Αν εννοεις το paok24 μαλλον ειναι απλα λαθος. Οι ελευθεροι μονο ειναι απο τις 13 Σεπτεμβριου και μετα. Μεχρι τις 12 ειναι κανονικα οι μεταγραφες.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46 Το κυβερνών σάιτ γράφει και αυτό ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για φορ, όμως αν κατάλαβα καλά κοιτάζουν και την αγορά των ελεύθερων η εγώ δεν καταλαβαίνω???
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
ΜακριάPsagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:51 Χθες πάντως έμεινε ελεύθερος αυτός ο νιγηριανός Iheanacho από την Σεβίλλη. Συμβόλαιο δίνουμε ομάδα δεν έχει, τον έχουμε ξανά κοιτάξει πιστεύω θα ασχοληθούμε
Γυρολόγος πρώην παίκτης
- FreeWatcher
Άστον, φέρνει γούρι…
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- hariskastoria
Εγώ ξέρω πως πέρσι ο Λουτσέσκου τα έπαιξε που υπήρχαν 4 φορ και μόνο δεν παρακαλούσε να αδειάσει το ρόστερ για να δουλέψει με λιγότερους.Μου φαίνεται φουλ κουλαμάρα να πάρουμε παίκτη.
-
Από Αγγλία ενδιαφέρουσα περίπτωση παίζει άνετα δυάρι στο μπάσκετ
https://www.transfermarkt.gr/sasa-kalaj ... eler/36956
και ο Fofana της Τσελσι
https://www.transfermarkt.gr/sasa-kalaj ... eler/36956
και ο Fofana της Τσελσι
- WeWillRockYou
Για Μίτροβιτς πάντως, τα τελευταία νέα λένε πως τον δίνει μαζί με 20 εκ. στην Φενέρ η Αλ Χιλάλ γιατί θέλει τον Youssef En-Nesyri από τους Τούρκους.
Στους ελεύθερους υπάρχουν οι Kelechi Iheanacho (έμεινε χθες ελεύθερος από την Σεβίλλη) και ο Πάκο Αλκαθέρ που έχουν ακουστεί στο παρελθόν.
Στους ελεύθερους υπάρχουν οι Kelechi Iheanacho (έμεινε χθες ελεύθερος από την Σεβίλλη) και ο Πάκο Αλκαθέρ που έχουν ακουστεί στο παρελθόν.
Το επιχείρημα ποιός θα έρθει χωρίς Ευρώπη ψιλομπαζει. Η Ευρώπη έκλεισε για όλες τις πιθανές υποψήφιες ομάδες των υποψηφίων φορ.
Οι καλές προτάσεις θα παίξουν ρόλο. Θέληση να υπάρχει και 10 μέρες είναι αρκετές.
Αν δεν γίνει η κίνηση ο μόνος προβληματισμός μου είναι πως θα συνεχίσει και η ομάδα με έναν παίκτη που δεν υπολογίζει αλλά και ο παίκτης γνωρίζοντας ότι η ομάδα έψαχνε φορ μέχρι τελευταία στιγμή
Οι καλές προτάσεις θα παίξουν ρόλο. Θέληση να υπάρχει και 10 μέρες είναι αρκετές.
Αν δεν γίνει η κίνηση ο μόνος προβληματισμός μου είναι πως θα συνεχίσει και η ομάδα με έναν παίκτη που δεν υπολογίζει αλλά και ο παίκτης γνωρίζοντας ότι η ομάδα έψαχνε φορ μέχρι τελευταία στιγμή
Εγώ ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν πως ο Π.Α.Ο.Κ. θα μεγαλώσει και άλλο μέσα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν το χωράει το μυαλό μου πως θα παίξουμε 8 παιχνίδια με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση και πίσω από τον Γιακουμάκη θα είναι ο Τσάλοφ. Ακατανόητη απόφαση και
σε όσους πήραν μία τέτοια απόφαση.

- These users thanked the author Ronnie for the post:
- hariskastoria
-
Απο που να πιαστω για να αισιοδοξησω?
Απο το γεγονος οτι μας λεγαν πως παμε για σοβαρή επενδυση στον φορ και τελικά φεραμε τον Γιακουμακη δανεικο? Απο την προιστορια που μας θέλει να περιμενουμε τα τελη αυγουστου για τα σουπερ ντιλ και στο τελος να καταληγουμε με Μπακαγιοκους? Απο το οτι πηραμε 2 ελεύθερους αγορασαμε με χιλια ζορια και παζαρια τον Μειτε και ολοι οι αλλοι ειναι δανεικοι (ναι ξερω πηραμε τον Ζαφειρη και ειδαμε τι επιπτωσεις ειχε τελικά αυτο στον σχεδιασμο)?
Αληθεια καλυτερα να μην παρουν κανέναν απο το να πετάξουν 3 μυρια στα σκουπιδια για καναν Μιτροβιτς π ονειρευεται αγγλιες,γτ του χρονου γ αυτα τα ανοιγματα θα θελουν να πουλήσουν τον Ντελια.
Αν ηθελαν πραγματικα να φερουν φορ θα ειχαν φερει. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Ο οποίος έμεινε εκτός λίσταJim_Chatz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:20 Πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πας και παίρνεις έναν φορ πρότζεκτ στυλ Παντοβιτς που πήρε η ζελα.

- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- FreeWatcher, sakis_the_fraud
κι όμως αν ο Τσαλόφ είχε ερθει φέτος σημερα το βράδυ σαν κερασάκι θα ειμασταν πανευτυχείς
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 6):
- aivas19, Unpsofable78, vasgias, margas, sakis_the_fraud, giaxxo
-
Από Ισπανία και αυτός μπορεί να παίξει δυάρι στον μπασκετικό ΠΑΟΚ το πολυβολο
https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715
https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715
-
Ναι το paok24 εννοούσα. Αν διαβάσετε το ρεπορτάζ τους θα δείτε ότι κάπου εννοούν ότι θα κοιτάξουν την αγορά των ελεύθερων η έτσι κατάλαβα εγώ και μπορεί να κάνω λάθος...
Εγώ θα κλειδωνα το τοπικ και θα το άνοιγμα 12/9 για μια μέρα.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- Panx Romana
- Dimitris_L4