Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.

Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.

Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε αλλά κάλλιο πέντε κ στο χέρι (Χατζόπουλος, FEC κ ξερό ψωμάκι) παρά δέκα κ καρτέρι (ανέβασμα του μπάτζετ σε δυσθεώρητα επίπεδα με στόχο να χτυπήσει Ιβάν στο επικοινωνιακό για την ΠΑΕ κι αν δεν πιάσει να γεμίσουμε μπαν κ να τρέχουμε πάλι για χρέη).

Στην τελική θα πω ό,τι πει ο Χατζόπουλος. Σαν άνθρωπο τον σέβομαι απόλυτα κι αν συμφωνήσει για την ΚΑΕ σημαίνει ότι θα έχει πάρει τις εγγυήσεις του.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 9):
zissos, Maklaz, eorptol1, Dimitrisou, paokkerkir, leomatos88, astral, GEOL, Apil44
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εντάξει παλικάρια, δεν έκανε πρόταση ο Δρόσος ούτε ο Βασιλιάς των μαγιό.
Και καλές να μην είναι οι προθέσεις του,ένας τέτοιου οικονομικού στάτους άνθρωπος, δεν αφήνει χρέη,τους λόγους να μην κάθομαι και τους γράφω, τους αντιλαμβανομαστε όλοι, θέλω να πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

keep_paokizein έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30 Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της ενότητας του και της διαχρονικής αγάπης μου στο Σύλλογο δηλώνω με επισημότητα το ενδιαφέρον μου για την επένδυση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να επιστρέψει το μπασκετ στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να συστρατευθούμε ολοι μαζί από το δικό του μετερίζι ο καθένας για το μεγαλείο του Συλλόγου που αγαπάμε."

θα μου αρκούσε για να δείξω εμπιστοσύνη στις προθέσεις του.
Αν τα διαβάσεις/ακούσεις αυτά, που φαντασιώνεσαι, φίλε, σφύρα μου (αε)κλέφτικα.

:lol:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
eorptol1, Χωρικός, leomatos88, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

paris2 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:41
Magdi Tolba 4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:32 Δύσκολο δεν είναι τπτ αρκεί να σκάσεις τα φράγκα φίλε..Οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελόπουλοι πως κάναν ομάδες?Όλα είναι θέμα χρημάτων.
Αυτο που λεει ο ανθρωπος ειναι οτι
1ον η Ευρωλιγκα ειναι μια κλειστη λιγκα
2ον οι αντιπαλοι σου εχουν χαοτικη αποσταση. Βαζελος εχει το 1ο μπατζετ στην Ευρωπη! Γαυρος απο τα μεγαλυτερα και αυτος. Με διπλασια γηπεδα. Το να τους ανταγωνιστεις αμεσα ειναι ουσιαστικα απιθανο. Το να τους ανταγωνιστεις σε 5 χρονια ισως ειναι πιθανο αν ριξεις 150 εκατομμυρια. Το μπασκετ ουτε πωλησεις εχει ουτε εσοδα. Το NBA Europe δεν θα ερθει Θεσσαλονικη. Θα παει Παρισι Λονδινο Μαντσεστερ με νεες ομαδες σε κοινο εκατομμυριων με πολλαπλασια χρηματικη δυνατοτητα.

Τωρα το τι βλεψεις υπαρχουν απο Μυστακιδη δεν ξερω. Το πιο ρεαλιστικο ειναι να κυνηγησει ευρωπαικους τιτλους. BCL ή γιατι οχι και απο φετος Europe cup.
Aκριβως. Η Ελλαδα δυστυχως οχι απλα εχει ομαδα στην ευρολιγκα αλλα ΔΥΟ, και δεν ειναι απλα κομπαρσοι εκει αλλα ειναι και τοπ. Αν τουλαχιστον δεν ηταν εκει η αν ηταν λιμα θα ειχες τουλαχιστον το ενδιαφερων να παρεις κανα πρωταθλημα. Αλλα για να παρεις πρωταθλημα στην ελλαδα θες το ιδιο μπατζετ με το να πας να παρεις ευρολιγκα για να μη πουμε για κατεστημενα και τετοια.

Και εμενα ο Μυστακιδης δεν μου κανει για τρελο που ψαχνει να πεταξει λεφτα σε βαρελι χωρις πατο.

Περισσοτερες πιθανοτητες εχει να φθαρει σε διαρκεια στο μπασκετ παρα να κανει επιτυχια.
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
PAOK DreXleR, Ettien26
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Iznogoud4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44 Με κίνδυνο να γίνω γραφικός ΠΑΟΚάρχης αλλά δεν χάρηκα καθόλου για την πιθανή εμπλοκή Μυστακίδη στην ΚΑΕ.

Πριν 3 μήνες θα είχα χεστεί από τη χαρά μου, δεν λέω, αλλά μετά από όλα όσα έγιναν με ΑΣ, Μετρόπολις κ τα τρολ της Ομάδας Αλήθειας έναν φόβο τον έχω.

Πείτε με μίζερο, πείτε με ό,τι θέλετε αλλά κάλλιο πέντε κ στο χέρι (Χατζόπουλος, FEC κ ξερό ψωμάκι) παρά δέκα κ καρτέρι (ανέβασμα του μπάτζετ σε δυσθεώρητα επίπεδα με στόχο να χτυπήσει Ιβάν στο επικοινωνιακό για την ΠΑΕ κι αν δεν πιάσει να γεμίσουμε μπαν κ να τρέχουμε πάλι για χρέη).

Στην τελική θα πω ό,τι πει ο Χατζόπουλος. Σαν άνθρωπο τον σέβομαι απόλυτα κι αν συμφωνήσει για την ΚΑΕ σημαίνει ότι θα έχει πάρει τις εγγυήσεις του.
Είναι απόλυτα λογικό να έχουμε προβληματισμούς.. Το να τους λύσει είναι το μόνο απλό βέβαια..

Ο Χατζόπουλος δε νομίζω να μπορεί να αρνηθεί...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Σύμφωνα με τον πανακα στο φβ δεν έχει λόγο ο χατζοπουλος, άμα τα σκάσει την παίρνει…
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

obanebane έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:51 Εντάξει παλικάρια, δεν έκανε πρόταση ο Δρόσος ούτε ο Βασιλιάς των μαγιό.
Και καλές να μην είναι οι προθέσεις του,ένας τέτοιου οικονομικού στάτους άνθρωπος, δεν αφήνει χρέη,τους λόγους να μην κάθομαι και τους γράφω, τους αντιλαμβανομαστε όλοι, θέλω να πιστεύω.
Καλά μη λέμε μεγάλα λόγια γιατί και οι πολυμετοχικού τα χ@σ@νε όλα, είχαμε δει τη φάση με Μυτιληναίο/Σπανουδάκη, ΕΝΙΚ, Μελισανιδη κτλ.
Το σημαντικό είναι να υπάρχει καλή πρόθεση, η κίνηση ήρθε αργά σε βαθμό παρεξηγησεως, αλλά αν δεν συνδιαστει με υποχρεωτικούς εκβιασμούς είναι πέρα για πέρα καλοδεχούμενη.

Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
Iznogoud4, theo-drama, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Σαν διοίκηση πρωτοδικείου δεν νομίζω να μπορεί να κόψει την πώληση της ΚΑΕ ο Χατζόπουλος. Απλά λέω ότι θα περιμένω να δω τι θα πει μετά την αυριανή συνάντηση γιατί τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και με μπέσα.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Hermann έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:59 Σύμφωνα με τον πανακα στο φβ δεν έχει λόγο ο χατζοπουλος, άμα τα σκάσει την παίρνει…
Παπαριες είναι τα περί αγοράς στο Χατζο, διοίκηση πρωτοδικείου είναι ο άνθρωπος. Το τι έχουν οι λύκοι που υπερχρέωσαν την ομάδα στις καρτέλες είναι άλλη υπόθεση βέβαια. Ίσως θέλει να μάθει τα ακριβή χρεει σε προμυθευτές/μετά θανατον πανελουδηδες.
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Мир έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:04 Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.
ναι φιλε πολλοι δισεκατομυριουχοι πηραν τον ΠΑΟΚ στο παρελθον εχεις δικιο
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ρε φιλε λες ο χιλιοαγαπημενος σου ΙΒΑΝ ....αυτος εδειξε εργο προσφερε οσο κανενας αλλος δεν τον θελουμε γιατι ειναι συγγενης μας....ο μυστακιδης εκανε πολυ ασχημο μπασιμο μπορει να το γυρισει περιμενουμε....αλλα ειμαστε καχυποπτοι μεχρι να μας αποδειξει το αντιθετο απο αυτα που πιεστευουμε για αυτον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
theo-drama, Apil44
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

paris2 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:13
Мир έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:04 Ο ρόλος που θα έπρεπε να έχει "η αμαρτωλή μάνα", είναι να μην πάρει ο Χ μπατίρης ή μεγιστάνας την ομάδα με 500ευρω χρέη και την επιστρέψει χρεωμένη με εκατομυρια για εμάς τους μ@λ@κες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, όπως έκαναν στο παρελθόν.
ναι φιλε πολλοι δισεκατομυριουχοι πηραν τον ΠΑΟΚ στο παρελθον εχεις δικιο
Δεν είδα να κάνουν έλεγχο σε Μπατιρουδηδες, Παγωνογουμενους, Δρόσους, Πανελουδηδες. Κάποιο που αυτούς καταχράστηκαν και τα τηλεοπτικά της ομάδας και η μάνα έκανε δημόσιες σχέσης. Μη πω για την δικηγορίνα που δεν έβγαινε να μιλήσει για τα ποσοστά που δικαιούνταν ο ερασιτέχνης ... τότε μάλλον είχε αλλά ενδιαφέροντα.

Δισεκατομμυριούχοι ήταν και οι πολυμετοχικού .. μη γράφω τα ίδια ..
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
eorptol1, GEOL, Apil44
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Έχουν σκάσει πάλι λογαριασμοί θαμμένοι, αυτό που γίνεται στο τοπικ του μπάσκετ με κάνει να βλέπω τις μεταγραφές σαν παράδεισο.

Και για να μείνω ον τοπικ αφήνοντας την ΚΑΕ, τελικά ρε παιδιά ο ανισόρροπος ο ΑΣ πενταμελής επιτροπή δεν είχε πει?
Κάτι ευχάριστο είναι οι διαρροές της ΠΑΕ ότι θέλουν να συνεργαστούν πάνω σε ένα κοινό μνημόνιο συνεργασίας αλλά με μια επιτροπή και των 2.
Το μπαλάκι σε εσένα ΑΣ γιατί σίγουρα την διαρροή την ήξερες πριν από εμάς.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Kabamaru11, eorptol1, Apil44
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 9):
Kabamaru11, Maklaz, eorptol1, Мир, george188, Montrealiotis, GEOL, aivas19, Apil44
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”