Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από black death »

San4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 01:12 Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι γκολτζήδες. Είναι ότι τα τελευταία χρόνια η θέση του επιθετικού μαστίζεται από μέτριους έως ανυπόφορους ανά διαστήματα παίχτες ποδοσφαίρου συνολικά.
Ε μα συγνώμη αλλα ο προπονητής λίγο πολυ το έχει πει οτι τα γκολ δεν είναι το σημαντικότερο πραγμα.
Και εχει και δίκιο. Οταν βλεπεις την ισπανια να παιρνει ευρω με το μορατα να παιζει ξυλο, τη μπαρτσελονα να αφηνει το λεβα στον πάγκο για να παίξει ο φεραν τορρες, την αρσεναλ να βγαινει δευτερη με χαβερτζ και μερινο ενώ η σιτι του χααλαντ δεινοπαθει. Καλο να εχεις παιχτη να τελειωνει τη φαση οταν καιει η μπαλα δεν λεω, αλλα δεν είναι το παν.
Το προβλημα δεν είναι τόσο οτι δεν έχουμε το μεγάλο γκολτζη (που ας πουμε μπορει να αποδειχθεί τετοιος ο κρητικος) αλλα οτι έχουμε δεύτερο έναν που δεν κανει σχεδον τιποτα καλα.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
ektoras, sakis_the_fraud
dev

Δημοσίευση από dev »

ειχαμε κερδισει και 2 εβδομαδες για τον σχεδιασμο μας ενημερωνε ο κ, Κουβεντιδης παλι εκτος χρονοδιαγραμματος μειναμε
These users thanked the author dev for the post (total 4):
Developer4, Metagrafakias, hariskastoria, john4serres
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά καλύτερο, ούτε το πληρέστερο, τόσο της ιστορίας μας, όσο και σε συγκριτική συνολική ποιοτική σχέση με τον εγχώριο ανταγωνισμό (βλ. ΠΟΚ και κυρίως γαύρος).

Το κορυφαίο για μένα ποιοτικά και συγκριτικά, παραμένει του 2018-19.

Αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί στη συνολική διάρκεια της σεζόν, αφού δούμε όλους τους παίκτες και εντός του αγωνιστικού χώρου.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 7):
sakis_the_fraud, WestBlock4, hariskastoria, psychologos, Developer4, Kostas_FI, Baldur
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Τελείωσαν λοιπόν οι μεταγραφές και ένα πολύ κουραστικό/αγχώδεις καλοκαίρι για όλους.
Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της και το μεγάλο της αστέρι τον Κωνσταντέλια που όσο υπάρχει στο ρόστερ η ομάδα πάντα θα βρίσκεται κοντά στους στόχους της.
Έκανε προετοιμασία ο μειτε που δείχνει να ξεκινάει δυνατά την σεζόν και τον Γενάρη θα ενσωματωθεί ο Ζαφείρης όπου και αυτός μπορεί να θεωρηθεί game changer για τα δεδομένα της Ελλάδας.
Φέραμε μια αξιόλογη αλλαγή για τον μπαμπα που είχαμε πρόβλημα όλη την περσινή χρονιά,και από δεξιά ο Κένι φαίνεται να έχεις υψηλές δυνατότητες.
Φέραμε ένα αριστερό εξτρέμ που βάση ονόματος σου γεμίζει το μάτι παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά και παίζει στην θέση 10. Ο Χατζιδης,ο μπαλντε,ο μπαταουλας και ο μύθου μας γεμίζουν αισιοδοξία και μια πεποίθηση ότι μπορούν να βοηθήσουν πρακτικά στην σεζόν και στο βάθος του ρόστερ.
Στα φορ έφυγε ο σαματα και ο Μπράντον και φέραμε τον Γιακουμάκη που δείχνει να ταιριάζει πολύ στα θέλω του προπονητή,να έχει δυνατό σώμα και αυτοπεποίθηση που δεν είδαμε ποτέ στην θέση μετά τον πριγιοβιτς.

Υπομονή και θετική ενέργεια, το κομμάτι μας πλέον στην κερκίδα. Καλή σεζόν να έχουμε και με τον ερχομό του Ζαφείρη πιστεύω τον Μάιο θα είμαστε καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Τετ 03 Σεπ 2025, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author blackchaos for the post (total 3):
zaffodb, giaxxo, Iggy Pop
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ ένα έχω μόνο να πω…
Γαμημενη Σλάβια!
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
ProGrammerG4, Iggy Pop
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Αν και συνηθως ειμαι τερμα απαισιοδοξος και γκρινιαρης, οι φετινες μεταγραφες με πειθουν και μου βγαζουν μια σιγουρια. Ο Γιακουμακης πιστευω θα κανει πολυ καλη χρονια, ο Κεννυ μ αρεσει παρα πολυ μεχρι τωρα, ο Ιβανουσετς φαινεται να θελει χρονο αλλα σε αρκετες στιγμες μου εδειξε οτι ξερει μπαλα και ειναι θεμα χρονου να παρει μπρος. Ο Τειλορ επισης μου φαινεται ιδια περιπτωση με τον Ιβανουσετς.

Απο εκει και περα Ιταλος χαφ και Ιταλος στοπερ,αν και δεν τους ξερω, μια χαρα μου ακουγονται. Σαν να φερνεις βραζιλιανο εξτρεμ ειναι.

Μεσα σ ολα αυτα θα ερθει και ο Ζαφειρης τον Γεναρη και θα δεσει το γλυκο
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Μεχρι τωρα, εχουν κανει μια καλη προσπάθεια να ενισχύσουν την ομαδα.

Πιστευω δεν θα αφησουν τον προπονητή ετσι, εναν δανεικο θα βρουν να φερουν να κανει τα ρεπο του Γιακουμακη.

Με Τσαλοφ ειμαστε σφικτοι.
These users thanked the author sakis_the_fraud for the post:
Maklaz
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Αφού ο προπονητής προτιμάει τον Ivanusec στο 10 τότε θα πρέπει να δούμε και για αριστερό εξτρέμ νομίζω. Είτε βασικό, είτε αντί Τάισον. Και όχι αλχημείες στυλ Ντελια η Πέλκα στα αριστερά. Άρα επιθετικό και αριστερό εξτρέμ. Και όχι κάποιον που κάνει και τα δύο αν χρειαστεί λες και είναι σαμπουάν!!
eagle70

Δημοσίευση από eagle70 »

Η καλύτερη μεταγραφική περίοδος των τελευταίων ετών, δυστυχώς έκλεισε με μη αγορά σέντερ φορ . Εκτός αν θεωρούμε ότι ο Τσαλοφ ξαφνικά θα αρχίσει να σκοράρει κατά ριπάς . Ίσως με την ενασχόληση Μυστακίδη με το μπάσκετ μειώθηκε η πίεση στη διοίκηση. :D
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κάθε χρόνο ο μεταγραφικος σχεδιασμός ο ιδιος ειναι δεν θα αλλαξει ποτε.
Τελειος ο Ζαφείρης αλλα έρχεται ιανουαριο.
Μείναμε με 1 κανονικο φορ , κ 2 στοιχήματα σε CB και ΧΑΦ.
Μακάρι αυτος που τους επέλεξε να δικαιωθεί κ να ειμαστε καλα.
Το προγραμμα μεχρι το γεναρη παντως ειναι πολυ πιεστικά κ δυσκολο κ θα πρεπει να ειμαστε πολυ συγκεντρώμενοι.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Καλημέρα σε όλους.
blackchaos έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 02:44 Τελείωσαν λοιπόν οι μεταγραφές και ένα πολύ κουραστικό/αγχώδεις καλοκαίρι για όλους.
Η Ευρωπαϊκή λίστα έκλεισε όχι οι μεταγραφές, το παράθυρο είναι ακόμα ανοικτό μέχρι και 12/09
Εικόνα
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Πω πω τι αισιοδοξία είναι αυτή ρε παιδιά; Μπράβο...

Μια χαρά είναι η ομάδα και πιστεύω θα φέρουν και φορ στο τέλος....είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που από ότι φαίνεται πήραμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ποδοσφαιριστές με αγώνες χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και όλοι σε καλές ηλικίες και με κίνητρο....τώρα ποιοί και πόσοι θα μας βγούν αυτό θα φανεί στο τέλος εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως γιατί έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή που φέτος φαίνεται φτιαγμένος για το last dance....άντε να δούμε :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Επρεπε να κλεισουν φορ εφοσον ηθελαν και επικοινωνησαν οτι ειναι αναγκη της ομαδος. Τελεια και παυλα. Τωρα αποκλειεται να μην ειχαν περιπτώσεις να κλεισουν (πχ Αβιλα;) αλλα πηγαμαε να κλεισουμε απιαστους παικτες, φαγαμε ακυρο και μετα φαγαμε και απο αυτους που μπορουσαμε να κλεισουμε. Ξανα η ιδια ιστορια. Αν οντως ηταν κλεισμενος ο Μπρεθγουειτ τον οποιο ηθελε ο προπονητης και τον χασαμε λογω αυτων των κινησεων τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Στα υπολοιπα, καναν πολυ καλες κινησεις, περαν του φορ θεωρω οτι η στρατηγικη στις μεταγραφες δουλεψε αψογα. Στο γηπεδο να δουμε τι θα δειξουν οι Ιταλοι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Μια μεταγραφική περίοδος όπως όλες οι προηγούμενες, το μοναδικό ευχάριστο είναι ότι στα χαρτιά τουλάχιστον δεν πήραμε μπακαγιόκους αυτή τη φορά. Πάντως τα all-in για τα 100 χρόνια και λοιπά που ακούγονταν δεν επαληθεύτηκαν. Και κάτι τελευταίο, αυτό που πάμε να βγάλουμε ως επιτυχία την παραμονή του Ντέλια, ενός παίκτη που ήταν θετικός εξαρχής να μείνει, του είχαν υποσχεθεί συμβόλαιο το οποιο τρεναραν μήνες, και πηγαν να πουλησουν 20 μυρια το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταια χρονια ενώ ο βαζελος πχ πουλησε τον Βαγιαννίδη με 14, ε δεν το καταλαβαίνω.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καλημερα, πηγα στην δουλεια -. Θα φυγω οταν σχολασω. :lol: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
nikos_algio, Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”