Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- john4serres
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
και να ηθελε ο Τουντορ τον Τσακτας σιγα μην του τον εφερναν.
Θα ελεγαν , νεο Λεοβατς θα μας φερεις.
Θα ελεγαν , νεο Λεοβατς θα μας φερεις.
Που το ξέρουμε ότι περιμένουμε τα αποτελέσματαace79grpaok έγραψε:Δεν θα πάρουμε άλλον παΙκτη,αυτή η κωλοτακτικη "περιμένω να δω τα αποτελέσματα για να αποφασίσω αν θα πάρω παίκτες"ποτε θα σταματήσει?![]()
Ετσι ούτε σε 200χρονια δεν κανεις ομαδα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως ψήνομαι πολύ για Verdu..
Πες το προαίσθημα, πες το όπως θες..αλλά πιστεύω πως για ενάμιση χρόνο θα μας μείνει αξέχαστος, με την καλή έννοια..
Πες το προαίσθημα, πες το όπως θες..αλλά πιστεύω πως για ενάμιση χρόνο θα μας μείνει αξέχαστος, με την καλή έννοια..
- john4serres
Βερδού μονο και μονο λογω εθνικοτητας και πολλων εμφανισεων στην La Liga.
Ειναι η θεση που βγαζουν καλους παικτες.
- ace79grpaok
Αν ,μακριά απο μας,χασεις αύριο θα γίνει παλι συνέλευση με τον θυμομενο ιβαν που θα κραζει τα στελέχη του κτλ κτλ κτλ που δεν θα κάνει μεαγραφες γιατί έχει ίδιο μπατζετ μλε τον γαύρο και δεν βλέπει αποτέλεσμα κτλ κτλ κρλ.eorptol έγραψε:Που το ξέρουμε ότι περιμένουμε τα αποτελέσματαace79grpaok έγραψε:Δεν θα πάρουμε άλλον παΙκτη,αυτή η κωλοτακτικη "περιμένω να δω τα αποτελέσματα για να αποφασίσω αν θα πάρω παίκτες"ποτε θα σταματήσει?![]()
-
Libra
- Επικοινωνία:
ace79grpaok έγραψε:ο βαν ντε φααρτ παλι εκτος αποστολης ειναι ,αρα περιμενουμε ε λιμπρα?
φιλε ημουν εξω για καφε τωρα μπηκα ειδα τα μυνηματα.. ασφαλως!! (ολα ειναι εγρκιση σαββιδη μετα το ματς με την αεκ φιλε!!
-
Libra
- Επικοινωνία:
Ακομα χειροτερα φιλε αρα απο τους 4 βγηκαν οι 3 κ κοστιζουν τωρα απο πανω απο 2 χαρτια cimirot/rodrigues/zairo(ακομα που εκανε μερικα καλα ματς με αυτ τα ματς εφερε στ 6μηνο σε αυτους κ στον ζαιρο 1,5χαρτι να κ απορριφτηκαν)proedros έγραψε:Libra έγραψε:θα πω λιγα πραγματα οπως συμφωνησα στ 100% με τον φιλο τον ace79grpaok
1.ο ιβαν εδωσε 11-12χαρτιά μας ξεχρεωσε.. αυτο πιστευω εδω που κραζουμε κ (ειμαστε η μοναδικη οαμδα στην ευρωπη που τρωγομαστε ετσι..) αυτο δεν τ εκτιμησαμε κ βαζω κ μενα μεσα περιμενω παιχτες κ οταν τους βλεπω λες δεν κανουν οποτε νικαμε..
2. Η ομάδα έφερε γραφουν ο κολκας κ ο πετρωτος κ ο καθενας.. 1 παιχτες που ειναι οι 11; κ βγαζουμε αχρηστο τον φρανκ αρνεσεν? και που απετυχε? 3η ειμαστε υπολογιστε για να ειμαστε λιγο συνεσταλμενοι κ σοβαροι..
μεταγραφέςβρυζα: κοροβεσης/χαρισης
μεταγραφές(που επεστρεψαν απ δανεισμους): πελκας/μυστακιδης/κ.σαββιδης(οφη)
μεταγραφές άρνεσεν: rodrigues(ελευθερος-βγηκε διναν 2 χαρτια για να τον δωσουμε πρινμερες την απορριψαμε)/Zairo(τον πηραμε 400χιλ απ τρενσιν ηρ8ε προτασγη επισης 1,4χαρτι να τον δωσουμε πηραν επισης μην πω..)Sabo(ακομα δεν βγήκε.. λογω προσαρμογης ουτε αγγλικα ξερει να μιλαει..)/Cimirot(βγηκε κ απο αυτονα ργοτερα μπορουμε να παρουμε κ 5-6χαρτια για μενα καλυτερος του κατσε..)/Terry Antonis(δεν τον εβαλαν παρα μονο στ κυπελλο εξελιξιμος δεν μπορουμε να πουμε βγηκε η οχι) αρα με λιγα λογια μαθηματικα ξερουμε ολοι..
5μεταγραφες εκανε ο αρνεσεν ωγηκαν οι 3απο τους 4 τον αντονης δεν τον ειδαμε που απετυχε;
κ 1 στους 4 να εωγαινε ειναι επιτυχια οσοι ξερουν απο ποδοσφαιρο..
τον λεοβατς δεν τον βαζω ηταν επιλογη τουντορα.. οχι αρνεσεν..
*λιγο υπομονη δεν εχουμε.. δεν αποτυχαμε πουθενα κ τους βγαζουμε ολους αχρηστους..
διαφωνει κανεις φιλος με αυτα που λεω?
Ο Σάμπο φίλε είναι πρόταση Τούντορ..όχι Άρνεσεν
-
Libra
- Επικοινωνία:
john4serres έγραψε:Βερδού μονο και μονο λογω εθνικοτητας και πολλων εμφανισεων στην La Liga.
εγω παλι τον θεωρω παλτο.. προτιμω τον σκαριονε.. απο αυτον γιαιτι ερθει αυτος θα σκασεις κ 800χιλ σε συμβολαιο λογο ισπανικου πρωταθληματος.. ας ερθει ο vdv με τοσα που εχει ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ κ ξερει μπαλα οσο ολη η σουπερλιγδα μαζι.. (κ ας εχειχ α8ει τ τελευταια 3χρονια) ποιος βερδου.. κ μερδου τωρα..
Και αν κερδίσουμε δεν θα κάνουμε μεταγραφές γιατί η ομάδα δεν το έχει ανάγκη κλπ κλπ θεωρίες είναι αυτάace79grpaok έγραψε:Αν ,μακριά απο μας,χασεις αύριο θα γίνει παλι συνέλευση με τον θυμομενο ιβαν που θα κραζει τα στελέχη του κτλ κτλ κτλ που δεν θα κάνει μεαγραφες γιατί έχει ίδιο μπατζετ μλε τον γαύρο και δεν βλέπει αποτέλεσμα κτλ κτλ κρλ.eorptol έγραψε:Που το ξέρουμε ότι περιμένουμε τα αποτελέσματαace79grpaok έγραψε:Δεν θα πάρουμε άλλον παΙκτη,αυτή η κωλοτακτικη "περιμένω να δω τα αποτελέσματα για να αποφασίσω αν θα πάρω παίκτες"ποτε θα σταματήσει?![]()
Σήμερα ο κόλκας γράφει ότι δεν θα πάρουμε δεκάρι.
Την περασμένη Κυριακή, ο Μίνος είχε διαφορετική άποψη.
Άσχετα με τον νταλκά μας, έχει πλάκα η μονομαχία.
Ξερό άσσο την έπαιξα.
Την περασμένη Κυριακή, ο Μίνος είχε διαφορετική άποψη.
Άσχετα με τον νταλκά μας, έχει πλάκα η μονομαχία.
Ξερό άσσο την έπαιξα.
- Kostomanolis
Ρε Φρανκ αγορινα μου, γενεθλια εχω σημερα, φερε μου δωρο μια παικτουρα να μας απογειωσει...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Χρόνια Πολλά Κωστομανώλη πάρε ένα VERDU!!! Παπάς ή μη παπάς είναι μια κάποια ελπίδα!!!
Frank A.

Frank A.
- thanos-xanthi
-
Black_White_Heart
Βρε και θα σκάσει μύτη ο Φρανκ με
Όνομα που ούτε το έχουμε ακούσει και θα γελάμε /κλαίμε όλοι παρέα (από χαρά βέβαια)
Όνομα που ούτε το έχουμε ακούσει και θα γελάμε /κλαίμε όλοι παρέα (από χαρά βέβαια)
thanos-xanthi έγραψε:Κωστομανολη χρονια πολλα, κι αντι για Verdu πιασε εστω ενα Cardhu