Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Billpaok666 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:13 Να φανταστώ κάποιοι γελουσατε με τον ιδιο τροπο όταν εκείνο το δίωρο ο Ντελιας ήταν φευγατος.

Είτε αρέσει ειτε όχι η εμφάνιση - απειλή του Μυστακιδη, εξαφάνισε μεμιας τα σενάρια αρρωστου Ιβάν και στριμωγμενου από τον πόλεμο.

Και εμφανίστηκε και χρήμα ξόδεψε.

Αν είναι με τον Μυστακιδη στα πόδια του να χτιστεί και το γήπεδο πιο γρήγορα είναι το καλύτερο σενάριο.
Πίκρα και απογοήτευση νιώσαμε εκείνο το δίωρο.
Αδειασε η ψυχούλα μας
Αλλά ποτέ δε θα δαγκώναμε το χέρι εκείνου που ευεργέτησε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως μας αφουγκράστηκε με ΠΑΟΚκτσήδικη ευαισθησία και δε μας αγνόησε λόγω οικονομικού ορθολογισμού.
Κι εφερε τα πάνω κάτω κι επέστρεψε το γέλιο στα χείλη μας.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 5):
Dimitrisou, theo-drama, Montrealiotis, Apil44, PAOKevolution
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Billpaok666 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Dimitrisou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:28
Billpaok666 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:23 Το θέμα εξαφάνιση πολύ μονοπατα το πάτε κάποιοι.
Εξαφανισμενος ήταν κατά κάποιο τρόπο και ο Ιβάν όπως και ο Ντελιας για κάνα δίωρο
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να προκαλέσεις αλλά μάθε τουλάχιστον να λες και πράγματα που ισχύουν...ο εξαφανισμένος που λες πάντως μια χαρά την κρατάει ανταγωνιστική και τακτοποιημένη οικονομικά την ομάδα ..επίσης αν αύριο πάρει την ΚΑΕ ο κ Μυστακίδης(γιατί δεν τους ξέρω και από χθες να τους μειώνω όπως εσύ) και βγάλει κάποιον παίκτη και τον πουλήσει τότε και εκείνος αυτόματα θα είναι εξαφανισμένος;άστο δεν θέλω απάντηση καλό σου βράδυ...
Καταλαβαίνεις αυτό που σε βολεύει.
Χωρίς την εμφάνιση Μυστακιδη ούτε για γήπεδο θα συζητούσαμε ούτε για Ζαφείρη ούτε για μεταγραφές από ένα δύο ράφια παραπάνω από ότι φέρναμε. Και φυσικά δεν θα υπήρχε ο Ντελιας στην ομάδα.
Και εννοείται δεν θα ερχόταν στο γήπεδο ο Ιβάν.

Ο καθένας από αυτούς έχει την ατζέντα του και εγώ σαν οπαδός θέλω μόνο το παραπάνω για την ομάδα ανεξάρτητα αν έχει σπυριά η μπάλα ή όχι
Έστω ότι δεν θα τα είχαμε όλα αυτά,η ομάδα και πάλι τόσα χρόνια είναι τακτοποιημένη και σε πολύ καλό επίπεδο..δεν είχε την εξέλιξη που θα θέλαμε;να το δεχτώ ...αλλά όχι δεν ήταν εξαφανισμένος,ο εξαφανισμένος θα τα πατούσε όλα μια πιστόλια όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν και μετά θα τρέχαμε όλοι μαζί....
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πρώτη σωστή κίνηση εδω και 3 μηνες, μακαρι να ξεκινουσε με αυτην. Τουλαχιστον δείχνει οτι καταλαβε οτι πρεπει πρώτα να δειξει 5 πραγματα.
ΥΓ. Το τρυπημα παραμενει τρυπημα οσα τρολ και αν γραφτουν εδω μεσα απλα στο χερι του ειναι πλεον να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι θελει να προσφερει
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
Dimitrisou, Montrealiotis, Apil44, astral
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

dtown έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38 Αν προχωρησει το θεμα,δεν θα εχω απαιτηση να κοντραρει Βαζελογαυρους.αυτοι ριχνουν τρελλα λεφτα που δεν τα παιρνουν πισω ποτε.Με ενα αγωνιστικο μπατζετ 5 εκατομμυριων,ψιχουλα για τον ιδιο,υπερικανοποιημενος θα ειμαι
Εάν το δουν όλοι έτσι (και φυσικά και ο ίδιος) τότε ναι συμφωνώ.

Δεν μου κάνει γκελ κανένα κλειστό κλαμπ όπως αυτό του μπάσκετ που το εγχώριο πρωτάθλημα δεν συνδέεται με την κορυφαία διοργάνωση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

astral έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:11

Πρώτα προσπάθησε να την πάρει και όταν εφαγε πόρτα ήρθε η ώρα για το τρύπημα με ασ , μετροπολις και ομάδα αλήθειας.
Δε χρειάζεται να είναι κανείς μπιζνεσμαν για να το δει.

Ας ελπίσουμε η διάθεση για προσφορά στην ΚΑΕ να είναι ειλικρινής και χωρίς ίντριγκες. Όλος αυτός ο βούρκος που βγήκε στην επιφάνεια μόνο καλό δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει.
Αυτό εννοώ φίλε astral, τρύπημα είναι όρος για σένα και για μένα, τρύπημα είναι άμα πας να μου φας την γκόμενα.

Εκεί μιλάμε για μπίζνες εκατοντάδων μυρίων, δεν υπάρχουν τρυπήματα.
Και εσύ να είχες όλα τα λεφτά του κόσμου και να ήθελες να πάρεις τον ΠΑΟΚ, δε θα εσκαγες 250 μύρια σε αμκ. Θα έψαχνες παραθυράκια.
Άκομψο σίγουρα, ανήθικο πάλι σίγουρα, αλλά αυτοί οι άνθρωποι, και ο Ιβάν και ο Τέλης δε βγάλανε τα λεφτά που βγάλανε πηγαίνοντας με το σταυρό στο χέρι. Ολη τους η ζωή είναι "τρυπήματα" και ευκαιρίες
These users thanked the author Tolaros for the post:
Stelios Bagios
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οχι για όλους και οχι με τον ίδιο τρόπο

Σιγά μην κάτσω να υπερασπιστώ και πουστριλίκια στο όνομα ενός μαστραπά ρε μάγκες

Δεν είμαστε στα καλά μας

Αρης μια ζωή σε λέω με ψευδώς χοντρή φωνή, αν είναι ετσι
These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
Nassos, george188, st4this, theo-drama, leomatos88, Montrealiotis, Apil44, nunies4, Guitarman
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος με αφορμή την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της μπασκετικής ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, πήρε θέση.

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Πανάκα, τόνισε ότι αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και για να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να εγκριθεί από την γενική συνέλευση.

Αναλυτικά η απάντηση του Θανάση Χατζόπουλου:

«Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Το ότι είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου έχει να κάνει με τα παλαιά χρέη που δεν θέλω να πέσουν όλα στην πλάτη μου. Ξεχρεώνοντας θα μπορώ κάλλιστα να κάνω και αιρετή διοίκηση. Επίσης για να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να εγκριθεί από την γενική συνέλευση!!

Οπότε καλώς η κακώς οι μέτοχοι θα αποφασίσουν!! Λυπάμαι πραγματικά που θεωρείς τις σχέσεις μας κάκιστες. Και σου ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της αποπληρωμής της οφειλής την ΚΑΕ προς εσένα από προηγούμενες διοικήσεις. Αλλά έβαλα προτεραιότητα το δημόσιο!!!!

Ξέρεις για να απαλλαγείτε εσείς που υπογράψατε σαν παλιές διοικήσεις και να μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας τώρα και να έχετε φορολογική ενημερότητα!!!

Θέλω να σε ευχαριστήσω πραγματικά για τα καλά σου λόγια για το έργο μας εδώ και πέντε χρόνια και να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργούμε για το καλό του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!»
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
leomatos88, Maklaz, Kabamaru11, gervasio artigas, Apil44
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

fossa έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:42
dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:19
Πάντως όπως έγινε η δουλειά με την ανάμειξη του με το γήπεδο και ότι έγινε με τον Ιβάν, θα πρέπει να ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά. Δηλαδή θέλω να πω ότι δεν θα είναι αρκετό να κάνει μια ομάδα τύπου αεκ μάκη αγγελόπουλου.....θα κριθεί θετικά μόνο εάν κάνει ομάδα και καταφέρει να τη βάλει ευρωλίγκα....ο πήχης των αποδείξεων του θα είναι πολύ υψηλός από την αρχή....
Αυτές τις απαιτήσεις είχαμε και απ'τον Ιβάν.
Δεν είχαμε ομαδάρες επί Σαββίδη μόνο. Για θυμίσου τι μέτρια ρόστερ είχαμε το 2015, '16, 2021, '22, '23 ακόμα και στα καλά σχεδόν πάντα τελευταία στιγμή έφερνε τους καλούς ή και Γενάρη.
Και τα έσοδα στο μπάσκετ είναι μηδαμινά ακόμα και για τις ομάδες που παίρνουν τα ευρωπαϊκά.
Η αεκ που γράφεις πήρε και τα κύπελλά της ακόμα και διηπειρωτικό.
Φτάσε πρώτα εκεί και μετά μιλάμε για ευρωκλίκες.
Ποια είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία? Κ μέσα στην παράγκα του ποκ.
Αν βάλει το 1/3 των χρημάτων που έχει βάλει ο Ιβαν στην μπάλα λογικά θα περάσει τον βαζελο σε ευρωπαϊκά. Τον Ιβαν τον κράζουν οτι παντελονιαζει αλλά ο Τέλης δεν μπορεί να επενδύσει γιατί το μπάσκετ δεν εχει λεφτά?

Συγγνώμη αν η γραφή μου είναι απότομη αλλά λίγο με εκνευρίζει οτι ο Ιβαν και ο Τέλης εμφανίζονται σαν δίπολο. Ο ένας είναι μεγαλομετοχος της ΠΑΕ και ο άλλος πλούσιος φίλαθλος. Και όχι δεν είμαι σαββιδικος, αν ήταν ο Μυστακιδης μεγαλομετοχος ολα αυτά τα χρόνια τα ίδια θα έγραφα.

Ας κανει λοιπόν, κάποιες πράξεις πρώτα ο κ. Μυστακιδης και ολοι θα τον στηρίξουν.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
eorptol1, gervasio artigas, Apil44
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Τώρα να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ
Η "εκδήλωση ενδιαφέροντος" από τον κυριο Τελη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι η "απάντηση" της "πλευράς" των συμφερόντων που εκπροσωπεί στην "σύμπλευση των 5" με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Οποιος νομιζει οτι ο κυρ-Τελης "ενδιαφέρεται" για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ας αλλάξει πλευρό
Οποιος δε ονειρεύεται γιουρολιγκες ας πάρει και χλωρωτικό για τον ύπνο
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
eorptol1, leomatos88, zissos, Guitarman
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
3. Ένας επιχειρηματίας του μεγέθους Μυστακίδη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ λόγω των όσων γελοίων συμβαίνουν σχετικά με το γήπεδο και την ΠΑΕ, αλλά και ως αντικειμενική οντότητα, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να αναλάβει την ΚΑΕ και να πει "οκ πάω για 4ος". Είναι αναγκασμένος να χώσει χρήμα. Προσωπικά βρίσκω την ευρωλίγκα εξ αρχής, αλλά και το μπάσκετ από το 2000 και μετά, ένα απαράδεκτο τσίρκο και δεν έχω καμία πρεμούρα να "χρεώσω" 20 εκατομμύρια έναν επιχειρηματία για να κυνηγάει φαντάσματα σε ένα άθλημα-τσιρκο όπως το έχουν καταντήσει (και προσβάλλει τους εκατοντάδες χιλιάδες από εμάς που αγαπούσαμε το άθλημα επί χρόνια). Ο Μυστακίδης όμως εφόσον επιμένει να θέλει να μπει στον ΠΑΟΚ και με το πορτοφόλι που έχει, θα ήταν κοροιδία να κρατήσει την ΚΑΕ χαμηλά. Ή μπαίνεις, ή δεν μπαίνεις.

Προσωπικά πιστεύω οτι θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει και άρα θα κάνει ομάδα.
Πολλοι εχουν μπει σε ομαδες με διαθεση να βαλουν χρημα και μολις καταλαβαν οτι δε φτανει και ειναι βαρελι χωρις πατο τραβηχτηκαν στο "οκ παω για 4ος"

just saying
These users thanked the author CCCP for the post (total 3):
gervasio artigas, Ettien26, Apil44
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πως τον πετσοκοψε ετσι τον Πανακα;Με το βαμβακι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
TylerDurden, Maklaz, st4this, eorptol1, zissos, theo-drama, leomatos88, Guitarman
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εγω παντως που τον εχω χιλιοκράξει για τη φαση του ΑΣ θεωρω οτι αυτη η κινηση ειναι προς τη θετική κατευθυνση. Στα 100 χρονια με τα 2 αθληματα σε τροχιά πρωταθλητισμου (οκ το μπασκετ σε μελλοντικο χρόνο). Αν οντως θελει τη ΚΑΕ δεν μπορει να του την αρνηθει κανεις και εκει θα δειξει ποσα απιδια πιάνει.. το μπασκετ μας για αρκετα χρονια ηταν σε μονιμη αφανεια και μιζέρια, ηρθε η ωρα να σηκωθει ξανα. Εμπιστευομαι τον χατζοπουλο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

CCCP έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 00:07
Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
3. Ένας επιχειρηματίας του μεγέθους Μυστακίδη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ λόγω των όσων γελοίων συμβαίνουν σχετικά με το γήπεδο και την ΠΑΕ, αλλά και ως αντικειμενική οντότητα, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να αναλάβει την ΚΑΕ και να πει "οκ πάω για 4ος". Είναι αναγκασμένος να χώσει χρήμα. Προσωπικά βρίσκω την ευρωλίγκα εξ αρχής, αλλά και το μπάσκετ από το 2000 και μετά, ένα απαράδεκτο τσίρκο και δεν έχω καμία πρεμούρα να "χρεώσω" 20 εκατομμύρια έναν επιχειρηματία για να κυνηγάει φαντάσματα σε ένα άθλημα-τσιρκο όπως το έχουν καταντήσει (και προσβάλλει τους εκατοντάδες χιλιάδες από εμάς που αγαπούσαμε το άθλημα επί χρόνια). Ο Μυστακίδης όμως εφόσον επιμένει να θέλει να μπει στον ΠΑΟΚ και με το πορτοφόλι που έχει, θα ήταν κοροιδία να κρατήσει την ΚΑΕ χαμηλά. Ή μπαίνεις, ή δεν μπαίνεις.

Προσωπικά πιστεύω οτι θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει και άρα θα κάνει ομάδα.
Πολλοι εχουν μπει σε ομαδες με διαθεση να βαλουν χρημα και μολις καταλαβαν οτι δε φτανει και ειναι βαρελι χωρις πατο τραβηχτηκαν στο "οκ παω για 4ος"

just saying
Βεβαίως ετσι είναι

Όπως αντίστοιχα και κάποιοι άλλοι μπήκαν με τις μπάντες και γκρέμισαν ένα κυριολεκτικό κράτος

Αλλά ποιος μετράει τέτοια πράγματα, ε;
These users thanked the author Equalizer for the post:
Apil44
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χατζοπουλος είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και πιστεύω θα το κάνει με όρους επωφελείς προς τον ΠΑΟΚ μας.
Όλα καλά θα πάνε, δεν είναι κακό που ο Τελης θέλει να πάρει το μπάσκετ και δεν χρειάζεται να γινόμαστε τοξικοί, υγεία χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

st4this έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:47
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:43
st4this έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:52

https://www.emperor.gr/forums/viewtopic ... &start=960

Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι, οαση
Μονο με λογαριασμό μπορείς να μπεις εκει ρε γαμωτο; Και ειχα όρεξη να μπω να κλάψω λίγο στο γέλιο
1234567 κωδικο κ ονομα :mrgreen:
Μας εφτιαξε ο αδερφός μου. Πάω για βραδινή ψυχαγωγία πριν την ανάπαυση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”