Και εγώ τις ίδιες ανησυχίες έχω. Δε βλέπω να σηκώνουμε Europa League, μόνο πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος.Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author demo4 for the post (total 7):
- FreeWatcher, Psaras, paok apo epilogi, geonov29, paokspren, eorptol1, Dimpatra
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ακριβώς? θα βάλουμε τον 18χρονο άγουρο μύθου να παίξει απέναντι σε άντρες?
και περιμένουμε με τέτοια νοοτροπία να πάρουμε πρωτάθλημα?
αυτά είναι τραγικά λάθη που θα τα πληρώσεις με μαθηματική ακρίβεια
στο πρώτο "αχ" του γιακουμή θα τραβάμε τις τρίχες από
(μην αρχίσουμε τα "έχω μύθου", γιατί ο παίχτης είναι ακόμα παιδί. καμία σύγκριση με τζίμα)
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ακριβώς? θα βάλουμε τον 18χρονο άγουρο μύθου να παίξει απέναντι σε άντρες?
(μην αρχίσουμε τα "έχω μύθου", γιατί ο παίχτης είναι ακόμα παιδί. καμία σύγκριση με τζίμα)
- These users thanked the author danirifle for the post (total 4):
- Indio, Dimitris_L4, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, soigol
Έτσι όπως είναι η ομάδα,εκτός απροόπτου τον Γενάρη θα χρειαστεί μόνο μια κίνηση,εκτός εαν έρθει φορ τις επόμενες ημέρες,οπότε δεν θα χρειαστεί τίποτα.
- These users thanked the author alp920 for the post:
- Unpsofable78
-
Εντάξει το βρίσκω κάπως άσχημο να αμφισβητουμε την πληροφόρηση του prist, μας είπε για Ντάνι Μοτα πολύ καιρό πριν βγει στα ΜΜΕ και γενικότερα για πολλές περιπτώσεις που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτή την στιγμή. Το αν έρχεται ή όχι ένας παίκτης δεν εξαρτάται από αυτόν, όμως μας ενημερώνει για περιπτώσεις που επιβεβαιωμένα απασχολούν την ομάδα.
-
Τσαλοφ βασικός Πέμπτη , εκτός αποστολή Κυριακή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ....συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι προγραμματισμός , έτσι όπως τα κάνανε ας μείνουμε με τους ήδη υπάρχοντες και ας αφήσουν τον λουτσεσκου να δουλέψει όπως αυτό ξέρεις και όχι να του διαλύσουν τα αποδυτήρια πάλι.
- Dimitris_L4
Δν ηθελε να δωσει λεφτα..μαλιστα..Ηδη εχει δωσει καμια 13-14 μυρια αλλα δε γαμεις ας ριξουμε τη λασπη..ετσι κ αλλιως σακακι δευτερο δεν εχει..Argi_44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:37 Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ΠΑΕ διότι έχουμε πολλούς δανεικούς κ φέτος μ οτι συνεπάγεται αυτό.
Ανανέωση ταισον που πιστεύαμε όλοι οτι οταν τελικά έμεινε στην ομάδα και είπε το ναι οτι ολα καλα θα παίζει λίγο κ θα βοηθάει την ομάδα κ βλέπουμε το αντίθετο.
Πάλι καλα που εκει τα έξυπνα πουλιά που έχουμε δεν ανάγκασαν κανέναν ντεσποτοφ να βρει ομάδα κ να έφερναν Πάλι κανέναν δανεικό κλασικά
Πήγαν να κάνουν την γκάφα μ Ντέλια που αν γινόταν δεν υπήρχε περίπτωση να ερχόταν ο Χρήστος
Και το μεγάλο λάθος για μένα δεν μπορώ ν το χωνέψω οτι δώσαμε τόσα χρήματα κ τελικά θα έρθει εδώ απο τον Ιανουάριο
Και όλα αυτά στα 100 χρόνια ιστορίας
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ευτυχώς η απώλεια κοταρσκι δεν δείχνει να είναι σημαντική
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- Argi_44, yakel, FreeWatcher, paok apo epilogi, sakis_the_fraud, Papa9
Ο Ρασβαν είπε επίσης ότι κανένας από όλους τους φορ που είχε δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη θέση του βασικού φορ από τον …. Μπράντον !!Afanas έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:36 Ισχύει ότι η ομάδα άφησε να εννοηθεί ότι δεν της κάνει ο τσαλοφ και θέλει να πάρει καινούριο φορ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ήθελε κι ο Λουτσεσκου, ειδικά χωρίς αποχώρηση του τσαλοφ. Πέρσι είπε ξεκάθαρα ότι είχαμε τέσσερις φορ και δεν έβγαινε η διαχείριση, κι υπήρχε κακό κλίμα. Και γενικά εφόσον ο προπονητής είναι ο Λουτσεσκου θεωρώ ότι αυτός ξέρει καλύτερα από όλους τι χρειάζεται η ομάδα για να φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ και να πετύχει τους στόχους της. Είμαστε σίγουροι ότι ήθελε κι άλλο φορ ο Ραζβαν;
Από όλους αυτούς μας έμεινε ο Τσαλοφ που μερικοί ακόμα περιμένουν να κάνει το ξεπέταγμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τρί 02 Σεπ 2025, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author -keeper- for the post:
- sakis_the_fraud
Για να σοβαρολογήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι σήμερα έκλεισε η περιοδός για την λίστα της Ευρώπης και όχι για τις μεταγραφές. Αν 13 Σεπτέμβρη είμαστε με δύο φορ, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.danirifle έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39 ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
- These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
- Vet_eranos, Magdi Tolba 4
Εννοώ έδωσε τόσα για παίχτη που δεν τον εχει απο τώρα. Ίσως μου ξέφυγε να το διαπιστώσωDimitris_L4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:42Δν ηθελε να δωσει λεφτα..μαλιστα..Ηδη εχει δωσει καμια 13-14 μυρια αλλα δε γαμεις ας ριξουμε τη λασπη..ετσι κ αλλιως σακακι δευτερο δεν εχει..Argi_44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:37 Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ΠΑΕ διότι έχουμε πολλούς δανεικούς κ φέτος μ οτι συνεπάγεται αυτό.
Ανανέωση ταισον που πιστεύαμε όλοι οτι οταν τελικά έμεινε στην ομάδα και είπε το ναι οτι ολα καλα θα παίζει λίγο κ θα βοηθάει την ομάδα κ βλέπουμε το αντίθετο.
Πάλι καλα που εκει τα έξυπνα πουλιά που έχουμε δεν ανάγκασαν κανέναν ντεσποτοφ να βρει ομάδα κ να έφερναν Πάλι κανέναν δανεικό κλασικά
Πήγαν να κάνουν την γκάφα μ Ντέλια που αν γινόταν δεν υπήρχε περίπτωση να ερχόταν ο Χρήστος
Και το μεγάλο λάθος για μένα δεν μπορώ ν το χωνέψω οτι δώσαμε τόσα χρήματα κ τελικά θα έρθει εδώ απο τον Ιανουάριο
Και όλα αυτά στα 100 χρόνια ιστορίας
Ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Ευτυχώς η απώλεια κοταρσκι δεν δείχνει να είναι σημαντική
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...
-
Εγώ το πιστεύω πάντως...makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06 Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Κρίμα ρε φούστη που δεν περπάτησε... Μαυροπάνος - Μίτροβιτς ---> ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ πίσω και μπροστά... Όπου θα πηγαίναμε θα έτρεμε το φυλλοκάρδι τους κανονικά...
Συγνώμη αλλά αν ο Γιώργος ήθελε να φέρει τον μαυροπανο και τον μήτροβιτς και ανταυτων ήρθε ένας φτηνός παίχτης από την ιταλία με μέτριο βιογραφικό και ο κανένας είναι λόγος για να του σουρουμε πράγματα. Αν θέλει ο γιώργος να έχει το δικαίωμα να κυνηγάει ανεμόμυλους θα πρπει να προσφέρει και εναλλακτικές παραπλησιας αξιας. Το εγώ φερνω μαυροπανο, αλλά άν δεν τον φέρω, οι υπόλοιποι έχετε πολύ μικρότερο μπατζετ και χρονικό περιθώριο για να φέρετε τη δική σας επιλογή, πιο πολύ σύγχυση δημιουργεί και σίγουρα δεν δείχνει έναν Γιώργο ενταγμένο στη λειτουργία ένας ποδοσφαιρικού οργανισμού με δομή.makispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06 Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
- These users thanked the author San4 for the post (total 10):
- dragon, Jean Valjean, hariskastoria, Kostas_FI, TylerDurden, paokspren, soigol, Logistis, Kourdos, sakis_the_fraud
Βγήκατε πάλι στην φόρα? Μόνο καλο θα κάνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε παε και καεAye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
- These users thanked the author Grimson4 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, FreeWatcher, Unpsofable78
Μακάρι να πάρουν γιατί ειναι πολλά τα ματς και βλέπω να βαφτίζεται ξαφνικά ο Πελκίνιο φορ για να την βγάλουμε…
Στα χαφ εκτος απο τον ιταλο εφερε με μεταγραφη 8 ψηφιων τον ζαφειρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 02 Σεπ 2025, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psaras έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:44Για να σοβαρολογήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι σήμερα έκλεισε η περιοδός για την λίστα της Ευρώπης και όχι για τις μεταγραφές. Αν 13 Σεπτέμβρη είμαστε με δύο φορ, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.danirifle έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39 ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
Ναι και στους 2 ,ας περιμένουμε λοιπόν.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Psaras, FreeWatcher