Κανει ολα αυτα και βαζει και γκολ + οτι εχει εμπειρια απο αγγλια και γαλλιαblack death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
Βριζει τους αντιπάλους, κάνει trash talking, ριχνει αγκωνιες;
Γκολ θα βάζει ή τον θέλετε για μασκότ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Ζω για Μοπε σε εκτός έδρας ντέρμπι

- These users thanked the author blackhumor44 for the post (total 7):
- Xlapatsas4, epitropos, Polichni1926, john4serres, sakis_the_fraud, dionisisbasi, Maedhros4
Το Maupay για δανεικό πηγαίναμε ή μεταγραφή, γιατί ως μεταγραφή κάτω από 3-4εκ δεν νομίζω να πήγανε η τιμή του. 3 + 1 18χρονο έχει η Μαρσειγ δεν νομίζω να καίγονταν να τον δώσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 02 Σεπ 2025, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μια - μια θα τον πάει.Xlapatsas4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:59Πιστευω θα ταιριαξει φουλ σε αυτο το υπεροχο ελληνικο πρωταθλημα
Μια θα βάζει γκολ μια θα λείπει από κάρτες.
Βλέπω να σπάει ρεκόρ αν έρθει.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Xlapatsas4
- Σουριναμέζος
Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρουblack death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
-
Με μοπε ζιφκο γιακουμ και ντεσπο αποκτα λιγο παραπανω τσαμπουκα η ομαδα κατι που χρειαζεται σε λογικα πλαισιαxrisitsapa έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:02Μια - μια θα τον πάει.Xlapatsas4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:59Πιστευω θα ταιριαξει φουλ σε αυτο το υπεροχο ελληνικο πρωταθλημα
Μια θα βάζει γκολ μια θα λείπει από κάρτες.
Βλέπω να σπάει ρεκόρ αν έρθει.
-
Στο twitter γράφαν από χθες ότι θέλουν να τον δώσουν αλλά αυτός έχει αρνηθεί όλες τις προτάσειςМир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:02 Το Maupay για δανεικό πηγαίναμε ή μεταγραφή, γιατί ως μεταγραφή κάτω από 3-4εκ δεν νομίζω να πήγανε η τιμή του. 3 + 1 18χρονο έχει η Μαρσειγ δεν νομίζω να καίγονταν να τον δώσουν.
Ειναι εριστικος οσο δε παει. Θα σου σπασει τα νευρα. Δε θα σε αφησει λεπτο. Ειναι ο τυπας που θα μανουριασει με το παραμικρο με πουστικο τροπο και μετα θα βαλει γκολ πχ στον γαυρο και θα παει μπροστα στην 7 να κανει πανυγηρισμο ελ αραμπι. ΝΟΠΑΝΟblack death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
- These users thanked the author embuji for the post (total 5):
- theo G4, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Xlapatsas4, Mitsospaoki4, sakis_the_fraud
black death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:05Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω.![]()
![]()
Έλα ρε σε λογικά πλαίσια.

-
Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ματς. Ο τύπος θα μπει στο Βικελίδης και θα προκαλέσει 20 αγωνιστικές κεκλεισμένων.black death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:05Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω.![]()
![]()

- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, Papa9
Φίλε μου, μπερδεύεσαι λίγο έχω την εντύπωση. Άσχετα με το τι γίνεται τα τελευταία χρόνια, φέτος, μια χαρά κατάφεραν και έκλεισαν το ροστερ. Κινήσεις σωστές και σε καλή ηλικία, οι οποίες ποσοτικά και σε ένα μεγάλο βαθμό και ποιοτικά, έχουν γεμίσει το ροστερ. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν από εδώ και πέρα είναι πινελιές ποιοτικής βελτίωσης.Argi_44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:59 Λυπάμαι αλλά μεταγραφή δεν έχει.
Θέλω να ρωτήσω για ποιόν λόγο και μόνο πιστεύεται και απο που το πηγαζετε μερικοί οτι θα γίνει.
Με το ζόρι κάθε καλοκαίρι προσπαθούμε να κλείσουμε ροστερ κ δεν το καταφέρνουμε. Τους ξέρουμε χρόνια το πως λειτουργούν στην ΠΑΕ. Εδω ήμαστε να το συζητήσουμε και την νύχτα για αν πρόλαβαν.
-
Του φερνει κ λιγοΣουριναμέζος έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:04Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρουblack death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
-
Ωραία όλα αυτά, αλλά αντιλαμβάνεστε πόση προσοχή θέλουν και τι στόχευση έχει να πέσει έτσι;;;embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:06Ειναι εριστικος οσο δε παει. Θα σου σπασει τα νευρα. Δε θα σε αφησει λεπτο. Ειναι ο τυπας που θα μανουριασει με το παραμικρο με πουστικο τροπο και μετα θα βαλει γκολ πχ στον γαυρο και θα παει μπροστα στην 7 να κανει πανυγηρισμο ελ αραμπι. ΝΟΠΑΝΟblack death έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:00Αυτο που το λέτε και το ξαναλετε τι ακριβως σημαινει ρε παιδια;
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- lkosmid, Jean Valjean