revisionist history . Η ατακα ηταν ξεκαθαρα μετα το μπατιρντι με τον ΑΣ και ηταν "αμα ειναι τοσο ΠΑΟΚ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ που ποναει;"aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:34Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32 Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- TylerDurden, soigol, paokspren
Να σου πω κάτι ρε συ aivas19?aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:26Οχι, ας εξασφαλισει οτι δε θα δημιουργηθει θεμα σε αλλο τμημα του συλλογου. Απλο ειναι. Ας βγαλει αυριο ανακοινωση οτι «ειμαι αρωγος στο χτισιμο της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» την οποια θα χτισει ο Ιβαν Σαββιδης»bane1980 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22 Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.
Από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ των 90s.
Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ποδόσφαιρο (γιατί δεν το παρακολουθουσα αλλά και να το έκανα, πιο πιθανό να γινόμουν πχ Α4 μεγαλώνοντας σε χάρτινη περιοχή).
Έγινα επειδή είδα μια ομάδα να παίρνει Ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα που αγαπούσα.
Και κόλλησα με τον τελικό της Ναντ και το κλάμα του Μπάνε.
Πείσμωσα όσο έβλεπα να σπρωχνεται ο αβεσαλώμ λόγω Γκάλη, ενώ ένας Μπάνε και ένας Κόρφας δεν εγκατέλειψαν και ζούσαν τραγωδίες. Θύμωσα όταν είδα τι εστι γαυρος με τον ξανθό και τον προδότη.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά?
Ότι η ομάδα μπάσκετ έχει φέρει οπαδούς, έχει φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχει φέρει χαρές και μετά από 20-25 χρόνια σε μονοπάτια ντροπής, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που αξίζει.
Αφήστε την. Όχι και εδώ το μίσος για κομματικά, το μένος για άτομα, τα σενάρια και οι αναλύσεις.
Χεστηκα για όλα αυτά.
Εγώ θέλω να ξαναδώ "Λεβινγκστον, Σάβιτς, Μπέρι, Πέτζα, " και ντερμπι με τη Ρεάλ και όχι την Καρδίτσα.
Εάν το κάνει αυτό ο Τέλης, θα είναι σωτήρας εφάμιλλες του Ιβάν για το ποδόσφαιρο. Πειράζει?
Αντιθετως, η ανακοινωση για την αγορα της ΚΑΕ εγινε την ιδια μερα/ωρα με την ανακοινωση της πενταμελους επιτροπης πεντε ατομων για τη Νεα Τουμπα απο ατομα προσκειμενα στον Μυστακιδη.
Έχεις ξεκάθαρη στάση και άποψη στα διοικητικά, ΑΣ κλπ, δεν χώρα αμφιβολία, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι τοξικος και αφοριστικος, αντίθετα επιχειρηματολογεις, για αυτό και απαντώ.
Βαρέθηκα να είμαι λογιστής, δικηγόρος, αναλυτής γεωπολιτικων, οικονομολόγος, ψυχολόγος, και να ζω ένα GoT ενώ απλά θέλω να είμαι οπαδός και να χαίρομαι την ομάδα μου. Ειλικρινά, κουράστηκα τόσο πολύ φέτος με τα διοικητικά και με τον ΑΣ από τη μια και με την ΠΑΕ από την άλλη, που δεν με νοιάζει.
Εάν ο Ιβάν χρειαζόταν ένα Τέλη για να επανεμφανιστει και να ενεργοποιηθεί, καλώς ηρθαν και οι 2.
Να γίνει Νέα Τούμπα και χεστηκα ποιος θα την κάνει
Θα κάτσω να σκάσω για τα μύρια που θα βγάλει ο ένας ή ο άλλος δισεκατομμυριούχος...σιγά.
Να μην γίνει κιόλας αν είναι να ξεχνάμε αυτό που είμαστε. Οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε του Ιβάν ούτε του Τέλη.
Ο Ιβάν μπορεί να προστατεύσει τα κεκτημένα του.
Δεν χρειάζεται να θυσιαστεί το πολύπαθο μπάσκετ για σενάρια και κινδυνολογίες.
- Montrealiotis
Ε πες έτσι… άρα η ιδέα ήταν σε συνεργασία με τον ΑΣ να τρομάξουν τον Ιβαν ώστε να τον ενεργοποιήσουν και να μην πουλήσει και τον Κωνσταντελια.markos4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:20Κάνεις δεν πήγε να τον διώξει αντιθέτως τον ενεργοποίησε.Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:10Ποια είναι τα άσχετα που συνδέονται; Ότι ο Μυστακίδης σε συνεργασία με τον ΑΣ προσπάθησε ύπουλα να διώξει τον Ιβαν; Αυτά είναι τα άσχετα;Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04 Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον κύριο Χατζοπουλο να παρακαλάει τον κόσμο να βάλει 20€ και 50€ στην ΑΜΚ;
Οπαδοί που δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε ένα εκατομμύριο ευρώ για να σώσουμε τότε το μπάσκετ είμαστε που υποτίθεται οι προθέσεις μας είναι οι πιο αγνές.
Ο άλλος θα ξεχρεώσει το τμήμα. Το καταλαβαίνετε αυτό;
Σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά σου και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα παραπέρα, γιατί αισθάνομαι ότι βιάζεις την λογική.
Ας τηρεισει ο Ιβαν τις πολύχρονες δεσμεύσεις του για το γήπεδο και κανείς δεν πρόκειται να τον πειράξει.
Με τόσο λαϊκό έρεισμα που έχει από πίσω του είναι καβάλα στο άλογο , εκτός και αν…
Τώρα κατάλαβα τον δαιμόνιο Τελαρο.
Κι εγω για την ατακα μετα λεω. Αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ ας επαιρνε το μπασκετ «που ποναει». Απλα ειναι τα πραματα.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37revisionist history . Η ατακα ηταν ξεκαθαρα μετα το μπατιρντι με τον ΑΣ και ηταν "αμα ειναι τοσο ΠΑΟΚ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ που ποναει;"aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:34Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32 Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Οχι φιλε μου. Δεν ηταν "ας επαιρνε". ηταν "γιατι δεν παιρνει"aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:40Κι εγω για την ατακα μετα λεω. Αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ ας επαιρνε το μπασκετ «που ποναει». Απλα ειναι τα πραματα.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37revisionist history . Η ατακα ηταν ξεκαθαρα μετα το μπατιρντι με τον ΑΣ και ηταν "αμα ειναι τοσο ΠΑΟΚ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ που ποναει;"aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:34
Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»
anyway βλεπουμε
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- soigol
-
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη; Δηλαδη για να γιγαντωθει ξανα το μπασκετ πρεπει να γινει k0los το ποδοσφαιρο;
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη. Δεν θα γραψω κατι αλλο γιατι απο οτι φαινεται ο προβληματισμος ενοχλει.
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη. Δεν θα γραψω κατι αλλο γιατι απο οτι φαινεται ο προβληματισμος ενοχλει.
- These users thanked the author Black_Knight for the post:
- paok apo epilogi
- KalamarGiannis
η συλλογιστική σου είναι για όσκαρ. Σε ποιο ποστ ακριβώς λέω ότι είμαι ΟΚ με τα επιχειρηματικά του σχέδια αν ξεχρεώσει την ΚΑΕ;aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22Ναι γιατι αυτα τα 2 συνδεονται αλλα το αγνοεις τεχνηεντως. Σε αλλο ποστ λες ειμαι οκ να πετυχουν τα επιχειρηματικα σχεδια του αν ξεχρεωσει την ΚΑΕ, αρα ακομα και αν αυτο υπονομευσει αλλα τμηματα εισαι οκ.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:13εδώ στα της ΚΑΕ μπάσκετ μας καίει να αναλύσουμε ΑΝ θα υπάρξει θέμα με το γήπεδο (δηλαδή ποιος θα το κτίσει πρώτος, γιατί για το ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ δεν τίθεται θέμα είναι του ΑΣ σε κάθε περίπτωση) και θα αποτελεί αυτό καταστροφή; μαμα μια είστε off topic οι αρνητές.gergeo4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:58
ΑΝ υπάρξει θεμα με το γηπεδο,στο οποιο ηδη υπάρχουν σκιες,τοτε θα μιλαμε για καλο του συλλογου ή καταστροφή ;;;;;και γιατί δεν βγαίνει η συμφωνία με τελη;ειναι ιδιωτική ή με τον ΑΣ;
ΥΓ λέει ο φίλος ότι αντιφάσκω χα χα. Που λέω ότι 1. δε με ενδιαφέρει άμεσα για τα θέματα του ποδοσφαίρου και 2.εδώ είναι το νήμα της ΚΑΕ αφήστε μας ήσυχους τους μπασκετικούς στη χαρά μας .
Πόσα θες για να μας τρελάνεις;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ.
Το ότι στηρίζω το νέο επενδυτή που θα με εκτοξεύσει ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι παίρνει λευκή επιταγή για αύριο αν υπονομεύσει άλλα τμήματα (προσοχή, τμήματα λες και όχι τον Ιβάν) .
...και εν τέλει ρε παιδιά μπασκετικός είμαι, αν μου βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό και πρέπει να διαλέξω να μεγαλουργήσει το μπάσκετ ή να "υπονομευτεί" για παράδειγμα ο ΑΣ και τα αθλήματά του όπως η πάλη, το γυναικείο βόλευ κτλ. ε ναι διαλέγω το πρώτο. Να με συμπαθάτε δηλαδή. Και προσοχή αθλούμαι και σέβομαι όλα τα αθλήματα και τις θυσίες των παιδιών που συμμετέχουν. ΟΜΩΣ δε με συγκρινεί το τένις. Ούτε το μπαμιγκτον.
Εγώ για το μπάσκετ ζω. Αυτό αγαπάω. Να παίζω ερασιτεχνικά, να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου από κοντά.
και όλοι εσείς που τώρα κόπτεστε για την ηθική και τους σκοπούς του Τέλη , τζάμπα σας τα λέμε αλλά άντε γεια. Δε μετράει η γνώμη σας πουθενά πέρα από το να μας ανεβάζετε την πίεση. Ο Χατζο θα κάνει αυτό που πρέπει , το καλύτερο για την ομάδα που του ζήτησε ο ΙΒΑΝ.
ΥΓ στα του ποδοσφαίρου και την κόντρα που έχει δημιουργηθεί είμαι με τον Ιβάν και τα έχω γράψει. Αλλά δε μπορώ σήμερα , μπροστά στην Ανάσταση του μπάσκετ να μην υποστηρίξω την απίστευτη και απρόσμενη ευκαιρία, βγαλμένη από τα υγρά μου όνειρα.
ΥΓ2 έχει πλάκα που ο ίδιος ο Ιβαν αποφάσισε κι έδωσε πράσινο φως στον Χατζο, κι έρχονται αυτόκλητοι λεγεωνάριοι να δώσουν μάχη για τα συμφέροντά του, μην τυχόν και του τη βγει ο Τέλης αφού γιγαντώσει το μπασκετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τετ 03 Σεπ 2025, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε έκλαψα με την ατάκα σου και επειδή η φάση είναι τελείως σουρεαλ, την ώρα που το διάβαζα πέρασε αυτοκίνητο από κάτω με τέρμα το εν λόγω άσμαalexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32 Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Προσωπικά δεν είπα ποτέ να πάρει το μπάσκετ για να αποδείξει κάτι. Ο άνθρωπος το ποδοσφαιρο θέλει και το γηπεδο. Τώρα τα θέλει επειδή τον βάλανε, τα θέλει επειδή βλέπει μια καλή προοπτική για να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στη Β. Ελλάδα όπως έκανε ο Ιβάν δεν ξέρω και ούτε μπλέκομαι σε θεωρίες συνωμοσίας. Εγώ απλώς φοβάμαι ότι θα γίνουμε μπουρδελο σε λίγους μήνες αν δεν ξεκαθαρίσει το τι θέλει ο κ. Τέλης. Απλά ξεκάθαρα όπως έκανε ο Ιβάν το 2006 και έφαγε άκυρο και επανήλθε το 2012 με διαφορετική πρόταση και έγινε δεκτός.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
- alexgarcia6, Apil44, paok apo epilogi, ASTNORD2
Καταλαβαινω απολυτα τι λες και σε ευχαριστω που απαντας. Να προσθεσω εδω λεμε τη γνωμη μας, εγω ξερω οτι δεν αλλαζει κατα 99% η γνωμη του αλλου, δεν πιστευω οτι θα γινει. Απλα πανω σε αυτο που λες, εσυ βλεπεις «θυσια του μπασκετ», αλλος θα σου πει οτι ανησυχει για το ποδοσφαιρο και τι θα γινει μετα κ.ο.κ. Για μενα ειναι απλο αυτα τα συννεφα να φυγουν και να πουμε «ναι περασμενα ξεχασμενα παμε» με μια δηλωση. Οσο δε γινεται, εγω βλεπω οτι αυτο που γινεται 3 μηνες να συνεχιζεται για χρονια. Μακαρι να κανω λαθος εννοειται, πρωτος θα χαρωbane1980 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:38Να σου πω κάτι ρε συ aivas19?aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:26Οχι, ας εξασφαλισει οτι δε θα δημιουργηθει θεμα σε αλλο τμημα του συλλογου. Απλο ειναι. Ας βγαλει αυριο ανακοινωση οτι «ειμαι αρωγος στο χτισιμο της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» την οποια θα χτισει ο Ιβαν Σαββιδης»bane1980 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22 Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.
Από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ των 90s.
Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ποδόσφαιρο (γιατί δεν το παρακολουθουσα αλλά και να το έκανα, πιο πιθανό να γινόμουν πχ Α4 μεγαλώνοντας σε χάρτινη περιοχή).
Έγινα επειδή είδα μια ομάδα να παίρνει Ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα που αγαπούσα.
Και κόλλησα με τον τελικό της Ναντ και το κλάμα του Μπάνε.
Πείσμωσα όσο έβλεπα να σπρωχνεται ο αβεσαλώμ λόγω Γκάλη, ενώ ένας Μπάνε και ένας Κόρφας δεν εγκατέλειψαν και ζούσαν τραγωδίες. Θύμωσα όταν είδα τι εστι γαυρος με τον ξανθό και τον προδότη.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά?
Ότι η ομάδα μπάσκετ έχει φέρει οπαδούς, έχει φέρει ευρωπαϊκούς τίτλους, έχει φέρει χαρές και μετά από 20-25 χρόνια σε μονοπάτια ντροπής, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει εκεί που αξίζει.
Αφήστε την. Όχι και εδώ το μίσος για κομματικά, το μένος για άτομα, τα σενάρια και οι αναλύσεις.
Χεστηκα για όλα αυτά.
Εγώ θέλω να ξαναδώ "Λεβινγκστον, Σάβιτς, Μπέρι, Πέτζα, " και ντερμπι με τη Ρεάλ και όχι την Καρδίτσα.
Εάν το κάνει αυτό ο Τέλης, θα είναι σωτήρας εφάμιλλες του Ιβάν για το ποδόσφαιρο. Πειράζει?
Αντιθετως, η ανακοινωση για την αγορα της ΚΑΕ εγινε την ιδια μερα/ωρα με την ανακοινωση της πενταμελους επιτροπης πεντε ατομων για τη Νεα Τουμπα απο ατομα προσκειμενα στον Μυστακιδη.
Έχεις ξεκάθαρη στάση και άποψη στα διοικητικά, ΑΣ κλπ, δεν χώρα αμφιβολία, αλλά τουλάχιστον δεν είσαι τοξικος και αφοριστικος, αντίθετα επιχειρηματολογεις, για αυτό και απαντώ.
Βαρέθηκα να είμαι λογιστής, δικηγόρος, αναλυτής γεωπολιτικων, οικονομολόγος, ψυχολόγος, και να ζω ένα GoT ενώ απλά θέλω να είμαι οπαδός και να χαίρομαι την ομάδα μου. Ειλικρινά, κουράστηκα τόσο πολύ φέτος με τα διοικητικά και με τον ΑΣ από τη μια και με την ΠΑΕ από την άλλη, που δεν με νοιάζει.
Εάν ο Ιβάν χρειαζόταν ένα Τέλη για να επανεμφανιστει και να ενεργοποιηθεί, καλώς ηρθαν και οι 2.
Να γίνει Νέα Τούμπα και χεστηκα ποιος θα την κάνει
Θα κάτσω να σκάσω για τα μύρια που θα βγάλει ο ένας ή ο άλλος δισεκατομμυριούχος...σιγά.
Να μην γίνει κιόλας αν είναι να ξεχνάμε αυτό που είμαστε. Οπαδοί του ΠΑΟΚ, ούτε του Ιβάν ούτε του Τέλη.
Ο Ιβάν μπορεί να προστατεύσει τα κεκτημένα του.
Δεν χρειάζεται να θυσιαστεί το πολύπαθο μπάσκετ για σενάρια και κινδυνολογίες.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- Guitarman, paok apo epilogi
Ναι αν ειπωθηκε την πρωτη μερα με τα νεα του ΑΣ αυτο δε σημαινει 3 μηνες μετα, σημαινει «γιατι δεν παιρνει την ΚΑΕ αντι να κανει μπαχαλο με τον ΑΣ». Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναη ξεκαθαροalexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:42Οχι φιλε μου. Δεν ηταν "ας επαιρνε". ηταν "γιατι δεν παιρνει"aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:40Κι εγω για την ατακα μετα λεω. Αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ ας επαιρνε το μπασκετ «που ποναει». Απλα ειναι τα πραματα.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37
revisionist history . Η ατακα ηταν ξεκαθαρα μετα το μπατιρντι με τον ΑΣ και ηταν "αμα ειναι τοσο ΠΑΟΚ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ που ποναει;"
anyway βλεπουμε
Παίδες τζάμπα χαλάμε την ζαχαρένια μας. Ας ακούσουμε επιτέλους τον ίδιο τον Τέλη να μιλάει για να μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Πέρα απο μια αρχικη ανακοίνωση, όλα τα αλλα ειναι φήμες (λιμάνια, ΠΑΕ κτλ.). Η ΚΑΕ, θέλουμε δε θέλουμε, θα αλλάξει χέρια. Δεν γίνεται διαφορετικά. Στο χέρι του Τέλη είναι όταν κάνει την επένδυση να έχει συμμάχους κόσμο και Ιβάν.
- These users thanked the author Psaras for the post:
- PAOKevolution
Το πας όπου σε βολεύει…Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:38Ε πες έτσι… άρα η ιδέα ήταν σε συνεργασία με τον ΑΣ να τρομάξουν τον Ιβαν ώστε να τον ενεργοποιήσουν και να μην πουλήσει και τον Κωνσταντελια.markos4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:20Κάνεις δεν πήγε να τον διώξει αντιθέτως τον ενεργοποίησε.Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:10
Ποια είναι τα άσχετα που συνδέονται; Ότι ο Μυστακίδης σε συνεργασία με τον ΑΣ προσπάθησε ύπουλα να διώξει τον Ιβαν; Αυτά είναι τα άσχετα;
Σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά σου και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα παραπέρα, γιατί αισθάνομαι ότι βιάζεις την λογική.
Ας τηρεισει ο Ιβαν τις πολύχρονες δεσμεύσεις του για το γήπεδο και κανείς δεν πρόκειται να τον πειράξει.
Με τόσο λαϊκό έρεισμα που έχει από πίσω του είναι καβάλα στο άλογο , εκτός και αν…
Τώρα κατάλαβα τον δαιμόνιο Τελαρο.
Το ότι δεν πούλησε τον Ντελια δεν ευθύνεται ο Τελαρος(όπως λες)
Ο κόσμος τον κράτησε και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.
Ο τελαρος τον ενεργοποίησε στα του γηπέδου.
Και επιτέλους ο Ιβαν θα φτιάξει το νέο γήπεδο.
Σε καταλαβαίνω και θα βοηθήσει μια δήλωση.
Αλλά ειλικρινά, αποτελεί μία δήλωση απαράβατο εχέγγυο για τα σχέδια και τις ενέργειες ή μη, δισεκατομμυριούχων?....
Σήμερα δηλώνει αυτό, του χρόνου κάνει νάτι άλλο και το συνοδεύει και με επιχειρήματα φωτιά και όλοι συμφωνούν.
Για το τώρα λέμε. Και τώρα το μπάσκετ έχει ευκαιρία one in a million.
Ή μάλλον...one in a billion...or a few...

Αλλά ειλικρινά, αποτελεί μία δήλωση απαράβατο εχέγγυο για τα σχέδια και τις ενέργειες ή μη, δισεκατομμυριούχων?....
Σήμερα δηλώνει αυτό, του χρόνου κάνει νάτι άλλο και το συνοδεύει και με επιχειρήματα φωτιά και όλοι συμφωνούν.
Για το τώρα λέμε. Και τώρα το μπάσκετ έχει ευκαιρία one in a million.
Ή μάλλον...one in a billion...or a few...

Από το "γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ", στο "γιατί παίρνει το μπάσκετ", ένα τσιγάρο δρόμος.
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει και θα του κάνουμε τεμεναδες, όπως κάναμε στον Ιβάν που μετέτρεψε τον ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστή (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε αθλήματα του ερασιτέχνη)
Ορισμένοι από το άγχος σας μην πιεστεί πάλι ο Ιβάν, προτιμάτε, σύμφωνα με τα γραφόμενα σας, να μην γίνει τίποτα.
Να παραμείνει ο ΠΑΟΚ φτωχός συγγενής, σάκος του μποξ των δύο κάτω και θύμα αισχρων διαιτησιων και αντιμετώπισης από κάτι Προμηθεες, Καρδιτσες Ιαπωνικές και Μαρούσια.
Όχι και πάλι όχι. Πλέον, αν όλα πάνε καλά, έχουμε κάθε δικαίωμα να ονειρευόμαστε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, έναν ΠΑΟΚ που από φτωχός συγγενής θα μετατραπεί σε τρίτος πόλος.
Έναν ΠΑΟΚ που θα αναβιώσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, και γιατί όχι να τις ξεπεράσει.
Έναν ΠΑΟΚ που κάθε βδομάδα θα γεμίζει το Παλατάκι με μικρούς και μεγάλους
Έναν ΠΑΟΚ που σε βάθος χρόνου, θα παίζει στην Ευρωλίγκα ή στο NBA Europe.
Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε πλέον. Ούτε συνωμοσιολογιες, ούτε λιμάνια, ούτε γήπεδα.
Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε, κάθε μέρα να κάνει και από ένα βήμα (μικρό ή μεγάλο) προς τα μπροστά, προς τη δόξα.
Κύριε Χατζόπουλε, κύριε Μυστακίδη, κάντε το όνειρο μας πραγματικότητα.
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει και θα του κάνουμε τεμεναδες, όπως κάναμε στον Ιβάν που μετέτρεψε τον ΠΑΟΚ σε πρωταγωνιστή (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε αθλήματα του ερασιτέχνη)
Ορισμένοι από το άγχος σας μην πιεστεί πάλι ο Ιβάν, προτιμάτε, σύμφωνα με τα γραφόμενα σας, να μην γίνει τίποτα.
Να παραμείνει ο ΠΑΟΚ φτωχός συγγενής, σάκος του μποξ των δύο κάτω και θύμα αισχρων διαιτησιων και αντιμετώπισης από κάτι Προμηθεες, Καρδιτσες Ιαπωνικές και Μαρούσια.
Όχι και πάλι όχι. Πλέον, αν όλα πάνε καλά, έχουμε κάθε δικαίωμα να ονειρευόμαστε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, έναν ΠΑΟΚ που από φτωχός συγγενής θα μετατραπεί σε τρίτος πόλος.
Έναν ΠΑΟΚ που θα αναβιώσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, και γιατί όχι να τις ξεπεράσει.
Έναν ΠΑΟΚ που κάθε βδομάδα θα γεμίζει το Παλατάκι με μικρούς και μεγάλους
Έναν ΠΑΟΚ που σε βάθος χρόνου, θα παίζει στην Ευρωλίγκα ή στο NBA Europe.
Αυτόν τον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε πλέον. Ούτε συνωμοσιολογιες, ούτε λιμάνια, ούτε γήπεδα.
Το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε, κάθε μέρα να κάνει και από ένα βήμα (μικρό ή μεγάλο) προς τα μπροστά, προς τη δόξα.
Κύριε Χατζόπουλε, κύριε Μυστακίδη, κάντε το όνειρο μας πραγματικότητα.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 11):
- yakel, KalamarGiannis, TylerDurden, Nikodiai, kataramenos5, soigol, Special 4, beyes4, flash4, Kevin and one more user
καποιοι θα εδιναν αλλα 20 χρονια μιζεριας και ατιτλιασης στο πολυπαθο μπασκετ αρκει να μην ενιωθε ανασφαλεια και καχυποψια ο ιβαν
λες και ο ιβαν ειναι κανα ανυπερασπιστο παιδακι η λες και το μπασκετ μας δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν αξιζει να δει επιτελους ενα καλυτερο μελλον
θελω οτι καλυτερο απο ολους τους δισεκατομμυριουχους που θελουν να ασχοληθουν.
θελω φορακλα απο ιβαν και παικταραδες με αγορες και ομιλο τσουλου
θελω απο τελη παικταραδες και ευρωλιγκα και ανακαινιστη στο παλατακι να γινει 12.000 και ας κανει και εμπορικα τριγυρω
λες και ο ιβαν ειναι κανα ανυπερασπιστο παιδακι η λες και το μπασκετ μας δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν αξιζει να δει επιτελους ενα καλυτερο μελλον
θελω οτι καλυτερο απο ολους τους δισεκατομμυριουχους που θελουν να ασχοληθουν.
θελω φορακλα απο ιβαν και παικταραδες με αγορες και ομιλο τσουλου
θελω απο τελη παικταραδες και ευρωλιγκα και ανακαινιστη στο παλατακι να γινει 12.000 και ας κανει και εμπορικα τριγυρω