Μπα, κι εγω τον θεωρω πιο σίγουρη λύση.
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author black death for the post:
- Nikodiai
Και οι δύο καλοί είναι αλλά νομίζω οτι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. πάει για κάτι άλλο .

-
- WeWillRockYou
Όχι, και γω προτιμώ τον Δανό, κυρίως γιατί όπου και αν πήγε έπαιξε και σκόραρε.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- Nikodiai
-
Ο Μοπέ τη δεδομένη στιγμή είναι μεταγραφή από το πάνω ράφι. Πιο μεγάλη από Γιόβιτς και Ταρέμι.
Μακάρι να γίνει.
Μακάρι να γίνει.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Και οι 2 είναι αντικειμενικά πολύ καλές επιλογές. Ίσως πιο ισορροπημένη του Μπρεθ από την άποψη του πόσο συνειδητοποιημένα θα έρθει να παίξει στην Ελλάδα.
-
Αδερφε , καποτε λεγανε οτι η μπαρτσελονα επαιζε χωρις επιθετικο , ειχε τον μεσι ακριβως σαυτον τον ρολο . Ειχε κανει 20-30 γκολ σαν ψευτοεννιαρι που λεμε .Magpies4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:40Αυτό θα έκανα κι εγώ σε 433 με 9άρι τον Ντέλια. Αλλά πού τέτοια πράγματα;tsaousila1234 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:37 μαθε μπαλιτσα λουτσεσκου . Ο σεντερφορ ειναι ο κωνσταντελιας αγορι μου με δεκαρι τον κροατη να σου κανει 20 γκολ να ταραζει το συμπαν εκει μεσα στην περιοχη και απ εξω .
μην ψαχνεσαι μεγαλε εχεις αυτο που θελεις ακριβως στο πιατο
επαιζε μονιμως εξω απ την περιοχη τραβουσε πανω του τα σεντερ μπακ και λογω ταχυτητας σκεψης κυριως και εκρηξης σε 2 δευτερολεπτα βρισκοταν ακριβως στο πεναλτι με ενα απλο 1-2-3 .
Δεν θελει πολυ μυαλο ολο αυτο . Πρεπει να σκεφτεσαι απλα . Να εισαι ευελικτος και καινοτομος.
Ρε λουτσεσκου κανε εναν λογαριασμο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να παθαινεις αγορι μου τις νεες τασεις στο ποδοσφαιρο.
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- epitropos
- john4serres
Ο Κολκας δεν λέει ονόματα γιατί παραμονεύει ο Παπαδημητρίου.
Βέβαια ο παο πήρε φορ, η αεκ όμως το σκέφτεται και ψάχνει κάτι καλύτερο μπροστά λόγω των Πιερο και Μαρσιαλ.
Βέβαια ο παο πήρε φορ, η αεκ όμως το σκέφτεται και ψάχνει κάτι καλύτερο μπροστά λόγω των Πιερο και Μαρσιαλ.
Δηλαδή η αεκ έχει Γιοβιτς ,Πιέρο,Μαρσιαλ και θα πάει να πάρει και άλλον με συμβόλαιο 2-3 εκατομμύρια το χρόνο;
-
Γιατί σου φαίνεται για λογικός άνθρωπος ο Βένγκας;markos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:19 Δηλαδή η αεκ έχει Γιοβιτς ,Πιέρο,Μαρσιαλ και θα πάει να πάρει και άλλον με συμβόλαιο 2-3 εκατομμύρια το χρόνο;
Εδώ "χάρισε" 5-6 εκ στον Λαμέλα, τι σου κάνει εντύπωση...

-
Και παίζει με Πήλιο-Ρότα στα μπακ και Μάνταλο χαφ. Τρέχα γύρευε, πιο κακοχτισμένη ομάδα δεν υπάρχει.markos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:19 Δηλαδή η αεκ έχει Γιοβιτς ,Πιέρο,Μαρσιαλ και θα πάει να πάρει και άλλον με συμβόλαιο 2-3 εκατομμύρια το χρόνο;
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud
- smoothcriminal1926
Γρήγορα Γρήγορα για την ακρίβεια
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- vasgias
Πολλή ησυχία και τα "θα τον πάρουμε ακόμα και αν δεν προλάβει να δηλωθεί" δεν στέκουν στις δηλώσεις "θα είναι το καλύτερο σεντερ φορ που είχε ποτέ ο ΠΑΟΚ"
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- smoothcriminal1926