Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- WeWillRockYou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
Για Bakambu προτάθηκε σε Βαλένθια Και Οβιέδο, αλλά τον απέρριψαν.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- sakis_the_fraud
-
Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.
Πάτε για ξεκούραση, αυριο την ίδια ώρα , βουντού να κλείσει και η επόμενη αγορά που μπορεί να περιμένει, να μείνει αμανάτι να τον υποδεχθούμε!
- Montrealiotis
Ποιος Τσολακ μωρέ τώρα…MagdiTolba έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:21 Eιναι απίστευτο πως φθίνει μια καριέρα μετά τα 30 ξέρω γω. Πχ Τσόλακ.
Οπότε φέρτε νιάτα, φέρτε Ουρτάδο!
Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
- Psagmenos4, george188, Logistis, Unpsofable78, paok apo epilogi, JohnDag, Baldur, Budas73
Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.
Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ερθει αυριο και να μην εχει ανοιξει ρουθουνι. Μπορει να ηταν δοκαρι και εξω.
Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ερθει αυριο και να μην εχει ανοιξει ρουθουνι. Μπορει να ηταν δοκαρι και εξω.
-
Ελπίζω να μην προταθεί σε εμάς και τον εγκρίνουμε…WeWillRockYou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
γνωμη μου. Αν δε κανει στην οβιεδο παικτης δε κανει ουτε σε εμας. Την οβιεδο την εφτυσε ο γιοβιτσ για να παει στην Α4. Μαγκες το επιπεδο ανεβαινει μαζι και η ομαδα μας.WeWillRockYou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
-
- WeWillRockYou
Neal Maupay δεν φαίνεται να υπέγραψε κάπου σήμερα.
Τώρα μένει ένα 24ωρο η La Liga απο τα μεγάλα πρωταθλήματα.
Τώρα μένει ένα 24ωρο η La Liga απο τα μεγάλα πρωταθλήματα.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- omerta76
Τζάμπα αγχώνεστε. Δεν κλείνει κανένας μέχρι αύριο ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Στην καλύτερη περίπτωση να αποκτηθεί κάποιος μετά τις 3 και μέχρι τις 12/9, που θα είναι ελπιδοφόρος και στοίχημα και δεν θα έχει πρόβλημα να μην αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαβάστε κανά βιβλίο ή δείτε καμιά ταινία και πάτε χαλαροί για ύπνο. Μην ξενυχτάτε πάνω από τον υπολογιστή προσπαθώντας να λύσετε γρίφους ή να βρείτε τον παπά όπως η αξέχαστη και απαράμιλλη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία "Η χαρτοπαίχτρα". Μπορεί να σας βγει ο γρουσούζης γαμπρός της, ο Γιώργος Βρασιβανόπουλος. 

- Dimitris_L4
Κοιτα θα κανω μια τελευταια ανασκοπηση γτ σε γουσταρω!!Σας ειπα το ενα ονομα δν υφισταται πλεον...Ενα ονομα υπαρχει, εχει ειπωθει ( οπως κ καμια 15 ρια εδω μεσα), παραμενει το ιδιο δυσκολο οπως κ το Σαββατο αλλα περασαμε ενα σημαντικο εμποδιο...Αυτος πιστευε οτι θα βρει σε Ιταλια κ Αγγλια (σοβαρους μανατζερ εχεις μαλακα ξυπνα κ ελα να νοιωσεις καυλα)..Δν εχουμε κτ νεοτερο κ αυτο ειναι καλο..Με "στριμωξε" πολυ ο @blackzone44 με τη σιγουρια του για τον Ανασα , αλλα χωρις να θελω να τν αμφισβητησω μου φαινεται τρελο να τ εδωσε τοσο τελειωμενο κ να μν εχει βγει πουθενα!!Αντιθετα αυτος που λεω εγω μιλησε μαζι μας, του εχει μεταφερθει η προταση, δεν ειναι προβλημα το οικονομικο αλλα δυστυχως ελλαδα ειμαστε...Αυτα εμαθα , αυτα "κατεθεσα", παπα αυτος που μου τα ειπε δε μου πουλαει κ κοβω το πουλι μου...Απο εκει που τ εμαθε ΘΕΩΡΩ οτι δν υπηρξε ουτε εκει καποιος παπας για συγκεκριμενους λογους (τους εχω αναφερει κ αυτους)..embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:25 Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.
Αυριο βραδυ περισσοτερα , ελπιζοντας να σκασουν ολα κ να τελειωνουμε..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 12):
- black_star_ninja, tsario73, WeWillRockYou, Unpsofable78, Dimpatra, YaSou, omerta76, Budas73, Logistis, Kourdos and 2 more users
-
Μανία με τον Μιτροβιτς, λες και πρόκειται να έρθει...black death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Όσον αφορά τον Γιακουμή, πότε ο ανταγωνισμός δεν είναι κακός... Ίσα ίσα τους ανθρώπους με φιλοδοξίες τους βοηθάει και τους κάνει να γίνονται καλύτεροι... Χώρια που πλέον αυτά τα βασικός-αλλαγή δεν πολυισχύουν με 3 διοργανώσεις και εκτεταμένα rotation... Ιδεατά όλοι πρέπει να είναι εν δυνάμει βασικοί...
Α και unpopular opinion, προσωπικά προτιμώ Μπακαμπού από τον Δανό...

- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Dimitris_L4