Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Odi »

Η ΠΑΕ είναι του ιβαν. Αν δεν θέλει δεν πουλάει.

Επίσης αν ο ιβαν ήθελε το Μπάσκετ , θα το είχε πάρει.

Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.

Χαρείτε λίγο.
These users thanked the author Odi for the post (total 5):
KalamarGiannis, Jim_Chatz, TylerDurden, soigol, Special 4
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε μπορώ να ξέρω πότε θα την αφήσει. Θα χαρώ τη διαδρομή.
Και στο μέτρο του δυνατού θα πιέσω από το μετερίζι μου να μη μείνει χρεωμένη η ΚΑΕ.
Δέχομαι ευχαρίστως να είναι η ΚΑΕ ένα μέσο για τα επιχειρηματικά του σχέδια. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΥΓ κάποιοι είστε πιτσιρίκια και δεν έχετε δουλέψει έξω στον πραγματικό κόσμο και δικαιολογείστε.
Για να σκεφτούμε : πόσοι από τους εργαζόμενους ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα πραγματικά σχέδια και σκοπούς του αφεντικού τους; Στη Νιγρίτα έχει εργοστάσιο και καμιά `180 εργαζόμενους. Ξέρουν όλοι αυτοί τι σκοπούς προσπαθεί να πετύχει το αφεντικό;
Ε τότε εσείς γιατί νομίζετε ότι μπορούμε από μακρυά - έχοντας το 1 χιλιοστό της πληροφορίας για τα όσα διακυβεύονται- να κατανοήσουμε τους σκοπούς που κυνηγάνε ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ που έχουν στη διάθεσή τους αυτά τα 2 μεγαθήρια.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
Odi, hariskastoria, soigol
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:35
joshua έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:28 Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να τρέξουν τα παντα γύρω από την ομαδα τον αναθεματιζουμε...
Είδες πουθενά εσύ το γεια σας δίνω 150 εκατομμύρια για το γήπεδο;
Εγώ κάτι καραγκιοζιλίκια είδα με κούριερ και extrait
Ναι ρε μην σου πω ένας αυτός και ένας ο Καμπάνης...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
soigol, Special 4
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
Και θα πω κ ένα τελευταίο μυστικό; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ.
ΑΝ υπάρξει θεμα με το γηπεδο,στο οποιο ηδη υπάρχουν σκιες,τοτε θα μιλαμε για καλο του συλλογου ή καταστροφή ;;;;;και γιατί δεν βγαίνει η συμφωνία με τελη;ειναι ιδιωτική ή με τον ΑΣ;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Θα χαιρόμασταν, αν πρώτα δεν προβληματιζόμασταν, δικαιως με ότι έχει προηγηθεί. Να δούμε προθέσεις και πράξεις και μετά χαιρόμαστε όλοι μαζί.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
Psaras, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

joshua έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:58
Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:35
joshua έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:28 Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να τρέξουν τα παντα γύρω από την ομαδα τον αναθεματιζουμε...
Είδες πουθενά εσύ το γεια σας δίνω 150 εκατομμύρια για το γήπεδο;
Εγώ κάτι καραγκιοζιλίκια είδα με κούριερ και extrait
Ναι ρε μην σου πω ένας αυτός και ένας ο Καμπάνης...
Γιατί είπε ποτέ κανένας ότι δεν έχει λεφτα και έστειλε το extrait?
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο ρετρό λέει "είστε έτοιμοι?" :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον κύριο Χατζοπουλο να παρακαλάει τον κόσμο να βάλει 20€ και 50€ στην ΑΜΚ;

Οπαδοί που δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε ένα εκατομμύριο ευρώ για να σώσουμε τότε το μπάσκετ είμαστε που υποτίθεται οι προθέσεις μας είναι οι πιο αγνές.

Ο άλλος θα ξεχρεώσει το τμήμα. Το καταλαβαίνετε αυτό;
These users thanked the author Odi for the post (total 5):
Jim_Chatz, hariskastoria, Nikodiai, soigol, Special 4
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gervasio artigas έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 19:11 Καλά , ας διαβάσει όποιος θέλει , την πορεία και τις "δραστηριότητες" της Glencore και θα πάρει μια ..ιδέα για την μεθοδολογία του....επενδυτή
Εγω, που έχω επανειλημμένα χαρακτηριστει ως yesman του Ιβαν , να πω πως το τι εκανε ο Μυστακιδης με την Glencore ΔΕΝ ειναι επιχειρημα για το τι θα κανει με την ΚΑΕ. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Μην γινουμε σαν τα τρολακια που αναπαραγουν την ιστορια Ροστοφ-Ιβαν και 13 χρονια τους εχει διαψευσει πανηγυρικα ο Ιβαν. Ειμαι επιφυλακτικος για την ΚΑΕ λογω της κινηση του με τον ΑΣ. Απλο ειναι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Apil44, Psaras, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Jim_Chatz έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 20:02
gergeo4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 19:58
Jim_Chatz έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 19:55
Το ντιλ σύμφωνα με τον Κουση, που γενικά ξέρει τα πάντα εντός Θεσσαλονίκης, έχει κλείσει.

Περαστικά σε όσους δεν το ήθελαν, αδημονία για εμάς που ονειρευόμαστε έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή παντού
αρα ισχυει και το "Παράλληλα, αν και δεν είναι των "χωραφιών" μας, λέγεται πως σε κανά τρίμηνο θα κάνει πρόταση και για την ΠΑΕ. Αλλά αυτά ας απασχολήσουν άλλους, δε μπλέκουμε... ""
Μπορεί, αλλά θεωρώ απίθανο να πουλήσει
Ε ναι αλλα αυτο δημιουργει προβλημα, δεν το βλεπεις; Και στην ΚΑΕ και στην ΠΑΕ και για το γηπεδο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 20:16 Εγώ ακόμη αδυνατώ να βρω τη σύνδεση ανάμεσα σε ΚΑΕ , γήπεδο και ΠΑΕ.

Πώς μπορεί μέσω της ΚΑΕ να ασκήσει πίεση ο Μυστακίδης στον Ιβαν για την νέα τούμπα και την ΠΑΕ;

Αντε να χώσει πολύ χρήμα , να κάνει ομαδάρα (κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μάλλον χαλιούνται μ αυτό) και να αποθεώνεται από το λαό αποκτώντας λαϊκό έρεισμα.

Τι κακό μπορεί να συμβεί με τη γιγάντωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ;

Ρε άλλοι παρακαλάνε μια ζωή να βρεθεί ένας να χώσει λεφτά και εμείς έχουμε δύο.

Σοβαρευτείτε λίγο. ΠΑΟΚ είμαστε, τον ΠΑΟΚ θέλουμε μεγάλο.
Ποιος σου εδωσε εγγυησεις οτι αυτο θα γινει;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποιος έδινε εγγυήσεις όταν πήρε ο ιβαν την παε;

Σοβαρά τα γράφετε αυτά;
These users thanked the author Odi for the post (total 3):
TylerDurden, soigol, Special 4
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04
gervasio artigas έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 19:11 Καλά , ας διαβάσει όποιος θέλει , την πορεία και τις "δραστηριότητες" της Glencore και θα πάρει μια ..ιδέα για την μεθοδολογία του....επενδυτή
Εγω, που έχω επανειλημμένα χαρακτηριστει ως yesman του Ιβαν , να πω πως το τι εκανε ο Μυστακιδης με την Glencore ΔΕΝ ειναι επιχειρημα για το τι θα κανει με την ΚΑΕ. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Μην γινουμε σαν τα τρολακια που αναπαραγουν την ιστορια Ροστοφ-Ιβαν και 13 χρονια τους εχει διαψευσει πανηγυρικα ο Ιβαν. Ειμαι επιφυλακτικος για την ΚΑΕ λογω της κινηση του με τον ΑΣ. Απλο ειναι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο
Αλλο ήταν το νόημα της αναρτήσεως αλλά τέσπα
Θα πούμε περισσότερα στην συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04 Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον κύριο Χατζοπουλο να παρακαλάει τον κόσμο να βάλει 20€ και 50€ στην ΑΜΚ;

Οπαδοί που δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε ένα εκατομμύριο ευρώ για να σώσουμε τότε το μπάσκετ είμαστε που υποτίθεται οι προθέσεις μας είναι οι πιο αγνές.

Ο άλλος θα ξεχρεώσει το τμήμα. Το καταλαβαίνετε αυτό;
Ποια είναι τα άσχετα που συνδέονται; Ότι ο Μυστακίδης σε συνεργασία με τον ΑΣ προσπάθησε ύπουλα να διώξει τον Ιβαν; Αυτά είναι τα άσχετα;

Σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά σου και δεν θα συνεχίσω την κουβέντα παραπέρα, γιατί αισθάνομαι ότι βιάζεις την λογική.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 20:15 Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί συνεχίζει να κρύβεται και ενώ μας έλεγε ότι θέλει μόνο το γήπεδο, τώρα ξαφνικά θέλει το μπάσκετ. Και αν δε του το δώσουν θα θέλει το τένις. Μόνο που εγώ προσωπικά δε θέλω αυτόν.

Κάποιοι δεν έχετε πρόβλημα, και θα παίρνατε και τον Μαρινάκη για πρόεδρο στην ΠΑΕ. Κάποιοι άλλοι πάντως θα πούμε όχι. Και μπορείτε να έχετε ότι άποψη θέλετε, αλλά διαβάστε πρώτα. Τα γράφουν όσοι τον εκθειάζουν με τα άρθρα τους. Γιατί δε τα λέτε αυτά για το παρελθόν του; Δεν είναι κρυφά. Παντού τα γράφουν. Κάποιοι γράφουν και άρθρα καταπέλτες. Δεν τα ξέρετε; Δε θα μας τα πείτε αυτά; Εσείς οι υποστηριχτές του;

Όσο για το αν είναι ΠΑΟΚτσης υπάρχουν και για αυτό άρθρα, αλλά δεν τα θεωρώ αξιόπιστα. Αλλά επειδή έχουν γραφτεί τόσα αναξιόπιστα, πείτε μας και για αυτό αν γνωρίζεται από το παρελθόν.

Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω τίποτε,
δεν υιοθετώ και δεν ασχολούμαι. Αλλά όταν με μια απλή έρευνα με το όνομα του βγαίνουν παντού τα ίδια και σε πολλά ακόμη και τα παλιότερα, τότε επιτρέψτε μου να είμαι ακόμη πιο επιφυλακτικός, πέραν από αυτά που βλέπω τους τελευταίους μήνες

Και ναι! Αυτόν που έρχεται και αναστατώνει με τρυπήματα και μπροστινούς κρυφά την ομάδα, διχάζει τον κόσμο, κάνει κινήσεις υπόγειες, κινησεις που αναιρούν αυτά που λέει,θα τον περάσουμε από χίλια Κοσκινά,
όπως περάσαμε κάποτε και καλώς τον Ιβάν και το 2006 καλώς δεν τον αφήσαμε να έρθει, παρότι πεινούσαμε. Γιατί ήθελε να πάρει το γήπεδο δικό του. Για αυτό το γήπεδο μιλάμε και τώρα.

Και ζητώ συγνώμη από τους μπασκετικους που φυλάνε μόνοι τους Θερμοπύλες τόσα χρόνια, αλλά
πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί
σε αυτούς που βάζουμε στην οικογένεια μας Έχουμε δει πολλά σε αυτήν την ομάδα. Χρήματα έχουν και άλλοι
(Γιαννακόπουλοι, Βαρδινογιάννη δες,κλπ), αλλά αφήσανε τον Παναθηναϊκό στον Αλαφούζο να πληρώνει τα χρέη τους και να κοντεύει να πέσει στην β......
Sorry αλλά τη συγνώμη σου εγώ ως μπασκετικός δεν τη δέχομαι.
Είσαι απέναντι από τη σωτηρία και ανάδειξη της ΚΑΕ σε πρωταγωνιστή αυτή τη στιγμή.
Ο χειρότερος εχθρός δηλαδή. Εκ των έσω που πέφτουν και τα κάστρα.
Και για να το καταλάβεις καλύτερα, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ, ούτε Σαββίδης ούτε Μυστακίδης.

ΥΓ Όταν αρχιλαμόγια σαν το Δρόσο παίρναν την ομάδα, με πρότερο ανέντινο βίο και σε άλλες ομάδες, και αντικείμενο Στοιχιματική (ότι πιο εμετικό για μένα , αυτά τα καζίνο οδηγούν ανθρώπους σε πλήρη εξαθλίωση), ή βιοτέχνες με ακάλυπτες επιταγές, κανείς δεν βγήκε να έχει ηθικές αναστολές.

Κ ΕΥΤΥΧΩΣ που όλους εσάς που ωρίεστε τώρα να παραμείνουμε στην ένδοια, δε σας ακούει κανείς και η δουλειά θα ολοκληρωθεί.

ΤΟ ΜΟΝΟ που με νοιάζει είναι να δω ζεστό χρήμα να ξεχρεώνει η ομάδα, να κάνει υψηλό πρωταθλητισμό και να απογειώνεται.
Δεν ήθελε να τ κάνει ο καλός μας ο Ιβάν, ΟΚ, ας το κάνει αυτός που βγήκε τώρα.
Όποιος μπορεί.

ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ. Καμία ΠΑΕ δε θα αναγκαστεί να δώσει ο Ιβάν, τον αιώνα τον άπαντα . Αν δε θέλει ο ίδιος δε θα φύγει.
Αλλά εδώ μιλάμε για την ΚΑΕ. Το μπάσκετ μας.
Το τι θα γίνει μετά με την ΠΑΕ και τον ΑΣ, μπορεί να μας απασχολήσει αφού σώσουμε το μπάσκετ.

Ξέρω ότι για πολλούς το μπάσκετ είναι δευτεράτζα και σας καίνε τα υπόλοιπα . Bad luck.

Μακάρι να μας αφήνατε τους μπασκετικούς ήσυχους να χαρούμε την ανέλπιστη ευκαιρία που περιμέναμε 2μιση 10ετίες
Απο τη μια λες οτι δε σε ενδιαφερει τι θα γινει σε ποσα θεματα του ποδοσφαιρου και μετα λες αφηστε τους μπασκετικους ησυχους. Το ενα θεμα επηρεαζει το αλλο, οποτε δε χρειαζεται να αντιφασκεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”