Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Έκανε χατ τρικ σε μια προπόνηση στην προετοιμασία ο Τσάλοφ.
Είμαι αισιόδοξος.
Είμαι αισιόδοξος.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 6):
- Nikodiai, hariskastoria, Developer4, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, margas, Special 4
Ακριβώς αυτό. Μόνοι τους σήκωσαν τις προσδοκίες.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:17 Ξεκάθαρη αποτυχία η μη απόκτηση φορ
Οχι μόνο επειδή το ζητάμε οι "κολλημένοι" οπαδοί
Αλλά επειδή η ίδια η ομάδα δήλωσε οτι θα πάει για φορ και έβγαλε και διαρροή μάλιστα οτι "δεν τελείωσαν οι μεταγραφές"
Ναι βεβαίως μπορεί να φέρουν αυριο έναν και να είναι εκτός λίστας
Όμως η λογική αλλά και η στατιστική λέει οτι ένας σοβαρός παίκτης θα θέλει να παίζει και στις σοβαρότερες δυνατές διοργανώσεις με την ομάδα.
Έχει τουλάχιστον έναν μηνα που γράφτηκε για ενδιαφέρον περι Τσάλοφ και στην ουσία δόθηκε το έναυσμα οτι "δεν τον πιστεύουμε, θα φέρουμε άλλο".
Ε τι σκατά.
Ρίσκαραν για ακόμα μια χρονιά "να εκμεταλλευτούν την αναμπουμπούλα την τελευταία μέρα". Κάτι που ούτως ή άλλως είναι σχεδιαστικό και στρατηγικό και ποιοτικό λάθος. Και απέτυχαν.
Μέχρι πριν μία εβδομάδα ξέραμε ότι πάμε για στόπερ και χαφ και τέλος
Δεν ηρθε το κανονι που ειχαμε αναγκη τελικα.
ΟΙΙΙΙ ΕΚΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ
ΟΙΙΙΙ ΕΚΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ

- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- Dimitris_L4, aivas19
-
Μεγάλη ξενέρα αλλά δεν πειράζει. Πάμε ως έχουμε και ελπίζω τον Γενάρη να γίνει μια ένεση ποιότητας στην επίθεση.
- These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post:
- Unpsofable78
Στα όρια για σωτηρία θα παίξουμε και φέτος αδερφέ. Αστα να πάνε.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:26Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
- These users thanked the author R.A.T.M. for the post (total 7):
- Dimitris_L4, gervasio artigas, Budas73, Unpsofable78, Dimpatra, Aigle_Noir, sakis_the_fraud
Εγω θα ξαναπω για τριτη και τελευταια φορα οτι οι Τζορμπατζογλοκολκες λενε εδω και δυο μερες οτι φορ θα θελουμε και αυριο που θα εχει περασει η διορια της λιστας. Και ετσι θα ειναι. Μιλαμε για 17 αγωνες πρωταθληματος αν βαλουμε μεσα και τον Ιανουαριο, χωρια το κυπελλο σε αντιθεση με 8 αγωνες στην Ευρωπη.
- paokovios1974
Η Σλάβια δήλωσε τη λίστα?
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Εγραφα το μηνυμα κ σκεφτομουν εσενα ρε μλκ που θα ξενερωσεις φουλ...κ εγω μαζι σου στην ξενερα αλλα ΠΦΟΠ..embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:28 Δεν ηρθε το κανονι που ειχαμε αναγκη τελικα.
ΟΙΙΙΙ ΕΚΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ![]()
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- embuji
Τι να πει κι αυτος. Σε αυτο παντως αδικο εχει;Jim_Chatz έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:05 ο Κολκας λεει δεν μετρησαμε σωστα τις περιπτωσεις.
για ποσες ακομα μεταγραφικες περιοδους θα το ακουμε αυτο
Unpopular opinion...
Θα ήθελα σαν τρελός φορ, και εξακολουθώ να θέλω, μόνο όμως σε αποχώρηση Τσαλοφ.
Δε γίνεται να παρκάρεις συμβόλαιο εκατομμυρίου και βάλε. Δε γίνεται να μπει στον πάγο ο παίκτης που έδωσες 3 εκ περισυ για αγορά και δε λήγει το συμβόλαιο του.
Θα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τον βλέπω, θα τον στηρίξω, αλλά πρέπει να μπαίνει όταν το ματς έχει κριθεί ή όταν θελήσουμε να παίξουμε με δύο φορ...
Μ αυτό τον τρόπο θα δώσεις κ χρόνο στον Μύθου στο κύπελλο και όσα ακόμη μπορέσει να πάρει μέχρι το Γενάρη.. Εκεί μπορείς να φέρεις ένα φορ και να κάνεις πολύ δυνατό all in...
Θα ήθελα σαν τρελός φορ, και εξακολουθώ να θέλω, μόνο όμως σε αποχώρηση Τσαλοφ.
Δε γίνεται να παρκάρεις συμβόλαιο εκατομμυρίου και βάλε. Δε γίνεται να μπει στον πάγο ο παίκτης που έδωσες 3 εκ περισυ για αγορά και δε λήγει το συμβόλαιο του.
Θα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τον βλέπω, θα τον στηρίξω, αλλά πρέπει να μπαίνει όταν το ματς έχει κριθεί ή όταν θελήσουμε να παίξουμε με δύο φορ...
Μ αυτό τον τρόπο θα δώσεις κ χρόνο στον Μύθου στο κύπελλο και όσα ακόμη μπορέσει να πάρει μέχρι το Γενάρη.. Εκεί μπορείς να φέρεις ένα φορ και να κάνεις πολύ δυνατό all in...
- Dimitris_L4
Αυτο μονο οι αρδ θα μπορουσαν αν τ απαντησουν αλλα σιγα μην ασχοληθουν..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas

Νταξει κακο δεν ειναι ακριβως, το να μη μπορεις να δουλεψεις ομως με εναν που δεν γουσταρεις ειναιmakispaspartou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06 Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..
Ποια είναι η αξιοπιστία τους βρε εσύ;icue έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:30 Εγω θα ξαναπω για τριτη και τελευταια φορα οτι οι Τζορμπατζογλοκολκες λενε εδω και δυο μερες οτι φορ θα θελουμε και αυριο που θα εχει περασει η διορια της λιστας. Και ετσι θα ειναι. Μιλαμε για 17 αγωνες πρωταθληματος αν βαλουμε μεσα και τον Ιανουαριο, χωρια το κυπελλο σε αντιθεση με 8 αγωνες στην Ευρωπη.
Κανεις δεν εχει δει τι εγραψε ο πριστ μεσα στην απογοητευση που υπαρχει?