Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mpoz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα δίνουν όλα και σίγουρα δεν θα τους βρεις και στην Αραβία. Τα λεφτά που θα έπαιρνε, δωστα σε 10 σκαουτερς στην Λατινική και δέσε την ζώνη, όπως έλεγε και ο Βέγκας. Το προτιμώ
Ούτε σ' εμένα άρεσε ο Mitrovic, όσες φορές τον είδα. Δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. ΟΚ θα βάλει 12-15 γκολ, αλλά με 3Μ αμοιβή, 6 φορές μεγαλύτερη του Brandon που τις πρώτες δυο χρονιές έφτασε αυτό το νούμερο. Χώρια που ο παίκτης είναι 31 και τα δύο τελευταία χρόνια παίζει Αραβία.
Δεν γουστάρω γενικά παίκτες που επιλέγουν την Αραβία.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
Για ακόμα μια φορά ρισκαραμε πολύ στο θέμα χαφ και φορ χρονικά.
Θεωρώ ότι χτίσαν ενα ορθολογικό ρόστερ ( 4 χαφ + 1 , 2 φορ + 1 εξελίξιμος, 4 +1 στοπερ, 2 μπακ κτλ) . Όπως ήρθαν τα πράγματα με τη μη πωληση τσαλοφ τον προπονητή πιθανόν να τον βολεύει αυτή η αρνητική εξελιξη όσον αφορά την ευρωπαική λίστα με επιπλέον φορ όσο και αν εμεις θέλαμε το κερασάκι.
Δεν ειναι εύκολο για ένα προπονητη να λεει στον μονο φορ που είχε σε όλη την προετοιμασια μενεις εξω για να μπει αυτός που ήρθε τέλη αυγούστου και αυτός που ήρθε 2 σεπτέμβρη.
Πολύ σημαντική για εμένα η παραμονή despo που στις αρχές του καλοκαιριού ξύνονταν να τον πουλήσουν. Αυτός είναι παίχτης που μπορεί να δώσει αρκετούς βαθμούς σε μικρά ματς ( όπως και ο πέλκας ).
Μακάρι να μας βγει ο ιταλός χαφ, για τον στοπερ ας είναι απλα φυσιολογικός αφού φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να στηρίξουν μιχα.
Θα ήθελα μια ανασκόπηση της μεταγραφικής περιόδου κάποια στιγμή από τον Ολλανδό φίλο μας που στις αρχές μας είχε πει ότι στοπερ παμε για πρωτοκλασατο με αγορά 4μ+ , βαρβατο cf κτλ. Όχι γιατι δν τον πισττεύω αλλα θα ήθελα να μαθω πως άλλαξε ο προγραμματισμος και από τι επηρεαστηκε ( μη πωληση ντελια ? , μη πωληση despo-chalov που μας ειχε πει ? , απλα αποφασίστηκε να στηριχτούν οι υπάρχοντες ? , ζαφείρης ? όλα τα παραπάνω? )
Αφου ο lucesku φαίνεται καλά πιστεύω θα έχουμε μια καλή σεζόν.
Κάναμε ένα ταμείο χτες για πολλούς είναι μειον
Γι' άλλους είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά και
για για μερικούς είναι κι από πάνω
Εγώ θα πω η ίδια στυφή γεύση πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα αλλά στην τελική μείναμε ανικανοποίητοι
Πάμε για το τελικό ταμείο τώρα κι ο Θεός βοηθός
Γιατί στην τελική με Τσαλοφ δε γάμησε κανείς
Την καλημέρα μου
These users thanked the author Panx Romana for the post:
Καλημέρα, είμαι ο μόνος που αφού έκλεισε η λίστα δε θέλω (ή μάλλον δεν καίγομαι) για επιθετικό που θα πάρει μεγάλο συμβόλαιο χωρίς να μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε στην Ευρώπη;
These users thanked the author nikos_algio for the post:
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
These users thanked the author joshua for the post (total 7):
aivas19 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 07:30
Επρεπε να κλεισουν φορ εφοσον ηθελαν και επικοινωνησαν οτι ειναι αναγκη της ομαδος. Τελεια και παυλα. Τωρα αποκλειεται να μην ειχαν περιπτώσεις να κλεισουν (πχ Αβιλα;) αλλα πηγαμαε να κλεισουμε απιαστους παικτες, φαγαμε ακυρο και μετα φαγαμε και απο αυτους που μπορουσαμε να κλεισουμε. Ξανα η ιδια ιστορια. Αν οντως ηταν κλεισμενος ο Μπρεθγουειτ τον οποιο ηθελε ο προπονητης και τον χασαμε λογω αυτων των κινησεων τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
Στα υπολοιπα, καναν πολυ καλες κινησεις, περαν του φορ θεωρω οτι η στρατηγικη στις μεταγραφες δουλεψε αψογα. Στο γηπεδο να δουμε τι θα δειξουν οι Ιταλοι.
Προφανως αν υπαρχει η θεληση κλεινουν φορ.
Το επιχειρημα ποιος θα ερθει χωρις Ευρωπη ειναι απο μονο του αστειο και υπαρχουν πολλα επιχειρηματα που το καταρριπτουν.
Εμενα πιο πολυ με τρομαζει να μεινουν χωρις μεταγραφη για το μοναδικο λογο οτι εχουν επικοινωνησει οτι θελουν φορ. Επομενως και στον Τσαλοφ εχει γινει κατανοητο οτι η ομαδα δεν τον πιστευει. Ενας παικτης που ετσι και αλλιως εχει εύθραυστη ψυχολογια, πως θα μπαινει να παιζει εχοντας ολο αυτο το βαρος;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Mpoz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα δίνουν όλα και σίγουρα δεν θα τους βρεις και στην Αραβία. Τα λεφτά που θα έπαιρνε, δωστα σε 10 σκαουτερς στην Λατινική και δέσε την ζώνη, όπως έλεγε και ο Βέγκας. Το προτιμώ
Ούτε σ' εμένα άρεσε ο Mitrovic, όσες φορές τον είδα. Δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. ΟΚ θα βάλει 12-15 γκολ, αλλά με 3Μ αμοιβή, 6 φορές μεγαλύτερη του Brandon που τις πρώτες δυο χρονιές έφτασε αυτό το νούμερο. Χώρια που ο παίκτης είναι 31 και τα δύο τελευταία χρόνια παίζει Αραβία.
Δεν γουστάρω γενικά παίκτες που επιλέγουν την Αραβία.
Δε γίνεται να τα πιστεύετε αυτά για τον μιτροβιτς. Από τις λίγες κινήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αυτόματα σε κάνουν φαβορί για νταμπλ, αν έρθει.
Όπως μας έχει συνηθίσει κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης όταν υπάρχει αναβρασμός, πάντα κάνει μια κίνηση πείσματος, αντιπερισπασμού και εντυπωσιασμού. Οπότε πιστεύω καλώς ή κακώς φορ θα έρθει.
Οπότε απλά περιμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα για να έρθει το φορ για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα χθες, πιστεύω ότι θα πάει για τον Μίτροβιτς τελευταίες μέρες, αν και αυτός δεν έχει κλείσει πουθενά.
Ελπίζω μόνο να μην υπάρξει πάλι θέμα διαχείρισης με τον Λούτσε αν έρθει ο Μίτροβιτς ή όποιος μόνο για το πρωτάθλημα
Όπως μας έχει συνηθίσει κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης όταν υπάρχει αναβρασμός, πάντα κάνει μια κίνηση πείσματος, αντιπερισπασμού και εντυπωσιασμού. Οπότε πιστεύω καλώς ή κακώς φορ θα έρθει.
Οπότε απλά περιμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα για να έρθει το φορ για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα χθες, πιστεύω ότι θα πάει για τον Μίτροβιτς τελευταίες μέρες, αν και αυτός δεν έχει κλείσει πουθενά.
Ελπίζω μόνο να μην υπάρξει πάλι θέμα διαχείρισης με τον Λούτσε αν έρθει ο Μίτροβιτς ή όποιος μόνο για το πρωτάθλημα
Metagrafakias έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 23:06
Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να φερουμε,φανταστειτε να πηγαιναμε για αγορα ε??αφηστε, κανα μηνα παζαρια κλπ θα πιαναμε Νοεμβριο....
Να παρακαλαμε ουτε ιωση μην παθει ο Γιακουμακης,τρομερος σχεδιασμος...Εχεις στηριξει ολη την επιθεση σου, σε εναν παικτη δανεικο που του χρονου θα ψαχνεις παλι αλλον...
Αυτο ηταν παιδες,αυτο ειναι το ροστερ με αυτο θα πορευτουμε αυτους θα στηριξουμε..Η διοικηση μετα την αποκτηση Ζαφειρη εδειξε σημαδια ζωης οτι κατι παει να αλλαξει, αλλα μας ξανα προσγειωσε στην πραγματικοτητα της αυταρκειας με 2 δανεικους Ιταλους που δεν βρισκανε χωρο στην ομαδα τους και τελος...
Διδυμο στην αμυνα Κεντζιορα,Μιχαηλιδης δλδ η περσινη προβληματικη αμυνα..
Διδυμο στα χαφ μεχρι Ιανουαριο Μειτε,Οζντοεφ και αγιος ο θεος....
Ενισχυθηκαμε ομως στα εξτρεμ και στους μεσοεπιθετικους που ηταν η μονη θεση που ειμασταν καλα!!
Γκρινια,μιζερια πειτε οτι θελετε η πραγματικοτητα ειναι....
ΥΓ Εστω στα χασομερια ενα φορ απο τους ελευθρους κι ας ειναι και 35 χρονων για το πρωταθλημα,μην παρουμε αυτο το αχρειαστο χαζο ρισκο ειναι κριμα!!!!
Πάλι καλά σας πρόλαβε ο ρούλης φέτος κ δεν με έχετε για 5ο…
Ο ΠΑΟΚ θα χτυπήσει πρωτάθλημα!
Αν θελεις να ανταγωνιζεσαι τον ρουλη και να νιωθεις καθυσηχασμενος που τερματιζουμε απο πανω του κανε το,εγω κοιταω πως θα φτασω τον γαβρο που με αφησε 20 ποντους περυσι πισω στο πρωταθλημα...
Ενισχυθηκε η ομαδα για να καλυψει και να περασει αυτους τους 20 βαθμους???οχι με τιποτα...
Αν θελετε να χαιδευετε αυτια και παμε ΠΑΟΚαρα θα τους γαμησουμε ολους, κλπ καντε το ,δεν κρινω κανεναν, αν θελει να ειναι πανυγηρτζης...
Με ευχολογια και μισογεματα και μισοαδεια ποτηρια δεν γαμησε κανεις!!Θελει σταθερο πλανο προγραμματισμο και φραγκα για να ανεβεις επιπεδο!!!
Δεν σας κανει περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες εσας που θα βγειτε και θα τα βρειτε ολα τελεια,ε και τι να κανουμε δεν πειραζει αυτοι ειμαστε,απο εμας που κανουμε κριτικη και εξωτερικευουμε τους προβληματισμους μας, ειστε γελασμενοι!!!
Στη δουλεια σας μην ζητησετε αυξηση αφου μπορειτε να ζησετε και με τα λιγα....
Μόνο στο μυαλό κάποιων εδώ μέσα ανταγωνίζομαι τον ρούλη!!!
Ούτε σκώληκα δεν βρίσκεις να σου πει αυτά που διαβάζω εκάστοτε εδώ μέσα. Κάθε χρόνο. Από τους ίδιους. Χάλασε η μαγιά για φέτος.
Με τίποτα δεν ενισχύθηκε η ομάδα. Είναι τρισχειρότερη κ θα παλέψει μάλιστα για τη σωτηρία της. Πάμε για 30 βαθμούς από γάβρο. Τα γράφω εδώ μέσα για να υπάρχουν μπαλαδόφατσες.
Ο πανηγυρτζής πρόπερσι με την ίδια μιζέρια από τους γνωστούς πανηγύρισε πρωτάθλημα. Βασικά χειρότερα τα γράφατε τότες!
Ο προγραμματισμός φέτος δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χρονιά που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Άκρως λογικός κ ποδοσφαιρικός.
Το αστείο με τα φράγκα πρέπει να τελειώσει. Κ λεφτά έπεσαν κ μεγάλα συμβόλαια έχω στην ομάδα. Κ να σου πω κάτι που φοβούνται να ψελλίσουν τόσο τα αθηνέζικα, όσο και τα σαλονικιώτικα ΜΜΕ?
Μόλις έκανα τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ας το χωνέψουν όλοι!!!
Η ομάδα με τη συνέπεια που δείχνει φέτος πιστεύω θα φέρει κ φορ το επόμενο δεκαήμερο.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο κ στο πέταλο...
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 6):
joshua έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
Θα συμφωνήσω.. Στην Ευρώπη όπου θα χρειαστεί πιθανόν και περισσότερη αμυντική προσήλωση από το φορ, ο Γιακουμάκης μια χαρά θα την κάνει τη δουλεία. Το θέμα είναι να έρθει ένας φορ που να έχει το εύκολο γκολ, ιδανικά και την ατομική ενέργεια, για να ξεκλειδώνει τις άμυνες λεωφορεία που αντιμετωπίζουμε συνήθως στην Ελλάδα.
These users thanked the author riegel for the post:
Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους βαθμούς που χάθηκαν πέρυσι.
Ποιοτικά και ποσοτικά είμαστε πιο δύνατοι και η ψαλίδα της ομάδας σε σχέση με τις μικρότερες ομάδες, έχει ανοίξει κατά πολύ, σε βαθμό άνετης συντριπτικής υπεροχής έως κυριαρχικότητας.
Το πόσο ανταγωνιστικό όμως είναι το ρόστερ με τις προσθήκες που έγιναν, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ένα ζητούμενο Χ.
Το πόσο ανταγωνιστική θα εμφανιστεί συνολικά η ομάδα με τον άμεσο ανταγωνισμό (ΠΟΚ), είναι ένα ζητούμενο Υ.
Κάθε βαθμός / βαθμοί που χάνεται από τους άμεσους ανταγωνιστές μας, με ομάδες εκτός Big - 4, θα είναι σημαντικότατος.
Τα ντέρμπι μεταξύ των Big 4, εκτιμώ ότι θα κρίνουν τα πάντα.
Υπό αυτή την έννοια, ο φετινός μεταγραφικός απολογισμός είναι θετικότατος κατά υπερθετικό βαθμό σε σχέση με πέρυσι.
Οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση στη θέση κυρίως του φορ ή του αριστερού εξτρέμ, θα κάνει ακόμα πιο θετικό τον απολογισμό.
Η λογική ωστόσο του κλεισίματος του ρόστερ με μέχρι τώρα 4 δανεικούς (μίας χρήσης??), 2 ελεύθερους, τα αρκετά συμβόλαια που λήγουν του χρόνου ή ενδεχόμενες πωλήσεις, προσωπικά δεν με θέλγουν, αλλά αυτό είναι κάτι που θα μας απασχολήσει τον Ιανούαριο και το ερχόμενο καλοκαίρι.
Όλα και όλοι κρίνονται στο χορτάρι και εκ του αποτελέσματος.
Ο στόχος του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος, γιατί και ο άμεσος ανταγωνισμός φαίνεται ότι ενισχύθηκε αρκετά, ποιοτικά και ποσοτικά.
Το πόσο διαφορετικό θα ήταν το φετινό καλοκαίρι αν δεν είχε προηγηθεί το θέμα που απασχόλησε από την 16η Ιουνίου και μετά, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς.
Το μέλλον θα δείξει αν οριστικά επανήλθε το ζητούμενο για την ομάδα ή αν επρόκειτο για πρόσκαιρη και παροδική ανακλαστική - ενστικτώδης αντίδραση αυτοσυντήρησης.
Εκ του αποτελέσματος όμως, μακροσκοπικά, κάποια θέματα που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρήθηκαν, τέθηκαν σε νέες βάσεις υπό μία νέα εμπέδωση και συναντίληψη.
Όπως επίσης καταδείχτηκε, ότι ο οργανισμός έχει πολύ ισχυρούς βαθμούς δυναμικής, όταν θέλει.
Όταν θέλει, μπορεί, χωρίς να λημνάζει στην απάθεια ή αδιαφορία, της δυσλειτουργικής παθογενούς στασιμότητας.
Έγιναν βήματα προς τα εμπρός.
Αυτό για μένα αποφέρει θετικό απολογισμό, αρκεί να υπάρχει αμείωτη διάθεση και ενεργητική διάρκεια.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 5):