Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά δέχομαι ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το timing , αλλά δεν μπορώ να βρω τη σύνδεση.

Δηλαδή ως οπαδός δεν μπορώ να χαίρομαι που ένας μεγιστάνας βρέθηκε (ίσως) για ένα τμήμα που φυτοζωεί εδώ και δεκαετίες ;

Εγώ εμπιστεύομαι τον κύριο Χατζοπουλο. Αν αυτός κρίνει ότι είναι η αλλαγή για το καλό του ΠΑΟΚ, τότε τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Θα πράξει το καλύτερο για την ομάδα και τον σύλλογο.
These users thanked the author Odi for the post (total 6):
palok, WeWillRockYou, Mīngus, Developer4, obanebane, flash4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

icue έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:53 Και ενα οφτοπικ. Καθομαι και βλεπω την Εθνικη στο μπασκετ και οι διαιτητες ειναι κλοουν. Και σκεφτομαι θελω παλι να μπλεξω με αυτο το αστειο αθλημα που εχει τρεις διαιτητες και παλι ανεβαζεις πιεση με αυτα που σφυριζουν; :lol:
Αίσχος όλο εδώ και χρόνια

Αλλά είδα το φιλικό Ελλάδα Ιταλία στο ακρόπολις, μιλάμε για τραγέλαφο, το χειρότερο μπάσκετ που έχω δει ΠΟΤΕ ανεξαρτήτως επιπέδου (δηλαδή μετράω και αυτό που παιζαμε στο μονό γηπεδάκι στο πάρκο του χωριού), ξεπερνούσε τα όρια του κωμικού δίχως υπερβολή.

Οφ τοπικ, αυτομπανάρομαι αλλά δεν άντεξα
icue

Δημοσίευση από icue »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:55 @icue δεν θα βλεπεις μπασκετ για το μπασκετ,αλλα για τον ΠΑΟΚ.Ετσι οπως τα λες,σιγα το ελληνικο πρωταθλημα σο ποδοσφαιρο με τους διαιτηταρες,για τον ΠΑΟΚ βλεπεις μπαλα,ενω η υπολοιπη ευρωπη παιζει ποδοσφαιρο.
Μα αυτο λεω ρε φιλε. Αν βλεπω τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικο να του στερουν πραγματα διαιτητες θα μου γυρισαν τα μυαλα. Τωρα τουλαχιστον λες δεν γαμει, τι ειχαμε τι χασαμε.
These users thanked the author icue for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Odi έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:58 Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Εγώ φυσικά δέχομαι ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το timing , αλλά δεν μπορώ να βρω τη σύνδεση.

Δηλαδή ως οπαδός δεν μπορώ να χαίρομαι που ένας μεγιστάνας βρέθηκε (ίσως) για ένα τμήμα που φυτοζωεί εδώ και δεκαετίες ;

Εγώ εμπιστεύομαι τον κύριο Χατζοπουλο. Αν αυτός κρίνει ότι είναι η αλλαγή για το καλό του ΠΑΟΚ, τότε τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Αναμφισβήτητα ο κ. Χατζόπουλος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων αν όχι όλων, με τα έργα του τα τελευταία χρόνια.
Οπότε και για μένα είνα ο πλέον κατάλληλος να διαχειριστει την κατάσταση.
These users thanked the author zissos for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σχέση έχει αν υπάρχει ενδιαφέρον μόνο με απώτερο σκοπό το γήπεδο.
Διότι οι μέχρι τώρα κινήσεις σε συνδυασμό με τον ΑΣ, μόνο διχασμό δημιούργησαν και λειτούργησαν και αρνητικά στην εικόνα του ίδιου του Μυστακίδη.
Από εκεί και πέρα, για οποιονδήποτε αγαπά την ομάδα, μόνο κέρδος υπάρχει να την αγοράσει ένας δισεκατομμυριούχος.
Ακόμα και αν φύγει μετά από 2-3 χρόνια στο χείριστο σενάριο, αν έχουν πληρωθεί τα χρέη και βελτιωθεί οι υποδομές, κέρδος θα είναι για ένα τμήμα που με το ζόρι επιβίωσε τα τελευταία χρόνια.
Μακάρι να καταλήξουμε όπως οι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ με δύο ισχυρούς ιδιοκτήτες στο κάθε άθλημα. Αλλά θα πρέπει να τα βρουν και οι ίδιοι αναμεταξύ τους και να μην υπάρχει ανοικτός πόλεμος για τα υπόλοιπα συμφέροντα τους.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
astral, demo4
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:11 Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από τον Σαββίδη, και επειδή δεν έχω και πολλές σχέση με τα παιδιά, αλλά μίλησα με έναν δύο, μου είπανε ότι κριτική μπορεί να κάνουμε αλλά αχαριστία προς τον Ευεργέτη δεν πρόκειται να δείξουμε ΠΟΤΕ και γι αυτό πολλοί από τα παιδιά δεν δέχτηκαν καλές δουλειές που έδινε ο Ιβάν Σαββίδης.
Αυτό τον ΠΑΟΚ παραλάβαμε και αυτόν οφείλουμε να παραδώσουμε
Σκληρή αλλά πάντα καλοπροαίρετη κριτική και ασπίδα όπου και όποτε πρέπει
These users thanked the author renegade for the post (total 4):
Psaras, Sera4, demo4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Καλά αν ξαφνικά βλέπαμε τον Ιβάν μεγαλομέτοχο στο μπάσκετ απλά και μόνο για να τη σπάσει στον Μυστακίδη θα ήταν τραγικό.
Αυτό και μόνο αν το σκέφτηκε, δείχνει πώς σκέφτονται οι δισεκατομμυριούχοι και μας γράφουν.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 14:00 Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, μέχρι να γίνει κάτι οριστικό οι αποφάσεις αλλάζουν ανά ώρα.
Από την άλλη άκουγεται για προσπαθείς επικοινωνίας της πλευράς Μυστακιδη με την πλευρά Σαββίδη για να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θέλουν την ΠΑΕ κάτι που θα πει και με ανακοίνωση ο Τελης αν τελικά προχωρήσουν όλα κανονικά.
Από την άλλη ο Ιβάν δεν έχει πλέον εμπιστοσυνη ούτε στον κωλο του οπότε περιμένουμε να δούμε όλες τις κινήσεις που είναι πολλές στο παρασκήνιο

Το κάνω παράθεση και θα σε ρωτήσω αν έχεις ακούσει κάτι σχετικά με παρασκηνιακές διεργασίες.

Έχει πέσει κάτι ως φήμη στην αντίληψή σου, ότι παίζει ως παρασκηνιακή πρόταση κάτι για σύμπραξη στο θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου ή αυτό το σενάριο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας;

Είναι λίγο οφ τόπικ, αλλά επειδή έγραψες για το παρασκήνιο, ας μου επιτραπεί να το ρωτήσω.

Δεν αναφέρομαι στην ΠΑΕ όπου θα ξεκαθαριστεί ότι δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον αφού ο Σαββίδης δεν πουλάει , αλλά στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Γιατί δεν πάει στο μπάσκετ πρωτα? πήγε. Γιατί πήγε στο μπάσκετ? Να τον στείλουμε στο βολλευ. Μετά χάντμπολ κτλ. Αν καταφέρει πάντως να ενεργοποιήσει την οικογένειά και στο μπάσκετ θα είναι ο μοναδικός που έχει προσφέρει στην ομάδα χωρίς να βάλει ένα ευρώ. Καλύτερα να τον αφήσουν να βάλει και κανένα φράγκο για να δούμε πως λειτουργεί ως μεγαλομετοχος. Αναμενουμε τις εξελίξεις.
These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
Developer4, st4this
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Το φτωχός πλην τίμιος αλλά οργανωμένος έχει ταβάνι…

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες,σωτήριες και πολύ αγαπημένες κάποιες διοικήσεις που πέρασαν από το ποδόσφαιρο και μπάσκετ του ΠΑΟΚ,από ανθρώπους που μπήκαν μπροστά για να σωθούν τα τμήματα και έφτασαν να κάνουν θαύματα για τα δεδομένα τους

Στο ποδόσφαιρο η διοίκηση Ζαγοράκη Βρυζα έσωσε την ομάδα από τεράστιες περιπέτειες,έφερε παιχταράδες και κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα αλλά της το έκλεψε το κατεστημένο με το Σπάθα

Στο μπάσκετ επίσης η διοίκηση Χατζόπουλου συμμαζεψε τα ασυμμάζευτα,έβαλε και λεφτά στο μέτρο του δυνατού και κόντεψε να πάρει ευρωπαϊκή κούπα

Όμως αυτές του τύπου διοικήσεις έχουν ταβάνι…

Για αυτό η ανάληψη της ΚΑΕ από τον Μυστακιδη είναι επιβεβλημένη και δεν πρέπει να μπει κάποιο εμπόδιο.
These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
Special 4, Developer4
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ισχύουν αυτά περί 20εκ μπάτζετ ή είναι κλασικές τραβηγμένες αρλουμπες των αρδ;
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Δηλαδή για να καταλάβω : ο Πετμεζας που ειναι την εταιρεια "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ" για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει ενεργό ρόλο και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;δηλαδή και ποδόσφαιρο και μπασκετ;;;
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:24 Ισχύουν αυτά περί 20εκ μπάτζετ ή είναι κλασικές τραβηγμένες αρλουμπες των αρδ;
προσωπικα φιλε μου αν κάποιος "επενδυε" 20εκ στο αιλινικω μπασκετ , όπως και να τον ελεγαν ενα πράγμα θα σκεφτομουν : κανει ξεπλυμα
20εκ στο αιλινικω μπασκετ σε κανονικες συνθηκες δεν σου φερνουν κερδος ΟΥΤΕ σε 100 χρονια
Ακόμη κι αν πας ευρωλιγκα
geo g

Δημοσίευση από geo g »

Στο Paok Today λένε ο Μυστακίδης έχει στόχο να μας κάνει νούμερο 1 μπατζετ στην Ελλάδα και να μπει ευρωλίγκα, ξέρει κανείς κάτι?
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Καλησπέρα,

Το σενάριο να θέλει να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα, ειδικά συγκριτικά με τον Σαββίδη, δεν μπορεί να έχει νόημα μόνο λόγω της προσωπικής τους αντιπάθειας, αλλά πολύ περισσότερο για να μπορεί να τον ανταγωνιστεί στο θέμα του γηπέδου. Και αυτό είναι το ένα είδος σχέσης που εξηγεί τα όσα λέμε διάφοροι περί Δούρειου Ίππου. Ενδεχομένως μόνο το χαρτί του ΑΣ να αποδείχθηκε λίγο, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία του ανώνυμου κόσμου δεν εκτιμάει την προϊστορία, ή αγνοεί και την ύπαρξη, των 15 που αυτοπροσδιορίζονται ως ‘’μάνα του Συλλόγου’’. Για αυτό παράλληλα, στην ίδια υπόθεση, παίζεται και άλλο χαρτί, αυτό της ΚΑΕ. Και δεύτερον, λόγω της ηθικής απαξίας που προκάλεσε το εγχείρημα εκπαραθύρωσης του Σαββίδη και υφαρπαγής του γηπέδου, τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι θεωρεί πως μέσω της διάσωσης (ευελπιστώ και γιγάντωσης) του μπάσκετ, θα εξασφαλίσει τη νομιμοποίηση που χρειάζεται ως ισότιμος με τον Σαββίδη υποψήφιος κατασκευαστής για την Τούμπα. Καλώς ή κακώς, το ποδόσφαιρο είναι το λαϊκότερο άθλημα στην Ελλάδα, το άθλημα που είναι συνώνυμο του εκάστοτε συλλόγου, το άθλημα που μέσω του γηπέδου του μπορεί να φέρει πάρα πολλά έσοδα στον κατασκευαστή του (όπως και στην ΠΑΕ, εάν και εφόσον ο κατασκευαστής του γηπέδου είναι ο ίδιος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ).

Με όλο το σεβασμό στον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ και την ΕΛΠΙΔΑ που αισθάνονται πολλοί, άμα του πέρασε το χούι με την Τούμπα, και μόνο τότε, καλώς να ορίσει στο μπάσκετ και ας το εκτοξεύσει στην στρατόσφαιρα. Να δούμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ να κατατροπώνει τους γαυροβάζελους και να μεγαλουργεί στην Ευρώπη.

Το αξίζει το τμήμα, η δοξασμένη ιστορία του και οι λίγοι πιστοί του στα τόσα χρόνια μιζέριας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”