Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ένδειξη οτι θέλει να προσφέρει κάτι χωρίς σκιές και άμεσα συμφέροντα τρίτων.
Πραγματικά μπορεί να είναι και κατόρθωμα να βάζει τόσα αυτογκολ και να κρύβονται ΟΛΑ απλά και μόνο επειδή ένα ποσοστό του κόσμου απλά γουστάρει το χρήμα. 100 ο Σαββίδης; - 1000 ο Μυστα, άρα ο Μυστα είναι καλύτερος.
Μιλάμε... ΠΑΟΚ ως το μεδούλι
Ρε δε γαμιόμαστε ν ασπρίσουμε
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ένδειξη οτι θέλει να προσφέρει κάτι χωρίς σκιές και άμεσα συμφέροντα τρίτων.
Πραγματικά μπορεί να είναι και κατόρθωμα να βάζει τόσα αυτογκολ και να κρύβονται ΟΛΑ απλά και μόνο επειδή ένα ποσοστό του κόσμου απλά γουστάρει το χρήμα. 100 ο Σαββίδης; - 1000 ο Μυστα, άρα ο Μυστα είναι καλύτερος.
Μιλάμε... ΠΑΟΚ ως το μεδούλι
Ρε δε γαμιόμαστε ν ασπρίσουμε
-
Μετά τις "εξελίξεις" στο μπασκετ του ΠΑΟΚ,σε συνδυασμό με τις "εξελιξεις" και στο μπάσκετ του Αρη Θεσσαλονίκης μου έρχονται στο μυαλό οι στίχοι του ΑΛΚΗ ΑΛΚΑΙΟΥ ελαφρά παραλλαγμένοι ως προς τον τόπο : " Εδώ είναι ΑΤΤΙΚΗ/και ΒΟΡΡΑΣ φαιό νταμάρι
Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, Που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι"
Το "πράγμα" πλέον ΞΕΦΕΥΓΕΙ από το "αθλητικό"
πάει εντελώς αλλού..
Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό, Που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι"
Το "πράγμα" πλέον ΞΕΦΕΥΓΕΙ από το "αθλητικό"
πάει εντελώς αλλού..
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- zissos
κατακαλος φιλος της μενδωνη ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ
κορνιλακης στην τραπεζα πειραιως 20 χρονια
αναδομω διοικηση με πρελεβιτς απο τον ΑΣ....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ....
κορνιλακης στην τραπεζα πειραιως 20 χρονια
αναδομω διοικηση με πρελεβιτς απο τον ΑΣ....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- leomatos88
- Stelios Bagios
Κατά τη γνώμη μου είναι η πρώτη κίνηση Μυστακίδη από την οποία θα μπορέσουμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντός του.
Το proof of funds των 250 εκατομμυρίων σε μένα δε λέει τίποτα, όχι γιατί βλέπω τα εκατομμύρια ως στραγάλια, αλλά γιατί ήδη γνωρίζαμε από το Forbes ότι μιλάμε για άνθρωπο με τεράστια περιουσία.
Η συζήτηση με τον ΑΣ για την Τούμπα είναι κάτι που δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον, απλά η Τούμπα χρειάζεται αρκετό χρόνο πριν να ξεκινήσει, οπότε άνετα θα μπορούσε μετά από 1 χρόνο να αποσύρει το ενδιαφέρον του χωρίς να έχει διαθέσει σοβαρά χρήματα στον ΠΑΟΚ.
Αν πάρει την ΚΑΕ θα πρέπει να βάλει χρήματα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Δε γίνεται να πάρει την ΚΑΕ, να βάλει πενταροδεκάρες και μετά να πει εμπιστευτείτε με, μπορεί να μην έβαλα χρήματα και μπορεί να μου κάνει πλάκα η ΑΕΚ και ο Άρης στο μπάσκετ, αλλά έχω σκοπό να βάλω περισσότερα χρήματα από το Σαββίδη σε βάθος χρόνου και να ανταγωνιστώ το Μαρινάκη και τον Αλαφούζο στο ποδόσφαιρο.
Το κακό εδώ είναι ότι στο μπάσκετ δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, μιλάμε για ένα κατεστημένο δεκαετιών. Είναι παγίδα το μπάσκετ όπως έχει γραφτεί και πιο πριν.
Το proof of funds των 250 εκατομμυρίων σε μένα δε λέει τίποτα, όχι γιατί βλέπω τα εκατομμύρια ως στραγάλια, αλλά γιατί ήδη γνωρίζαμε από το Forbes ότι μιλάμε για άνθρωπο με τεράστια περιουσία.
Η συζήτηση με τον ΑΣ για την Τούμπα είναι κάτι που δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον, απλά η Τούμπα χρειάζεται αρκετό χρόνο πριν να ξεκινήσει, οπότε άνετα θα μπορούσε μετά από 1 χρόνο να αποσύρει το ενδιαφέρον του χωρίς να έχει διαθέσει σοβαρά χρήματα στον ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται να πάρει την ΚΑΕ, να βάλει πενταροδεκάρες και μετά να πει εμπιστευτείτε με, μπορεί να μην έβαλα χρήματα και μπορεί να μου κάνει πλάκα η ΑΕΚ και ο Άρης στο μπάσκετ, αλλά έχω σκοπό να βάλω περισσότερα χρήματα από το Σαββίδη σε βάθος χρόνου και να ανταγωνιστώ το Μαρινάκη και τον Αλαφούζο στο ποδόσφαιρο.
Το κακό εδώ είναι ότι στο μπάσκετ δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, μιλάμε για ένα κατεστημένο δεκαετιών. Είναι παγίδα το μπάσκετ όπως έχει γραφτεί και πιο πριν.
- These users thanked the author Stelios Bagios for the post:
- PAOK DreXleR
-
Με αυτα και με αυτα δεν εχει γινει καμια σοβαρη συζητηση για την συνθεση της πενταμελους επιτροπης (απο 3 μελη) και κατα ποσο αυτοι που την απαρτιζουν εχουν καποια εμπειρια με την κατασκευη αντιστοιχων εργων.
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
- Mene', Apil44
-
Πολύ ωραίο σχόλιοStelios Bagios έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:49 Κατά τη γνώμη μου είναι η πρώτη κίνηση Μυστακίδη από την οποία θα μπορέσουμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντός του.
Ομως νομίζω ότι βγάζει κάποιο γέλιο το "φαινόμενο" ο επίδοξος αγοραστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να θέλει να φτιάξει "δωρεάν" γήπεδο που θ' ανήκει στον "ερασιτέχνη" ΠΑΟΚ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ειλικρινά θέλω να δω πως η ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΟΚ θα βγει ΑΛΩΒΗΤΗ και ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ από ολα αυτά τα ΑΜΙΓΩΣ Γ Ε Ω Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α "παιχνίδια"
Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι το ενδιαφέρον του κ Μυστακίδη για το μπάσκετ, έσκασε την ώρα της ανακοίνωσης της τεχνοκρατικης επιτροπής. Ούτε φυσικά με την ταυτόχρονη εμφάνιση των τρολ.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πραγματικά ανθρώπους με τόσα πολλά χρήματα να ασχολούνται με τα κοινά του. Ελπίζω ο Α.Σ. να απαιτήσει κάποια ρήτρα με εγγυητική επιστολή, η οποία σε περίπτωση αποχώρησης πριν την 5ετία από την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ του κ. Μυστακίδη να εξασφαλίζει την ομαλή μετάβασή της εταιρείας.
Όσον αφορά την Π.Α.Ε ΠΑΟΚ και τα του γηπέδου παραμένω φανατικός υποστηρικτής του ΚΥΡΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΊΔΗ. Αλλά όσο κι αν υπάρχει μια καχυποψία δεν μπορώ να μην θέλω την έλευση του κ. Μυστακίδη στο μπάσκετ. Και θα περιμένω να μας δώσει proof of acts.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πραγματικά ανθρώπους με τόσα πολλά χρήματα να ασχολούνται με τα κοινά του. Ελπίζω ο Α.Σ. να απαιτήσει κάποια ρήτρα με εγγυητική επιστολή, η οποία σε περίπτωση αποχώρησης πριν την 5ετία από την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ του κ. Μυστακίδη να εξασφαλίζει την ομαλή μετάβασή της εταιρείας.
Όσον αφορά την Π.Α.Ε ΠΑΟΚ και τα του γηπέδου παραμένω φανατικός υποστηρικτής του ΚΥΡΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΊΔΗ. Αλλά όσο κι αν υπάρχει μια καχυποψία δεν μπορώ να μην θέλω την έλευση του κ. Μυστακίδη στο μπάσκετ. Και θα περιμένω να μας δώσει proof of acts.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pater την Τρί 02 Σεπ 2025, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και γιατι να γινει συζήτηση για εμπειρία και εχέγγυα;Black_Knight έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:03 Με αυτα και με αυτα δεν εχει γινει καμια σοβαρη συζητηση για την συνθεση της πενταμελους επιτροπης (απο 3 μελη) και κατα ποσο αυτοι που την απαρτιζουν εχουν καποια εμπειρια με την κατασκευη αντιστοιχων εργων.
Κινητό έχουν; Μάλλον ναι
Ε εφόσον αυτό έχει ημερολόγιο και μπορούν να δουν αν ο Ιβάν απέδειξε τα λεφτά εως 31 Δεκεμβρίου ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, τότε θα έχουν επιτελέσει τον ρόλο τους
-
‘’ΠΑΟΚτσάκι Τέλη’’, μιας και μας διαβάζεις, θα μου επιτρέψεις να σου θυμήσω:
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.
2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.
3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.
4. Θα αποφασίσει ο ίδιος για την πρότασή σου.
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο.
2. Το ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΑΟΚ, την Τούμπα, δεν θα το πάρεις ΠΟΤΕ, άμα δεν πάρεις και την ΠΑΕ.
3. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπως έγραψε μόλις και ο γίγαντας Θανάσης Χατζόπουλος, έχει μεγαλομέτοχο.
4. Θα αποφασίσει ο ίδιος για την πρότασή σου.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- eorptol1, Apil44
- Kabamaru11
Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);
Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Apil44
Αν όντως γίνει ο κ. Μυστακίδης μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε ΠΑΟΚ θα τον στηρίζω στο ρόλο του.
Ελπίζω το ενδιαφέρον να είναι αληθινό. Περιμένω από τους υποστηρικτές του στην θ.4 να μην τον φάνε στην πρώτη στραβή, ή αν δεν καταφέρει όσα απίστευτα κατάφερε ο Κύριος Σαββίδης στο ποδόσφαιρο.
Ελπίζω το ενδιαφέρον να είναι αληθινό. Περιμένω από τους υποστηρικτές του στην θ.4 να μην τον φάνε στην πρώτη στραβή, ή αν δεν καταφέρει όσα απίστευτα κατάφερε ο Κύριος Σαββίδης στο ποδόσφαιρο.
- Stelios Bagios
Σε ευχαριστώ. Προφανώς, το παιχνίδι είναι πολύπλοκο κι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.gervasio artigas έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:09Πολύ ωραίο σχόλιοStelios Bagios έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:49 Κατά τη γνώμη μου είναι η πρώτη κίνηση Μυστακίδη από την οποία θα μπορέσουμε να κρίνουμε τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντός του.
Ομως νομίζω ότι βγάζει κάποιο γέλιο το "φαινόμενο" ο επίδοξος αγοραστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να θέλει να φτιάξει "δωρεάν" γήπεδο που θ' ανήκει στον "ερασιτέχνη" ΠΑΟΚ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ειλικρινά θέλω να δω πως η ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΟΚ θα βγει ΑΛΩΒΗΤΗ και ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ από ολα αυτά τα ΑΜΙΓΩΣ Γ Ε Ω Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α "παιχνίδια"
-
Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν φαινεται να προκυπτει οτι εχουν εμπειρια σε αντιστοιχα εργα. Τωρα με τι επιστημονικο και επαγγελματικο υποβαθρο θα πουν αυριο μεθαυριο στον Ιβαν Σαββιδη δειξε μας 200 εκατομμυρια γιατι τοσο κοστολογουμε εμεις τεκμηριωμενα το εργο, ειναι αξιο αποριας. Και πως ειναι δυνατον καποιοι να πιστευουν οτι αυτο θα περασει ετσι απλα χωρις αντιδρασεις.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:33 Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);
Δεν ξερω ισως φανει πολυ βαρυ αυτο που θα γραψω αλλα η δικη μου εντυπωση ειναι οτι προκειται για αυγενακειο επιτροπη 2.0.
Επισης στα δικα μου ματια ειναι τρομερα υποπτο οτι της ανακοινωσης της επιτροπης ακολουθησε με σχεδον λιγα λεπτα διαφορα η εκδηλωση ενδιαφεροντος για την ΚΑΕ.
- These users thanked the author Black_Knight for the post:
- Apil44
- Montrealiotis
Σε ποιο time zone δραστηριοποιείται ο Μυστακίδης και βγαίνουν όλα τα νέα, ανακοινώσεις, κλπ τόσο αργά στην Ελλάδα;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Mene', Apil44