Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author laska4 for the post (total 27):
- black death, theodorsalonika, paokspren, Jeremy4, Мир, Indio, Magdi Tolba 4, icue, vasgias, nunies4 and 17 more users
- Dimitris_L4
Αληθεια το τοπικ σημερα κενταει!!! μιλαμε για αδιανοητες ατακες!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- paoki19, vasgias, george188, margas
[url]https://www.google.com/url?sa=t&source= ... -9y18FCC5r[/url]
Τελικά Μιτροβιτς θα έρθει :opaokara:
Τελικά Μιτροβιτς θα έρθει :opaokara:
μετρανε τα γεννέθλια εχω την εντύπωσηAfanas έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:04Νομίζω αν βρούμε την διατύπωση του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ θα το ξεκαθαριζειnikos_algio έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56Καλή ερώτηση αν και πιστεύω θα πάρεις πολλές διαφορετικές απαντήσεις.dimitris7777 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:53 να ρωτήσω κάτι, ο πιτσιρικάς ο Λευκορώσος που παίρνουμε και θα υπογράψει 4ετες συμβόλαιο, μια και είναι 18 ετών, προλαβαίνουμε να τον κάνουμε γηγενή με 3 χρονιές; Πρέπει να είναι ακριβώς με την ημερομηνία γέννησης ή παίζουν ρόλο μόνο οι σεζόν; Δηλαδή εάν την τρίτη του χρονιά είναι μισή χρονιά 21 ετών και στο τέλος 2-3 μήνες είναι 22 τι γίνεται, θα μετρηθεί χρονιά κανονική για το status του γηγενή; Ξέρει κανένας;
Η αίσθηση μου είναι ότι προϋποθέτει 3 ολόκληρες ημερολογιακές χρονιές αλλά ας μας πουν οι ειδικοί.
-
Στην ταινία του Ρομάν Πολάνσκι οι Πειρατές (1986) οι Ισπανοί κονκισταδόρες μεταφέρουν το χρυσό θρόνο του βασιλιά των Ινδιάνων Καπατέκ Αναχουάκ.....αυτό το όνομα μου θύμισε μόλις το άκουσα....ινδιάνικο.....είναι αυτό όνομα για Λευκορώσο;....TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.

- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- theodorsalonika, TylerDurden
-
Εμένα η δικιά μου με έλεγε "Πάμε δυνατά Μποταφόγκο"...
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 3):
- black death, vasgias, nkoss
Ο Κολκας σημερα στο ραδιο ειπε 2 για Βολιακο 4 για Μπιανκο αλλα δεν πηρε και ορκο
Η γυναίκα του braithwaite πάντως πριν μια ώρα έχει ανεβάσει φωτογραφία τους στο Instagram από ένα εστιατόριο στη Βραζιλία.. το τελευταίο μεσημεριανό πριν την αναχώρηση ; 

- These users thanked the author riegel for the post (total 3):
- vasgias, sakis_the_fraud, margas
- theodorsalonika
epitropos έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11μετρανε τα γεννέθλια εχω την εντύπωσηAfanas έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:04Νομίζω αν βρούμε την διατύπωση του κανονισμού της ΟΥΕΦΑ θα το ξεκαθαριζειnikos_algio έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Καλή ερώτηση αν και πιστεύω θα πάρεις πολλές διαφορετικές απαντήσεις.
Η αίσθηση μου είναι ότι προϋποθέτει 3 ολόκληρες ημερολογιακές χρονιές αλλά ας μας πουν οι ειδικοί.
μπορει η προπροπρο προ γιαγια του ,ο αντρας της να ηταν απο τις σερρες..οποτε ευκολο το εχουμε!!!
Με όρους FM μπορεί να είναι ένα regen του Νέστα ή του Βίντιτς. Δεν θα με χαλούσε καθόλου.TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- theodorsalonika
riegel έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:15 Η γυναίκα του braithwaite πάντως πριν μια ώρα έχει ανεβάσει φωτογραφία τους στο Instagram από ένα εστιατόριο στη Βραζιλία.. το τελευταίο μεσημεριανό πριν την αναχώρηση ;![]()
εισαι σιγουρα οτι ηταν η γυναικα του και οχι η ελενη απο την νεαπολη?μπορει να ριξαμε τα διχτυα μας!!!!
επισης μετραει και τι τρωγανε..ας πουμε τρωγανε φασολαδα δυσκολα να παιρνανε αεροπλανο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμενα, στο γνωστο παιχνιδι στο γοογλε πλει στορ Hill climb racing, ειναι μια πίστα με σχεδον τετοιο ονομαTylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.