Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για να πούμε και κάτι πρωτότυπο, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- aivas19, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Καλημερα σε ολους...απολαυστε την τελευταια μερα τν μεταγραφων (μπορει κ οχι
)..Αιντε λιγο εμεινε ακομα Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
Καλημέρα Δημήτρη, αν μπορείς να πεις μόνο αυτό χωρίς όνομα. Το όνομα που έμαθες, ήταν ο γάλλος ή ένας από τις άλλες 2 τρελές περιπτώσεις;Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 07:11 Καλημερα σε ολους...απολαυστε την τελευταια μερα τν μεταγραφων (μπορει κ οχι)..Αιντε λιγο εμεινε ακομα Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
- Jean Valjean
Ας πω και γω την έξυπνο-βλακεία μου.
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται παικτες όπως ο Μποπε.
Δεν θέλουμε κουτσαβάκια, θέλουμε μάγκες.
Με τον χαρακτήρα του Μποπε οι Αθηνέζοι σε έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και σε έχουν ταράξει στις τιμωρίες. Βούτυρο στο ψωμί τους....
Το μεγάλο πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ ειναι ότι με τον Ιβάν και τον Λουτσέσκου δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο (εκτός από περσι που ο Ραζβαν τσίμπησε το τυράκι κι έπεσε στη φάκα).
Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΟΚ θέλει μάγκες κι όχι ψευτόμαγκες.
Θέλει έξυπνους κι όχι εξυπνάκηδες.
Θέλει χαρακτήρες που θα διαφυλάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και την συνοχή της ομάδας, δεν θέλει παικτες που θα τα κανουν όλα ταναπου.
Όχι άλλους χρήσιμους ηλίθιους.
Αυτό που λείπει και χρειαζόμαστε είναι σκληρούς παικτες που δεν θα φοβηθούν να κάνουν υπολογισμενα φάουλ ψηλά στο γήπεδο και ας παρουν και μια κίτρινη.
Είμαι σίγουρος ότι ο Μοπε, αν έχει προταθει κι αν όσα ακουγονται γι αυτόν ευσταθούν, έχει κοπεί από την πρωτη στιγμή.
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται παικτες όπως ο Μποπε.
Δεν θέλουμε κουτσαβάκια, θέλουμε μάγκες.
Με τον χαρακτήρα του Μποπε οι Αθηνέζοι σε έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και σε έχουν ταράξει στις τιμωρίες. Βούτυρο στο ψωμί τους....
Το μεγάλο πλεονεκτημα του ΠΑΟΚ ειναι ότι με τον Ιβάν και τον Λουτσέσκου δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο (εκτός από περσι που ο Ραζβαν τσίμπησε το τυράκι κι έπεσε στη φάκα).
Επαναλαμβάνω, ο ΠΑΟΚ θέλει μάγκες κι όχι ψευτόμαγκες.
Θέλει έξυπνους κι όχι εξυπνάκηδες.
Θέλει χαρακτήρες που θα διαφυλάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και την συνοχή της ομάδας, δεν θέλει παικτες που θα τα κανουν όλα ταναπου.
Όχι άλλους χρήσιμους ηλίθιους.
Αυτό που λείπει και χρειαζόμαστε είναι σκληρούς παικτες που δεν θα φοβηθούν να κάνουν υπολογισμενα φάουλ ψηλά στο γήπεδο και ας παρουν και μια κίτρινη.
Είμαι σίγουρος ότι ο Μοπε, αν έχει προταθει κι αν όσα ακουγονται γι αυτόν ευσταθούν, έχει κοπεί από την πρωτη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 02 Σεπ 2025, 07:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- Kourdos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
Eν τω μεταξυ ο αριστερός έχει το κορμί για φορ.Outsider1926 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:08Ε το παικταράς φίλε δεν ξέρω αν είναι έξτρα προσόν σε αυτό το κομμάτι![]()
Πολλά τα κρυφά μνμτα στη φώτο. Όπως αναφέρθηκε είναι ντυμένοι ΠΑΟΚ.
Το κρεμασμένο τηγάνι πανω αριστερά έχει δίκροκο αυγό, άρα δικέφαλο αετό. Τηγάνι παραπέμπει κ σε τηγάνισμα γαύρου. Και θα περάσει ΚΤΕΟ Θεσ/νίκη σύμφωνα με την πινακίδα δεξιά (ΚΤΟ)
- Dimitris_L4
Χθες ο Ραγκατσης στν εκπομπη του ανεβασε αρθρο απο τη Marca που λεει οτι η Μπετις προσπαθει να διωξει με καθε τροπο Μπακαμπου κ Αβιλα για να κανει χωρο να υπογραψουν τν Αντονι...γενικα υπαρχει πολυ γκρινια για τν Τσιμι..
- Dimitris_L4
Οχι δν εμαθα κτ για Μοπαι...αλλα αν με ρωτας θα γουσταρα τρελα να ερθει αυτο το αληταριο..giannisd έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 07:14Καλημέρα Δημήτρη, αν μπορείς να πεις μόνο αυτό χωρίς όνομα. Το όνομα που έμαθες, ήταν ο γάλλος ή ένας από τις άλλες 2 τρελές περιπτώσεις;Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 07:11 Καλημερα σε ολους...απολαυστε την τελευταια μερα τν μεταγραφων (μπορει κ οχι)..Αιντε λιγο εμεινε ακομα Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
- ΑποστόληςΑ

Να με συμπαθάς παλικάρι μ, αλλά το είπες πολύ ωραία!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Budas73
- PAOKevolution
Βρε ένα φορ ολκής βρε. Ένα φορ να κουμπώνει βρε. Βρε κρίμα είναι βρε να μείνουμε έτσι. Δώστε κάνα 100αρικο παραπάνω στον παίκτη τα τσακιστεί.
- nikos_algio
Ο Ιχεανατσο εμεινε ελευθερος απο σεβιλλη
ο Μπραιαν Χιλ στην χιρονα με 6 εκ
Η μπετις πηρε δανεικο τον Αμραμπατ (τον καλο)
Ο φακουντο της γιουβε που τον θελαμε πηγε δανεικος στην ρασινγκ β ισπανιας
Ο πουερτα ειπαμε ηδη και αυτος στην ρασινγκ με 3.5 εκ
- These users thanked the author rou for the post (total 2):
- MagdiTolba, sakis_the_fraud
Iheanacho με κλειστά τα μάτια......rou έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 07:41 Ο Ιχεανατσο εμεινε ελευθερος απο σεβιλλη

Εγω κραταω θετικη σταση με τον Ανασα και ελπιζω κατω απο την φτερουγα του γωνια4(μητσο) για το κατι να γκρεμισουμε λιγο την τουμπα.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4