Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πόσο προβλέψιμοι αυτοί στον ΑΣ.... ξαφνικά μετά από καιρό σιωπής λόγω επιτυχιών τού ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ σήμερα εμφανίστηκαν τα τρόλ του ΑΣ ωχ λέω κάτι σχεδιάζουν ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ ΑΣ ΚΑΙ ΤΈΛΗΣ ΠΛΉΡΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΌΣ.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Iznogoud4, leomatos88
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Black_Knight έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40 Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΌΣ πλήρης
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

gika έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:14
Taseos έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06 Καμία σχέση με την ΠΑΕ. Δυνατή ΚΑΕ, δυνατή ΠΑΕ είναι κάτι που ονειρευόμασταν από πιτσιρικάδες. Πόσο μάλλον να έχεις δύο billionaires
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξύπνησε ο ΠΑΟΚτσης μέσα του και να παίρνει την ΚΑΕ.

Το γήπεδο και την ΠΑΕ θέλει, όπως και το να φάει τον Ιβάν.

Δεν πιστεύω σε αγνές προθέσεις, ΠΑΟΚτσηδιλικια κτλ

Απλά τελειώνει το επιχείρημα του «αυτός είναι ξένος και δεν έχει προσφέρει τίποτα στον ΠΑΟΚ».

Μπροστά στα 300-400 που χρειάζονται για την ΠΑΕ και την Νέα Τουμπα, τα 5-10 του μπάσκετ είναι ψίχουλα αλλά του αγοράζουν θεση στην «οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Είπαμε, πλακώνονται τα βουβάλια, αλλά όσο βγαίνει σε καλό για τον ΠΑΟΚ μας, καλώς να ορίσουν.
Εντάξει και το nba Europe θα έχει τρομερά έσοδα. Μην τρελένεστε. Το να θέλει την ΠΑΕ μελλοντικά είναι δικαίωμα του. Αλλά επιτέλους παίζει στα ίσα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Βασικά τώρα θα φανεί αν το ενδιαφέρον για επένδυση στον ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τη δική του παρουσία στην χώρα και τα οφέλη που φέρνει η σύνδεση με τον σύλλογο, ή αν είναι απλώς ένας μοχλός πίεσης ενάντια στον Σαββίδη για να τον ωθήσουν εκτός χώρας.
Το συμφέρον για εμάς που αγαπάμε την ομάδα είναι να αναλάβει ο κάθε δισεκατομμυριούχος ένα άθλημα, να ρίχνουν και κάτι έξτρα στα υπόλοιπα τμήματα και να βλέπουμε τον σύλλογο να ανθίζει.
Από την άλλη, φοβάμαι όσα θα δούμε από τον κόσμο που θα μυρίσει χρήμα στην πόλη και θα θέλει να κάνει τα πάντα για την δημιουργία εχθρικού κλίματος στον κόσμο. Το χειρότερο θα είναι να καταλήξουμε σε διχασμό και στρατόπεδα, αντί να απολαύσουμε τις καλύτερες μέρες που λογικά θα πρέπει να έρθουν στον σύλλογο.
Μέχρι στιγμής, ό,τι έχει γίνει μας βγήκε σε καλό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eχει λογικη το να παρει ενα τμημα για να μπει στα κοινα και καταλαβαινω τον ενθουσιασμο για κατι θετικο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλλα απο την αλλη θεωρώ το μπασκετ και παγιδα. Καταρχην το μπασκετ ειναι βαρελι χωρις πατο. Και υστερα στο μπασκετ ενα πραγματικο επαγγελματικο πρωταθλημα υπαρχει στην Ευρωπη, η ευρολιγκα. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε, εαν δεν παιζεις ευρολιγκα δεν υπαρχεις. Εαν δε μπει με διαθεση να πεταξει λεφτα μια τρυπα στο νερο θα κανει.

Αντε και περνει την ΚΑΕ, ξεπληρωνει τα χρεη οκ καλα αυτα κερδιζει καποιους ποντους στη συνηδηση του ΠΑΟΚτση και γινεται κι αυτος "ευεργετης" ας πουμε και δικαιως. Then what? To να βγαινεις ξερω γω μονιμα τριτος εμενα δε μου λεει απολυτος τιποτα και με αφηνει παγερα αδιαφωρο. Για αυτο δε φταιει ο μυστακιδης η ο οποιοσδηποτε ιδιοκτητης της ΚΑΕ, αυτο ειναι απλα το μπασκετ σημερα.

Το point μου ειναι οτι ειναι δυσκολο να εντυποσιασεις και να κανεις επιτυχιες στο μπασκετ. Ειναι ισως και το ΠΙΟ δυσκολο.
These users thanked the author CCCP for the post (total 2):
zissos, Stelios Bagios
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γράφεται ότι θα φέρει Γιάννη στην ομάδα, αν τυχόν όμως αφήσει την ομάδα γυμνή, , χωρίς Γιάννη , τότε έχουμε λευκή πετσέτα από πριν..

Καλά τα λέω;;

Θα πέσει πολλή κριτική καθώς είναι η κινητήριος δύναμις της εξελίξεως των πάντων..
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
navigator11, Montrealiotis, leomatos88
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πού είναι ο Γιάννης; Ακόμα; Πέρασαν τόσα λεπτά...

Με ένα σακάκι θα κυκλοφορεί αυτός..
These users thanked the author trouman for the post (total 3):
navigator11, Montrealiotis, leomatos88
Thax

Δημοσίευση από Thax »

CCCP έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:25 Eχει λογικη το να παρει ενα τμημα για να μπει στα κοινα και καταλαβαινω τον ενθουσιασμο για κατι θετικο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλλα απο την αλλη θεωρώ το μπασκετ και παγιδα. Καταρχην το μπασκετ ειναι βαρελι χωρις πατο. Και υστερα στο μπασκετ ενα πραγματικο επαγγελματικο πρωταθλημα υπαρχει στην Ευρωπη, η ευρολιγκα. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε, εαν δεν παιζεις ευρολιγκα δεν υπαρχεις. Εαν δε μπει με διαθεση να πεταξει λεφτα μια τρυπα στο νερο θα κανει.

Αντε και περνει την ΚΑΕ, ξεπληρωνει τα χρεη οκ καλα αυτα κερδιζει καποιους ποντους στη συνηδηση του ΠΑΟΚτση και γινεται κι αυτος "ευεργετης" ας πουμε και δικαιως. Then what? To να βγαινεις ξερω γω μονιμα τριτος εμενα δε μου λεει απολυτος τιποτα και με αφηνει παγερα αδιαφωρο. Για αυτο δε φταιει ο μυστακιδης η ο οποιοσδηποτε ιδιοκτητης της ΚΑΕ, αυτο ειναι απλα το μπασκετ σημερα.

Το point μου ειναι οτι ειναι δυσκολο να εντυποσιασεις και να κανεις επιτυχιες στο μπασκετ. Ειναι ισως και το ΠΙΟ δυσκολο.
Αλλάζει το μπάσκετ. Ερχεται νέα διοργάνωση με λεφτά εφάμιλλα του CL. Υπάρχει στόχος αν πραγματικά ο Τελης θέλει να εμπλακεί με το μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της ενότητας του και της διαχρονικής αγάπης μου στο Σύλλογο δηλώνω με επισημότητα το ενδιαφέρον μου για την επένδυση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να επιστρέψει το μπασκετ στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να συστρατευθούμε ολοι μαζί από το δικό του μετερίζι ο καθένας για το μεγαλείο του Συλλόγου που αγαπάμε."

θα μου αρκούσε για να δείξω εμπιστοσύνη στις προθέσεις του.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 11):
Kabamaru11, Мир, zissos, theo-drama, trouman, Maklaz, riegel, pagotatzis, Montrealiotis, astral and one more user
Άβαταρ μέλους
eorptol1

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

CCCP έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:25 Eχει λογικη το να παρει ενα τμημα για να μπει στα κοινα και καταλαβαινω τον ενθουσιασμο για κατι θετικο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δύσκολο δεν είναι τπτ αρκεί να σκάσεις τα φράγκα φίλε..Οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελόπουλοι πως κάναν ομάδες?Όλα είναι θέμα χρημάτων.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Συγχωρέστε με αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ, τουλάχιστον ακόμα, ούτε και να πετάω στα σύννεφα.
Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω για την δήλωση του με βρίσκει σύμφωνο, έτσι και αλλιώς θα βγει να μιλήσει κάποια στιγμή δεν το γλυτώνει αυτό έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Μέχρι τότε όχι απλά μικρό καλάθι, αλλά δεν κρατάω κανένα καλάθι.
Είναι δεδομένο πλέον πως η ΚΑΕ θα περάσει στα χέρια του τις επόμενες ώρες - ημέρες αλλά πώς γίνεται για ακόμα μια φορά να γίνονται συντονισμένα πράγματα από ΑΣ και πλευρά Μυστακίδη και εγώ να μην είμαι καχύποπτος?
Κοντός ψαλμός λοιπόν...
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Kabamaru11, Iznogoud4, Dimitrisou, leomatos88
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Magdi Tolba 4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:32 Δύσκολο δεν είναι τπτ αρκεί να σκάσεις τα φράγκα φίλε..Οι Γιαννακοπουλοι και οι Αγγελόπουλοι πως κάναν ομάδες?Όλα είναι θέμα χρημάτων.
Αυτο που λεει ο ανθρωπος ειναι οτι
1ον η Ευρωλιγκα ειναι μια κλειστη λιγκα
2ον οι αντιπαλοι σου εχουν χαοτικη αποσταση. Βαζελος εχει το 1ο μπατζετ στην Ευρωπη! Γαυρος απο τα μεγαλυτερα και αυτος. Με διπλασια γηπεδα. Το να τους ανταγωνιστεις αμεσα ειναι ουσιαστικα απιθανο. Το να τους ανταγωνιστεις σε 5 χρονια ισως ειναι πιθανο αν ριξεις 150 εκατομμυρια. Το μπασκετ ουτε πωλησεις εχει ουτε εσοδα. Το NBA Europe δεν θα ερθει Θεσσαλονικη. Θα παει Παρισι Λονδινο Μαντσεστερ με νεες ομαδες σε κοινο εκατομμυριων με πολλαπλασια χρηματικη δυνατοτητα.

Τωρα το τι βλεψεις υπαρχουν απο Μυστακιδη δεν ξερω. Το πιο ρεαλιστικο ειναι να κυνηγησει ευρωπαικους τιτλους. BCL ή γιατι οχι και απο φετος Europe cup.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

keep_paokizein έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30 Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.

Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της ενότητας του και της διαχρονικής αγάπης μου στο Σύλλογο δηλώνω με επισημότητα το ενδιαφέρον μου για την επένδυση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να επιστρέψει το μπασκετ στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Να συστρατευθούμε ολοι μαζί από το δικό του μετερίζι ο καθένας για το μεγαλείο του Συλλόγου που αγαπάμε."

θα μου αρκούσε για να δείξω εμπιστοσύνη στις προθέσεις του.

Τα πες όλα ρε φίλε..
Έτσι ακριβώς.

Βέβαια το καλύτερο θα ήταν,για τα 100, να την εκανε την πρόταση, ξέρω γω τον Μάη, για να έιχε το χρονο, να κάνει τις μεταγραφές του μπάσκετ φέτος.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Το 24% των μετοχων της ΚΑΕ, το εχουμε 9000 μικρομετοχοι, απο την δημοσια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει. :lol:
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
Montrealiotis, Мир
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”