Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από scarsick »

Τη συμφωνημένη ανάσα μας να την αφήσουμε τελικά ή ακόμα;
These users thanked the author scarsick for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πιστεύω οτι η φύση των δικών μας δημοσιογράφων είναι να ασχολούνται πιό πολύ με ανάλυση του παιχνιδιού (όσο μπορούν), παρά με το δικό τους ρεπορτάζ που θα ενδιέφερε τον κόσμο. Στο ρεπορτάζ κυρίως κάνουν αναδημοσιεύσεις ή ακολουθούν κάποια πράγματα που τους λένε από μέσα από τον ΠΑΟΚ. Είναι το πιό εύκολο και το πιό δημοσιουπαλληλικό θα έλεγα.

Πολλοί επικαλούνται πηγές προσωπικές και βγάζουν κάποιο ρεπορτάζ, μιλάω για δημοσιογράφους όχι τον μαυροζωνά, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν νομίζω οτι πείθουν, το αντίθετο μάλιστα.

Εμένα μου άρεσε πάντα ο συγχωρεμένος ο Τζαντζαράς. Αυτόν άκουγα, μου άρεσε η προσέγγισή του.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokspren έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:48
perestroik4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:22 Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα

Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ξεπεράσουμε τα 2 μυρρια σε συμβόλαιο τουλάχιστον για τον φορ. Ψάξτε τα άρθρα πριν αρχίσετε τα μα και μου, δε τα λέω γω αυτοί τα λέγανε.

Επίσης σε πρώτο πλάνο πάλι ήταν παραμονή Μειτε, οι αντικαταστάσεις σε ΤΦ λόγω σχεδιασμού για πώληση του κοταρσκι, Δεξιό Μπακ λόγω φυγής Όττο, Αριστερού εξτρέμ λόγω ηλικίας Τάισον και 2ο αριστερό Μπακ λόγω ανύπαρκτου ποιον είχαμε κιόλας εκεί ούτε που θυμάμαι

Μειτε και αντικαταστάσεις γίναν όλα σχεδόν τέλεια εκτός από το Μειτε λόγο 1+1 αλλά ας πούμε ότι κ αυτό είναι στο χέρι της ομάδας

Οι 3 κεντρικές μεταγραφές του αξονα που θα κάναν τη διαφορά και θα ήταν οι μεγαλύτερες επενδύσεις, ειδικά Μπακ και φορ, τελικά γιναν 3 δανεικοί που κάνεις απ' αυτούς δεν υπάρχει σιγουριά ότι θα αποδώσουν όσο χρειάζεται, ειδικά οι 2 Ιταλοι δεν ξέρουμε καν αν θα χτυπήσουν 11αδα ακόμα. Εμένα μου αρέσει ο γιακουμακης, αν τώρα κάποιος πιστεύει ότι έχει ποτενσιαλ να είναι καλύτερη κίνηση από ελ Καμπί η Ταρεμι συγνώμη αλλά κάτι τέτοιο στερείται λογικής. Πιο κοντά σε Γιαρεμτσουκ είναι που είναι ο 3ος στο γαυρο, τους αναφέρω διότι πήραν το πρωτάθλημα πέρσι, όπως βλέπετε δεν σχολιάζω καν βαζελοχανουμα γιατί θεωρώ ότι είμασταν ήδη καλύτερη ομάδα από πέρσι.

Όσον αφορά την κριτική και τη μιζέρια, εσείς όταν μιλάτε και δίνετε συμβουλές στα παιδιά σας ή σε οικογένεια και φίλους, φαντάζομαι πρώτα περιμένετε να κάνουν μαλακια και μετά μιλάτε. Και αυτό είναι το λογικό και αν κάνεις κριτική πριν τη μαλακια είσαι μίζερος. Φακ λοτζικ
Ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε την πώληση Κωνσταντέλια. Και φυσικά όχι την αγορά του Ζαφείρη.

Πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι που δεν πήγε καλά ο αρχικός σχεδιασμός.
Αν πήγαινε καλά ο αρχικός σχεδιασμός, τώρα θα βλέπαμε Ντέλια στην Μπουντεσλίγκα, Ζαφείρη ούτε με κυάλι και θα διαβάζαμε πόσο καλά πάει στις προπονήσεις ο Μουργκ. Δεδομένα αυτά.
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
paokspren, Metagrafakias, hariskastoria, Special 4
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Odi έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:16
paokspren έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:48
perestroik4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:22 Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα

Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ξεπεράσουμε τα 2 μυρρια σε συμβόλαιο τουλάχιστον για τον φορ. Ψάξτε τα άρθρα πριν αρχίσετε τα μα και μου, δε τα λέω γω αυτοί τα λέγανε.

Επίσης σε πρώτο πλάνο πάλι ήταν παραμονή Μειτε, οι αντικαταστάσεις σε ΤΦ λόγω σχεδιασμού για πώληση του κοταρσκι, Δεξιό Μπακ λόγω φυγής Όττο, Αριστερού εξτρέμ λόγω ηλικίας Τάισον και 2ο αριστερό Μπακ λόγω ανύπαρκτου ποιον είχαμε κιόλας εκεί ούτε που θυμάμαι

Μειτε και αντικαταστάσεις γίναν όλα σχεδόν τέλεια εκτός από το Μειτε λόγο 1+1 αλλά ας πούμε ότι κ αυτό είναι στο χέρι της ομάδας

Οι 3 κεντρικές μεταγραφές του αξονα που θα κάναν τη διαφορά και θα ήταν οι μεγαλύτερες επενδύσεις, ειδικά Μπακ και φορ, τελικά γιναν 3 δανεικοί που κάνεις απ' αυτούς δεν υπάρχει σιγουριά ότι θα αποδώσουν όσο χρειάζεται, ειδικά οι 2 Ιταλοι δεν ξέρουμε καν αν θα χτυπήσουν 11αδα ακόμα. Εμένα μου αρέσει ο γιακουμακης, αν τώρα κάποιος πιστεύει ότι έχει ποτενσιαλ να είναι καλύτερη κίνηση από ελ Καμπί η Ταρεμι συγνώμη αλλά κάτι τέτοιο στερείται λογικής. Πιο κοντά σε Γιαρεμτσουκ είναι που είναι ο 3ος στο γαυρο, τους αναφέρω διότι πήραν το πρωτάθλημα πέρσι, όπως βλέπετε δεν σχολιάζω καν βαζελοχανουμα γιατί θεωρώ ότι είμασταν ήδη καλύτερη ομάδα από πέρσι.

Όσον αφορά την κριτική και τη μιζέρια, εσείς όταν μιλάτε και δίνετε συμβουλές στα παιδιά σας ή σε οικογένεια και φίλους, φαντάζομαι πρώτα περιμένετε να κάνουν μαλακια και μετά μιλάτε. Και αυτό είναι το λογικό και αν κάνεις κριτική πριν τη μαλακια είσαι μίζερος. Φακ λοτζικ
Ο αρχικός σχεδιασμός περιλάμβανε την πώληση Κωνσταντέλια. Και φυσικά όχι την αγορά του Ζαφείρη.

Πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι που δεν πήγε καλά ο αρχικός σχεδιασμός.
Αν πήγαινε καλά ο αρχικός σχεδιασμός, τώρα θα βλέπαμε Ντέλια στην Μπουντεσλίγκα, Ζαφείρη ούτε με κυάλι και θα διαβάζαμε πόσο καλά πάει στις προπονήσεις ο Μουργκ. Δεδομένα αυτά.
Ξέχασες και το "είναι θέμα χρόνου ο Ιβανούσετς να μάθει τα συστήματα και να μπει στα παπούτσια του Ντέλια".... :mrgreen:
These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
paokspren, hariskastoria, Special 4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εννοείται.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μπααα αν είχε πουληθεί ο Ντελιας και δεν είχε αγοραστεί κι ο Ζαφειρης μάλλον θα ακούγαμε στην Τούμπα το Τέλη θεέ πάρε την ΠΑΕ …
Καλώς ή κακώς η παραμονή Μειτε, η απόκτηση Ιβανουσετς, η παραμονή Ντελια και η απόκτηση Ζαφειρη ήταν οι κινήσεις που κάνουν κατά 60% πετυχημένο τον σχεδιασμό που έφτασε με τις υπόλοιπες κινήσεις σε ένα 70-80%.
Αν παίρναμε φορ και στόπερ που κάνει διαφορά δεδομένα και ερχόταν κι ο Ζαφειρης από τώρα θα μιλούσαμε για το απόλυτο..
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
Ορτζονικίδης, sakis_the_fraud, Special 4
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Κρατάω 2 πολύ θετικά από τη φετινή μεταγραφική περίοδο:
1. Επιτέλους ορθολογικό τρόπο λειτουργία και ποδοσφαιρική σκέψη
2. Κ@υλα (ξανά)Ιβαν και ΕΙΔΙΚΑ Γιώργου.
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 6):
Azrael, Aigle_Noir, magdy, paok apo epilogi, Papa9, sakis_the_fraud
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Magpies4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:13 Πιστεύω οτι η φύση των δικών μας δημοσιογράφων είναι να ασχολούνται πιό πολύ με ανάλυση του παιχνιδιού (όσο μπορούν), παρά με το δικό τους ρεπορτάζ που θα ενδιέφερε τον κόσμο. Στο ρεπορτάζ κυρίως κάνουν αναδημοσιεύσεις ή ακολουθούν κάποια πράγματα που τους λένε από μέσα από τον ΠΑΟΚ. Είναι το πιό εύκολο και το πιό δημοσιουπαλληλικό θα έλεγα.

Πολλοί επικαλούνται πηγές προσωπικές και βγάζουν κάποιο ρεπορτάζ, μιλάω για δημοσιογράφους όχι τον μαυροζωνά, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν νομίζω οτι πείθουν, το αντίθετο μάλιστα.

Εμένα μου άρεσε πάντα ο συγχωρεμένος ο Τζαντζαράς. Αυτόν άκουγα, μου άρεσε η προσέγγισή του.
Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα ΔΕΝ λειτουργούν σαν τέτοιοι.
Είναι προέκταση του γραφείο τύπου της ομάδας.
Αναδεικνύουν ή αποκρύπτουν ειδήσεις ανάλογα με το συμφέρον της ομάδας.
Σίγουρα πάντως δεν κάνουν ρεπορτάζ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Φετος πήγαμε με τα θέλω του προπονητή στο ποιος θα μείνει , με τις επιλογές του Καρυπίδη ,με τις γνώσεις του Σερα στην Ιταλία και με την κάβλα του Γιώργη και των παικτών στην υπόθεση Ζαφείρη. Δεν είχαμε επιλογές απο Ισπανία μέχρι τώρα . Θα δείξει στο μέλλον.
Μακάρι να έρθει αλλο ενα φορ.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

perestroik4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 15:22
" εσείς όταν μιλάτε και δίνετε συμβουλές στα παιδιά σας ή σε οικογένεια και φίλους, φαντάζομαι πρώτα περιμένετε να κάνουν μαλακια και μετά μιλάτε"
Άλλο "συμβουλεύω" και άλλο "κριτικάρω"
Τεράστια η διαφορά , ειδικά αν το θέτεις σε επίπεδο οικογένειας
Καλά για θέματα ΠΑΟΚ μόνο η "κριτική" υπάρχει και δεν χρειάζεται να πώ τις παραμέτρους οι οποίες κατα 95% στο ΠΑΡΟΝ στάδιο είναι αρλουμπολογία
Απο Ιανουάριο-Φεβρουάριο και μετά, κάτι γίνεται με ασφάλεια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
These users thanked the author nunies4 for the post (total 17):
thomas Murg, Equalizer, Maklaz, black death, Nassos, Dimitrisou, Ορτζονικίδης, Unpsofable78, aivas19, Budas73 and 7 more users
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Πάρτε τον Μπρεθγουειτ αν μπορείτε χθες
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εάν μπορείς να φέρεις Μοπει, τον φέρνεις.
Τέλος.
Δηλαδή το Ζαφείρη που δεν θα παίξει league phase, θα τον άφηνες για αυτό το λόγο?

Να ερθει ο αλητάμπουρας να ξεμπουκώνει με ΠΟΚ και ρουληδες, να ξεκλειδώνει κάνα λεωφορείο, και από Φεβρουάριο παίζει και Ευρώπη.
Λες και με αυτόν θα κάνεις διπλά στη Γαλλία που είναι must...

Αρα άμα το σκεπτικό είναι "ας έρθει, και ας μην παίξει Ευρώπη αρχικα", συμφωνώ.
Εάν ρίξει και το κόστος, ακόμα περισσότερο.

Έχω την εντύπωση ότι ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Και όχι να χτυπήσεις Lyon, Lille, Betis.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
YaSou, sakis_the_fraud
renegade

Δημοσίευση από renegade »

makispaspartou έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 16:40 Μπααα αν είχε πουληθεί ο Ντελιας και δεν είχε αγοραστεί κι ο Ζαφειρης μάλλον θα ακούγαμε στην Τούμπα το Τέλη θεέ πάρε την ΠΑΕ …
Καλώς ή κακώς η παραμονή Μειτε, η απόκτηση Ιβανουσετς, η παραμονή Ντελια και η απόκτηση Ζαφειρη ήταν οι κινήσεις που κάνουν κατά 60% πετυχημένο τον σχεδιασμό που έφτασε με τις υπόλοιπες κινήσεις σε ένα 70-80%.
Αν παίρναμε φορ και στόπερ που κάνει διαφορά δεδομένα και ερχόταν κι ο Ζαφειρης από τώρα θα μιλούσαμε για το απόλυτο..
Δεν υπάρχει σέντερ Μπακ που να κάνει την διαφορά... εκτός και αν στον ελεύθερο του χρόνο δουλεύει με τους X-Men
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Vet_eranos έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 13:39
MagdiTolba έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 13:27 1/1 /26 εδώ θα είναι, έτσι ανακοινώθηκε
Και σκάει πρόταση 1.1.26 μετά από όργια στο τσουλου κάνα 25αρι κ μένουμε μ@λακες...

Πως το φοβάμαι το σενάριο δε λέγεται..τουλαχ το έβγαλα από μέσα μου, ας το φορτωθεί κ κάνας άλλος ως άγχος..
Και αυτός και ο Ντελιας μετά την αγορά Ζαφείρη, πιστεύω ότι θα κοστολογούνται κοντά στα 30 και αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο κέρδος από τη μεταγραφή του Ζαφείρη, ότι αλλάζει επίπεδο η ομάδα στα ποσά που αγοράζει και πουλάει...
These users thanked the author val4 for the post:
sakis_the_fraud
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”