Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Maurice_Escargot
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αλεξ Αντετοκουμπο παει στον Αρη . Καλα, εκει ομαδα τους φτιαχνουν η PR hub? Παιχτης επιπεδου Elite League στην καλυτερη.
Κλεισαμε απο μεταγραφες, το τοπικ θα γινει ξανα σχετικο οταν παμε για τον 7ο ξενο.
Κλεισαμε απο μεταγραφες, το τοπικ θα γινει ξανα σχετικο οταν παμε για τον 7ο ξενο.
Και εγώΣουριναμέζος έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:08Πρέπει να είμαι από τους λίγους που ήθελαν Αλέκο στο ρόστερ και φέτος
Νομίζω 2 πόντους θα βρούμε από κάποιον άλλο παίκτη (στο ρόστερ ή στην Αναγέννηση εδώ δίπλα από τα Γοριλάκια)
- KalamarGiannis
η αλήθεια είναι ότι το αθλητικό κορμί του / δύναμη ΔΕΝ τα έχει άλλος Έλληνας. ΑΛΛΑ σε πόσες φάσεις τα είδαμε να χρησιμεύουν πέρσι;
να σας πω; σε ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ.
Ε, ας σου δώσει 2-3 φάσεις με άλλο τρόπο ο Μαθιόπουλος , που είναι και Διεθνής και 2.03 και έχει κάποιο potential...
ΥΓ πάντως γαμώ τα κλεπτοεκκατομύρια του κινέζου, σχεδόν ίδιας ποιότητας ρόστερ φτιάξαμε και μεις κι οι απέναντι...
ΥΓ2 : 20/8/25: ρε, γιατί βιαζτήκαμε να στείλουμε 3 δοκιμαστικούς από την πρώτη βδομάδα; είναι δυνατόν να έφαγε πόδι κάποιος που λέγεται Πρέλεβιτς;; που ζούμε;
να σας πω; σε ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ.
Ε, ας σου δώσει 2-3 φάσεις με άλλο τρόπο ο Μαθιόπουλος , που είναι και Διεθνής και 2.03 και έχει κάποιο potential...
ΥΓ πάντως γαμώ τα κλεπτοεκκατομύρια του κινέζου, σχεδόν ίδιας ποιότητας ρόστερ φτιάξαμε και μεις κι οι απέναντι...
ΥΓ2 : 20/8/25: ρε, γιατί βιαζτήκαμε να στείλουμε 3 δοκιμαστικούς από την πρώτη βδομάδα; είναι δυνατόν να έφαγε πόδι κάποιος που λέγεται Πρέλεβιτς;; που ζούμε;

- KalamarGiannis
-
- KalamarGiannis
ήρθαν τωρα οι ποδοσφαιρικοί και άντε να βγει άκρη στο φόρουμ
για να μη μονοπωλεί το ενδιαφέρον το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ με χιλιάδες πόστ , ας πάρω εγώ ο τρελός ως δεδομένο ότι υπάρχει άμεση ρευστότητα στην ΚΑΕ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ χρέη, μέτοχοι, γήπεδο και ότι άλλο, περισσεύει κι ένα καλό ποσό για το αγωνιστικό.
Τι κάνεις;
πως το ξοδεύεις σωστά;
(το έχω σιγουράκι του Τέλη παιδιά, έχω πλέον μπάτζετ, μη μου χαλάτε το όνειρο εδώ στις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, βρείτε λύση να ανέβει η ομάδα 2 επίπεδα)
1. παίρνεις ως 7ο ξένο ένα πανάκριβο αστεράτο ΝΒΑερ, και αυτομάτως γίνεται πρώτος κι όχι έβδομος
2. Αλλάζεις από τώρα 2 ξένους, στα σημεία που συμβιβάστηκες λόγω μπάτζετ το καλοκαίρι. Λες ευχαριστώ πολύ και φύγε πληρωμένος σε κανα δυο που δε θα τους δούμε ποτέ να παίζουν (ας πούμε αυτό το 2αρι)
3. παίρνεις κάνα πολύ υψηλού επιπέδου βοηθό στον Γιούρι
4. παίρνεις με μεταγραφή κι εξαγορά από την ομάδα τους κάνα δυο Έλληνες που θα τους ήθελε ο κόουτς και το τιμ Μαργαρίτη Μπούτσκου κλπ.
κάτι καλό σε στυλ Κασελάκη, Λίνο, Ζούγρη, Μπαζίνα, Λούντζη και ότι άλλο σκεφτήτε
5. Φέρνεις πίσω Κατσίβελη να έχει να ταυτίζεται ο κόσμος
6.Φέρνεις πίσω Καντσελιέρι, Ρένφρο
...
στέρεψα από ιδέες, πείτε κι εσείς;

για να μη μονοπωλεί το ενδιαφέρον το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ με χιλιάδες πόστ , ας πάρω εγώ ο τρελός ως δεδομένο ότι υπάρχει άμεση ρευστότητα στην ΚΑΕ , ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ χρέη, μέτοχοι, γήπεδο και ότι άλλο, περισσεύει κι ένα καλό ποσό για το αγωνιστικό.
Τι κάνεις;
πως το ξοδεύεις σωστά;
(το έχω σιγουράκι του Τέλη παιδιά, έχω πλέον μπάτζετ, μη μου χαλάτε το όνειρο εδώ στις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, βρείτε λύση να ανέβει η ομάδα 2 επίπεδα)
1. παίρνεις ως 7ο ξένο ένα πανάκριβο αστεράτο ΝΒΑερ, και αυτομάτως γίνεται πρώτος κι όχι έβδομος
2. Αλλάζεις από τώρα 2 ξένους, στα σημεία που συμβιβάστηκες λόγω μπάτζετ το καλοκαίρι. Λες ευχαριστώ πολύ και φύγε πληρωμένος σε κανα δυο που δε θα τους δούμε ποτέ να παίζουν (ας πούμε αυτό το 2αρι)
3. παίρνεις κάνα πολύ υψηλού επιπέδου βοηθό στον Γιούρι
4. παίρνεις με μεταγραφή κι εξαγορά από την ομάδα τους κάνα δυο Έλληνες που θα τους ήθελε ο κόουτς και το τιμ Μαργαρίτη Μπούτσκου κλπ.
κάτι καλό σε στυλ Κασελάκη, Λίνο, Ζούγρη, Μπαζίνα, Λούντζη και ότι άλλο σκεφτήτε
5. Φέρνεις πίσω Κατσίβελη να έχει να ταυτίζεται ο κόσμος
6.Φέρνεις πίσω Καντσελιέρι, Ρένφρο
...
στέρεψα από ιδέες, πείτε κι εσείς;
- Mitsospaoki4
- Moderator
- BlackMagicPAOK
@KalamarGiannis
Και μετά γκρεμίζεις το Παλατάκι και φτιάχνεις ένα καινούριο λουξ 15 χιλ θέσεων!

Και μετά γκρεμίζεις το Παλατάκι και φτιάχνεις ένα καινούριο λουξ 15 χιλ θέσεων!

@KalamarGiannis όχι στις επιστροφές.
Κύριε Κατσίβελη και σινιόρε Ιταλιάνο χάσατε την ευκαιρία, καθίστε εκεί που διαλέξατε.
Για αρχή πας στη Βουλγαρία με αυτούς που έχεις, κάνεις μια ήττα γρήγορα, να πας europe cup που μας έμεινε απωθημένο.
Αλλάζεις 2-3 και πας να το σηκώσεις.
Ελλάδα για τετράδα.
Του χρόνου αρχίζεις να ψάχνεσαι για Ευρωλίγκες και κάνεις ομαδάρα για champions league , κύπελλο Ελλάδας και τελικό πρωταθλήματος.
Κύριε Κατσίβελη και σινιόρε Ιταλιάνο χάσατε την ευκαιρία, καθίστε εκεί που διαλέξατε.
Για αρχή πας στη Βουλγαρία με αυτούς που έχεις, κάνεις μια ήττα γρήγορα, να πας europe cup που μας έμεινε απωθημένο.
Αλλάζεις 2-3 και πας να το σηκώσεις.
Ελλάδα για τετράδα.
Του χρόνου αρχίζεις να ψάχνεσαι για Ευρωλίγκες και κάνεις ομαδάρα για champions league , κύπελλο Ελλάδας και τελικό πρωταθλήματος.
-
Καλα Eurocup και όπως είσαι το διεκδικείς.Αν πέρυσι ο έβδομος ξένος ήταν ένας παίκτης επιπέδου Γκρίφιν η Γκος αντί του συμπαθέστατου και τιμιότατου Γκράντισον πιθανόν να ήταν διαφορετικά τα κόζα. Φέτος θεωρώ είμαστε πληρέστεροι.
Εντάξει υπάρχει η Μπιλμπάο πάλι, η Σαραγόσα, Ντιζόν για να πάμε κανονικά σαν φαβορί.