Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.

εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....

πάρτο αλλιως .....

και τα εκατ.. οχι 150 αλλα 250 ....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

astral έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:33
Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.
Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα περισσότερα post σου υπάρχει αυτή η αναφορά.

Όπως και οι "προσωπολάτρες" που αμολάς στον ανεμιστήρα κάθε φορα που κάποιος διαφωνεί μαζί σου.

Δεν έχεις το μονοπώλιο στο καλο του ΠΑΟΚ, ούτε είσαι κάποια αυθεντία. Επέτρεψε και στους υπολοιπους να έχουν άποψη, αντίρρηση η επιφυλακτικότητα για το καλο της ομάδας τους, χωρίς χαρακτηρισμούς και τοξικότητα.
joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
Μια χαρά θα ήταν αυτό αν ήταν αλήθεια
Φυσικά και είστε προσωπολάτρες. Το αρνείστε, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τμήμα του ΠΑΟΚ το οποίο φυτοζωεί με εράνους τα τελευταία 25 χρόνια και δίνει το όραμα μπας και πρωταγωνιστήσει ξανά και εσείς αντί να χαρείτε για το τμήμα, γράφετε την ανησυχία σας, μην τυχόν και τα λεφτά που θα πέσουν συμμετέχουν σε κάποιο πραξικόπημα κατά του Ιβάν τί είστε; Δεν είστε προσωπολάτρες;

Ο Ιβάν είναι εδώ κοντά 15 χρόνια. Δεν θα είχε πάρει το μπάσκετ αν το ήθελε;
Ο Ιβάν μπορεί να πουλήσει την ΠΑΕ χωρίς τη θέληση του;

Μπορείτε να γράψετε ένα επιχείρημα το οποίο να συνδέει την ΚΑΕ με το θέμα της ΠΑΕ και το γήπεδο;

Γιατί κ εγώ γράφω οτι ο ΑΣ είναι τρύπιος και υπέρ του Μυστακίδη, αλλά σύνδεση με την ΚΑΕ δεν έχει βρει κανείς.
These users thanked the author Odi for the post (total 2):
Refused1337, soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:25
astral έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:33
Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.
Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα περισσότερα post σου υπάρχει αυτή η αναφορά.

Όπως και οι "προσωπολάτρες" που αμολάς στον ανεμιστήρα κάθε φορα που κάποιος διαφωνεί μαζί σου.

Δεν έχεις το μονοπώλιο στο καλο του ΠΑΟΚ, ούτε είσαι κάποια αυθεντία. Επέτρεψε και στους υπολοιπους να έχουν άποψη, αντίρρηση η επιφυλακτικότητα για το καλο της ομάδας τους, χωρίς χαρακτηρισμούς και τοξικότητα.
joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
Μια χαρά θα ήταν αυτό αν ήταν αλήθεια
Φυσικά και είστε προσωπολάτρες. Το αρνείστε, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Όταν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τμήμα του ΠΑΟΚ το οποίο φυτοζωεί με εράνους τα τελευταία 25 χρόνια και δίνει το όραμα μπας και πρωταγωνιστήσει ξανά και εσείς αντί να χαρείτε για το τμήμα, γράφετε την ανησυχία σας, μην τυχόν και τα λεφτά που θα πέσουν συμμετέχουν σε κάποιο πραξικόπημα κατά του Ιβάν τί είστε; Δεν είστε προσωπολάτρες;

Ο Ιβάν είναι εδώ κοντά 15 χρόνια. Δεν θα είχε πάρει το μπάσκετ αν το ήθελε;
Ο Ιβάν μπορεί να πουλήσει την ΠΑΕ χωρίς τη θέληση του;

Μπορείτε να γράψετε ένα επιχείρημα το οποίο να συνδέει την ΚΑΕ με το θέμα της ΠΑΕ και το γήπεδο;

Γιατί κ εγώ γράφω οτι ο ΑΣ είναι τρύπιος και υπέρ του Μυστακίδη, αλλά σύνδεση με την ΚΑΕ δεν έχει βρει κανείς.
“Όταν κάποιος…” μιλησες σαν κλασσικος προσωπολατρης

Το ιδιο ατομο που συνδέεται με το τρυπημα απο τον ΑΣ εκδήλωσε ενδιαφερον για την ΚΑΕ. Ας κανει δηλωση αποποιησης αφου δεν συνδεονται αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Guitarman, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μυστακιδης. Φτανει σαν επιχειρημα; Η ειμαστε λωτοφαγοι και ξεχναμε οτι προηγηθηκε;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Montrealiotis
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ήθελα να ξέρω τι λέγαμε όταν πήρε ο Ιβάν την ΠΑΕ, που εμφανιστηκε ξαφνικά, ενώ ηταν κοντα στο να την πάρει ο Καμπάνης.
Τότε συμφέροντα δεν υπήρχανε;
Ο ΠΑΟΚ να μας νοιάζει και όχι τα πρόσωπα.
Ο Μυστακίδης βρίσκεται στη λίστα forbes και είναι ένας από του πλουσίοτερους Έλληνες. Αν κάνει πράξη αυτά που φημολογούνται θα είμαστε στο top της Ευρώπης άμεσα.

Παραθέτω δηλώσεις Καμπάνη το 2012 :
''Η αναπάντεχη εμφάνιση Σαββίδη, αμέσως μετά την έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου και την εγγυητική επιστολή των 5.000.000 ευρώ, υποκρύπτει σκοπιμότητες τις οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψω.

Σαββίδης και οποιοσδήποτε επόμενος υποψήφιος γαμπρός παρουσιαστεί εκ των υστέρων, η Διοίκηση της ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ να προσέξουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους, προκειμένου να μην θιγεί πλέον ο ΠΑΟΚ από άτομα έτοιμα για φυλακή.''
These users thanked the author laska4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να μεταθέτει όλο και μακρύτερα την περιβόητη συνέντευξη - κάποιος κακοπροαιρετος θα έλεγε ότι περίμεναν αγωνιστικό στραβοπάτημα ή κάποια περήφανη πώληση τύπου Ντελια αλλά πάλι φάγανε τα μούτρα τους

3) Αρχές Σεπτέμβρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εάν συνεχίζει να θέλει το γηπεδο και την ΠΑΕ ή όχι.

Αν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις ή να αλλάξεις γράψε. Αλλά δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια στα γεγονότα.

Το να γουστάρεις που υπάρχει περίπτωση να δει το μπάσκετ άσπρη μέρα το δέχομαι και το κατανοώ. Το να λες ότι δεν συνδέεται η υπόθεση της ΚΑΕ με ο,τι προηγήθηκε μέσα στο καλοκαίρι μου ακούγεται σαν να κλείνεις τα μάτια σου στο προφανές.

Και ένα τελευταίο για την προσωπολατρια: Το 2006 ο άγνωστος Σαββίδης έφαγε άκυρο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είπαμε "καλώς και έφαγε ακυρο". Τελικά ο Σαββίδης έγινε ο μεγάλος ευεργέτης της ομάδας. Αντίστοιχα και ο Τελης αυτή τη στιγμή με τις κινήσεις που έκανε είναι για άκυρο. Το οποίο όμως δεν θα φάει. Μακάρι να κάνουμε λάθος και να αποδειχθεί ο ευεργέτης του μπασκετ. Αλλά αυτή τη στιγμή σαν πολλοί δισεκατομμυριουχοι μαζεύτηκαν και πιο πολύ βλέπω στη γιορτή των 100 χρόνων να παίζουμε ξύλο με τις πρακτικές των ΑΣ-Τελη (όπως μιλάνε τα γεγονότα παραπανω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 7):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ASTNORD2, panta, paok apo epilogi, Montrealiotis, leomatos88, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ΚΑΕ. Δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση που να περιορίζεται σε ένα δεδομένο. Τα βάζετε όλα στο μπλέντερ και ό,τι βγει.

Μας βαφτίσατε και προσωπολάτρες του Μυστακίδη, που δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ ούτε να μιλάει. Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα απορώ.

Μυστακίδη άντε γαμήσου, αν είσαι μάγκας, πάνε πάρε το βόλεϊ, το χάντμπολ και το πόλο και τον στίβο.
These users thanked the author Odi for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της συμμετοχής του σε μια φούστικη συμπεριφορά η οποία έκανε και κάνει πολύ κακό στο σύλλογο -προσωπική μου εκτίμηση-. Είναι μια συμπεριφορά που πάντα θα έχω στο νου μου, ότι μπορεί να γίνει και εναντίον της ΚΑΕ στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή όμως το τμήμα φυτοζωεί, οπότε δεν έχουμε και την άπλα να απαρνούμαστε μια σανίδα σωτηρίας ελαφρά την καρδία.

Προσωπικά, θα ήθελα 1-2 κινήσεις καλής θέλησης από την πλευρά του κ. Μυστακίδη, με κύρια ενέργεια των μάζεμα των σκυλιών του στον ΑΣ, έτσι ώστε να ξαναβρεί ο σύλλογος την υγεία του.

Αυτά και τίποτα παραπάνω, με το καλό να ορίσει και να θριαμβέψει, όποιος έδωσε την ψυχή του στο σύλλογο ποτέ δε βγήκε χαμένος προς το παρών.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
george188, Odi, kataramenos5, ASTNORD2, flash4, paok apo epilogi, Psaras
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Guitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37 Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να μεταθέτει όλο και μακρύτερα την περιβόητη συνέντευξη - κάποιος κακοπροαιρετος θα έλεγε ότι περίμεναν αγωνιστικό στραβοπάτημα ή κάποια περήφανη πώληση τύπου Ντελια αλλά πάλι φάγανε τα μούτρα τους

3) Αρχές Σεπτέμβρη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει εάν συνεχίζει να θέλει το γηπεδο και την ΠΑΕ ή όχι.

Αν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις ή να αλλάξεις γράψε. Αλλά δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια στα γεγονότα.

Το να γουστάρεις που υπάρχει περίπτωση να δει το μπάσκετ άσπρη μέρα το δέχομαι και το κατανοώ. Το να λες ότι δεν συνδέεται η υπόθεση της ΚΑΕ με ο,τι προηγήθηκε μέσα στο καλοκαίρι μου ακούγεται σαν να κλείνεις τα μάτια σου στο προφανές.

Και ένα τελευταίο για την προσωπολατρια: Το 2006 ο άγνωστος Σαββίδης έφαγε άκυρο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είπαμε "καλώς και έφαγε ακυρο". Τελικά ο Σαββίδης έγινε ο μεγάλος ευεργέτης της ομάδας. Αντίστοιχα και ο Τελης αυτή τη στιγμή με τις κινήσεις που έκανε είναι για άκυρο. Το οποίο όμως δεν θα φάει. Μακάρι να κάνουμε λάθος και να αποδειχθεί ο ευεργέτης του μπασκετ. Αλλά αυτή τη στιγμή σαν πολλοί δισεκατομμυριουχοι μαζεύτηκαν και πιο πολύ βλέπω στη γιορτή των 100 χρόνων να παίζουμε ξύλο με τις πρακτικές των ΑΣ-Τελη (όπως μιλάνε τα γεγονότα παραπανω)
Όχι δεν βλέπω σύνδεση ανάμεσα στην ΚΑΕ και τον Mυστακίδη.

Βλέπω σύνδεση του ΑΣ με τον Μυστακίδη. Βλέπω μια ξεκάθαθαρη εύνοια υπέρ του. Βλέπω τρύπημα όσον αφορά το γήπεδο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο παίρνοντας το μπάσκετ θα τρυπήσει τον Ιβάν.

Αυτό με το να διώχνουμε όποιον άνθρωπο ερχόταν και είχε πέντε φράγκα το έκαναν οι δίπλα και οι παραδίπλα. Και τώρα οι μεν έχουν να δουν χαρά 30 χρόνια και οι άλλοι έχουν πρακτικά εξαφανιστεί.
soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Sera4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40 Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της συμμετοχής του σε μια φούστικη συμπεριφορά η οποία έκανε και κάνει πολύ κακό στο σύλλογο -προσωπική μου εκτίμηση-. Είναι μια συμπεριφορά που πάντα θα έχω στο νου μου, ότι μπορεί να γίνει και εναντίον της ΚΑΕ στο μέλλον.

Αυτή τη στιγμή όμως το τμήμα φυτοζωεί, οπότε δεν έχουμε και την άπλα να απαρνούμαστε μια σανίδα σωτηρίας ελαφρά την καρδία.

Προσωπικά, θα ήθελα 1-2 κινήσεις καλής θέλησης από την πλευρά του κ. Μυστακίδη, με κύρια ενέργεια των μάζεμα των σκυλιών του στον ΑΣ, έτσι ώστε να ξαναβρεί ο σύλλογος την υγεία του.

Αυτά και τίποτα παραπάνω, με το καλό να ορίσει και να θριαμβέψει, όποιος έδωσε την ψυχή του στο σύλλογο ποτέ δε βγήκε χαμένος προς το παρών.
Απλο ειναι, οτι λεει ο Σερα, οτι ειπε ο καραδημος το πρωι
These users thanked the author aivas19 for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:39 Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ΚΑΕ. Δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση που να περιορίζεται σε ένα δεδομένο. Τα βάζετε όλα στο μπλέντερ και ό,τι βγει.

Μας βαφτίσατε και προσωπολάτρες του Μυστακίδη, που δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ ούτε να μιλάει. Τί άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα απορώ.

Μυστακίδη άντε γαμήσου, αν είσαι μάγκας, πάνε πάρε το βόλεϊ, το χάντμπολ και το πόλο και τον στίβο.
Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.

Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον του, για το οτι ειναι αυτος που ειναι και για το ποιες μπορει να ειναι οι προθεσεις του.
Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τον συλλογισμο
Σας αφηνω να μιλησετε για μπασκετ μιας και θεωρειται οτι στην κινηση Τελη αυτο ειναι το σκοπουμενο του. Το πως θα ξαναφερει το μπασκετ στον Βορρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sera4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40 Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Αυτό είναι μια λογική και ρεαλιστική προσέγγιση.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:44
Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:39 Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.

Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον του, για το οτι ειναι αυτος που ειναι και για το ποιες μπορει να ειναι οι προθεσεις του.
Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να ακολουθησω τον συλλογισμο
Σας αφηνω να μιλησετε για μπασκετ μιας και θεωρειται οτι στην κινηση Τελη αυτο ειναι το ζητουμενο του. Το πως θα ξαναφερει το μπασκετ στον Βορρα

Ενώ το ζητούμενο του Ιβάν όταν πήρε την ΠΑΕ ποιο ήταν ; Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και το σπάσιμο του Αθηναϊκού κατεστημένου ε;
soigol
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Οι συνεχόμενες αντεγκλήσεις δε βοηθούν σε τίποτα. Αν ο Χατζόπουλος θεωρήσει πως όσα έχει στα χέρια του αρκούν για την πώληση, θα το κάνει. Εμείς τι ουρλιάζουμε εδώ μέσα;
ΑΝ γίνει η στραβή αργότερα, το συζητάμε.
Τώρα, δε βοηθάει σε τίποτα, γιατί κυρίως δεν επηρεάζουμε τέτοιες καταστάσεις.
Ξαναλέω, απολαύστε το. Θα έχουμε 2 δισεκατομμυριούχους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Υ.Γ. Γενικότερα τάσσομαι με την πλευρά, του ΠΑΟΚ, δηλαδή του καθαρού και του ντόμπρου. Προφανώς ο κ. Μυστακίδης το πρώτο ''Χαίρετε'' το έκανε τελείως λάθος. Ας δούμε αν στη δεύτερη απόπειρα το πάει σωστα!
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ισχυει αυτο, αλλωστε αν ειναι ειλικρινείς οι προθέσεις του το ντιλ θα κλεισει συντομα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”