Πρωτάθλημα SL 2025-26
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ειναι δυνατον να δεχτουμε, να χασουμε το αβανταζ διεξαγωγης του αγωνα σε αδειο γηπεδο?
Δεν είναι τόσο απλό. Πέρυσι μετά την πουστιά του Βένγκα οι Κρητικοί μας στήριξαν για την αναβολή ενώ είχαν ιδίον όφελος. Άσχετα που τελικά έγινε κ ρίξαμε κ 5.
Δούναι και λαβείν είναι αυτά.
Δούναι και λαβείν είναι αυτά.
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να παίζαμε Τούμπα. Κι ούτε θεωρώ ότι ο ΟΦΗ μας κερδίζει (τις λίγες φορές που το κατάφερε) λόγω οπαδών του. Για την ακρίβεια πέρυσι μας κέρδισε στην Τούμπα (27/10/2024). Αντιθέτως στο Γεντί Κουλέ έφαγε 5άρα.
Αποστόλη καλημέρα.
Δεν είναι μόνο θέμα αποτελέσματος.
Αν γίνει αλλαγή έδρας θα μπούνε 3 κολλητά εκτός έδρας με τα προημιτελικά κυπέλλου και την 7 αγωνιστική Europa ανάμεσα τους. Γιατί να επιβαρύνεται η ομάδα με ταξίδια τον κρίσιμο Γενάρη;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ερωτηση
Σε περίπτωση που γίνει, το 1ο ματς στην Τούμπα κ το 2ο εκτος
Δεν συμφωνώ, αλλά λέω ΑΝ συνεναισει η ΠΑΕ, για δικούς της λόγους....
Το 2ο ματς στο Ηράκλειο, δεν κουβαλάει την τιμωρία την περσινή, αφού ήταν με ΠΑΟΚ, να γίνει κεκλεισμένων.
Νομίζω υπάρχει προηγούμενο τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν θυμάμαι πέρσι ή προηγούμενα έτη.
Για διαφωτιστε...
Σε περίπτωση που γίνει, το 1ο ματς στην Τούμπα κ το 2ο εκτος
Δεν συμφωνώ, αλλά λέω ΑΝ συνεναισει η ΠΑΕ, για δικούς της λόγους....
Το 2ο ματς στο Ηράκλειο, δεν κουβαλάει την τιμωρία την περσινή, αφού ήταν με ΠΑΟΚ, να γίνει κεκλεισμένων.
Νομίζω υπάρχει προηγούμενο τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά δεν θυμάμαι πέρσι ή προηγούμενα έτη.
Για διαφωτιστε...
Ούτε σήμερα βγήκε πρόγραμμα.
Από Δευτέρα θα έχουμε λιγότερο από μια βδομάδα και δε θα ξέρουν οι ομάδες πότε παίζουν. Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Υγ. Επειδή οι ποκίτες ξέρουν τη σημασία του προγράμματος δε θα μου κάνει εντύπωση αν δω τον οσφπ να παίξει αγώνες και Παρασκευή.
Από Δευτέρα θα έχουμε λιγότερο από μια βδομάδα και δε θα ξέρουν οι ομάδες πότε παίζουν. Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Υγ. Επειδή οι ποκίτες ξέρουν τη σημασία του προγράμματος δε θα μου κάνει εντύπωση αν δω τον οσφπ να παίξει αγώνες και Παρασκευή.