Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από Sardan »

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:32 Το πρόβλημα με τον Τσάλοφ δεν ήταν ποτέ η "προσαρμογή" του.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο φάνηκε.

Το παιδί δεν έχει ούτε τα σωματικά ούτε τα πνευματικά προσόντα να αντέξει τη θέση του φορ στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα

Απολύτως τεχνικά και αντικειμενικά, δεν μπορεί να αντιπαρέλθει το "ξύλο" των εν Ελλάδι στόπερ, ούτε έχει αρκετή έκρηξη και ταχύτητα για να δοκιμάσει άλλη "οδό" ώστε να παράξει νούμερα στο χορτάρι.

Καθόλου κακός παίκτης δεν είναι σε αρκετούς τομείς, αλλά αυτό το "είμαι δεύτερος επιθετικός αλλά χωρίς κάποιο τρομερό σουτ ούτε ταχύτητα" τον καθιστά απλά έναν "λίγο απ όλα και στο τέλος τίποτα" περιφερειακό φορ.

Δεν ξέρω τι έκανε στη Ρωσία και δεν με νοιάζει.

Απορώ όταν τον έκλειναν, δεν είδαν οτι είναι και κοντός και αδύναμος και αργός και χωρίς τσαγανό;

ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ ΡΕ
Χώρια από αυτό νομίζω ότι επειδή έχει βγάλει άπειρα φράγκα Ρωσία και βλέποντας τον ανταγωνισμό πέρυσι έχει επαναπαυτεί. Αυτός για ποιότητα ζωής μου έκανε ότι ήρθε εδώ παρά για να παίξει μπάλα.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:32
Απορώ όταν τον έκλειναν, δεν είδαν οτι είναι και κοντός και αδύναμος και αργός και χωρίς τσαγανό;

ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ ΡΕ
είπαμε πέρσι ήταν η αποθέωση του Γιώργης σκάουτινγκ.....
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Το προβλημα αξιολογησης του υπαρχοντος ροστερ δεν ειναι διοικητικο αλλα θεμα προπονητη.
Ο Λουτσεσκου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δυσκολευεται να αξιολογησει καποιους παιχτες, και δυσκολευεται να δει την ανικανοτητα σε θεωρητικα καλους παιχτες. Πιο πιθανο ειναι να ειδαν τον Τσαλωφ στα επισημα ματς οι Σαββιδηδες και να ειπαν παμε για αλλο γιατι αυτος δε, παρα να ειπε ο Λουτσεσκου οτι δεν του κανει και οτι θελει αλλον.
Φερτε εναν φορ βρεεεε
black death

Δημοσίευση από black death »

dimitris7777 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:49
Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:32

ΡΕ ΦΕΡΤΕ ΦΟΡ ΡΕ
είπαμε πέρσι ήταν η αποθέωση του Γιώργης σκάουτινγκ.....
Ας ελπισουμε να μην εχει αναλαβει και τον φορ αυτος.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

dragon έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:48
embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:43 Σε 2 ωρες σχολαω, νομιζω ειναι ξεκαθαρη και στοχευμενη η επιθεση της ΠΑΕ προς το προσωπο μου.
Τι δουλειά κάνεις ρε @embuji ολη την ώρα μέσα??? :mrgreen:
γραφειου και υπολογιστη. Οποτε απλα εχω ανοιχτη την καρτελα μονιμα.
These users thanked the author embuji for the post:
dragon
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

nikos_algio έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:24 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι με την ομαδα, το ρόστερ μια χαρά πλήρες είναι.

Τώρα αν μπορεί να έρθει ένα φορ καλύτερο του Τσάλοφ (τον οποίο προσωπικά θα του έδινα και μια δεύτερη χρονιά να μου αποδείξει την αξία του), καλώς να ορίσει και να βοηθήσει την ομάδα και στις 3 διοργανώσεις.
Οχι δεν είμαστε μια χαρά. Ένας τραυματισμός γιακουμακη θα φερει το ιδιο προβλημα με τσαλοφ βασικο
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

WestBlock4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:52
nikos_algio έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:24 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι με την ομαδα, το ρόστερ μια χαρά πλήρες είναι.

Τώρα αν μπορεί να έρθει ένα φορ καλύτερο του Τσάλοφ (τον οποίο προσωπικά θα του έδινα και μια δεύτερη χρονιά να μου αποδείξει την αξία του), καλώς να ορίσει και να βοηθήσει την ομάδα και στις 3 διοργανώσεις.
Οχι δεν είμαστε μια χαρά. Ένας τραυματισμός γιακουμακη θα φερει το ιδιο προβλημα με τσαλοφ βασικο
Ωραια λογική, να κάνουμε ενα ρόστερ 47 παικτων με 4 αριστερα μπακ 4 δεξια μπακ καμια 12-13 μεσοεπιθετικους μήπως και τραυματιστεί κάποιος να εχουμε λύσεις.

Ρε τι ακουμε.

Με το καλύτερο ρόστερ που ειχαμε ποτε ζητάτε ακόμα μεταγραφες, φαταουλες.
These users thanked the author Refused1337 for the post (total 3):
epitropos, Aigle_Noir, Kourdos
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

dragon έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:48
embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:43 Σε 2 ωρες σχολαω, νομιζω ειναι ξεκαθαρη και στοχευμενη η επιθεση της ΠΑΕ προς το προσωπο μου.
Τι δουλειά κάνεις ρε @embuji ολη την ώρα μέσα??? :mrgreen:
Ετερον εκατερον...και εγω στην δουλεια ειμαι.. :lol:
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ειναι deadline day καιγεται ο λοκως μας. :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
theo G4
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Refused1337 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:57
WestBlock4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:52

Ωραια λογική, να κάνουμε ενα ρόστερ 47 παικτων με 4 αριστερα μπακ 4 δεξια μπακ καμια 12-13 μεσοεπιθετικους μήπως και τραυματιστεί κάποιος να εχουμε λύσεις.

Ρε τι ακουμε.
Μα το θέμα δεν είναι ποσοτικό
Αν είχες δύο φορ ισάξιους και τον Μύθου τρίτο θα ήσουν (οριακά μεν) ΟΚ

Τώρα αν γίνει κάτι με Γιακουμάκη θα μπει ο Τσάλοφ βασικός και αλλαγή τον μικρό

Ακόμα και σε ματς που πχ δεν τραβάει ο ένας ή κουράστηκε ή θες να παίξεις με δύο φορ, η είσοδος Τσάλοφ σε γεμίζει ελπίδα ότι θα σκοράρει ?
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Ναι.. οαο είναι παικτης του ΠΑΟΚ αν μπει μεσα είμα κομπλε!! και αν ξανακουσω και δουλεμα οπως το χειροκροτημα προχθες στο ζεσταμα με την Ριεκα θα ριξω και παναγια! Ειναι στο ρόστερ, πληρωνεται, πρέπει να παιξει και εγω σαν οπαδος ΟΦΕΙΛΩ να τον στηριξω!
These users thanked the author epitropos for the post (total 4):
Aigle_Noir, theo G4, Papa9, Ypnos
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Sardan έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:41
Panx Romana έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13 Καλημέρα παιδιά
Επειδή ήμουν βραδυνό ωράριο και μόλις τώρα ξύπνησα
Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή . Συνεχίζουμε με τον ανάσα;
Περιμένουμε κάποια απάντηση
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν δεν υπάρξει απάντηση θα συνεχίσω από εκεί που έμεινα χτες
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά....εν ολίγοις τίποτα απτό...ενδείξεις για Μοπέι? Να σου πω και γω που διαβάζω ανελλειπώς από χθες δεν βλέπω σύγκλιση απόψεων. Άλλος φωτογραφίζει Μοπέι, άλλος τον Δανό άλλος επιμένει για άλλον....
Σ' ευχαριστώ πολύ αδερφέ
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Μιζερογλου λεει για ακομα μια φορα πως και αν δεν προλαβει την λιστα θα προσπαθησουμε να τον παρουμε.
These users thanked the author icue for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο επιθετικός που θα πάρουμε είναι ο…..πουλος?

Περίεργο τέτοια μέρα τέτοια ώρα να μην έχει βγει ΤΙΠΟΤΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι θα γινει; 13 ωρες εμειναν. Τελειωνετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”