Developer4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:55
leomatos88 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:49
Η μεταγραφή Ζαφείρη ισοδυναμεί όχι μόνο με το φετινό, αλλά και το επόμενο πρωτάθλημα μεταγραφών. Το οποίο πρωτάθλημα μεταγραφών έχει ελάχιστη σχέση με το πραγματικό πρωτάθλημα.
Ούτε πρόπερσι το πήρες λόγω φορ, ούτε πέρυσι το έχασες λόγω φορ. Έτσι και φέτος θα το σηκώσεις.
Ας πιστέψουμε στον ΠΑΟΚ, είτε γίναν όλα λάθος είτε γίνανε και μερικά σωστά.
Μια ερώτηση, τι χρονιά που το πήρες, μήπως τυγχάνει να θυμάσαι την παραγωγικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής σχεδόν στο σύνολό της;
Συγκεκριμένα αναφέρομαι σε Δεσπότη, Ντέλια, Τάισον φυσικά, Αντρίγια και στον γκολ-ασίστ στον τελικό του Κλεάνθη Μπράντον....
Αν τη θυμάσαι, τι πιθανότητες δίνεις να ξανασυμβεί; Διότι μιλάμε για νούμερα καριέρας από ΟΛΟΥΣ... Οπότε πράγματι σε αυτή την περίπτωση, δεν έχει σημασία ο φορ...
Eπίσης πως σχετίζεται η πίστη; Φυσικά και πιστεύουμε ότι ακόμα και χωρίς φορ θα τους χτυπήσουμε όλους και φυσικά και στηρίζουμε... Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω αλήθεια, να μην πούμε τίποτα; Να μην κάνουμε κριτική;
Φίλε τη χρονιά που το πήρες ήσουν η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά. Πρώτος στην κανονική διάρκεια, πρώτος στα playoffs, στους 8 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου με τρόπο αδιανόητο. Και προφανώς θυμάμαι όλα τα ρεκόρ εκείνης της χρονιάς. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν κάποιο θαύμα, ήταν το αριστούργημα του Λουτσέσκου.
Η πίστη σχετίζεται ακριβώς με το ότι αυτή η διοίκηση, με όλες τις παθογένειές της, μεταγραφικές, επικοινωνιακές και άλλες, δεν είναι για το ανάθεμα κιόλας. Για παράδειγμα φέτος εμένα οι μεταγραφές μου αρέσουν. Όπως και οι ανανεώσεις. Αλλά κυρίως η πίστη σχετίζεται με τον προπονητή, όχι έτσι μεταφυσικά, αλλά με βάση τις τεράστιες επιτυχίες του τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Όσο για την κριτική, δεν είπα τίποτα τέτοιο και φυσικά να κάνουμε όση θέλεις. Στην τελική τις προσδοκίες, και όχι απαιτήσεις, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης τις δημιούργησε με το σπαθί του, και η κριτική για μένα είναι απαραίτητη.
Και ναι, εννοείται, ούτε εμένα με πείθει ο Τσάλοφ.