Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOK DreXleR

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Το άθλημα το λατρεύω κ δε θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με κανέναν, θα πω μόνο πως για εμένα, στην Ελλάδα, υπάρχει όχι απλά ταβάνι αλλά νταμάρι & δε δίνω ούτε μισό % στο να αλλάξει κάτι. Μέχρι πριν λίγα χρόνια την έλεγα σε κάτι πρωτευουσιάνους "άμα πάρει ο Σαββίδης το 🏀 θα πηδάτε απ' τα μπαλκόνια" κ.α...Σταμάτησα όταν αντιλήφθηκα πως ποτέ δε συνέχιζαν ούτε το πείραγμα, ούτε την κουβέντα γενικότερα διότι ξέρουν πολύ καλά πως μεταξύ τους παίζουν "γιατί έτσι γουστάρουν & υπό την σκέπη του κράτους μπορούν".
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν & το σταματάω.
#FREE PAOK 🏀# & ας είναι από όποιον το θέλει πραγματικά, όμως να βγει να μιλήσει σε όλους εμάς τους οπαδούς, όπως κάνουν οι ηγέτες.
Όμως θα παρακαλούσα τουλάχιστον, να προσεγγίσει εκείνη του Ιβάν, με την κουρτίνα από πίσω & ο λόγος του να σχίζει τα τσιμέντα. :pano: μετά τα όσα έκανε κάποιος Παππππας
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

nunies4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07
Psaras έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:31 @The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;

Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι. Μπορεί βέβαια να έχω σε υψηλότερη εκτίμηση τη μνήμη και την κρίση του κόσμου. Αν ο μέσος όρος του πόπολου, είναι ο μέσος όρος του φόρουμ, νομίζω ότι είμαστε ΟΚ.
Τι εννοεις; Δεν φτανει το "εδω μιλαμε μονο για μπασκετ" ξεχνωντας τι προηγηθηκε απο τους συγκεκριμενους ανθρωπους τους προηγουμενους 2 μηνες ωστε να αντιληφθεις αν ειναι ευκολο να "καθοδηγησεις" κοσμο;
Δηλαδη η λογικη "ναι οκ αυτοι οι ανθρωποι πηγαν να τα κανουν πουτανα εδω και 2 μηνες και εβαλαν τον συλλογο σε μια εσωστρεφεια, αλλα τωρα οκ μιλαμε μονο για μπασκετ οποτε ξεχναμε οτι εγινε και ξεκιναμε με λευκη σελιδα απο την αρχη" ειναι λογικη και ψυχραιμη προσεγγιση;
Δεν είναι μόνο μπάσκετ και δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για μπάσκετ εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. ΠΑΕ και ΚΑΕ πρέπει να συμβαδίζουν για το καλό του ΑΣ και ολόκληρου του συλλόγου. Ισχύς εν τη ενώσει. Αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Στα της παραφροσύνης που ζούμε εδώ και δύο μήνες, προσωπικά έχω μπερδευτεί. Όχι ως προς το τρύπημα του ΑΣ...εκεί δεν χωράει αμφισβήτηση...αλλά ως προς τα κίνητρα, τους στόχους και τις βλέψεις του Μυστακίδη.

Έχουμε ακούσει φημολογίες για αποτυχημένες προτάσεις εξαγοράς της ΠΑΕ, για νέα προσπάθεια εξαγοράς σε τρεις μήνες, αλλά και φήμες ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η ΠΑΕ. Έχουμε ακούσει φήμες για δωρεά γηπέδου μέχρι και για αντιπαροχή και ποσοστά. Έχουμε ακούσει για δεσμευτική συμφωνία ΑΣ–Μυστακίδη, αλλά και άλλους να λένε ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Έχουμε ακούσει ότι ο Μυστακίδης δίνει προτεραιότητα στον Ιβάν, αλλά ταυτόχρονα έχουμε δει να ιδρύονται εταιρείες ειδικού σκοπού.

Σαφώς και δεν πρέπει να ξεχαστεί ο παραλογισμός του τελευταίου διμήνου. Προσπαθώντας να δω τα πράγματα πιο αισιόδοξα στα της ΚΑΕ, περιμένω να βγει ο ίδιος ο Μυστακίδης και να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Προσωπικά, όταν διαβάζω άτομα σαν εσένα, τον equalizer, τον iccue, τον karadimos, rexaris κ.τ.λ., παίρνω την αισιοδοξία ότι ακόμα και στο αρνητικό σενάριο (δηλαδή η ΚΑΕ να είναι όχημα για τρύπημα), τα σχέδια αυτά θα πάνε άκλαφτα. Μπορεί να είμαι εθεροβάμων, αλλά προτιμώ να κρατάω την αισιοδοξία - ρομαντισμό.
These users thanked the author Psaras for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

ASTNORD2 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28
joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.
Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
These users thanked the author joshua for the post:
Refused1337
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.
Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα περισσότερα post σου υπάρχει αυτή η αναφορά.

Όπως και οι "προσωπολάτρες" που αμολάς στον ανεμιστήρα κάθε φορα που κάποιος διαφωνεί μαζί σου.

Δεν έχεις το μονοπώλιο στο καλο του ΠΑΟΚ, ούτε είσαι κάποια αυθεντία. Επέτρεψε και στους υπολοιπους να έχουν άποψη, αντίρρηση η επιφυλακτικότητα για το καλο της ομάδας τους, χωρίς χαρακτηρισμούς και τοξικότητα.
joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32 Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
Μια χαρά θα ήταν αυτό αν ήταν αλήθεια
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Franky έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:24
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:26Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το μπάσκετ αυτή την στιγμή έχει αυξημένη ζήτηση, ενώ η κλειστή λίγκα έχει αναγκάσει την FIBA να συνεργαστεί με το NBA, και σε λίγο καιρό? Λίγα χρόνια? Να δούμε το NBA Europe,με πολλά εγγυημένα έσοδα, χορηγίες από την άλλη μεριά του πλανήτη + ότι χορηγίες έξτρα θα έρθουν σε όλες τις ομάδες από εγχώριες και ευρωπαϊκές εταιρείες. Δεν είναι τυχαίο που όλοι προσπαθούν να ρίξουν χρήμα στο μπασκετ ακόμα και αυτοί της αεκ που είχαν γεμίσει μπαν ρίχνουν συνεχώς χρήμα σε υποδομές και ροστερ καθώς οι 2 όπως λες είναι στην ευρωλιγκα άρα σίγουρα άλλες 2 ελληνικές ομάδες θα προσβληθούν στο NBA EUROPE αυτή τη στιγμή η μόνη ομάδα με καλό γήπεδο που με λίγα εκατομμύρια 1-2 γίνεται γηπεδαρα ,με κόσμο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επενδυτη είναι ο ΠΑΟΚ ,αν βρεθεί επενδυτής, θα έχουμε όλο το πακέτο και έτσι όχι μόνο ο Μυστακιδης δεν θα πετάει τα λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο αλλά στο τέλος κι αυτος θα βγάζει και καλά θα κάνει αν είναι ο ΠΑΟΚ μας ψηλά. Μην ξεχνάτε ότι ο Μυστα έχει απίστευτες άκρες και στην Ευρώπη και στην Αμερική οπότε από χορηγίες θα γεμίσειμ
Aν είναι έτσι πράγματα σχετικά με το ΝΒΑ Ευrope, τότε υπάρχει προοπτική μιας επένδυσης και διάκρισης στο μπάσκετ.

Είναι σίγουρο όμως οτι θα προχωρήσει το ΝΒΑ Ευrope? Aν υπάρχει επιρροή και χορηγείες απο τις ΗΠΑ, θα υπάρξουν και δικλείδες σχετικά με την κατανομή των εσόδων, τα συμβόλαια παικτών κλπ...
Ναι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μες το 25 έγινε συνάντηση fiba NBA σχετικά με αυτό και ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχουν 12 ομάδες στάνταρ και 4 ομάδες που θα παίζουν μέσα από εγχώριες διοργάνωσεις και τις θέσεις. Έχουν μιλήσει ήδη με ομάδες του σιτι ρομα κτλπ.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Franky
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ"

Πλάκα έχει
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
ASTNORD2, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Pater, paok apo epilogi, Guitarman, lkosmid, Nassos
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28 Λογικά ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ιβάν και νιώθει θιγμενος σε ενα βαθμο. Βέβαια μην ορκίζεσαι ότι έχεις εικόνα του τι σημαίνει πλατιά μάζα.
Δεν ειναι το θεμα ο Ιβαν αυτο καθεαυτο, καταλαβε το. Υπηρχε ο σωστος τροπος να δειξει τις προθεσεις του ο Μυστακιδης και εκανε το αναποδο. Ο κοσμος δεν αντεδρασε απλα επειδη ειναι «συναισθηματικα δεμενος με τον Ιβαν». Ο τροπος με τον οποιο εγινε η κινηση για τη Νεα Τουμπα χαρακτηριστηκε τρυπημα. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι Glencore, Dimera κτλ για να μιλαμε γενικα για επιχειρησεις.
These users thanked the author aivas19 for the post:
Guitarman
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

https://www.paok24.com/as-paok/574916/e ... ynedriasi/

Εννεα μελη του ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ζητουν εκτακτο ΔΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32
joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι οταν εμφανίστηκε; Κανένας δεν μπορεί να διώξει από πουθενά τον Ιβάν αν ο ίδιος ο Ιβαν δεν το επιτρέψει και νομίζω πως τον τελευταίο καιρό το κατάλαβαν όλοι.
Στον κόσμο έχει συστηθεί πριν 3 μήνες με τον χειρότερο τρόπο. Αν δεν θέλεις να το θυμάσαι λογικό είναι να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
Τόσα χρόνια στο ίδιο forum σε θεωρώ πολύ πιο έξυπνο από το να έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε πριν 3 μήνες ήταν ένα απλό <<καλησπέρα θέλω να δώσω 150 μύρια για ένα έργο>>. Σε παρακαλώ πολύ μην υποβιβάζεις εσκεμμένα τη νοημοσύνη σου και μην προσβάλεις την δική μου.
Φυσικά και θα συμφωνήσω ότι διαφωνούμε.
These users thanked the author ASTNORD2 for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μηπως ν ανοιγατε ενα τοπικ "Εξελιξεις ΚΑΕ ΠΑΟΚ -Ποσο ΠΑΟΚ ειναι ο Τελης"
και να ξεχαραμνιαζετε εκει?
Λυπηθειτε μας
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
Jim_Chatz, Developer4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε καλά μωρέ κι εσύ

Πόσα νέα διοικητικά της ΚΑΕ δηλαδή ήλπιζες να διαβάσεις; :lol:

20 χρόνια φόρουμ - 400 σελίδες σχόλια για ένα πολύπαθο τμήμα. Τόσες γράφουμε στις μεταγραφές χωρίς καν να γίνονται μεταγραφές, σε μια βδομάδα.

Πλάκα κάνω προφανώς στη βάση του δίκιο έχεις. Αλλά δεν ειναι και τόσο άσχετη η συζήτηση
These users thanked the author Equalizer for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:42 https://www.paok24.com/as-paok/574916/e ... ynedriasi/

Εννεα μελη του ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ζητουν εκτακτο ΔΣ
λαθος τοπικ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Odi έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:26 Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

εσυ απο την άλλη αποκλείεις την περίτωση να...έτυχε...η κίνηση αυτή του ΑΣ να έγινε γιατί γνώριζαν οτι ο ιβάν θα ...... έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά......

το 'οτι αρκετοί έχετε ...διαγράψει...την περίπτωση οτι ο ιβαν καποια στιγμή ...θα έκανε επανεμφάνιση...απο πού προκύπτει

το οτι ο κυρ κυρ πήγε ...είπε οτι είπε...απο που προκύπτει οτι το έκανε αυτό χωρις να γνωρίζει οτι ο ιβάν ...θα κάνει επανεμφάνιση...

και στο καπακι ο ΑΣ εβγαλε... συμφωνίες...τις οποίες θα μπορούσε να τις βγάλει τα τελευταια ...τουλαχιστον..3 χρόνια που ο ιβάν ...με το μυαλό τους ...έλειπε

ωρα είναι να ακούσουμε οτι ο ιβαν ...έκανε επανεμφάνιση...και στον ολθ γιατι ετοιμη ήταν η κυβέρνηση να υπογράψει μνημόνιο με την γαλλορωσιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
Nassos
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

joshua έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32
Για ποια σύσταση μιλάμε βρε συνοπαδοί;
Ειδαμε ποτέ τη φάτσα του;
ακούσαμε τη φωνούλα του;
Δεν ξέρουμε ποιος είναι.
Αυτοί μου μας ζάλισαν τα ούμπαλα ότι ο Σαββίδης ήταν "εξαφανισμένος", επειδη για τους λόγους του έλειψε κάποιο διάστημα από τη χώρα, αυτοί είναι που υποστηρίζουν σθεναρά τον αόρατο, που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ και δεν έχει αρθρώσει ούτε μια κουβέντα.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi, Nassos
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Μια χαρά τρόπος ήταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”