Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:30
navigator11 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:54 Ο ... Τέλαρος δήλωσε ότι αποσύρεται - σαν ένδειξη θέλησης για ειρηνική συμπόρευση - από την κωλοπιλάλα να σηκώσει τάχιστα τη νέα Τούμπα ή με τούτα και με τ' άλλα δεν έχει προκάμει ακόμα;
Νομίζω ότι η αγορά της ΚΑΕ είναι απλά μια κίνηση στην σκακιέρα.

Η απάντηση στο πώς θα αναθέσουμε την Νέα Τουμπα σε έναν «ξένο».

Η χορηγία στον ΑΣ προφανώς δεν έπεισε κανέναν εκτός από αυτούς που επωφελούνται άμεσα φυσικά.

Πολλοί το είχαμε γράψει τότε ότι εφόσον την ΠΑΕ δεν την δίνει ο Ιβάν, η ΚΑΕ πρέπει να είναι το επόμενο βήμα του για να προσφέρει κάτι στον οργανισμό.

Πιστεύω ότι όχι απλά δεν θα αποσυρθεί από την Νέα Τουμπα, αλλά τώρα που η «επίθεση» του θα του έχει κοστίσει και μερικά εκατομμύρια, μόνο πιο έντονη θα γίνει η πίεση.

Τέλος η δική μου εικόνα είναι ότι το Μετροπολις δεν εξυπηρετεί τον Μυστακίδη αλλά τον ΑΣ, και επειδή αυτοί του ΑΣ καίγονται πιο πολύ από όλους να γίνει το ντιλ με Μυστακίδη όπως φαίνεται, βλέπουμε το Μετροπολις να έχει πρόσβαση σε «πληροφορίες» ή να κάνει επιθέσεις προς τον Ιβάν και την διοίκηση της ΠΑΕ.

Τελείως ψυχρά φαίνεται να μας βγαίνει σε καλό.

Δυνατό μπάσκετ, καθαρό από χρέη, και ο Ιβάν να νιώθει ότι ο άλλος περιμένει στην γωνία, κάθε βδομάδα Τούμπα και μεταγραφές σαν του Ζαφειρη.

Μακαρι να μείνουμε στα θετικά του ανταγωνισμού και να μη χοντρύνει το πράγμα με χτυπήματα που θα ζημιώσουν την ομάδα.
Σε καλο πως θα βγει αν υπονομευτει η ΠΑΕ ή καθυστερησει η Νεα Τουμπα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Σεπ 2025, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Developer4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:27
fossa έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:25
navigator11 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:54 Ο ... Τέλαρος δήλωσε ότι αποσύρεται - σαν ένδειξη θέλησης για ειρηνική συμπόρευση - από την κωλοπιλάλα να σηκώσει τάχιστα τη νέα Τούμπα ή με τούτα και με τ' άλλα δεν έχει προκάμει ακόμα;
Σεβαστείτε επιτέλους το πολύπαθο τμήμα του ΠΑΟΚ που πηγαίνει σε ευρωπαϊκούς τελικούς.
Υπάρχουν τόσα topics που μπορείτε να βγάλετε τη χολή σας.
Πραγματικά... Τι ακριβώς εξυπηρετούν αυτά τα posts, ένας Θεός γνωρίζει...

Αν από την άλλη είναι στην κατεύθυνση της ενότητας και της χαράς για την ελπίδα που γεννιέται για το μπάσκετ, εγώ είμαι αστροναύτης και δεν το γνωρίζω ακόμα...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ
Σε ειπα και χτες μη ζοριζεσαι. Το ποστ απλα προασπιζεται το καλο του ΠΑΟΚ ζητωντας ειρηνικη συμπορευση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 03 Σεπ 2025, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Τα πράγματα στη ζωή έχουν μια σειρά.
Όσο και να προσπαθείτε ορισμένοι
να σβήνετε κομμάτια από το άμεσο παρελθόν,
όπως ο μεγάλος αδελφός στο 1984 του Όργουελ
θα είναι κάποιοι εδώ να σας τα θυμίζουν.
Γιατί τα γεγονοτα δεν ξεχνιουνται μετά τις ειδήσεις των 9.

Όλα ξεκίνησαν όταν επί δύο μήνες προσπαθούσατε
να μας πείσετε ότι ο κ. Μυστακίδης θέλει
ΜΟΝΟ να κτίσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο.
Μάλιστα αυτό βγήκε και επίσημα από τον ίδιο.
Ακουγαμε από όλους να μας λέτε ότι είμαστε
μίζεροι και ότι ο κ. Μυστακίδης θέλει να μας κάνει
γήπεδο και εμείς αρνουμαστε. Και δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ.

Τώρα έρχεται ο κ. Μυστακίδης να χρησιμοποιήσει ένα άλλο
δούρειο ίππο και μας λέει ότι τώρα θέλει να πάρει
και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Αυτός που ήθελε μόνο
να κάνει το γήπεδο. Αυτή είναι η σειρά των πραγμάτων,
αυτά έχουν γίνει και δε θα μας τρελάνετε εσείς, εμείς
θα σας τρελάνουμε....

Ορίστε λοιπόν! Υποδεχθείτε με τιμές και ανοιχτές αγκαλες
έναν άνθρωπο που κατάμουτρα μας κοροϊδεύει.
Όλο τον ΠΑΟΚ. Τον ένδοξο ερασιτέχνη με τα τόσα αθλήματα
(δε μιλάω για τους 5-10 τιποταδες), το μπάσκετ που μας
χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες και μας κράτησε
τα πέτρινα χρόνια και το ποδόσφαιρο που όπως και να το κάνουμε
είναι το άθλημα του λαού.

Έναν άνθρωπο που συνεχίζει να προκαλεί στο ποδόσφαιρο
με τους μπροστινούς του. Ήρθε πάλι στο μπάσκετ.
Από τη μια πλευρά το ΔΣ και ο Χατζόπουλος και από την
άλλη οι εκπρόσωποι και οι ρήτρες εμπιστευτικότητας ξανά.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
leomatos88, Maklaz, gervasio artigas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μέχρι να παράξει ουσιαστικό έργο ο Τέλης στην ΚΑΕ, ώστε να εξισωθεί στα μάτια του κόσμου με τον Ιβάν, η Νέα Τούμπα θα έχει ήδη κατασκευαστεί.
Η Νέα Τούμπα, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πρέπει να κατασκευαστεί από τον Ιβάν. Τέλος.
Αντίστοιχα, είναι αυτονόητο ότι η αναβάθμιση ή ανακατασκευή του κλειστού θα πρέπει να γίνει από τον Τέλη.
Αυτό που θέλουμε είναι ισχυρές εταιρείες, ικανές να παράγουν έσοδα και να κάνουν πρωταθλητισμό, χωρίς να γίνονται υπερβολικά ασύμφορες για το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη τους.
These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
Developer4, Kostas_FI, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Οι υπάλληλοι από τις κατασκευαστικές που ποστάρουν μέρα νύχτα στα σοσιαλ και βρίζουν Σαββιδη και ΠΑΕ, θα μπορούσαν να πιέσουν στην ανακαίνιση του κλειστού μπάσκετ μιας και είναι το μόνο αυτό το τμήμα ενδιαφέρθηκε να αγοράσει επίσημα ο κ.Τελης. Σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα από τον κύβο, βάψιμο και θέσεις, οπότε ας περιμένουμε τα σχέδια του δισεκατομυριουχου όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών της ΚΑΕ.
These users thanked the author Мир for the post:
leomatos88
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Και τέλος όλοι προσπαθείτε να σενιαριαζεστε, αλλά πάλι δε βλέπετε
τα γεγονότα. Ο άνθρωπος θέλει να μπει στις επιχειρήσεις εδώ.
Με κάθε τρόπο. Να πάρει όλο το φιλέτο. Για αυτό θέλει την ΠΑΕ
ΠΑΟΚ. Για αυτο θα κάνει τα πάντα. Όσο για το Θεσσαλονικείς που διακινείται,
από αυτά που διαβάζω μια ζωή στην Αμερική ήτανε.
Σας το ξαναπά. Διαβάστε όλα τα άρθρα (τα περισσότερα τον επαινούν),
αλλά δε μπορούν να κρύψουν τα γεγονότα του παρελθόντος.

Διαβάστε καλά και θα καταλάβετε γιατί ξανααγαπησε την πατρίδα.....
Εγώ δεν ξέρω τίποτε, ούτε ασχολούμαι, ούτε είμαι "γεωπολιτικός αναλυτής".
Ξέρω όμως να διαβάζω τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και τις ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Υπάρχει και ένα άρθρο καταπέλτης. Ψάξτε και διαβάστε.
Και επειδή ο καθένας μπορεί να εκθειάζει και να καταγγέλει,
επαναλαμβάνω ότι δε μιλάω για γνώμες και σενάρια αλλά
για ΓΕΟΝΟΤΑ (δις) του παρελθόντος. Πρόσφατου και πιο παλιού.

Διαβάστε με μια απλή αναζήτηση και θα καταλάβετε......
Σας έδωσα αρκετή τροφή. Δε θα γίνονται μόνιμα ο Κάκος.
Ας γίνουν και άλλοι.
Για να τελειώσω, τα γράφω γιατί σε αυτή τη χώρα πριν κάποιες δεκαετίες
έιχαμε ζήσει καταστάσεις........Τα υπόλοιπα σκεφτείτε τα μόνοι σας.
Μακάρι να κάνω λάθος.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
leomatos88, gervasio artigas
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Θεωρώ πως ο μοναδικός λόγος που ο Μυστακίδης θέλει να εμπλακεί με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, είναι για να χτυπήσει τον Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, προβλέπω δύο σενάρια:
α) ο Μυστακίδης διατυμπανίζει πως θα πάρει το μπάσκετ, ο Σαββίδης αντιδρά για επιχειρηματικούς λόγους, αποφασίζει να εμπλακεί ο ίδιος με το μπάσκετ, δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να πέσει επίπεδο
β) ο Μυτσακίδης παίρνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, εσκεμμένα και σκόπιμα τον οδηγεί σε διάλυση, ο λαός του ΠΑΟΚ ζητά επιτακτικά από τον Σαββίδη να σώσει το μπάσκετ από την καταστροφή, ο Σαββίδης για να ικανοποιήσει τον λαό του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει το μπάσκετ, δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να πέσει επίπεδο.

Εύχομαι πραγματικά, ο λαός του ΠΑΟΚ να μην πέσει στην παγίδα, να διαφοροποιήσει πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα από το μπασκετικό, και να αφήσουμε τον Σαββίδη ήσυχο από τις εξελίξεις στο μπάσκετ.
Ο Ιβάν έχει αποδείξει εμπράκτως την στηριξή του στο μπάσκετ, δεν χρειάζεται να εμπλακεί παραπάνω.
These users thanked the author gpap5 for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Το θέμα είναι ΕΝΑ και δεν αφορά μόνο το μπάσκετ (‘’το μπασκετάκι μας’’ που λένε διάφοροι που βγήκαν από γυάλα και νομίζουν ότι όλα αρχίσαν προχθές). Και το θέμα αφορά αποκλειστικά το οργανωμένο σχέδιο να εκδιωχθεί ο Σαββίδης που σημαίνει εσωστρέφεια και διχόνοια για τον πυρήνα του Συλλόγου, δηλαδή το ποδόσφαιρο.

Στις 16 Ιουνίου ξεκίνησε και επίσημα το έγκλημα, με πρώτο δούρειο ίππο τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο Μυστακίδης δε δίνει δεκάρα, και δεύτερο την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία αντιλαμβάνεται ως την κερκόπορτα για να μην είναι πλέον ανύπαρκτος.

Η μπίζνα που ονομάζεται Νέα Τούμπα είναι από την αρχή ο σκοπός του και μπροστά στο σενάριο να ξεσπιτωθεί και να ξεριζωθεί ο ΠΑΟΚ καμιά σημασία δεν έχει κανένα ποδόσφαιρο, κανένα μπάσκετ και κανένα πινγκ πονγκ.

Ας αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα από το σπίτι των προγόνων μας, ας αποσύρει και τους 15 θαυμαστές του που βγάζουν στο σφυρί την ΤΟΥΜΠΑΡΑ μας, και τότε και μόνο τότε, αφού μας πείσει για τις προθέσεις του, ας απογειώσει το μπάσκετ (χωρίς μετριοπάθειες, τόσα δισεκατομμύρια έχει), μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, gervasio artigas, Agopian
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Νομίζω πως έχουμε παρανοήσει κάποια πράγματα. Ο "εχθρός" δεν είναι ο Τέλης ή ο κάθε Τέλης, που για τους χ, ψ λόγους θέλει να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ. Εκδήλωσε ενδιαφέρον να χτίσει τη Νέα Τούμπα σε μια περίοδο που το θέμα είχε βαλτώσει. Ο "εχθρός" είναι ο ΑΣ, που δεν του ξεκαθάρισε εξαρχής ότι, πριν μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση (πόσο μάλλον να υπογράψουν μνημόνιο), θα πρέπει να ενημερωθεί ο Ιβάν και να αποσαφηνίσει αν (και πότε) θα προχωρήσει ο ίδιος στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Τα εμετικά του Metropolis (ρομαντικά σκεπτόμενος) αρνούμαι να τα αποδώσω σε κάποιο σχεδιασμό του Τέλη. Ετερόκλητοι υπερασπιστές είναι, που μύρισαν αίμα και θέλησαν να στηρίξουν τα απολιθώματα του ΑΣ. Κάπως έτσι προμόταραν και την ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και τον Καμπάνη στο παρελθόν. Μην ξεχνιόμαστε. Η θέση του συγκεκριμένου μέσου (πάντα ρομαντικά σκεπτόμενος) νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με προσωπική πικρία του ιδιοκτήτη του προς τον Ιβάν (για τους γνωστούς λόγους), παρά με κάποια "εντολή" εξυπηρέτησης του Τέλη.

Το ερώτημα που πρέπει να μας ταλανίσει είναι: γιατί τόση επιθετικότητα από τον ΑΣ; Σαν να τα είχαν μαζεμένα στον Ιβάν και μόλις βρήκαν πλάτες, αποφάσισαν να απασφαλίσουν. Φαντάζομαι πως ο Τέλης, μόλις αναλάβει την ΚΑΕ, θα κάνει δηλώσεις ίσως και την περίφημη συνέντευξη που δεν δόθηκε ποτέ. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Αν πει πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και για το γήπεδο λόγο έχει μόνο ο Ιβάν, και πως μόνο αν εκείνος δεν θελήσει να προχωρήσει τότε ο ίδιος είναι διατεθειμένος να το κάνει, νομίζω πως δεν θα είμαστε απλώς ικανοποιημένοι, αλλά στον έβδομο ουρανό με δύο ομαδάρες στα χέρια μας!
These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
renegade, TylerDurden, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Developer4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 13:08
Psagmenos4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 13:06
Taseos έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 12:53 Το λογικό σου λέω αγαπητέ. Αν ο ιβαν δηλώσει σήμερα ότι θέλει να μετοχοποιησει το χρέος η ΚΑΕ γίνεται δική του με 60% και αποφασίζει αυτός αν δέχεται να πουλήσει την ΚΑΕ. Ούτε κάτι χρονοβόρο είναι ούτε καμία διαδικασία που μπορεί να την αποφύγει ο Χατζόπουλος. Δε λέω τι θα γίνει. Λέω ποιος αποφασίζει πραγματικά
Δεν είναι τόσο εύκολο όπως τα λες και εγώ έτσι νόμιζα αλλά θέλει διαδικασία. Επίσης ο Σαββίδης με τέτοια κίνηση θα βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλη μάζα του κόσμου αλλά και με όλους όσους πλέον θα έχουμε απαιτήσεις από αυτόν και στο μπάσκετ. Μην τρελαίνεστε όλα προχωράνε κανονικά
Αδερφέ το γνωρίζω και σαφώς έχεις δίκιο σε ότι γράφεις, το νόημα του πόστ του Τασέου δεν κατάλαβα και αν θα το ήθελε και αν θα του φαίνοταν λογικό... :mrgreen:
Τι να θέλω; Να μείνει η ΚΑΕ στο 1 εκ μπατζετ; lol
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Φίλε psaras,
Με πολύ λίγα λόγια, αν νομίζεις
ότι όλο αυτό το δημιουργεί και το κατευθύνει ο ΑΣ και ο φούρναρης Ησαιαδης ( κατά δήλωση του) και όχι ένας δισεκατομμυριούχος, τότε συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να πω.....
Τελείως φιλικά και συγνώμη κιόλας.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
leomatos88, Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Έστω και το κατευθύνει άλλος (για την οικονομία της συζήτησης), ο ΑΣ μπορούσε να το ξεκόψει.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Psaras έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 17:39 Έστω και το κατευθύνει άλλος (για την οικονομία της συζήτησης), ο ΑΣ μπορούσε να το ξεκόψει.
Δε μπορώ να φανταστώ φίλε μου κάποιον να λέει όχι στον δισεκατομμυριούχο με τον οποίο συνεργαζεται. Θα κάνει ότι του πει....
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Psaras έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 17:32 Νομίζω πως έχουμε παρανοήσει κάποια πράγματα. Ο "εχθρός" δεν είναι ο Τέλης ή ο κάθε Τέλης, που για τους χ, ψ λόγους θέλει να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ. Εκδήλωσε ενδιαφέρον να χτίσει τη Νέα Τούμπα σε μια περίοδο που το θέμα είχε βαλτώσει. Ο "εχθρός" είναι ο ΑΣ, που δεν του ξεκαθάρισε εξαρχής ότι, πριν μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση (πόσο μάλλον να υπογράψουν μνημόνιο), θα πρέπει να ενημερωθεί ο Ιβάν και να αποσαφηνίσει αν (και πότε) θα προχωρήσει ο ίδιος στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Τα εμετικά του Metropolis (ρομαντικά σκεπτόμενος) αρνούμαι να τα αποδώσω σε κάποιο σχεδιασμό του Τέλη. Ετερόκλητοι υπερασπιστές είναι, που μύρισαν αίμα και θέλησαν να στηρίξουν τα απολιθώματα του ΑΣ. Κάπως έτσι προμόταραν και την ΑΣΠΙΣ Πρόνοια και τον Καμπάνη στο παρελθόν. Μην ξεχνιόμαστε. Η θέση του συγκεκριμένου μέσου (πάντα ρομαντικά σκεπτόμενος) νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με προσωπική πικρία του ιδιοκτήτη του προς τον Ιβάν (για τους γνωστούς λόγους), παρά με κάποια "εντολή" εξυπηρέτησης του Τέλη.

Το ερώτημα που πρέπει να μας ταλανίσει είναι: γιατί τόση επιθετικότητα από τον ΑΣ; Σαν να τα είχαν μαζεμένα στον Ιβάν και μόλις βρήκαν πλάτες, αποφάσισαν να απασφαλίσουν. Φαντάζομαι πως ο Τέλης, μόλις αναλάβει την ΚΑΕ, θα κάνει δηλώσεις ίσως και την περίφημη συνέντευξη που δεν δόθηκε ποτέ. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Αν πει πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και για το γήπεδο λόγο έχει μόνο ο Ιβάν, και πως μόνο αν εκείνος δεν θελήσει να προχωρήσει τότε ο ίδιος είναι διατεθειμένος να το κάνει, νομίζω πως δεν θα είμαστε απλώς ικανοποιημένοι, αλλά στον έβδομο ουρανό με δύο ομαδάρες στα χέρια μας!
Φίλε μου θα συμφωνούσα με όσα λες, αλλά υπάρχουν τόσες και τόσες ενδείξεις. Πρώτα πρώτα ότι κινούνται πάντα ταυτόχρονα. Δεύτερον ότι ο μέγας επωφελούμενος από όλα είναι ο ίδιος ο Μυστακίδης. Ούτε το μετρόπολις, ούτε οι καρεκλοκένταυροι, ούτε οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ, ούτε καν η κυβέρνηση και τα μέσα που την ξεπλένουν και τα οποία τον διαφημίζουν ασύστολα. Τρίτον, άμα δεν τον εκπροσωπούσαν οι παραπάνω, κάλλιστα θα μπορούσε με μια απλή διαρροή, να ξεχωρίσει τη θέση του. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι ότι κινεί ο ίδιος τις μαριονέτες και τον σχεδιασμό τον έχει αφήσει στους ΠΑΟΚάρχες.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως για το γήπεδο λόγο έχει μόνο ο Ιβάν – και μόνο αν εκείνος δεν θελήσει να προχωρήσει τότε ο ίδιος είναι διατεθειμένος να το κάνει – νομίζω πως θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την απογείωση του μπάσκετ.

Αν προσπαθήσει να τρυπήσει, εδώ είμαστε (όχι όσοι είμαστε ΠΑΟΚ, αλλά όσοι νιώθουμε ΠΑΟΚ) για να προστατεύσουμε τον σύλλογο και κατ’ επέκταση τον ευεργέτη του.
These users thanked the author Psaras for the post (total 10):
leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Montrealiotis, nkoss, SCIFO, Grimson4, paok apo epilogi, xpek20, Maedhros4, PAOKevolution
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”