Ναι τιποτα απο αυτα που λες δεν εγινε αλλα οκ, οτι βολευειaivas19 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:46« Ο Ιβάν αν δεν ήταν ο Μυστακίδης πιθανότατα να συνέχιζε όπως πριν λίγες βδομάδες...»fossa έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:43 Εντάξει εσείς που ανησυχείτε λες και είναι ο Δρόσος ή ο Μπατατούδης όπως είδα γραμμένο, δεν είπαμε πως ξαφνικά ο Μυστακίδης έμαθε μπάσκετ.
Ο Ιβάν αν δεν ήταν ο Μυστακίδης πιθανότατα να συνέχιζε όπως πριν λίγες βδομάδες...
Ο Μυστακίδης αν σώσει το μπάσκετ δεν θα το έκανε αν είχε μπει στη ΠΑΕ.
Και οι δυο δεν θα ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε ο λαός του ΠΑΟΚ και δεν ήμασταν τεράστιο μέγεθος εδώ και δεκαετίες.
Τι να κάνουμε τώρα?
Εικασια, εγω σου λεω οτι ολα αυτα θα γινοταν και χωρις την προδοσια του ΑΣ. Εσυ πες οτι δε θα γινοταν
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Καλά μερικοί κάνετε πώς δεν κατσλαβαινετε ανόητες κινήσεις τρύπημα με ΑΣ είναι που μας κάνει καχύποπτους με αβανταρισμα αισχρό τού γαβροπολις,και εδώ μέσα οι ξαφνικά λάτρεις τού Μυστακίδη λέγατε πως δεν ενδιαφέρεται για το μπάσκετ.... ας αφήσουν λοιπόν την ΠΑΕ ήσυχη καί ας κοιτάξει να κάνει δυνατό το μπάσκετ ΥΟ ΞΑΝΑΛΈΩ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΉΣ ΠΑΕ ΕΚΕΊ ΘΆ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΔΙΏΞΕΙ ΑΠΌ ΔΊΠΛΑ ΤΟΎ ΤΑ ΦΊΔΙΑ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΚΑΚΟ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΎDeveloper4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:20Mια φράση, ΟΛΟ το ζουμί... Ακόμα και η λέξη φυτοζωεί, εξαιρετικά εύστοχη... Εύγε αδερφέ, ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι, τι ακριβώς συζητάμε ΑΝ πράγματι ένας τέτοιος επιχειρηματίας, θέλει όντως να επενδύσει...Odi έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:57 Είναι αδιανόητα ηλίθιο ένα τμημα που είκοσι πέντε χρόνια φυτοζωεί να λέει όχι σε δισεκατομμύρια. Αν είναι δυνατόν.
Μη ζοριζεσαι μπρο, δεν ειπα οτι εγινε κατιBillpaok666 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:49Ναι τιποτα απο αυτα που λες δεν εγινε αλλα οκ, οτι βολευειaivas19 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:46« Ο Ιβάν αν δεν ήταν ο Μυστακίδης πιθανότατα να συνέχιζε όπως πριν λίγες βδομάδες...»fossa έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:43 Εντάξει εσείς που ανησυχείτε λες και είναι ο Δρόσος ή ο Μπατατούδης όπως είδα γραμμένο, δεν είπαμε πως ξαφνικά ο Μυστακίδης έμαθε μπάσκετ.
Ο Ιβάν αν δεν ήταν ο Μυστακίδης πιθανότατα να συνέχιζε όπως πριν λίγες βδομάδες...
Ο Μυστακίδης αν σώσει το μπάσκετ δεν θα το έκανε αν είχε μπει στη ΠΑΕ.
Και οι δυο δεν θα ασχολούνταν με τον ΠΑΟΚ αν δεν υπήρχε ο λαός του ΠΑΟΚ και δεν ήμασταν τεράστιο μέγεθος εδώ και δεκαετίες.
Τι να κάνουμε τώρα?
Εικασια, εγω σου λεω οτι ολα αυτα θα γινοταν και χωρις την προδοσια του ΑΣ. Εσυ πες οτι δε θα γινοταν
Ποιος ειπε οχι; Εχει προτεραιοτητα ο κ. ΜυστακιδηςOdi έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:57Κανένας πόλεμος μεταξύ δισεκατομμυριούχων δεν με αφορά.nunies4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:48Αυτο ειναι το μονο κακο σεναριο;Odi έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34 Εμείς είμαστε οπαδοί και το μόνο που μας νοιάζει είναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Ο Μυστακίδης μπαίνοντας στην ΚΑΕ προφανώς στοχεύει στο να υπάρξει λαϊκό έρεισμα υπέρ του.
Ποιο είναι το κακό σενάριο; Να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ κανένα τίτλο και να δημιουργηθούν στρατόπεδα (που ήδη υπάρχουν);
I take that.
Οχι ο συνεχομενος πολεμος μεταξυ τους και μεταξυ των δυο λαοφιλεστερων τμηματων του συλλογου; Οχι η ξεκαθαρη επιλογη στρατοπεδου (εχει ηδη γινει) των οργανωμενων και η πιεση που θα ασκειται στον απλο κοσμο του ΠΑΟΚ (γνωριζω κοσμο που πλεον ΔΕΝ θελει να πηγαινει στο γηπεδο εξαιτιας τους)
Μακάρι να γίνει μπάσκετ πλούσιο και να αρχίσει να ανασταίνεται μέσω τίτλων.
Όσο για τους οργανωμένους, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ας μην πατάνε το πόδι τους. Σιγά.
Ο απλός κόσμος θέλει να βλέπει τον ΠΑΟΚ ψηλά, όλα τα υπόλοιπα είναι game of thrones.
Μόνος ευνοημένος ο ΠΑΟΚ.
Είναι αδιανόητα ηλίθιο ένα τμημα που είκοσι πέντε χρόνια φυτοζωεί να λέει όχι σε δισεκατομμύρια. Αν είναι δυνατόν.
Ναι και το σωστο. Τωρα εσυ αν εξισωνεις δυο τελειως διαφορετικα πραματα ειναι λογικο να απορεις
- PAOKevolution
Παλικάρια μου καλοπροαίρετα.
Είναι στιγμές χαράς. Αμφιβολίας μεν, αλλά και χαράς!
Σταματήστε τα εμείς κι εσείς!
Οι μοίρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας, είναι σε πολύ ασφαλή χέρια. Του Θ. Χατζόπουλου.
Θα γίνει αυτό που πρέπει γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Και ειδικότερα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που πέφτει λίγο πιο έξω από την πόλη μας.
Υπομονή και πίστη!
Είναι στιγμές χαράς. Αμφιβολίας μεν, αλλά και χαράς!
Σταματήστε τα εμείς κι εσείς!
Οι μοίρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας, είναι σε πολύ ασφαλή χέρια. Του Θ. Χατζόπουλου.
Θα γίνει αυτό που πρέπει γιατί αυτός ο άνθρωπος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Και ειδικότερα τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που πέφτει λίγο πιο έξω από την πόλη μας.
Υπομονή και πίστη!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- Developer4, flash4
δεν εχω απαντηση σ αυτο που με ρωτας. θα σου πω το εξης. τα ατελειωτα γιατι και το κλαμα, πρωτη φορα ως παιδι τα βιωσα με τον μπασκετικο ΠΑΟΚ. η ανθρωπινη απωλεια ηρθε μετα στη ζωη μου. 35 χρονια μετα, προφανως το να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ να σπερνει δε μ αφηνει αδιαφορο, ελπιζω να το καταλαβαινεις. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ο τυπος δεν την θελει την ΚΑΕ, προφανως του προεκυψε στα πλανα του, που σημαινει οτι το ιδιο ευκολα μπορει να την παρατησει και να αφησει καμμενη γη. απο κει και περα, μια ανησυχια εξεφρασα, οχι βεβαιοτητα. προφανως επισης ολοι θελουμε να εχει αγνες προθεσεις ο τυπος και αυτες οι αλητειες που εκανε με την νεα τουμπα και την ΠΑΕ να ειναι λαθη πρωταρη και τιποτα παραπανω. αν για κατι χαιρομαι, ειναι που βλεπω μελη οπως εσυ πιο ενεργα. λειπετε.palok έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:24ωραία, ανησυχούμε και εμείς μαζί με εσένα. Η εναλλακτική ποιά είναι? Αφού δε μπορεί ο Χατζόπουλος (ο ίδιος το λέει!), τότε Μυστακίδης ή Καραμάνος (ο ιδρυτής μη κυβερνητικής οργάνωσης με τίτλο ”Δεν λησμονώ”) ή τίποτα? 26 χρόνια χωρίς τίτλους, 50 έγινα, γιατί να μην προλάβω λίγη χαρά ακόμη? πόσο ρίσκο είναι να δώσεις στον Τέλη την ΚΑΕ και να μην πάρεις πίσω τίποτα?jibbie έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13 Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το αντίθετο. Δεν έβλεπε λογική στην εμπλοκή του με την ΚΑΕ και δεν μπήκε ποτέ. Απλά βοηθάει όταν κρίνει απαραίτητο. Ηταν ξεκάθαρος όμως ως προς αυτό απέναντι μας. Απ την άλλη όταν βλέπω έναν τύπο να συμπεριφέρεται ως τυχοδιώκτης ψαχνοντας τρύπες για να χωθεί οπωσ οπως χωρίς όραμα και σχέδιο, δεν μπορώ παρά να ανησυχώ για το καινούργιο του καπρίτσιο.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 3):
- Disharmonic, astral, navigator11
- Disharmonic
Whataboutism ξεκάθαροjoshua έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:26 Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ανηθικος, ενω ο Ιβαν που οταν πρωτοηρθε ,η ΠΑΕ ηταν στα προθυρα της χρεοκοπιας και ειπε δεν παιρνω την ΠΑΕ αν δεν μου δωσετε το γηπεδο,ηταν φαρος ηθικης...
-
"Όταν θέλεις να περάσει μια είδηση στα "ψιλά" δημιουργείς ένα νέο γεγονός, το οποίο θα καλύψει το πρώτο για να μην ασχοληθεί ο κόσμος με αυτό ......
"Ανακοίνωσε ο Α.Σ. την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συντάξει το μνημόνιο για το γήπεδο και σε λιγότερο από 20 λεπτά ενδιαφέρον του κ.Μυστακιδη για αγορά της ΚΑΕ !!!
Μάλλον τυχαίο θα είναι....!!"
Από αντιγραφή
"Ανακοίνωσε ο Α.Σ. την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συντάξει το μνημόνιο για το γήπεδο και σε λιγότερο από 20 λεπτά ενδιαφέρον του κ.Μυστακιδη για αγορά της ΚΑΕ !!!
Από αντιγραφή
Ερχεται και η ΔΕΘ, κατι επρεπε να γινειΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:58 "Όταν θέλεις να περάσει μια είδηση στα "ψιλά" δημιουργείς ένα νέο γεγονός, το οποίο θα καλύψει το πρώτο για να μην ασχοληθεί ο κόσμος με αυτό ......
Από αντιγραφή
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Montrealiotis
-
Καλο ειναι να μην το δενουμε σχοινι οτι θελει οντως να παρει την ΚΑΕ, το "ελα να συζητησουμε για το μελλον του μπασκετ" μπορει καλλιστα να μεταφραστει στην προσφορα μιας ας πουμε 5ετους χορηγιας. ΟΚ μια χορηγια σιγουρα θα ειναι ανασα για το τμημα αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με την εξαγορα της ΚΑΕ, περα οτι θα επιβεβαιωσει οσους ειναι επιφυλακτικοι μαζι του για τα πραγματικα του κινητρα. Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο στοχος του ειναι η εκδιωξη του Ιβαν Σαββιδη, ευχομαι να κανω λαθος.
Το απογευμα θα ξερουμε.
Το απογευμα θα ξερουμε.
ρε συ, δεν μιλησα για καμια ηθικη. ειπα απλα το προφανες, ο ενας ηταν ειλικρινης και ειναι ειλικρινης - σε σημειο που πολλες φορες ενω μας τα χει πει (πχ αυταρκεια) εμεις κανουμε πως δεν μας τα λεει γιατι δεν μας αρεσουν. ο αλλος μεχρι στιγμης φερεται οπορτουνιστικα, ντο να φταμε; ας ζουμπαδιαστει λιγο να σακουλευτει τη φαση και εδω ειμαστε να του πουμε τα δεοντα.joshua έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:26 Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ανηθικος, ενω ο Ιβαν που οταν πρωτοηρθε ,η ΠΑΕ ηταν στα προθυρα της χρεοκοπιας και ειπε δεν παιρνω την ΠΑΕ αν δεν μου δωσετε το γηπεδο,ηταν φαρος ηθικης...
- These users thanked the author jibbie for the post (total 5):
- astral, navigator11, thomas Murg, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
- KalamarGiannis
Αδιάφοροι μου είστε όλοι εσείς που η ηθική σας έχει θιχτεί από τις κινήσεις Τέλη ως τώρα.
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα σχέδια του κάθε λεφτά.
Θέλω ΜΌΝΟ να δω στην ομάδα να πέφτει χρήμα, να την ανασταίνει, να την δυναμώνει, να την απογειώνει.
Όλοι εσείς που ανησυχείτε για το λιμάνι, το ποιος θα φτιάξει τη νέα Τούμπα, το ποιος έχει το σκαροπολις κτλ, εμένα όχι απλα δ μ'αρεσετε αλλά σας θεωρώ εχθρούς για την επιτυχία της ΚΑΕ.
Και κάτι άλλο, πάτε στο ποδόσφαιρο σας και ακόμα και στο βόλεϋ που ανέφερε κάποιος, εδώ είναι το topic τουμπασκετ.
Τα χετε κάνει αχταρμά, εδώ μιλάμε μόνο για μπάσκετ, γαμω τη νουδουλα μου μεσα
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα σχέδια του κάθε λεφτά.
Θέλω ΜΌΝΟ να δω στην ομάδα να πέφτει χρήμα, να την ανασταίνει, να την δυναμώνει, να την απογειώνει.
Όλοι εσείς που ανησυχείτε για το λιμάνι, το ποιος θα φτιάξει τη νέα Τούμπα, το ποιος έχει το σκαροπολις κτλ, εμένα όχι απλα δ μ'αρεσετε αλλά σας θεωρώ εχθρούς για την επιτυχία της ΚΑΕ.
Και κάτι άλλο, πάτε στο ποδόσφαιρο σας και ακόμα και στο βόλεϋ που ανέφερε κάποιος, εδώ είναι το topic τουμπασκετ.
Τα χετε κάνει αχταρμά, εδώ μιλάμε μόνο για μπάσκετ, γαμω τη νουδουλα μου μεσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τρί 02 Σεπ 2025, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
- Panx Romana, Maurice_Escargot, Developer4
Mακάρι να διαλυθεί συθέμελα η Ευρωλίγκα.Special 4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 11:48Στόχος ένος επενδυτή επιπέδου Μυστακίδη στο μπάσκετ, πρέπει να είναι η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα ή μελλοντικά στο NBA Europe.Franky έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 10:32 Το να φτιάξει με εγγυήσεις ένας μεγιστάνας μια ομάδα 10-15εκ τη σεζόν για 2-3 χρόνια δεν είναι δύσκολο. Αν όμως την ομάδα αναλάβει να τρέχει καμια επιτροπή, ή τίποτα ειδήμονες και δημιουργούν χρέη επειδή Πρωτάθλημα ΔΕΝ θα πάρουν ούτε με 50εκ μπάτζετ στο συγκεκριμένο Άθλημα, όταν ο μεγιστάνας μπουχτίσει και πει φτάνει γειά σας, τις τεράστιες τρύπες ποιός θα αναλάβει να τις καλύψει?
Άλλωστε έχει γίνει στον ΠΑΟΚ την εποχή της "παρέας", σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Ο κ.Μυστακίδης δεν είναι σε καμία περίπτωση μπάτμαν, αλλά δεν είναι χαζός να μπαίνει μέσα 20εκ το χρόνο για να βγαίνει τρίτος. Μόλις δει τι συμβαίνει, θα αποχωρήσει.
Υ.Γ. Μην μπερδέυετε τον κ.Μυστακίδη με διάφορους που έχουν περάσει απο τον ΠΑΟΚ. Έχει τεράστιες επενδύσεις στο εξωτερικό, η μια που ετοιμάζεται τελευταία με συμμετοχή και απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ίσως ακουστεί υπερηχητικά σε λίγο καιρό... και δεν αφορά την Ελλάδα.
Στην Ευρωλίγκα, τα έσοδα δεν είναι αμελητέα. Είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 20 εκατομμύρια και φτάνουν έως και τα 40+ εκατομμύρια. Στο NBA Europe, αυτά τα έσοδα αναμένεται να εκτοξευτούν σε πολλαπλάσια νούμερα.
Για να μπει κάποιος στην Ευρωλίγκα, γίνεται με κατάκτηση του Eurocup ή με βάση wild card από την ομοσπονδία.
Η προσπάθεια κατάκτησης του Eurocup δεν απαιτεί να μπαίνει ένας επενδυτής 20 - 25 εκατομμύρια μέσα. Με 8 εκατομμύρια μπάτζετ, μπορεί να γίνει ομάδα που πάει για κατάκτηση.
Σε κάθε περίπτωση, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ πρέπει να πιάσει το μομέντουμ, ώστε να επιδιώξει την συμμετοχή του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο NBA Europe, που φαίνεται να είναι το μέλλον. Εκεί η συμμετοχή θα αποφέρει απίστευτα έσοδα, ακόμα και σχέση με τη νυν Ευρωλίγκα.
Όταν μιλάμε για ένα μπασκετικό ΠΑΟΚ, που πέρυσι είχε μπάτζετ 650 χιλιάρικα, τι ακριβώς συζητάμε;
Ένας ΠΑΟΚ όμως, με πολλαπλάσιο μπάτζετ άμεσα, σαφώς μπορεί να καταφέρει με την δυναμική του να διεκδικήσει πολλά περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και η ομάδα να έχει έσοδα από διάφορες πηγές, που να μπορούν να στηρίξουν το μπάτζετ, σε πολύ μεγάλο ποσοστό.
Έχει κάποιος την αίσθηση ότι οι Αγγελόπουλοι ή ο Γιαννακόπουλος μπαίνουν κάθε χρόνο 25 - 30 εκατομμύρια μέσα; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αλλά για ποιό λόγο να προκαταβάλλουμε με αρνητικότητα μια προσπάθεια αναγέννησης του μπασκετικού ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ο Μυστακίδης με περιουσία 6 δισεκατομμυρίων θα φύγει κάποια στιγμή και θα μας αφήσει με χρέη που θα οδηγήσουν σε αφανισμό;
Δηλαδή η πρόταση είναι να μείνουμε ως έχουμε;
Συγνώμη, αλλά αυτό είναι στα όρια του αστείου.
Αντιλαμβάνομαι ποιούς μπορεί να ενοχλεί σε ατομικό ή και επιχειρηματικό επίπεδο η επίσημη ενασχόληση του Μυστακίδη με τα κοινά του ΠΑΟΚ, που θα προτιμούσαν να μονοπωλούν τη δημοφιλία στην οικογένεια του Συλλόγου ή δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό σε παρόντα ή μελλοντικό χρόνο βλέπωντας "απειλή και εχθρούς" στα προσωπικά συμφέροντά τους, αλλά δεν ξέρω γιατί αυτό θα έπρεπε να απασχολεί έναν οπαδό, που θέλει η ομάδα του να γιγαντώνεται σε κάθε επίπεδο και σε κάθε άθλημα.
Τότε ίσως, και με προυποθέσεις, μπορεί να υπάρξει ελπίδα για το συγκεκριμένο άθλημα στην Ευρώπη. Μέχρι τότε όμως...
Άσε τους άλλους δύο. Εκεί εισρρέουν κεφάλαια απο αλλού και απο πηγές που αποτελούν συνθήκη προδοσίας και άλλα που δε γράφονται δημόσια. Και φυσικά θα ενοχληθούν απο την όποια επένδυση, και φυσικά θα σου το δείξουν και μέσα και έξω απο το γήπεδο.
Υ.Γ. Θυμάσαι ποιός είχε πρωτοστατίσει στη δημιουργία της Ευρωλίγκα και που έγιναν τα "εγκαίνια"...