joshua έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:26
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ανηθικος, ενω ο Ιβαν που οταν πρωτοηρθε ,η ΠΑΕ ηταν στα προθυρα της χρεοκοπιας και ειπε δεν παιρνω την ΠΑΕ αν δεν μου δωσετε το γηπεδο,ηταν φαρος ηθικης...
Βασικά οχι δεν έγινε αυτό αλλά εντάξει δεν έκανες και ποτέ κράττει στο να βγάζεις μονοκόμματα συμπεράσματα στηριγμένα στο τίποτα
Όταν ο Σαββίδης απαίτησε το γήπεδο από τον ΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ/ΕΠΕΝΔΥΤΗ παρά την διαφαινόμενη διάλυση της ομάδας ΚΑΝΕΙΣ σοβαρός δεν απαίτησε να του δοθεί εν λευκώ γιατί απλούστατα δεν ήταν σωστό, και δεν του δόθηκε.
Όταν ο Μυστακίδης έρχεται με τον τρόπο και τα οχήματα (αισχρός ΑΣ, αισχρά ΜΜΕ να φτύνουν σάλια και λάσπη, ΆΚΡΩΣ ύποπτοι σύνδεσμοι εν μια νυκτί να διαχωρίζουν θέση) ΟΛΟΙ οι σοβαροί είπαν "ρε τι κάνετε ρε". Γιατί απλούστατα ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος επενδυτής που έκανε αγώνα για να στρώσει το πεδίο γύρω από ομάδα και γήπεδο και εντελώς τυχαία την έσωσε κιόλας και την ανέβασε δυο τρια σκαλιά και δεν του αξίζει το καταφανέστατο ΤΡΥΠΗΜΑ εκ των έσω με παραμύθα της χαλιμάς για μωρά παιδιά ή στημένους ενήλικες...
Κανένα λάστιχο καμίας ηθικής.
Βεβαίως να πάρει το μπάσκετ - αλλά και να το "Τρέξει" ε; Οχι να το πάρει για να συνεχίσει να ασχολείται ο συρφετός γύρω του με το φάγωμα του Σαββίδη. Να το πάρει, να ξεχρεώσει ΑΜΕΣΑ καθότι έχουν λιγοστέψει τόσο τα χρέη ώστε δεν χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, να καθαρίσει το μετοχικό πεδίο, ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ επί σεβαστό χρονικό διάστημα, να κάνει πρωταθλητισμό, να κάνει ακαδημίες, να αναβαθμίσει το γήπεδο ΚΙ ΑΛΛΟ (πέραν όσων θαυμαστών έκανε ο Χατζόπουλος), να δείξει σταθερότητα και συνέπεια πληρωμών, να πάει την ομάδα Ευρωλίγκα ή έστω όσο ψηλά γίνεται. Και τώρα εντάξει οι συγκρίσεις δεν κάνουν καλό, αλλά άμα ξερω γω πάει και κόντρα σε ένα κατεστημένο δεκαετιών και τους κοντράρει και τους γκρεμίσει, δεν θα ήταν άσχημα.
Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι και δεν γουστάρει εξαφανισμένους λιγόψυχους ε!
Τώρα αν στο μεταξύ κάνει και καμία δήλωση, οχι τίποτα τρομερό βρε παιδάκι μου αλλά να, μια παράγραφο του στυλ "έχω ειλικρινές ενδιαφέρον και θα το δείξω με πράξεις - δεν με εκφράζουν διάφοροι που πετάνε λάσπη εναντίον Σαββίδη και δεν τους θέλουμε γύρω μας, αν ο Σαββίδης αποσυρθεί από το γήπεδο τότε το ενδιαφέρον μου παραμένει", τότε θα μιλάμε για έκσταση εμείς οι λαστιχένιοι ηθικολόγοι.