Δεν λέω να φτάσει μέχρι το σημείο να το κάνει αλλά να το χρησιμοποιήσει σαν εκβιασμό. Σε φάση, σταμάτα να με πολεμάς για την Τούμπα γιατί αν θέλω μπορώ να σε κόψω από την ΚΑΕ.
Δεν νομίζω να το κάνει, δεν τον έχω για τέτοιον άνθρωπο ή πόσο μάλλον να ζητήσει από τον Χατζόπουλο να πει κάτι τέτοιο, αυτόν κι αν δεν τον έχω για τέτοιον άνθρωπο.
Αν μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει ο πρόεδρος και όλο το ΔΣ του ΑΣ. Να μπει κάποιος όσο το δυνατό πιο ουδέτερος και με κύρος. Να μην υπάρχουν καχυποψίες ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά. Να μπορεί να κουλαντράρει δύο δισεκατομμυριούχους για το γενικότερο καλό του ΠΑΟΚ.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν εχει λογο ο ιβαν να κανει κατι τετοιο, μονο χαμενος θα βγει κ ο ιδιος και η ομάδα. Απο εκει και επειτα εγω το χω ξαναπει, προ τετελεσμενων ειμαστε, το γηπεδο έχει ήδη δωθεί. Απλα δεν εχουν τα @@ να το πουν
Special 4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:52Καλά αυτό για τον ΑΣ, το είχε ξαναπεί και το 2006, δεν είναι η πρώτη φορά. Και τότε το ίδιο είχε πει. Να μην ξαναβάζω το σχετικό βίντεο. Μια χαρά λοιπόν ξαναμίλησε και είχε σχέση.opap έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 01:17
σαφέστατα να μην έχει "στρατό" από αγορασμένους "συνδεσμίτες", μια ιδιότητα που δεν υφίσταται καν θεσμικά πλέον. Μετά από 5-6-7 νομοθετικές ρυθμίσεις της ΝΔ που και καλά με την κατάργησή τους θα καταπολεμήσει τη βία. Καθαρές ανοησίες δηλαδή.
Δηλώνω άσχετος με την τρέχουσα πραγματικότητα στα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι με τον ΠΑΟΚ ούτε με τους συνδέσμους όπως τους ξέραμε παλιά.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με τα διάφορα "δεν θέλει να ξανακούσει για ΑΣ ,δεν θέλει καν να μιλήσει με κανένα τους και θέλει να φύγουν όλοι".
Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε, όχι τον ΠΑΟΚ. Με τα μυαλά αυτά φτάσαμε δω που φτάσαμε. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά λυπάμαι, δεν είναι ΠΑΟΚ αλλά οπαδός της τσέπης του Προέδρου της ΠΑΕ.
Μια χαρά λοιπόν θα ξαναμιλήσει με τον Α.Σ., θεσμικά, προκειμένου να κάνει το γήπεδο.
Δεν αποκλείω ήδη οι αντιπρόσωποί του να μιλάνε ήδη με κάποιους ή όλους από τον ΑΣ.
Τα υπόλοιπα που διαρρέονται, δεν ξαναμιλάω, είμαι θυμωμένος κλπ, είναι για λαϊκή κατανάλωση, κατά την άποψή μου.
Όπως ξαναέγραψα πριν από λίγες ημέρες, μια χαρά θα επανεκκινήσουν οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ.
Η Τεχνοκρατική Επιτροπή του ΑΣ συστάθηκε, θα στοιχειοθετήσει προτάσεις για Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) και κατά βάση συμφωνία.
Η ΠΑΕ το βλέπει θετικά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, βασισμένα σε μία ανανεωμένη εμπέδωση συναντίληψης και αμοιβαιότητας επί των συμφερόντων του Συλλόγου.
Σίγουρα ήταν ένα καυτό καλοκαίρι, που έφερε αρκετές εξελίξεις και (επαν) ενεργοποίηση εκ του σύνεγγυς προσώπων, αλλά και θεμάτων.
Προσωπικά πιστεύω ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και όλα βαίνουν καλώς, κατά την άποψή μου.
Η δυναμική του συλλόγου μας είναι ένα ορμητικό ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω, προχωράει μπροστά συνεχώς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.
Θετική στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πρόταση για μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ για τη Νέα Τούμπα
Από την πλευρά της ΠΑΕ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδέα έχει γίνει δεκτή με θετική διάθεση, ενώ εξετάζεται η δημιουργία κοινής επιτροπής στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των δύο πλευρών.
Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα υπάρχει η δυνατότητα να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα και να καθοριστεί ένα σαφές πλαίσιο συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την υλοποίηση του σχεδίου.
Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι, εφόσον υπάρχει πραγματική βούληση για το έργο της Νέας Τούμπας, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Το εγχείρημα έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για τον ίδιο τον σύλλογο όσο και για τη Θεσσαλονίκη συνολικά, απαιτώντας ενότητα, υπευθυνότητα και συγκεκριμένες λύσεις.
https://www.makedonikanea.gr/athlitismo ... gia-ti-nea
Special αυτη η διαρροή της ΠΑΕ ήταν πριν βγει στη φόρα η τεχνοκρατική επιτροπή. Προφανως θα γινει μια κουβεντα στα πλαίσια του "ο Ιβαν εχει το πρωτο λογο" αλλα ειλικρινα ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι αυτο το μνημονιο με άλλη πλευρα θα υπογραφεί και οχι με αυτη του ιβαν
Μπα. Μην ανησυχείς. Εγώ πάντως δεν ανησυχώ.
Προσωπικά πιστεύω, ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει με την ΠΑΕ.
Όχι με τελεσίγραφα του τύπου ''ή υπογράφετε τώρα αυτό που σας έδωσα ή δεν υπάρχει συμφωνία''.
Σωστά, εννοώ με συγκεκριμένες εγγυήσεις.
Δε νομίζω όμως ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Δεν θέλω να το πιστεύω. Είμαι αισιόδοξος.
Προσωπικά πιστεύω, ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει με την ΠΑΕ.
Όχι με τελεσίγραφα του τύπου ''ή υπογράφετε τώρα αυτό που σας έδωσα ή δεν υπάρχει συμφωνία''.
Σωστά, εννοώ με συγκεκριμένες εγγυήσεις.
Δε νομίζω όμως ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Δεν θέλω να το πιστεύω. Είμαι αισιόδοξος.