Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ.
2) Το τμήμα φυτοζωεί εδώ και δεκαετίες. Φταίμε πρώτα εμείς οι οπαδοί και μετά οι διαχειριστές. Νέτα σκέτα.
4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.
5) Αυτό με τη πλατιά μάζα που πήρε το μάτι μου πριν λίγες σελίδες και σχετικά με το τι θέλει, είναι επίσης αστείο.
Για ορισμένους η πλατιά μάζα έκραζε - κράζει τον καημένο τον Ιβάν που ήταν εξαφανισμένος και ο κόσμος κάθε χρόνο κάνει ρεκόρ στα διαρκείας, ενώ φέτος έχει 2 σερί Ευρωπαϊκά sold out. Άρα αφήστε την μάζα στην άκρη. ΔΕΝ μπορείτε να την καταλάβετε και σίγουρα δεν μπορείτε να την εκφράζετε. Ο καθένας γράφει την άποψη του και μόνο αυτή.
6) Ο Ιβάν καλώς ή κακώς ήταν εξαφανισμένος εδώ και 6 χρόνια. Το τι σημαίνει η λέξη "εξαφανισμένος" για τον κάθε εγκέφαλο, δεν είναι δουλειά μας να το λύσουμε.
Ο ίδιος ο άνθρωπος που υποδέχονταν μπροστά από το πούλμαν την αποστολή πριν από κάθε παιχνίδι, έκανε να πατήσει στο γήπεδο 6 χρόνια.
Εσείς (όσοι είστε τέλος πάντων) πείτε πως όχι δεν ήταν εξαφανισμένος.
7) Το αν είναι τυχαίο πως ο Ιβάν εμφανίστηκε μετά την ανακοίνωση του ΑΣ και την αρχή της προσπάθειας τρυπήματος (εγώ έτσι το λέω), ρωτήστε 100 ΠΑΟΚτσήδες στο δρόμο και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει πλατιά μάζα.
8 και κλείνω) Μακάρι να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ, να χτίσει ομαδάρα, να χτυπήσουμε τίτλους όπως κάναμε πριν 30 χρόνια, μακάρι να μείνει μόνιμα ο Ιβάν εδώ, να επενδύει περισσότερα στο ποδόσφαιρο, να μην πουλάει ασταμάτητα παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη (μην τυχόν ακουμπήσεις τον Ντέλια), να χτυπήσουμε τίτλους και στο ποδόσφαιρο και μακάρι να φτιάξουμε και το γήπεδο. Αυτά εύχομαι εγώ.
2) Το τμήμα φυτοζωεί εδώ και δεκαετίες. Φταίμε πρώτα εμείς οι οπαδοί και μετά οι διαχειριστές. Νέτα σκέτα.
4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.
5) Αυτό με τη πλατιά μάζα που πήρε το μάτι μου πριν λίγες σελίδες και σχετικά με το τι θέλει, είναι επίσης αστείο.
Για ορισμένους η πλατιά μάζα έκραζε - κράζει τον καημένο τον Ιβάν που ήταν εξαφανισμένος και ο κόσμος κάθε χρόνο κάνει ρεκόρ στα διαρκείας, ενώ φέτος έχει 2 σερί Ευρωπαϊκά sold out. Άρα αφήστε την μάζα στην άκρη. ΔΕΝ μπορείτε να την καταλάβετε και σίγουρα δεν μπορείτε να την εκφράζετε. Ο καθένας γράφει την άποψη του και μόνο αυτή.
6) Ο Ιβάν καλώς ή κακώς ήταν εξαφανισμένος εδώ και 6 χρόνια. Το τι σημαίνει η λέξη "εξαφανισμένος" για τον κάθε εγκέφαλο, δεν είναι δουλειά μας να το λύσουμε.
Ο ίδιος ο άνθρωπος που υποδέχονταν μπροστά από το πούλμαν την αποστολή πριν από κάθε παιχνίδι, έκανε να πατήσει στο γήπεδο 6 χρόνια.
7) Το αν είναι τυχαίο πως ο Ιβάν εμφανίστηκε μετά την ανακοίνωση του ΑΣ και την αρχή της προσπάθειας τρυπήματος (εγώ έτσι το λέω), ρωτήστε 100 ΠΑΟΚτσήδες στο δρόμο και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει πλατιά μάζα.
8 και κλείνω) Μακάρι να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ, να χτίσει ομαδάρα, να χτυπήσουμε τίτλους όπως κάναμε πριν 30 χρόνια, μακάρι να μείνει μόνιμα ο Ιβάν εδώ, να επενδύει περισσότερα στο ποδόσφαιρο, να μην πουλάει ασταμάτητα παρά μόνο αν υπάρχει ανάγκη (μην τυχόν ακουμπήσεις τον Ντέλια), να χτυπήσουμε τίτλους και στο ποδόσφαιρο και μακάρι να φτιάξουμε και το γήπεδο. Αυτά εύχομαι εγώ.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 9):
- psykoman, Dimpatra, YaSou, joshua, Special 4, Powerlifter_4, TylerDurden, Jim_Chatz, soigol
Εγώ πού είμαι ΠΑΟΚ από το 1972 είμαι ιβανικος Σερραίε ότι ναναιgeorge188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:05Μπορεις να διαβασεις πριν μιλησεις για ιβανικους, λεω εγω τωραjohn4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57 Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Όαση.....Blackgr4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45 1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ.
- These users thanked the author Billpaok666 for the post:
- soigol
Για να το χαλαρώσω λιγο:
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)
Παντως από το 2009 που είμαι μέλος εδώ και θυμάμαι τους ΖΖ, τους Βιολιδηδες, τους Πανελουδηδες, τους Δροσους κτλ κτλ το να έχουμε φτάσει στο σημείο να μαλώνουμε για δισεκατομμυριουχους το λες και πρόοδο...

Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- Powerlifter_4, panta
Ο psykomanjoshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:13 Ειπε κανεις με σιγουρια οτι ο Μυστακιδης δεν προσβλεπει μελλοντικα στην αποκτηση της ΠΑΕ και δεν το πηρα χαμπαρι?
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
-
Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.
Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.
Το να πετάμε την ηθική διάσταση στις καλένδες είναι σαν να μη μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά για κανένα σούπερ μάρκετ.
Το να βαφτίζουμε εχθρούς του ΠΑΟΚ όσους διαφωνούμε μαζί τους είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρρώστιας. Την οποία αρρώστια φυτέψανε στα σωθικά του Συλλόγου όσοι τώρα περιμένουμε σαν μεσσίες.
Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.
Το να πετάμε την ηθική διάσταση στις καλένδες είναι σαν να μη μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά για κανένα σούπερ μάρκετ.
Το να βαφτίζουμε εχθρούς του ΠΑΟΚ όσους διαφωνούμε μαζί τους είναι το πρώτο σύμπτωμα της αρρώστιας. Την οποία αρρώστια φυτέψανε στα σωθικά του Συλλόγου όσοι τώρα περιμένουμε σαν μεσσίες.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
- Guitarman, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, astral, NIKOS1972
Αφου δεν έχεις τι να πεις ειρωνευεσαι.kataramenos5 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:31Επρεπε να θελω? Να ψαξω εξοπλισμο μαδερια, κλπ ?
ΥΓ Ηταν ενα μικρο καραβι,ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν α-α-αταξιδευτο οεοεοεοε
Για την ταμπακιέρα τίποτε
Ανεβάζεις όμως άρθρα 20 ετών
που δεν λένε τιποτε.
Καλή συνεχεια. Πάντα έχει και πιο χαμηλά ....
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.Guitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το μπάσκετ, βοηθούν το βόλεϊ, το χάντμπολ, κανά γυναικείο, σχετικά εύκολα παίρνεις πρωταθλήματα κι εκεί.
Με 2-3 ομάδες ανταγωνίζεσαι ακόμα και τώρα, αμαρτία δεν είναι να χάνουμε τίτλους απ' την Ν.Ιωνία και στο βόλεϊ από μέτριους γαυροβάζελους;
Επειδή απάντησες σοβαρά στο αστείο μου να σημειωθεί ότι το βόλεϊ πέτυχε ο,τι πέτυχε με τα χρήματα που παίρνει κάθε χρόνο από το ποδόσφαιρο. Το οποίο ποδόσφαιρο το μεγάλωσε ένας άνθρωπος που αν πούμε εδώ μέσα το όνομα του θεωρούμαστε προσωπολατρες. Που αυτός άνθρωπος υποσχέθηκε και κάνει πράξη κάθε χρόνο να δίνει στον ΑΣ παραπάνω από τα νόμιμα. Αλλά όταν μιλάμε για προστασία του ποδοσφαίρου (και κατά συνέπεια αυτού του ανθρωπου) με το να βγει καθαρά ο ΑΣ κ ο κυρ-Τελης και να μιλήσουν για τις συμφωνίες που έχουν κάνει, λέμε βλακειες....fossa έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:34Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.Guitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το μπάσκετ, βοηθούν το βόλεϊ, το χάντμπολ, κανά γυναικείο, σχετικά εύκολα παίρνεις πρωταθλήματα κι εκεί.
Με 2-3 ομάδες ανταγωνίζεσαι ακόμα και τώρα, αμαρτία δεν είναι να χάνουμε τίτλους απ' την Ν.Ιωνία και στο βόλεϊ από μέτριους γαυροβάζελους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- aivas19, paok apo epilogi, Ιάσονας
Κανεις δεν το κανει αυτο. Μην βλεπεις φαντασματα παλιjoshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:28Καθόλου αφελής δεν είμαι. Κάποιοι κάνουν φιλότιμη προσπάθεια να εξισωσουν τον Μυστακιδη με ανθρώπους όπως ο Γουμενος ο Καμπάνης και εγω δεν ξέρω ποιος άλλος. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Έφτασε να κοροϊδεύει ο Μήτσος,ο Κίτσος και ο Φουφουτιδης την εμφανιση σε λογαριασμό 250 μυριων...abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:13joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....
πάρτο αλλιως .....
και τα εκατ.. οχι 150 αλλα 250 ....
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, dragon, eorptol1, paok apo epilogi, astral
- Montrealiotis
Στο είπα και χθες Joshua. Αμφισβήτησε κανείς την οικονομική επιφάνεια του Μυστακίδη; Ποιο το νόημα του proof of funds?
Και εγώ φίλε blackgr4 εύχομαι
έναν κόσμο χωρίς πόλεμο, φτώχια και υγεία για όλους.......
Πολύ όμορφα αυτά που γράφεις αλλά δε γινονται όλα μαζί. Τα πράγματα ξεκινάνε
από κάτι και τα υπόλοιπα είναι συνέπειες.
Παρθενογένεση δεν υπάρχει στη ζωή.
Ούτε υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αιτία.
Όσοι λοιπόν ξεκίνησαν το ζήτημα
μπορούν να το λύσουν προσφέροντας έργο συνολικά στον ΠΑΟΚ.
Παραιτούνται αυτοί που πρέπει,
αποσύρονται αυτοί που το δημιούργησαν και κάνουν υπομονή και ξανάρχονται μετά από κάποια χρόνια όπως πρέπει. Και πριν φύγουν λένε
και μια μεγάλη συγνώμη στο λαό του ΠΑΟΚ.
Όπως έκανε ο νυν ιδιοκτήτης το 2006.
Όμορφα και καθαρά πράγματα.
Όταν ξεκινάς έναν πόλεμο απρόκλητα,
και βλέπεις ότι δε σου βγαίνει γιατί
λάθος υπολόγισες τη στηριξη και νόμιζες ότι απευθύνουν σε ιθαγενείς με καθεεπτακια, τότε σημαίνεις υποχώρηση και την επόμενη
φορά δεν ξανακάνεις πολεμο, ΑΝ σου ξαναδώθει η ευκαιρία, αλλά έρχεσαι ντόμπρα και όμορφα και αν σε δεχτούν
όλα καλά. Αν όχι έπαιξες και έχασες.....
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις,
αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα Τέλη....
έναν κόσμο χωρίς πόλεμο, φτώχια και υγεία για όλους.......
Πολύ όμορφα αυτά που γράφεις αλλά δε γινονται όλα μαζί. Τα πράγματα ξεκινάνε
από κάτι και τα υπόλοιπα είναι συνέπειες.
Παρθενογένεση δεν υπάρχει στη ζωή.
Ούτε υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αιτία.
Όσοι λοιπόν ξεκίνησαν το ζήτημα
μπορούν να το λύσουν προσφέροντας έργο συνολικά στον ΠΑΟΚ.
Παραιτούνται αυτοί που πρέπει,
αποσύρονται αυτοί που το δημιούργησαν και κάνουν υπομονή και ξανάρχονται μετά από κάποια χρόνια όπως πρέπει. Και πριν φύγουν λένε
και μια μεγάλη συγνώμη στο λαό του ΠΑΟΚ.
Όπως έκανε ο νυν ιδιοκτήτης το 2006.
Όμορφα και καθαρά πράγματα.
Όταν ξεκινάς έναν πόλεμο απρόκλητα,
και βλέπεις ότι δε σου βγαίνει γιατί
λάθος υπολόγισες τη στηριξη και νόμιζες ότι απευθύνουν σε ιθαγενείς με καθεεπτακια, τότε σημαίνεις υποχώρηση και την επόμενη
φορά δεν ξανακάνεις πολεμο, ΑΝ σου ξαναδώθει η ευκαιρία, αλλά έρχεσαι ντόμπρα και όμορφα και αν σε δεχτούν
όλα καλά. Αν όχι έπαιξες και έχασες.....
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις,
αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα Τέλη....