Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Προσπαθώ να καταλάβω αν ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ γράφει άλμπουμ κι ανεβάζει τους στίχους απ'όλα τα τραγούδια ή αν είναι το ίδιο μήνυμα χ10. 

- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 11):
- hariskastoria, Maedhros4, Dio-4, Kirilos_Despotas, JohnDag, sal, Maklaz, Outsider1926, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Kourdos and one more user
- paokovios1974
Τελικα ειναι Παικταρας πραγματι?
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, giaxxo, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
Μας ρημαξες Αμπαλαεα...
Ειπα και εγω εκλεισε καποιος και γραφτηκαν αμεσως 2 σελιδες
Ειπα και εγω εκλεισε καποιος και γραφτηκαν αμεσως 2 σελιδες
- These users thanked the author hariskastoria for the post (total 2):
- paokovios1974, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- paokovios1974
Ξεμεινε Αμπαλαεα. Και θελει να παιξει. Εδω του δινεις ευκαιρια να παιξει να κανει πρωταθλητισμο και να ειναι πρωτο βιολι στο γιουροπα λιγκ. Ψαχνοτανε για αλλα πρωταθληματα και τελικα δε του βγηκε αλλα θελει να παιξει οποτε γιαυτον ειμαστε ξερολουκουμο και ευκαιρια να κανει αριθμους να δειξει οτι ειναι ακομα καλος και να φυγει απο την μαρσειγ πριν βαλτωσει. 29 ειναι. εχει 2 καλα συμβολαια ακομα. Μια χρονια απραξιας ειναι καταστρογη γιαυτον
Όχι απλά συνεισφέρει με τον τρόπο του να πιάσουμε τις 500 σελίδες 

- These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
- paokovios1974, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις 1 εξτρα σελίδα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα και λες "ε αυτο ήταν κάτι έσκασε"
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 15):
- giaxxo, leftosss4, Kirilos_Despotas, JohnDag, xpek20, paokovios1974, sal, Anwnimos, NIKOS1972, Outsider1926 and 5 more users
-
Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- WeWillRockYou, Kourdos
Τελικά είναι παιχταρας ή όχι;
- These users thanked the author omerta76 for the post:
- paokovios1974
-
Προφανώς όμως μου της εμφανίζουν ως τελειωμένες, πάντως σίγουρα μπορεί κάποιος που είναι ενθουσιασμένος να πει και 2-3 πράγματα παραπάνω συμφωνώ αλλά εγώ λέω ότι μαθαίνω.paokovios1974 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:32 Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.

- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 10):
- paokovios1974, Grimson4, xpek20, Josey Wales, Kabamaru11, Nassos, Budas73, margas, Logistis, Maedhros4
-
κανει ο ανθρωπος μια τιτανια προσπαθεια να φτασουμε τις 500 σελιδες σε αυτο το τοπικ μην τον τρωτε ρεσεις. Φιλε μου αμπαλαεε τα δεδομενα ειναι απλα στην υποθεση. Τον ειχαν δανεικο περυσι με υποχρεωτικη οψιον αλλα δεν τους κανει και γι αυτο τον εχουν εκτος πλανων, δηλαδη θα σκουπιζει τον παγκο, δεν θα δηλωθει ευρωπη κτλ κτλ.
- WestBlock4
Αν σκασει τετοιο ονομα + την επίσημοποιηση στο μπασκετ μιλαμε για epic χρονια ΠΑΟΚ στα 100,χρονια
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, soigol
Για την πρεμιερ ηταν ενας οκ παικτης. Καλοστεκουμενος. Για Ελλαδα; Πολυ δυνατος σε ολα. στο συνδιαστικο, το πρεσινγκ, το τελειωμα.
Είμαστε και κάποιοι που από πλάκα σε πλάκα το πιστέψαμε όντως για ντεπαι ή μιτροβιτς και δε μας κάνει και πολύ ο μοπε