Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Στην συνεντευξη τυπου μετα τν αγωνα με τον ατρομητο ο Λουτσε ειπε
Για τον τομέα που θα ήθελε να δει την ομάδα του καλύτερη μετά την διακοπή: «Δεν ξέρω... μπορεί να είναι κάποιος άλλος προπονητής εδώ
ο καστανης απο το μετροπολις ηταν ο μοναδικος δημοσιογραφος που εκανε σημαια την δηλωση αυτη και μιλησε για υπαρκτο θεμα...κανενας αλλος ΑΡΔ δεν εδωσε σημασια
Για τον τομέα που θα ήθελε να δει την ομάδα του καλύτερη μετά την διακοπή: «Δεν ξέρω... μπορεί να είναι κάποιος άλλος προπονητής εδώ
ο καστανης απο το μετροπολις ηταν ο μοναδικος δημοσιογραφος που εκανε σημαια την δηλωση αυτη και μιλησε για υπαρκτο θεμα...κανενας αλλος ΑΡΔ δεν εδωσε σημασια
Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που πήραμε πέφτει τόσο καθυστερημένα και μας βγήκε.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:52 Και πέρσι τελείωσαν οι μεταγραφές 31 Αυγούστου και μετά ήρθαν άλλοι 2. Ένας την τελευταία μέρα των μεταγραφών και ένας την τελευταία μέρα των ελευθέρων.
Είχα ξεχάσει βλέπεις τον παβλενκα.
Άρα μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ελπίδα...όχι στο να βρεθεί παίκτης αλλά αυτός ο παίχτης να γίνει σημαντικός για την ομάδα
-
- WeWillRockYou
Για τον Maupay συγκεκριμένα, όλα τα άρθρα από ξένα ΜΜΕ (πριν καν γραφτεί για εμάς), λέγανε ότι αρνήθηκε 3-4 προτάσεις την τελευταία μέρα των μεταγραφών από Ιταλία (είχε δεχθεί και άλλες μέσα στο καλοκαίρι) , ότι ο ίδιος ήθελε να κάτσει να προσπαθήσει να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Μαρσειγ (ο προπονητής του είπε ότι δεν τον υπολογίζει) και ότι θα τον αφήσουν εκτός λίστας CL.nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:55 Ναι.
Δηλαδη αυτος θελει να φυγει, αυτοι δεν τον υπολογιζουν που σκατα χαλασε;
Μην απαντησετε στα λεφτα. Ρητορικο ειναι το ερωτημα
Καμία εντύπωση δηλαδή ο, τι γίνεται και δεν ξέρω αν ήταν πράγματι στόχος και τον προσπάθησαν δεδομένων αυτών των συνθηκών.
Τι έγινε εμφανίστηκε ο γιωργάκης και είπε ο ράσβαν τον manager του για καλό και για κακό ας αρχίσουν τα ψάξιμο?Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:53 Το τουίτ:
Κλασικά πράγματα πάντως, ομάδα από ΗΑΕ, στο ίδιο πρωτάθλημα που είναι ο Ίβιτς.

-
Νομίζω ότι αυτή η κόντρα Γιώργη-Λουτσέσκου έχει παρουσιαστεί 100 φορές πιο δραματική απ'όσο είναι(?).
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Psagmenos4
Είπε όντως τέτοιο πράγμα?Athens έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:13 Στην συνεντευξη τυπου μετα τν αγωνα με τον ατρομητο ο Λουτσε ειπε
το ειπε χιουμοριστικαpaokspren έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:29Είπε όντως τέτοιο πράγμα?Athens έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:13 Στην συνεντευξη τυπου μετα τν αγωνα με τον ατρομητο ο Λουτσε ειπε
- These users thanked the author Athens for the post (total 2):
- paokspren, sakis_the_fraud
- john4serres
Επίσημα στην Al Rayyan ο Mitrovic.
Πήρε αποζημίωση 25 εκατομμύρια από την Al Hilal.
Κοντά στα 10 εκατομμύρια το νέο του συμβόλαιο.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- sakis_the_fraud
-
Μια ανάσα ήμασταν.john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:36 Επίσημα στην Al Rayyan ο Mitrovic.

- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 9):
- Papa9, giaxxo, wickerman, Kourdos, WeWillRockYou, Tolaros, Metagrafakias, sakis_the_fraud, margas
- ΑποστόληςΑ
εγω ηθελα κρααλ-μοπε.δεν ηρθε κανενας για μένα

- These users thanked the author giaxxo for the post:
- paok apo epilogi
Μ' αρέσει που το πίστευαν κάποιοι. Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε σε τέτοια πετρελαιάδικα συμβόλαια ρε παιδιά. Εδώ οι Άγγλοι και δεν τα έδωσαν θα τα δώσουμε εμείς με τα πενιχρά έσοδα που έχει η ομάδα; Γιατί;
@Ριαν_Καπαγιαννιδης ριαν έχεις δίκαιο για την και καλά κόντρα, παρουσιαζεται σαν ξέρω γω τι. Υπήρχε μια διαγώνια πέρσι τον Ιανουάριο για τον Μειτε (λόγω του καλοκαιρινού σήριαλ) αλλά όπως φάνηκε τα βρήκαν τελικά