Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Cylon-4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27 Paris2 εκτός φόρουμ.
Και αργησατε κιολας.....
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα. Ουσιαστικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ λειτουργεί ως ένα κλειστό κλαμπ κάτι που με απωθεί.

Θα ήμουν όμως απολύτα θετικός να αναλάβει το εκ ολοκλήρου βόλει, με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και διεκδικητή ευρωπαϊκών κυπέλων και το Παλατάκι γεμάτο όπως παλιά. Και να στηρίξει με κάποιες χορηγίες την ΚΑΕ και τα τμήματα του Α.Σ.
Καθαρά προσωπική γνώμη μου βέβαια όλα αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
Kabamaru11, theo-drama
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστει νέο προφίλ p.aris.3 συντομα.
These users thanked the author Мир for the post (total 5):
Cylon-4, eorptol1, theo-drama, gervasio artigas, Maedhros4
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Nikodiai έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:04 Οσοι στεναχωριεστε πατε στο θεμα των εξελιξεων της ΠΑΕ, εδω περα αφηστε μας λιγο να χαρουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ettien26 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:33 Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα. Ουσιαστικά το ευρωπαϊκό μπάσκετ λειτουργεί ως ένα κλειστό κλαμπ κάτι που με απωθεί.

Θα ήμουν όμως θετικός να δώσει καμιά χροηγία στην ΚΑΕ και από κει και πέρα να αναλάβει το εκ ολοκλήρου βόλει, με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και διεκδικητή ευρωπαϊκών κυπέλων και το Παλατάκι γεμάτο όπως παλιά. Και να στηρίξει και τα τμήματα του Α.Σ.
Καθαρά προσωπική γνώμη βέβαια όλα αυτά.

Στη μπαλα να δεις τι αυτοκρατορίες είχαν στηθεί

Αλλά ο χαζός ανύπαρκτος ημίτρελος μπατίρης τις γκρέμισε και πήγε ενάντια σε ένα ολόκληρο κράτος στημένο από 200 χρόνια πριν

Ξεφτίλες

Ενιγουει αυτό οφ τόπικ είναι όντως

Να πάρει βεβαίως το μπάσκετ ο Μυστακίδης και να δείξει πράξεις ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ που να συνοδεύονται από επιτυχίες

Ευκαιρία να δουμε το μοντέλο διοίκησής του και την επιρροή του στο κράτος και στις αρχές (την υγιή εννοώ, οχι παρανομίες)

Να γιγαντώσει την ομάδα

Να κάνει ακαδημίες επιτέλους στη Β. Ελλάδα που είναι γνωστή μπασκετομάνα

Να μπει Ευρωλίγκα κλπ κλπ

Πεδίο δόξης λαμπρό
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
obanebane, Psaras, eorptol1, demo4, theo-drama, Montrealiotis, Rexaris
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:28
Billpaok666 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:23 Το θέμα εξαφάνιση πολύ μονοπατα το πάτε κάποιοι.
Εξαφανισμενος ήταν κατά κάποιο τρόπο και ο Ιβάν όπως και ο Ντελιας για κάνα δίωρο
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να προκαλέσεις αλλά μάθε τουλάχιστον να λες και πράγματα που ισχύουν...ο εξαφανισμένος που λες πάντως μια χαρά την κρατάει ανταγωνιστική και τακτοποιημένη οικονομικά την ομάδα ..επίσης αν αύριο πάρει την ΚΑΕ ο κ Μυστακίδης(γιατί δεν τους ξέρω και από χθες να τους μειώνω όπως εσύ) και βγάλει κάποιον παίκτη και τον πουλήσει τότε και εκείνος αυτόματα θα είναι εξαφανισμένος;άστο δεν θέλω απάντηση καλό σου βράδυ...
Καταλαβαίνεις αυτό που σε βολεύει.
Χωρίς την εμφάνιση Μυστακιδη ούτε για γήπεδο θα συζητούσαμε ούτε για Ζαφείρη ούτε για μεταγραφές από ένα δύο ράφια παραπάνω από ότι φέρναμε. Και φυσικά δεν θα υπήρχε ο Ντελιας στην ομάδα.
Και εννοείται δεν θα ερχόταν στο γήπεδο ο Ιβάν.

Ο καθένας από αυτούς έχει την ατζέντα του και εγώ σαν οπαδός θέλω μόνο το παραπάνω για την ομάδα ανεξάρτητα αν έχει σπυριά η μπάλα ή όχι
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

fossa έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:16 Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.

Το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο είναι μέρα με τη νύχτα.
Ακόμα κι ένα κύπελλο στο ποδόσφαιρο μετράει πολύ περισσότερο από πρωταθλήματα στο μπάσκετ.
Το κλίμα στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει στο πολύ θετικό και αυτό οφείλεται στην ενεργοποίηση του Ιβάν. Ξεκάθαρα.
Ο κόσμος τον αγαπάει, τον στηρίζει.
Αλλά δεν θα πούμε όχι στη σωτηρία του μπάσκετ για να μη χαλαστεί ο Ιβάν, αν είναι δυνατόν.
Θελουμε να χαρούμε αλλά ο paris2 δε μας αφήνει... :(

Είμαστε συγκρατημένα χαρούμενοι και επιφυλακτικά αισιόδοξοι.

Μια δήλωσή του κ. Τέλη, με το παρακάτω περιεχόμενο:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ Σαββίδη. Στο πλαίσιο της ενότητας και της διαχρονικής αγάπης μου στο Σύλλογο δηλώνω με επισημότητα το ενδιαφέρον μου να επενδύσω στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να επιστρέψει το μπασκετ στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να συστρατευθούμε ολοι μαζί από το δικό του μετερίζι ο καθένας για το μεγαλείο του Συλλόγου που αγαπάμε."

ίσως να αρκούσε για να δείξουμε καταρχάς εμπιστοσύνη στις προθέσεις του και να χαρούμε λίγο περισσότερο.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 6):
Kabamaru11, Ettien26, eorptol1, demo4, theo-drama, trouman
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Αν προχωρησει το θεμα,δεν θα εχω απαιτηση να κοντραρει Βαζελογαυρους.αυτοι ριχνουν τρελλα λεφτα που δεν τα παιρνουν πισω ποτε.Με ενα αγωνιστικο μπατζετ 5 εκατομμυριων,ψιχουλα για τον ιδιο,υπερικανοποιημενος θα ειμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtown την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ettien26 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:33 Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Δεν μπορεί με 3πλάσια περιουσία από DPG και αδερφούς Ντάλτον (μαζί) να μπει στο κλάμπ; Όλοι το χρήμα προσκυνάν.Αν το ρίξει, μέχρι και final4 euroleague θα ξαναδεί το παλατάκι.
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Γενικά, με όσα έχουν γίνει με το θέμα του γηπέδου και με τον ΑΣ εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Ο τρόπος του ήταν αγαρμπος θεωρώ με το γήπεδο ή αν ήθελε κάτι παραπάνω με την ΠΑΕ θα έπρεπε να γίνει με πιο ομαλό τρόπο. Βέβαια, το κύριο πρόβλημα είναι οι σχέσεις Σαββίδη, Μυστακίδη, για αυτό έγιναν έτσι τα πράγματα. Δε τον έχουμε δει, δεν τον έχουμε ακούσει μόνο μηνύματα μέσω τρίτων. Αν φυσικά, εμπλακεί με την ΚΑΕ και δείξει ότι αγαπάει και βοηθήσει την ομάδα θα έχει τη στήριξη του κόσμου. Αλλά ο σεβασμός κερδίζεται, δεν αγοράζεται. Επίσης, όλα τα τμήματα μας έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους όσο ο Σαββίδης είναι στην ΠΑΕ. Το καλύτερο θα ήταν αν αναλάβει το τμήμα μπάσκετ ο Μυστακίδης να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να μιλήσουν αν γίνεται, να λύσουν τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις τους. Αν δε γίνεται, οκ ας έρθει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:19
Πάντως όπως έγινε η δουλειά με την ανάμειξη του με το γήπεδο και ότι έγινε με τον Ιβάν, θα πρέπει να ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά. Δηλαδή θέλω να πω ότι δεν θα είναι αρκετό να κάνει μια ομάδα τύπου αεκ μάκη αγγελόπουλου.....θα κριθεί θετικά μόνο εάν κάνει ομάδα και καταφέρει να τη βάλει ευρωλίγκα....ο πήχης των αποδείξεων του θα είναι πολύ υψηλός από την αρχή....
Αυτές τις απαιτήσεις είχαμε και απ'τον Ιβάν.
Δεν είχαμε ομαδάρες επί Σαββίδη μόνο. Για θυμίσου τι μέτρια ρόστερ είχαμε το 2015, '16, 2021, '22, '23 ακόμα και στα καλά σχεδόν πάντα τελευταία στιγμή έφερνε τους καλούς ή και Γενάρη.
Και τα έσοδα στο μπάσκετ είναι μηδαμινά ακόμα και για τις ομάδες που παίρνουν τα ευρωπαϊκά.
Η αεκ που γράφεις πήρε και τα κύπελλά της ακόμα και διηπειρωτικό.
Φτάσε πρώτα εκεί και μετά μιλάμε για ευρωκλίκες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37 Να πάρει βεβαίως το μπάσκετ ο Μυστακίδης και να δείξει πράξεις ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ που να συνοδεύονται από επιτυχίες
Λανθἀνουσα γλώσσα... :lol:
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Δηλαδη για να καταλαβω απο τον εναν δισεκατομμυριουχο απαιτουμε η ομαδα να σκουπιζει ολους τους εγχωριους τιτλους και να παιζει στο Champions League και απο τον αλλο ειμαστε οκ αν μας βγαζει τριτους ε και παιρνει και κανενα ευρωπαικο κυπελο ησσονος αξιας.

Πολυ δικαιο μου φαινεται αυτο.

Εγω ομως εχω την εξης απορια, αν αυτος ο ανθρωπος δεν μπορεσει να φτιαξει μια ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας (ο μπασκετικος Παναθηναικος εχει αξια 40.000.000 οσα περιπου ο ποδοσφαιρικος συμπολιτης) πως ακριβως θα καταφερει να κανει ολα αυτα που θελουμε απο το ποδοσφαιρο οταν και αν καποτε πεσει στα χερια του η ΠΑΕ οπως θελουν ορισμενοι; Ή και εκει θα μειωθουν οι απαιτησεις;

Λεφτα εχει, δικαιολογιες δεν υπαρχουν για μενα. Οι δικαιολογιες και δεν το λεω ειρωνικα ειναι για ανθρωπους σαν τον Θαναση Χατζοπουλο, οχι για το δευτερο πλουσιοτερο Ελληνα.
These users thanked the author Black_Knight for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν δεν είχε σαμποτάρει την επένδυση στο Παλιούρι με "περιβαντολογικών ανησυχίες" για το Ξένια δεν νομίζω να είχε κανένα θέμα με την πάρτη του ο Ιβαν. Τώρα και με το γήπεδο και το λιμάνι ίσως να υπήρχε καλύτερη σχέση μετάξι του, αν υπήρχε κοινή αγάπη για την ομάδα βεβαίως βεβαίως :D
These users thanked the author Мир for the post:
demo4
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:43
st4this έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:52
alexgarcia6 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:49 Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol:
https://www.emperor.gr/forums/viewtopic ... &start=960

Δεν υπαρχουν οι ανθρωποι, οαση
Μονο με λογαριασμό μπορείς να μπεις εκει ρε γαμωτο; Και ειχα όρεξη να μπω να κλάψω λίγο στο γέλιο
1234567 κωδικο κ ονομα :mrgreen:
These users thanked the author st4this for the post (total 5):
Kabamaru11, Maklaz, smoothcriminal1926, Montrealiotis, Maedhros4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”