Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν εχω καταλαβει απο τα συμφραζομενα τον κυβερνητικων αρδ, εχουμε βαλει στοχο να παρουμε παικτη. Αν προλαβει την λιστα την προλαβε. Αλλα δεν θα εξαρτηθει απο αυτο η αποκτηση του.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, navigator11
- theodorsalonika
καλα ρε δεν ειδατε ?εστειλα την φωτο σε ειδικο και μου λεει...δεξια με τα κοκκινα γραμματα....εχει αρχικα Κ.Τ.Θ
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... πωωω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΜΑΠΑΛΟΙ!!
ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... πωωω ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΜΑΠΑΛΟΙ!!
- These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 3):
- sakis_the_fraud, blackzi, tsario73
Estrella πάντως έχει κοντά και στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας κέντρο. Εκτός από Σοφούλη.theodorsalonika έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:50μες το ψυγειο κοιτατε καλα..μπας και εχει μαλαματινα?embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:46αδερφε εχεις καψει τα παντα ο χριστος και η παναγιαtrouman έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:44
Όλο το ζουμί και το κρυφό μήνυμα είναι στην πινακίδα από πίσω, παραπέμπει στη Σοφούλη, με ό,τι αυτό σημαίνει.
Φως φανάρι, για αυτό και το κρυφό μήνυμα έχει τη θέση που μπαίνει το φανάρι, πάνω από την πόρτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά σιγά περικυκλώνει την Τούμπα η κατάσταση
- These users thanked the author trouman for the post:
- theodorsalonika
-
H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.
- theodorsalonika
PaokFiesta έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:55 H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.
και που βρηκαμε λογικη εμεις?
- These users thanked the author theodorsalonika for the post (total 2):
- PaokFiesta, Iznogoud4
Αν συγκεντρωναμε την ενεργεια απο ολα τα F5 που εχουμε πατησει ολοι τις τελευταιες ημερες, θα ειχαμε κινητικη ενεργεια ικανη να τον φερει απο Βραζιλια σε 30 δευτερολεπτα...Мир έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:04Το τελευταίο του πόστ πριν μπει στο F22(όχι δεν έχει f22 το πληκτρολόγιοBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".) για να έρθει Ελλάδα για εργομετρικά
![]()
- These users thanked the author sic-4 for the post (total 4):
- theodorsalonika, tsario73, Kourdos, margas
-
σε αυτήν τη λογική, αναρωτιέμαι, θ' άξιζε τον κόπο ν' ασχοληθούμε με το Βαρελάκι, εάν φυσικά ενδιαφέρεται και αυτός να έρθει και εάν η Μπενφίκα τον δίνει. Πέρσι πάντως έκανε καλή χρονιά με τη Β ομάδαPaokFiesta έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:55 H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- theodorsalonika, PaokFiesta
Ρε δεν ειναι αλλοθρησκοι οι επισκεπτες. Οι περισσοτεροι ειναι αλογκαριστοι εμεις. Εγω μπαινω μονο απο υπολογιστη, και συνδεομαι μονο οταν ειναι να γραψω κατι, ή να κανω κανα like. Οποτε φαινομαι ως επισκεπτης. Φανταζομαι οι περισσοτεροι ειναι τετοια φαση.Επισκέπτης έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".rou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:19 ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε γεμίσει αλλόθρησκους που μπαίνουν για να μάθουν τα νέα μας.
- These users thanked the author sic-4 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Unpsofable78
Μία συνοψη.
Σύμφωνα με Κολκα, Τσορμπατζογλου τα ονόματα Μιτροβιτς, Λιβαι Γκαρσία και Ντεπαι, δεν υφίστανται. Τσορμπατζογλου άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για αγορά παίκτη. Όταν ρωτήθηκε για Μπακαμπου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε λεφτά για αγορά 34χρονου.
Σύμφωνα με τον Κολκα όμως, ο παίκτης που προσπαθούμε να φέρουμε, αν έρθει θα είναι το καλύτερο φορ μας.
Ο blackzone44 που μέχρι τώρα ότι έχει πει επιβεβαιωθηκε πανηγυρικά, λέει ότι έκλεισε ο ανασας.
Κι εγώ αναρωτιέμαι. Εννοεί όντως τον Μπρεθγουειτ; Δεν θα είχε βγει η είδηση αν ταξιδεύει;
Είναι ο ίδιος που εννοεί ο Κόλκας όταν λέει ότι θα είναι το καλύτερο φορ μας;
Δεν ξέρω. Δεν ταιριάζουν όλα αυτά μαζί.
Ο Κόλκας παρότι γράφουμε κάποιες φορές υποτιμητικά σχόλια, συνήθως ξέρει. Απλά δεν γράφει ή δεν λέει για προφανείς λόγους. Για αυτό και αναφέρω όλες τις πληροφορίες μαζί.
Επίσης τα κυβερνητικά σαιτ άφησαν να εννοηθεί ότι ακόμη και να λήξει η διορία για την λίστα, η προσπάθεια για τον συγκεκριμένο φορ θα συνεχιστεί.
Δεν ξέρω. Περίεργα πράγματα
Σύμφωνα με Κολκα, Τσορμπατζογλου τα ονόματα Μιτροβιτς, Λιβαι Γκαρσία και Ντεπαι, δεν υφίστανται. Τσορμπατζογλου άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για αγορά παίκτη. Όταν ρωτήθηκε για Μπακαμπου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε λεφτά για αγορά 34χρονου.
Σύμφωνα με τον Κολκα όμως, ο παίκτης που προσπαθούμε να φέρουμε, αν έρθει θα είναι το καλύτερο φορ μας.
Ο blackzone44 που μέχρι τώρα ότι έχει πει επιβεβαιωθηκε πανηγυρικά, λέει ότι έκλεισε ο ανασας.
Κι εγώ αναρωτιέμαι. Εννοεί όντως τον Μπρεθγουειτ; Δεν θα είχε βγει η είδηση αν ταξιδεύει;
Είναι ο ίδιος που εννοεί ο Κόλκας όταν λέει ότι θα είναι το καλύτερο φορ μας;
Δεν ξέρω. Δεν ταιριάζουν όλα αυτά μαζί.
Ο Κόλκας παρότι γράφουμε κάποιες φορές υποτιμητικά σχόλια, συνήθως ξέρει. Απλά δεν γράφει ή δεν λέει για προφανείς λόγους. Για αυτό και αναφέρω όλες τις πληροφορίες μαζί.
Επίσης τα κυβερνητικά σαιτ άφησαν να εννοηθεί ότι ακόμη και να λήξει η διορία για την λίστα, η προσπάθεια για τον συγκεκριμένο φορ θα συνεχιστεί.
Δεν ξέρω. Περίεργα πράγματα
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- WeWillRockYou, thanente
-
Kαι γιατι να μπει στις λιστες? Θα ερθει αργοτερα. Ετσι εγινε και περυσι με Λοβρεν. Ιδια ηλικία κ οι 2, χορτασμενοι απο Ευρωπη και με παιχνιδια με μεγαλες ομαδες. Χεστηκε αν δεν παιξει με αυτους τους αντιπαλους
- Unpsofable78
Καλά αν περάσουμε την league phase μπαίνει από Ιανουάριο στην λίστα. Το θέμα είναι ποιος είναι αυτός που αξίζει να συνεχίσεις την προσπάθεια ακόμη και μετά την λήξη της διοριας για την Ευρωπαϊκή λίστα
Με τα 3 ξεχασμένα της ΚΑΕ που θα πάρει ο Ιβάν είναι καλή ευκαιρία για διπλή βόμβα στο φινάλε!!!
Και Ζαφείρη και φορ!
Και Ζαφείρη και φορ!
Καλα ρε, αυτος ειναι εκατομμυριουχος, παιχταρας και εχει γυναικα αυτην την ...κυρα Τασουλα;
edit: και την παει και για φαϊ στην καντινα του Μητσου του Βραζιλιανου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 01 Σεπ 2025, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author sic-4 for the post:
- Outsider1926
-
Ε το παικταράς φίλε δεν ξέρω αν είναι έξτρα προσόν σε αυτό το κομμάτιsic-4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:06
Καλα ρε, αυτος ειναι εκατομμυριουχος, παιχταρας και εχει γυναικα αυτην την ...κυρα Τασουλα;
Ρε μάγκες:
1. Στην κυριολεξία ΟΛΗ τη μέρα το ίδιο καυλάντισμα με το "ποιον είπε" και "εμείς μεταφράσαμε Μιτροβιτς". Ειλικρινά θα έρθει ο Μίτροβιτς και θα φάει κράξιμο μόνο απ την κουραση εδώ μέσα
2. Στην κυριολεξία ΚΑΘΕ καλοκαίρι σας λέμε το ίδιο πράγμα: Κατανοητή η εξάρτηση απ τις μεταγραφές αλλά ΜΗΝ αποθεώνετε "έναν που είπε κάτι" γιατί εσείς οι ίδιοι θα πέσετε να τον φάτε.
3. Μαλακία, μόνο 6 φορές κουοτάρατε μια εντελώς άσχετη φωτό του Μπρεθγουειτ σ ένα τοστάδικο στον αμαζόνιο.
Ούτε Μπρεθγουειτ, ούτε Μιτροβιτς. Τον πούλο και οι δυο. Κάτι πιο εκλεκτό θέλω.
1. Στην κυριολεξία ΟΛΗ τη μέρα το ίδιο καυλάντισμα με το "ποιον είπε" και "εμείς μεταφράσαμε Μιτροβιτς". Ειλικρινά θα έρθει ο Μίτροβιτς και θα φάει κράξιμο μόνο απ την κουραση εδώ μέσα
2. Στην κυριολεξία ΚΑΘΕ καλοκαίρι σας λέμε το ίδιο πράγμα: Κατανοητή η εξάρτηση απ τις μεταγραφές αλλά ΜΗΝ αποθεώνετε "έναν που είπε κάτι" γιατί εσείς οι ίδιοι θα πέσετε να τον φάτε.
3. Μαλακία, μόνο 6 φορές κουοτάρατε μια εντελώς άσχετη φωτό του Μπρεθγουειτ σ ένα τοστάδικο στον αμαζόνιο.
Ούτε Μπρεθγουειτ, ούτε Μιτροβιτς. Τον πούλο και οι δυο. Κάτι πιο εκλεκτό θέλω.