Ναι συμπτωση...100%john4serres έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:06Σύμπτωση.thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:19 Πρωινά μαντάτα από σκουλικότρυπα. Ο ρεπόρτερ τους ο πλακατζής ανέφερε ότι ο Μπράμπετς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για...Ρίο Άβε. Βρε κάτι συμπτώσεις. Πάλι σε παραμάγαζο του γάβρου ο σκώληκας.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Λογικά μετά τη σύντομη στάση στσ χαρτιά επέστρεψε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ο καρυ, κοινός στην ομάδα της καρδιάς του. Ίσως η μεταγραφή Γιαννάκη, ίσως να βοήθησε ότι κόπηκαν οι απευθείας αναθέσεις ραπιντ τεστ/μασκών και έσφιξε οικονομικά. Δεν ξέρω αν είχε χρηματοδότηση με αγροτικές επιδοτήσεις γιατί είναι δύσκολος ο χειμώνας για αποτριχμενες γάμπες, έχει κρύο.
- thomas Murg
Βλέπω κινήσεις που κάνουν στα Γιάννενα και είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο χοντρός στήνει νέο υποψήφιο για του χρόνου παράρτημα.
- Kabamaru11
Δεν πειραζει,αλλη μια χρονια στην Β η γρια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- st4this
Μανόλο Χιμένεθ υποψήφιος για ο.α.ρ.η.ς.; Κλαίω. 
-
Psagmenos4
Μου έλειψε ο πελάτης, δε λέω.
Από εμένα είναι ναι.
- john4serres
-
gervasio artigas
Δεν θα συμμερισθώ τον γέλωτα και θα πώ ότι ο Μανολο για τον Αρη Θεσσαλονίκης θα ειναι ενας Μαντζιος με ευρωπαικες παραστασεις.
Για το συγκεκριμενο σωματειο ειναι ΛΑΧΕΙΟ
Για το συγκεκριμενο σωματειο ειναι ΛΑΧΕΙΟ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Thomas καλησπέρα.thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:56 Βλέπω κινήσεις που κάνουν στα Γιάννενα και είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο χοντρός στήνει νέο υποψήφιο για του χρόνου παράρτημα.
Για πες γιατί δεν έχω πάρει τίποτα χαμπάρι.
- thomas Murg
Οι δύο τελευταίες κινήσεις που είδα είναι ο Μπουλαρι από τους μικρούς του γαβρου και καπάκι δανεικός από Ρίο Αβε. Τυχαίο δεν μου πολυφαίνεται
Αφου το παζαρευει το γιαννενο μαλλον με μπροστινο εκεινον τον μπλουμ της Βrightonmarsantos έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:14Thomas καλησπέρα.thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:56 Βλέπω κινήσεις που κάνουν στα Γιάννενα και είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο χοντρός στήνει νέο υποψήφιο για του χρόνου παράρτημα.
νομιμα κ καθαρα….
Πήραν έναν από τη Ρίο Αβε, πήραν άλλον πρώην της Κ19 του γαύρου. Για την ώρα...marsantos έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:14Thomas καλησπέρα.thomas Murg έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:56 Βλέπω κινήσεις που κάνουν στα Γιάννενα και είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι ο χοντρός στήνει νέο υποψήφιο για του χρόνου παράρτημα.
- WeWillRockYou
Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για την League Phase του Europa League:
Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Ντέσερς, Κυριακόπουλο, Μπρέγκου, Φικάι.
Εκτός έμειναν οι: Γερεμέγεφ, Μαντσίνι, Γεντβάι και Πάντοβιτς
- WeWillRockYou
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας της ΑΕΚ οι Λιούμπιτσιτς, Γιόνσον. Μέσα Γκρούγιτς και Περέιρα.