6 γκολ.
Θελετε να μου πειτε οτι δεν θυμαστε περυσι περιπτωσεις που η ομαδα κολλησε επιθετικα επειδη δεν υπηρχε ο παικτης με τα καλα τελειωματα απο ευνοικη θεση; Μονο ο Καμαρα περυσι παιζει να μας ξελασπωσε σε 5-6 ματς.
Για να μην πω για τα ματς που στοιχισαν βαθμους επειδη δεν μπορεσαμε να τα τελειωσουμε (ΟΦΗ, Καλιθεα, Βολος κλπ κλπ)
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Το φορ επρεπε να ειναι ηδη εδω να εκμεταλλευτούμε την διακοπη. Αν οντως εχουν σκοπο να παρουν τελικα μετα τις 2 Σεπτεμβριου.
Δεν θα παρεις απαντηση . Και εγω ρωτησα και αλλα παιδια ρωτησαν αλλα δεν μας λενε..Sardan έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:20 Επειδή κανα δυο μέρες δεν παρακολούθησα το τόπικ, έγινε κάποια ανάλυση από τα παιδιά με τις πληροφορίες για το ποιους τελικά κυνηγούσαμε και φάγαμε άκυρο? Θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν υπάρχει ο φόβος να "καεί" μεταγραφή.
Ο καθενας εχει και απο ενα αποκλειστικο , αλλα οταν ερχεται η ωρα, ξαφνικα κανεις δεν λεει ονομα , ή πεταει ενα ονομα το οποιο ειναι εντελως κουλο!
Καποιος εγραψε οτι θελαμε λεει τον Βαρντυ!!! τον 40 χρονων επιθετικο που δεν εχει καμια λογικη με τα θελω του προπονητη.
-
Γιατι το να δωσεις 4 εκ στο μιτροβιτς ενω βασικο αριστερο εξτρεμ ειναι ακομα ο ταισον έχει λογική.
Παντα θα βρεθουν ομως αυτοι που γουστάρουν με αυτές τις κινησεις.
Παντα θα βρεθουν ομως αυτοι που γουστάρουν με αυτές τις κινησεις.
-
Εν τω μεταξυ οι πιο ακριβοι σε αξία σεντερ φορ στην Super Leauge στο transfermarkt ειναι ο Μαρσιαλ και ο Τσάλοφ. Ακολυθει ο Γιακουμακης.
-
Δεν το λεω για κακο ρε συ. Αλλα είναι παίχτης 38 χρονων οπως και να το κάνουμε και ηρθε μελλοντικος αντικαταστάτης του υποτιθεται και παίζει 10αρι. Και καταληξαμε να βάζουμε το σερβο εκει που ειναι σαν να βαζεις τον τευλορ δεξι μπακ.renegade έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:17 Αυτό για τον Τάισον το λες για κακό?
Θα θέλανε πολύ οι ανταγωνιστές να έχουν ταισον
Ας περιμενουμε για τον Ιβανουσετς να τον δουμε καποια στιγμη και αριστερα.
- These users thanked the author icue for the post:
- black death
Έπαιξε βασικός σε τριάδα στόπερ το Σάββατο, σε αγώνα της χώρας του. Έχει συμβόλαιο εκεί μέχρι το Δεκέμβριο. Μήπως έχει υπογράψει από πρώτη Ιανουαρίου;
-
Τον Ζιφκοβιτς τον βάζει αριστερά γιατι ειναι σε φορμα ο Ντεσποτοφ κ ηρθε απο τραυματισμο ο Ταισον κ ο Ιβανουσετς ακόμα δεν εχει προσαρμοστεί. Δε χρειαζομαστε μεσοεπιθετικο. Εχουμε κ Χατσιδη, Μπαλντε να περιμένουν τη σειρά τους
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- Maedhros4
- Panx Romana
Είπαν τα παιδιά που γνωρίζουν ότι ο Γιώργος προσπάθησε να φέρει Λιβάι αλλά τελικά οι Ρώσοι την τελευταία στιγμή το ακύρωσαν και βαρντιrou έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:09Δεν θα παρεις απαντηση . Και εγω ρωτησα και αλλα παιδια ρωτησαν αλλα δεν μας λενε..Sardan έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:20 Επειδή κανα δυο μέρες δεν παρακολούθησα το τόπικ, έγινε κάποια ανάλυση από τα παιδιά με τις πληροφορίες για το ποιους τελικά κυνηγούσαμε και φάγαμε άκυρο? Θα είχε ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς πλέον δεν υπάρχει ο φόβος να "καεί" μεταγραφή.
Ο καθενας εχει και απο ενα αποκλειστικο , αλλα οταν ερχεται η ωρα, ξαφνικα κανεις δεν λεει ονομα , ή πεταει ενα ονομα το οποιο ειναι εντελως κουλο!
Καποιος εγραψε οτι θελαμε λεει τον Βαρντυ!!! τον 40 χρονων επιθετικο που δεν εχει καμια λογικη με τα θελω του προπονητη.
Επίσης ο Σέρα είχε κλείσει παίκτη από Βέλγιο νομίζω αλλά δεν πήρε την έγκριση του Λουτσέσκου
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Polichni1926
- Panx Romana
Αυτό τον Ντουράν - Ντουράν χτες τον έφερναpanpangr77 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:58 Μετρημενα κουκια ειναι ,πολλα σεντερ φορ εχει η Βιγιαρεαλ και η Σοσιεδαδ.Της Βιγιαρεαλ ειναι τραυματίες της Σοσιεδαδ
https://www.transfermarkt.gr/jon-karrik ... ler/711382
https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715
και η Θέλτα ειδα έχει 4.
https://www.transfermarkt.gr/pablo-dura ... ler/905997
για να δει και ο τσαλοφ ότι πλέον είναι τριτοτεταρτη επιλογή και το πάρει απόφαση να μας αδειάσει την γωνιά
-
Εμένα αυτος ο https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715 μου κάνει για τα εγχωρια.Ξέρουμε αν δηλώθηκε στην ευρωπαικη λιστα της Σοσιεδαδ. Δεν μετέχει πουθενα ειδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Παρ 05 Σεπ 2025, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- Panx Romana
Τι πυροβολο ειναι αυτο;;; ΦΕΡΤΟΝpanpangr77 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:48 Εμένα αυτος ο https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715 μου κάνει για τα εγχωρια.Ξέρουμε αν δηλώθηκε στην ευρωπαικη λιστα της Σοσιεδαδ