Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Developer4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Developer4 »

Βρε δεν πα να λέτε ότι θέλετε!

Μακάρι το ενδιαφέρον να είναι υπαρκτό και να προχωρήσει και ο λαός να τραγουδάει και να χορεύει όπως το 91 στη Γενεύη!

Μόνο χαρά και όνειρα στο άκουσμα ότι επιχειρηματίας ΤΕΤΟΙΟΥ βεληνεκούς θέλει να ασχοληθεί με το μπασκετάκι μας που έχει περάσει τα πάνδεινα...
These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
Special 4, Powerlifter_4
Developer4

Мир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:01 Δυστηχως οι συμβουλάτορες του κ.Τέλη είναι μεγάλοι φελλοι αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα χειριστεί το κεφάλαιο ΚΑΕ και που βαδίζει το όλο θέμα ..
Στείλε CV αδερφέ.
These users thanked the author Developer4 for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

dev έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:07 Mnp υπαρχει καποιος λογος που βριζεις ανθρωπους του υποψηφιου επενδυτη στην καε? εχεις να τους προσαψεις κατι σημερα?

προτιμας μια καε σκλαβωμενη σε χρεη και χαμηλα μπατζετ αρκει να προβαλεις την τοξικοτητα σου?

δημοσια σχολια σε αυτες τις κρισιμες στιγμες για το τμημα μπορουν να καθορισουν το κλιμα και την καταληξη θεματος
υγ εχεις και τον Πετζα στο προφιλ σου και καλα...
Συγνώμη που τους "βρίζω" αλλά εσένα γιατί σε στεναχωρεί τόσο, ας εγγραφούν οι συμβουλάτορες στο φόρουμ να μου κάνουν παράπονο.
Στην τελική ποσά μέλη πιστεύεις έχει το φόρουμ, σε σχέση με τον λαό του ΠΑΟΚ; Μια σταγόνα στον ωκεανό είμαστε εδώ, άλλοι είναι διαχρονικα μαέστροι στα πραξικοπήματα δεν θα το ματιάζουμε το ντηλ.

Δεν διαφωνώ ότι η ΚΑΕ αξίζει μεγάλο επενδυτή αλλά πιστεύω ότι κ.Τελης θέλει σίγουρα επικοινωνιολόγους της προκοπής, δεν γίνεται να κρύβεται ο ΑΣ και να σκάει ανακοίνωση σύστασης επιτροπής παντρεμένη/παρέα με πρόθεση αγοράς ΚΑΕ.
Σύμφωνη με τα 1000% για την ΚΑΕ, αλλά γιατί το κολλάς με τον ΑΣ ρε φίλε; Όχι τίποτα, στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν πάνε ούτε τουαλετα χωρίς την άδεια του στο τέλος.

ΥΓ είχα βάλει Τέλη Σταλόνε αλλά δεν ξέρω τι έγινε, το έχασα με το update μαλλον.
Developer4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:11 Στείλε CV αδερφέ.
Ούτε από εργασία έχω ανάγκη φίλε, ούτε μπορώ να μασήσω λόγια οπότε θα ήμουν ο χειρότερος για pr :opaokara:

ΥΓ πόσοι dev μαζευτήκατε :yellowcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 02 Σεπ 2025, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
gervasio artigas, Apil44, eorptol1
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Nassos έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:55
fossa έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:42
dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:19
Πάντως όπως έγινε η δουλειά με την ανάμειξη του με το γήπεδο και ότι έγινε με τον Ιβάν, θα πρέπει να ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά. Δηλαδή θέλω να πω ότι δεν θα είναι αρκετό να κάνει μια ομάδα τύπου αεκ μάκη αγγελόπουλου.....θα κριθεί θετικά μόνο εάν κάνει ομάδα και καταφέρει να τη βάλει ευρωλίγκα....ο πήχης των αποδείξεων του θα είναι πολύ υψηλός από την αρχή....
Αυτές τις απαιτήσεις είχαμε και απ'τον Ιβάν.
Δεν είχαμε ομαδάρες επί Σαββίδη μόνο. Για θυμίσου τι μέτρια ρόστερ είχαμε το 2015, '16, 2021, '22, '23 ακόμα και στα καλά σχεδόν πάντα τελευταία στιγμή έφερνε τους καλούς ή και Γενάρη.
Και τα έσοδα στο μπάσκετ είναι μηδαμινά ακόμα και για τις ομάδες που παίρνουν τα ευρωπαϊκά.
Η αεκ που γράφεις πήρε και τα κύπελλά της ακόμα και διηπειρωτικό.
Φτάσε πρώτα εκεί και μετά μιλάμε για ευρωκλίκες.
Ποια είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία? Κ μέσα στην παράγκα του ποκ.
Αν βάλει το 1/3 των χρημάτων που έχει βάλει ο Ιβαν στην μπάλα λογικά θα περάσει τον βαζελο σε ευρωπαϊκά. Τον Ιβαν τον κράζουν οτι παντελονιαζει αλλά ο Τέλης δεν μπορεί να επενδύσει γιατί το μπάσκετ δεν εχει λεφτά?

Συγγνώμη αν η γραφή μου είναι απότομη αλλά λίγο με εκνευρίζει οτι ο Ιβαν και ο Τέλης εμφανίζονται σαν δίπολο. Ο ένας είναι μεγαλομετοχος της ΠΑΕ και ο άλλος πλούσιος φίλαθλος. Και όχι δεν είμαι σαββιδικος, αν ήταν ο Μυστακιδης μεγαλομετοχος ολα αυτά τα χρόνια τα ίδια θα έγραφα.

Ας κανει λοιπόν, κάποιες πράξεις πρώτα ο κ. Μυστακιδης και ολοι θα τον στηρίξουν.
Να σου θυμίσω παραδείγματα που σκορπούσαν λεφτά και από λάθη τους και από παράγκες του μπάσκετ έκαναν λιγότερα απ'όσα άξιζαν;
Βεζυρτζής.
Γιαννακόπουλος επί αρκετά χρόνια.
Τα τρελά λεφτά των Αγγελόπουλων που με το ζόρι παίρνουν πρωτάθλημα στην Ελλάδα;
Και πόσους θα ξεχνάω γιατί μπορεί να είχαν μικρότερες ομάδες (πχ Πανιώνιος που μάλλον άξιζε το πρωτάθλημα του '96).
Φυσικά κάποτε δικαιώνεσαι.
Αλλά θα φας και σφαλιάρες.
Όπως ο Κόκκαλης έφαγε στο ποδόσφαιρο και μετά έβαλε τα μέσα.
Το καλό στο μπάσκετ είναι μέσα σε ένα καλοκαίρι μπορεί να γίνεις πρωταγωνιστής.
Αλλά να σηκώσεις κιόλας Ευρωλίγκα ΑΝ μπεις που δεν είναι καθόλου σίγουρο;
Για να γίνεις απ'τα φαβορί της Ευρωλίγκας θέλεις για πλάκα 30 εκατομμύρια μπάτζετ και λέω λίγα απλά ας πούμε ότι τα κάνει όλα καλά μια ομάδα και πηγαίνει F4 με μπάτζετ πχ 20.
Και λείπουν και οι ρώσικες ομάδες με τη ΤΣΣΚΑ που είχε μπάτζετ ποδοσφαίρου.
Μα ο λογισμός σου είναι λάθος. "Αν βάλει το 1/3 που βάζει ο Σαββίδης".
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο απ'το Europa και τους βαθμούς που θα πάρει βγάζει τη χρονιά χωρίς να υπολογίσουμε τα γύρω.
Η ομάδα που παίρνει την Ευρωλίγκα, παίρνει ψίχουλα.
Στο τηλεοπτικό 4-5 ομάδων στηρίζονται όλες.
Δεν τίθεται δίπολο, ο ένας γιγάντωσε τον ΠΑΟΚ του έδωσε τίτλους που έλειπαν, ήδη με 13 χρόνια στη πλάτη.
Ο @astral έγραψε ότι ο βούρκος αυτός μας έκανε μόνο κακό.
Συγγνώμη αλλά εγώ βλέπω ότι η όλη φάση μόνο καλό μας έχει κάνει μέχρι τώρα.
Με άσχημο τρόπο απ'τον ΑΣ;
Ναι αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι συσπείρωση γύρω απ'τον Σαββίδη που επιτέλους βγήκε μπροστά, μια ομάδα με θετική αύρα με τον Κωνσταντέλια που ήταν πουλημένος, επανεκκίνηση της υπόθεσης Τούμπας που είχε βαλτώσει, 500 χιλιάρικα στον ΑΣ απ'τον Μυστακίδη και αν γίνει κι αυτό με τη ΚΑΕ μιλάμε για το νέο της δεκαετίας!
Μέχρι τώρα λοιπόν κερδισμένοι είναι όλοι και μάλλον μοναδικός χαμένος ο ΑΣ (όχι οι ομάδες αλλά τα άτομα).
Αν είχαμε ένα ξενέρωτο καλοκαίρι τι απ'αυτά θα είχε γίνει;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Mīngus έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52 Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ''ΠΑΟΚτσήδες'' που χαλάστηκαν με την είδηση, αλλά χαίρομαι που (μάλλον) θα κοπούν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί στο φόρουμ για τον Τέλαρο, για έναν ΠΑΟκτσή δισεκατομμυριούχο, οικονομικό κολοσσό που στα 100 χρόνια της ομάδας έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο του συλλόγου.

Γκώσαμε με τις ειρωνείες και τους χαρακτηρισμούς.

Υγ. Έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις. Βιάστηκαν να χαρούν τα λίκια με τον Σιάο.
Πιστεύω ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι χαρούμενοι με την είδηση.
Εξάλλου όπως λέει και ο @Taseos ''Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 02 Σεπ 2025, 01:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Developer4
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να υποθέσω τον ξέρεις προσωπικά και έχεις δικούς σου λόγους να τον αποκαλείς Τελάρο;

Γιατί για τον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ένας άγνωστος, που δημιουργεί και προβλήματα
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
Apil44, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, PAOKevolution, leomatos88, Guitarman
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

@fossa ενώ συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου μου τα χαλάς λίγο στα της ΠΑΕ. Οι ισολογισμοί της δειχνουν αλλα πράγματα από αυτά που λες. Και μπορεί να μην ξέρουμε για φέτος αλλά ξέρουμε για όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και προς Θεού δε λέω ότι είμαι αρνητικός στην είσοδο του κ.Μυστακιδη. Αλλά αν ο στόχος του δεν είναι να κάνει την ομάδα να πρωταγωνιστησει, γιατι θέλει να την πάρει?
These users thanked the author Nassos for the post:
fossa
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θανάση Χατζόπουλου:

«Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Το ότι είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου έχει να κάνει με τα παλαιά χρέη που δεν θέλω να πέσουν όλα στην πλάτη μου. Ξεχρεώνοντας θα μπορώ κάλλιστα να κάνω και αιρετή διοίκηση. Επίσης για να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να εγκριθεί από την γενική συνέλευση!!

Πρώτος Σκόρερ Αντετοκούνμπο στο Eurobasket σε ενισχυμένη απόδοση 3.75* στο Pamestoixima.gr | 21+
Οπότε καλώς η κακώς οι μέτοχοι θα αποφασίσουν!! Λυπάμαι πραγματικά που θεωρείς τις σχέσεις μας κάκιστες. Και σου ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της αποπληρωμής της οφειλής την ΚΑΕ προς εσένα από προηγούμενες διοικήσεις. Αλλά έβαλα προτεραιότητα το δημόσιο!!!!

Ξέρεις για να απαλλαγείτε εσείς που υπογράψατε σαν παλιές διοικήσεις και να μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας τώρα και να έχετε φορολογική ενημερότητα!!!

Θέλω να σε ευχαριστήσω πραγματικά για τα καλά σου λόγια για το έργο μας εδώ και πέντε χρόνια και να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργούμε για το καλό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!»

Προηγήθηκε από Πανικα:

Νέα εποχή στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Μυστακίδης από αύριο θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ καθότι ο σημερινός πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά διοίκηση Πρωτοδικείου και δεν μπορεί να αρνηθεί.
Ο κ. Μυστακίδης θα πληρώσει εννοείται όλα τα χρέη , θα αποπληρώσει τον Θανάση για τα λεφτά που έχει βάλει και η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος.
Ο κ. Μυστακίδης θα πάρει τις μετοχές από τους μικρομετόχους και μετοχοποιώντας τα χρήματα που θα βάλει για την αποπληρωμή των χρεών, δηλ 1,4 δημόσιο, 2,2 Ιβαν Σαββίδης, και 1,00 περίπου Χατζόπουλος άρα 4,5 χαρτιά
θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία ξεκινά μια νέα ζωή μετά από 20+ χρόνια στη φτώχεια και στις Διοικήσεις Πρωτοδικείου.
Με την αγορά και εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Μυστακίδης θα αποτελεί πλέον και επίσημα τον δυνατό παίκτη απέναντι στον Ιβαν Σαββιδη και θα δούμε τί είδους ομάδες θα φτιάξει, αν θα κοντράρει στα ίσια τους κάτω ή θα το πάει λάου λάου μέχρι να μάθει πως παίζεται το παιγνίδι.
Κάποτε είχα πει στη ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Θανάση Χατζόπουλο ότι
ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΟΛΕΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ.
ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
Ο Θανάσης όχι απλά κατέβασε το χρέος σε επίπεδα πλήρως διαχειρίσιμα αλλά γέμισε και το γήπεδο και μας πήγε ευρωπαϊκό τελικό δίνοντας ξανά στον ΠΑΟΚΤΣΗ όραμα.
Στα 5 χρόνια της θητείας του κατέβασε το χρέος περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ , γεγονός που μοιάζει με ένα μικρό θαύμα και του αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για το επίτευγμα αυτό.
Οι σχέσεις μου μαζί του είναι εξαιρετικά άσχημες αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να γράφεται ΑΥΤΟΥΣΙΑ αν θέλουμε να λεγόμαστε άντρες που φοράμε παντελόνια.
Μια νέα εποχή λοιπόν ξεκινάει για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, την ομάδα που αγαπήσαμε και κλάψαμε πολύ, πάρα πολύ στα νεανικά μας χρόνια.
ΤΕΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ.
ΥΓ. Παρα πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι έψησε τον κ. Μυστακίδη να μπει στο μπάσκετ μας.
Τα καλά πρέπει να λέγονται για να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια και να κρίνει σωστά.
Developer4

Montrealiotis έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:31 Να υποθέσω τον ξέρεις προσωπικά και έχεις δικούς σου λόγους να τον αποκαλείς Τελάρο;

Γιατί για τον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ένας άγνωστος, που δημιουργεί και προβλήματα
Μπορείς να μας πεις ποιο ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί ενδεχόμενη εμπλοκή στο τμήμα μπάσκετ;
These users thanked the author Developer4 for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Στην ιστορία με τον ΑΣ και το γήπεδο αναφέρομαι.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
Apil44, astral
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:31 Να υποθέσω τον ξέρεις προσωπικά και έχεις δικούς σου λόγους να τον αποκαλείς Τελάρο;

Γιατί σε ενοχλεί το Τέλαρος;

Έγω είμαι χαρούμενος που το μπασκετάκι μας θα δει άσπρη μέρα, μετά από δεκαετίες.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Developer4
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Απλά μου έκανε εντύπωση η ένδειξη προσωπολατρείας σε έναν άσχετο με τον ΠΑΟΚ.
Για αυτό δεν κατηγορούνταν οι «Σανβιδικοι» από τους «μόνο ΠΑΟΚ» ;
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα χαλάσει η δουλειά αν ισχύουν όλα αυτά.
Ο ΚΥΡΙΟΣ Χατζόπουλος δεν μπορεί να ρισκάρει και τη προσωπική του ζωή βάζοντας συνέχεια ότι μπορεί και να χάσει τέτοια ευκαιρία συν το γεγονός ότι το είχε δηλώσει κιόλας "αν βρεθεί επενδυτής".
Αν συνέχιζε και στη θέση του, θα ήταν τέλειο αλλά πολύ χλωμό λογικά.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Και ο πανακας βγαίνει και λέει αυτά που λέει ενώ δεν ξέρει το πιο βασικό; Ότι πλέον ο Χατζοπουλος είναι μεγαλομέτοχος
These users thanked the author Leonardo10 for the post (total 2):
george188, demo4
george188

Δημοσίευση από george188 »

Developer4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:11
Мир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:01 Δυστηχως οι συμβουλάτορες του κ.Τέλη είναι μεγάλοι φελλοι αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα χειριστεί το κεφάλαιο ΚΑΕ και που βαδίζει το όλο θέμα ..
Στείλε CV αδερφέ.
Καλά δεν είπε κάτι κακό, άλλωστε στην επικοινωνία το μετροπολις διάλεξε. Θεωρω οτι σιγά σιγά θα αλλάξει κ αυτό
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Leonardo10, astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”