Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
kataramenos5
Τo διαβασες αυτο τι γραφει;
Βλεπεις κατι κακο;
Ξεχρεωσε λεει τα χρεη εκει που πηγε.
Δανεισε λεφτα ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ και τα ζητησε πισω γιατι δεν του τα δωσανε.
Τα υπολοιπα αφορουν τον τροπο διοικησης και αγωνιστικης διαχειρισης.
Ηλθε ο Σαββιδης να παρει υπογεια την ΠΑΕ ποτε;
Τον διωξαμε και καλα καναμε το 2006 που ηθελε το γηπεδο;
Ποιες ακριβως ειναι οι ομοιοτητες σε οτιδηποτε με τον Μυστακιδη.
Εδιωξες τον Ιβαν οταν δεν ειχες να φας το 2006 και καλα εκανες.
Και θες τωρα να μη διωξουμε τον Μυστακιδη;
Τo διαβασες αυτο τι γραφει;
Βλεπεις κατι κακο;
Ξεχρεωσε λεει τα χρεη εκει που πηγε.
Δανεισε λεφτα ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ και τα ζητησε πισω γιατι δεν του τα δωσανε.
Τα υπολοιπα αφορουν τον τροπο διοικησης και αγωνιστικης διαχειρισης.
Ηλθε ο Σαββιδης να παρει υπογεια την ΠΑΕ ποτε;
Τον διωξαμε και καλα καναμε το 2006 που ηθελε το γηπεδο;
Ποιες ακριβως ειναι οι ομοιοτητες σε οτιδηποτε με τον Μυστακιδη.
Εδιωξες τον Ιβαν οταν δεν ειχες να φας το 2006 και καλα εκανες.
Και θες τωρα να μη διωξουμε τον Μυστακιδη;
@george188 Αυτό δεν γράφτηκε μόλις πριν λίγο και χτες και προχτές; Δεν είπαν νατα ετοιμάζει λέει πρόταση αγοράς λες και είπαν ετοιμάζει εισβολή εξωγήινων;
Το πρόβλημα είναι η ιστορία με τον ΑΣ, το γήπεδο, τις υπογραφές και τον πόλεμο λάσπης που βλέπουμε όλο το καλοκαίρι. όχι μια απλή πρόταση αγοράς της ΠΑΕ
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- george188, Montrealiotis, paok apo epilogi
Το προβλημα ειναι η ολη φαση με τον ΑΣ, εξαγορες γινονται σε ολο το κοσμο. Αυτο ενοχλησε οχι η προθεση του να παριε την ομαδα. Και στο 90 τοις εκατο ακομα και παιδια που εκφραζουν προβληματισμους ,δε νειναι αρνητικοι να μπει στη ΚΑΕ ουτε στο τελος της ημερας θα επηρεασουν τη προθεση του, υπαρχει μαγκωμα μεχρι να μπει και να δειξειjoshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:30 @george188 Αυτό δεν γράφτηκε μόλις πριν λίγο και χτες και προχτές; Δεν είπαν νατα ετοιμάζει λέει πρόταση αγοράς λες και είπαν ετοιμάζει εισβολή εξωγήινων;
Τι εννοείς να πάρει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ;Equalizer έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:19 ΥΓ2. Αν ο Μυστακίδης πει οτι θέλει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ για να πάρει την ΚΑΕ, εγώ απολύτως λογικό θα το βρω. Με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας βεβαίως, αλλά παραμένει μια λογική και θεμιτή κίνηση. Δεν θα θεωρήσω οτι με εκβιάζει ως οπαδό.
Το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ και εκεί θα παραμείνει.
Σε κανέναν Μυστακίδη και κανέναν Σαββίδη δεν θα πάνε τα γήπεδα.
Αυτά ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ (Α.Σ.).
Άλλος ήθελε το γήπεδο το 2006, της Τούμπας, ως ιδιοκτησία του.
και οι κατω παντως, στο ακουσμα της ειδησης Μυστακιδη και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενδιαφερθηκαν ολως τυχαιως για τον Ιβαν και ενα ενδεχομενο "τρυπημα". Θελησαν να δουνε πισω απο τις λεξεις, λεει.
δεν το βλεπουν με καλο ματι, λεει.
Μονο και μονο απο αυτο, εγω ειμαι υπερ με τα μπούνια.
επισης αναφερω παλι. Χωρις την ατυπη εγκριση του Ιβαν, δεν θα μπορουσε να προχωρησει η όποια εξαγορα της ΚΑΕ.
γνωμη μου
επισης αναφερω παλι. Χωρις την ατυπη εγκριση του Ιβαν, δεν θα μπορουσε να προχωρησει η όποια εξαγορα της ΚΑΕ.
γνωμη μου
Ρε συ special γιατι παιζεις με τις εντυπωσεις. Απο το 2012 εδω ειναι ΑΥΤΟΣ και ΕΔΕΙΞΕ, δηλαδη ρε παιδια θα χαθει η μπαλα
- These users thanked the author george188 for the post:
- paok apo epilogi
Να το εκμεταλλευτεί εννοώSpecial 4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:35Τι εννοείς να πάρει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ;Equalizer έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:19 ΥΓ2. Αν ο Μυστακίδης πει οτι θέλει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ για να πάρει την ΚΑΕ, εγώ απολύτως λογικό θα το βρω. Με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας βεβαίως, αλλά παραμένει μια λογική και θεμιτή κίνηση. Δεν θα θεωρήσω οτι με εκβιάζει ως οπαδό.
Το γήπεδο ανήκει στον ΑΣ και εκεί θα παραμείνει.
Σε κανέναν Μυστακίδη και κανέναν Σαββίδη δεν θα πάνε τα γήπεδα.
Αυτά ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ (Α.Σ.).
Άλλος ήθελε το γήπεδο το 2006, της Τούμπας, ως ιδιοκτησία του.
Mα δεν συμφερει τον ιβαν να ανακατευτει με αυτο αφου δεν το εκανε τοσα χρονιαJim_Chatz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:35 και οι κατω παντως, στο ακουσμα της ειδησης Μυστακιδη και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενδιαφερθηκαν ολως τυχαιως για τον Ιβαν και ενα ενδεχομενο "τρυπημα". Θελησαν να δουνε πισω απο τις λεξεις, λεει.
γνωμη μου
Είναι κριμα που δημιουργείται και εδω κλίμα ή με εμάς ή με τους άλλους. Είναι κατανοητός και ο ενθουσιασμός για έναν μεγαλομετοχο στο μπάσκετ αλλά και οι προβληματισμοι λόγω των προηγούμενων πράξεων του.
Τι σχέση έχει το ιστορικό του Σαββίδη στο ροστοφ με τους τωρινούς προβληματισμούς π.χ δεν το καταλαβαινω. Και ποιος σου λέει ότι και τότε δεν αγχωνοταν κόσμος για το τι φρούτο θα βγει ή δεν ειχε επιφυλάξεις?
Τι σχέση έχει το ιστορικό του Σαββίδη στο ροστοφ με τους τωρινούς προβληματισμούς π.χ δεν το καταλαβαινω. Και ποιος σου λέει ότι και τότε δεν αγχωνοταν κόσμος για το τι φρούτο θα βγει ή δεν ειχε επιφυλάξεις?
Το οτι δεν ειναι καλο να εχει ενας και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ισχυει μονο για τον Σαββιδη;
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- astral, Black_Knight, paok apo epilogi
Ο Ιβαν κολλαέι καλά με τον πυρήνα της οπαδικής μας βάσης. Τα ίδια ακριβώς να έκανε κανένας John Savvides from Chicago τα γραφεία θα είχαν καεί πολλάκις. Αν εμφανιζόταν κ κανένας Τελίκας από Ροστόβ να θέλει το γήπεδο, θα είχε γίνει ήδη ισάδι.
-
Δεν ηθελα να γραψω κατι αλλο, γιατι καταλαβαινω οτι καποιοι φιλοι που ασχολουνται κυριως με το μπασκετ ενοχλουνται. Αλλα εδω πλεον διαβαζουμε απιθανα πραγματα.
Δηλαδη μας φαινεται τελειως φυσιολογικο να μας πει σε 3 μηνες δωστε μου και την ΠΑΕ; Η οποια ξαναγραφω εχει ιδιοκτητη. Αυτο θα ειναι ενα δειγμα ανθρωπου που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το μπασκετ; Ειναι δυσκολο να καταλαβουμε πως με το που παρει την ΠΑΕ, το μπασκετ θα γινει ιφιγενεια και η γιγαντωση που ολοι θελουμε δεν θα ερθει ποτε. Η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι 2 μηλα δεν χωρανε κατω απο μια μασχαλη, δεν μπορεσαν αλλοι επιχειρηματιες που ειχαν ολο το κρατος απο πισω τους. Για τον λογο αυτο δεν ηθελα ποτε εμπλοκη του Σαββιδη στην ΚΑΕ. Θα εχει ο νεος επενδυτης την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και θα χτιζει και την Νεα Τουμπα ταυτοχρονα; Για να πρωταγωνιστουν και τα 2 τμηματα θα ριχνει καμια 50αρα τον χρονο, συν τα λεφτα για το νεο γηπεδο; ΟΚ, οσα τα πιστευετε αυτα, εγω μεγαλωσα αρκετα για να πιστευω στον Αγιο Βασιλη.
Αν προκυψει ποτε θεμα στην ΠΑΕ, θα το δουμε τοτε, και παλι αν δεν υπαρχει σοβαρη λυση για την ΚΑΕ αντιθετος θα ειμαι. Αλλα το θεμα να μην το δημιουργει ο ιδιος πιεζοντας μεσω του γηπεδου και του ΑΣ τον σημερινο ιδιοκτητη να φυγει. Ας αφησει λοιπον την ΠΑΕ στην ησυχια της και ας αφοσιωθει σοβαρα στο μπασκετ, τα υπολοιπα αν και οποτε προκυψουν.
Δηλαδη μας φαινεται τελειως φυσιολογικο να μας πει σε 3 μηνες δωστε μου και την ΠΑΕ; Η οποια ξαναγραφω εχει ιδιοκτητη. Αυτο θα ειναι ενα δειγμα ανθρωπου που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το μπασκετ; Ειναι δυσκολο να καταλαβουμε πως με το που παρει την ΠΑΕ, το μπασκετ θα γινει ιφιγενεια και η γιγαντωση που ολοι θελουμε δεν θα ερθει ποτε. Η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι 2 μηλα δεν χωρανε κατω απο μια μασχαλη, δεν μπορεσαν αλλοι επιχειρηματιες που ειχαν ολο το κρατος απο πισω τους. Για τον λογο αυτο δεν ηθελα ποτε εμπλοκη του Σαββιδη στην ΚΑΕ. Θα εχει ο νεος επενδυτης την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και θα χτιζει και την Νεα Τουμπα ταυτοχρονα; Για να πρωταγωνιστουν και τα 2 τμηματα θα ριχνει καμια 50αρα τον χρονο, συν τα λεφτα για το νεο γηπεδο; ΟΚ, οσα τα πιστευετε αυτα, εγω μεγαλωσα αρκετα για να πιστευω στον Αγιο Βασιλη.
Αν προκυψει ποτε θεμα στην ΠΑΕ, θα το δουμε τοτε, και παλι αν δεν υπαρχει σοβαρη λυση για την ΚΑΕ αντιθετος θα ειμαι. Αλλα το θεμα να μην το δημιουργει ο ιδιος πιεζοντας μεσω του γηπεδου και του ΑΣ τον σημερινο ιδιοκτητη να φυγει. Ας αφησει λοιπον την ΠΑΕ στην ησυχια της και ας αφοσιωθει σοβαρα στο μπασκετ, τα υπολοιπα αν και οποτε προκυψουν.
- john4serres
Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
- These users thanked the author john4serres for the post (total 3):
- Panx Romana, Developer4, Special 4
Όχι φίλε μου.george188 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:36 Ρε συ special γιατι παιζεις με τις εντυπωσεις. Απο το 2012 εδω ειναι ΑΥΤΟΣ και ΕΔΕΙΞΕ, δηλαδη ρε παιδια θα χαθει η μπαλα
Εσύ παίζεις με τις εντυπώσεις.
Πάνω στο ιδιοκτησιακό των γηπέδων, δεν με ενδιαφέρει ούτε τι έχει, ούτε τι έχει δείξει, ούτε τι βάλει, ούτε τι έχει βγάλει. Όπώς και αν λέγεται. Είτε λέγεται Μυστακίδης. Σαββίδης. Μπαλαμουτίδης κλπ
Τα γήπεδα, ήταν, είναι και θα είναι ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ.
Ποτέ, ΠΟΤΕ και ΠΟΤΕ δεν πρέπει ο ΑΣ, να επιτρέψει να χαθούν τα ιδιόκτητα γήπεδα του ΠΑΟΚ.
Για χρήση εκμετάλλευσης με ανταποδοτικότητα στον ΑΣ: Ναι.
Ακόμα και αν υποθετικά παρουσιαζόταν ένα παρεάκι υποτακτικών στον ΑΣ, μη ανεξάρτητων και καπελωμένων, προς ώφελος οιουδήποτε επιχειρηματία, όπως και αν αυτός λεγόταν, θα ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ προς τον Σύλλογο και την ιστορία του, τα γήπεδα μας να χαθούν ως ιδιοκτησίες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.