Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν & το σταματάω.
#FREE PAOK
Όμως θα παρακαλούσα τουλάχιστον, να προσεγγίσει εκείνη του Ιβάν, με την κουρτίνα από πίσω & ο λόγος του να σχίζει τα τσιμέντα.

Δεν είναι μόνο μπάσκετ και δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. ΠΑΕ και ΚΑΕ πρέπει να συμβαδίζουν για το καλό του ΑΣ και ολόκληρου του συλλόγου. Ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό είναι ΠΑΟΚ.nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07Τι εννοεις; Δεν φτανει το "εδω μιλαμε μονο για μπασκετ" ξεχνωντας τι προηγηθηκε απο τους συγκεκριμενους ανθρωπους τους προηγουμενους 2 μηνες ωστε να αντιληφθεις αν ειναι ευκολο να "καθοδηγησεις" κοσμο;Psaras έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:31 @The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;
Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι. Μπορεί βέβαια να έχω σε υψηλότερη εκτίμηση τη μνήμη και την κρίση του κόσμου. Αν ο μέσος όρος του πόπολου, είναι ο μέσος όρος του φόρουμ, νομίζω ότι είμαστε ΟΚ.
Δηλαδη η λογικη "ναι οκ αυτοι οι ανθρωποι πηγαν να τα κανουν πουτανα εδω και 2 μηνες και εβαλαν τον συλλογο σε μια εσωστρεφεια, αλλα τωρα οκ μιλαμε μονο για μπασκετ οποτε ξεχναμε οτι εγινε και ξεκιναμε με λευκη σελιδα απο την αρχη" ειναι λογικη και ψυχραιμη προσεγγιση;
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.
Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα περισσότερα post σου υπάρχει αυτή η αναφορά.Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.
Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.
Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.
Μια χαρά θα ήταν αυτό αν ήταν αλήθειαjoshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
Ναι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μες το 25 έγινε συνάντηση fiba NBA σχετικά με αυτό και ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχουν 12 ομάδες στάνταρ και 4 ομάδες που θα παίζουν μέσα από εγχώριες διοργάνωσεις και τις θέσεις. Έχουν μιλήσει ήδη με ομάδες του σιτι ρομα κτλπ.Franky έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:24Aν είναι έτσι πράγματα σχετικά με το ΝΒΑ Ευrope, τότε υπάρχει προοπτική μιας επένδυσης και διάκρισης στο μπάσκετ.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:26Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το μπάσκετ αυτή την στιγμή έχει αυξημένη ζήτηση, ενώ η κλειστή λίγκα έχει αναγκάσει την FIBA να συνεργαστεί με το NBA, και σε λίγο καιρό? Λίγα χρόνια? Να δούμε το NBA Europe,με πολλά εγγυημένα έσοδα, χορηγίες από την άλλη μεριά του πλανήτη + ότι χορηγίες έξτρα θα έρθουν σε όλες τις ομάδες από εγχώριες και ευρωπαϊκές εταιρείες. Δεν είναι τυχαίο που όλοι προσπαθούν να ρίξουν χρήμα στο μπασκετ ακόμα και αυτοί της αεκ που είχαν γεμίσει μπαν ρίχνουν συνεχώς χρήμα σε υποδομές και ροστερ καθώς οι 2 όπως λες είναι στην ευρωλιγκα άρα σίγουρα άλλες 2 ελληνικές ομάδες θα προσβληθούν στο NBA EUROPE αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα με καλό γήπεδο που με λίγα εκατομμύρια 1-2 γίνεται γηπεδαρα ,με κόσμο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επενδυτη είναι ο ΠΑΟΚ ,αν βρεθεί επενδυτής, θα έχουμε όλο το πακέτο και έτσι όχι μόνο ο Μυστακιδης δεν θα πετάει τα λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο αλλά στο τέλος κι αυτος θα βγάζει και καλά θα κάνει αν είναι ο ΠΑΟΚ μας ψηλά. Μην ξεχνάτε ότι ο Μυστα έχει απίστευτες άκρες και στην Ευρώπη και στην Αμερική οπότε από χορηγίες θα γεμίσειμ
Είναι σίγουρο όμως οτι θα προχωρήσει το ΝΒΑ Ευrope? Aν υπάρχει επιρροή και χορηγείες απο τις ΗΠΑ, θα υπάρξουν και δικλείδες σχετικά με την κατανομή των εσόδων, τα συμβόλαια παικτών κλπ...
Δεν ειναι το θεμα ο Ιβαν αυτο καθεαυτο, καταλαβε το. Υπηρχε ο σωστος τροπος να δειξει τις προθεσεις του ο Μυστακιδης και εκανε το αναποδο. Ο κοσμος δεν αντεδρασε απλα επειδη ειναι «συναισθηματικα δεμενος με τον Ιβαν». Ο τροπος με τον οποιο εγινε η κινηση για τη Νεα Τουμπα χαρακτηριστηκε τρυπημα. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Glencore, Dimera κτλ για να μιλαμε γενικα για επιχειρησεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28 Λογικά ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ιβάν και νιώθει θιγμενος σε ενα βαθμο. Βέβαια μην ορκίζεσαι ότι έχεις εικόνα του τι σημαίνει πλατιά μάζα.
Τόσα χρόνια στο ίδιο forum σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνο από το να έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε πριν 3 μήνες ήταν ένα απλό <<καλησπέρα θέλω να δώσω 150 μύρια για ένα έργο>>. Σε παρακαλώ πολύ μην υποβιβάζεις εσκεμμένα τη νοημοσύνη σου και μην προσβάλεις την δική μου.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.
λαθος τοπικΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:42 https://www.paok24.com/as-paok/574916/e ... ynedriasi/
Εννεα μελη του ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ζητουν εκτακτο ΔΣ
Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.
Για ποια σύσταση μιλάμε βρε συνοπαδοί;joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.
Μια χαρά τρόπος ήταν.ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.