Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
Για Bakambu προτάθηκε σε Βαλένθια Και Οβιέδο, αλλά τον απέρριψαν.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
sakis_the_fraud
black death

Δημοσίευση από black death »

Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Πάτε για ξεκούραση, αυριο την ίδια ώρα , βουντού να κλείσει και η επόμενη αγορά που μπορεί να περιμένει, να μείνει αμανάτι να τον υποδεχθούμε!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

MagdiTolba έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:21 Eιναι απίστευτο πως φθίνει μια καριέρα μετά τα 30 ξέρω γω. Πχ Τσόλακ.
Οπότε φέρτε νιάτα, φέρτε Ουρτάδο!
Ποιος Τσολακ μωρέ τώρα…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
Psagmenos4, george188, Logistis, Unpsofable78, paok apo epilogi, JohnDag, Baldur, Budas73
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.

Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ερθει αυριο και να μην εχει ανοιξει ρουθουνι. Μπορει να ηταν δοκαρι και εξω.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

WeWillRockYou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
Ελπίζω να μην προταθεί σε εμάς και τον εγκρίνουμε…
embuji

Δημοσίευση από embuji »

WeWillRockYou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 H Μπέτις πήρε Anthony Και θέλει να ξεφορτωθεί Bakambu και Avilla.
γνωμη μου. Αν δε κανει στην οβιεδο παικτης δε κανει ουτε σε εμας. Την οβιεδο την εφτυσε ο γιοβιτσ για να παει στην Α4. Μαγκες το επιπεδο ανεβαινει μαζι και η ομαδα μας.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Bakambu έχουμε φάει τόσα άκυρα...ακόμη μαζί του ασχολούμαστε;
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

ω ναι.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Όσο μας φτύνει τόσο κολλάμε
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Neal Maupay δεν φαίνεται να υπέγραψε κάπου σήμερα.
Τώρα μένει ένα 24ωρο η La Liga απο τα μεγάλα πρωταθλήματα.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
omerta76
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τζάμπα αγχώνεστε. Δεν κλείνει κανένας μέχρι αύριο ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Στην καλύτερη περίπτωση να αποκτηθεί κάποιος μετά τις 3 και μέχρι τις 12/9, που θα είναι ελπιδοφόρος και στοίχημα και δεν θα έχει πρόβλημα να μην αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαβάστε κανά βιβλίο ή δείτε καμιά ταινία και πάτε χαλαροί για ύπνο. Μην ξενυχτάτε πάνω από τον υπολογιστή προσπαθώντας να λύσετε γρίφους ή να βρείτε τον παπά όπως η αξέχαστη και απαράμιλλη Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία "Η χαρτοπαίχτρα". Μπορεί να σας βγει ο γρουσούζης γαμπρός της, ο Γιώργος Βρασιβανόπουλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

embuji έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:25 Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.

Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ερθει αυριο και να μην εχει ανοιξει ρουθουνι. Μπορει να ηταν δοκαρι και εξω.
Κοιτα θα κανω μια τελευταια ανασκοπηση γτ σε γουσταρω!!Σας ειπα το ενα ονομα δν υφισταται πλεον...Ενα ονομα υπαρχει, εχει ειπωθει ( οπως κ καμια 15 ρια εδω μεσα), παραμενει το ιδιο δυσκολο οπως κ το Σαββατο αλλα περασαμε ενα σημαντικο εμποδιο...Αυτος πιστευε οτι θα βρει σε Ιταλια κ Αγγλια (σοβαρους μανατζερ εχεις μαλακα ξυπνα κ ελα να νοιωσεις καυλα)..Δν εχουμε κτ νεοτερο κ αυτο ειναι καλο..Με "στριμωξε" πολυ ο @blackzone44 με τη σιγουρια του για τον Ανασα , αλλα χωρις να θελω να τν αμφισβητησω μου φαινεται τρελο να τ εδωσε τοσο τελειωμενο κ να μν εχει βγει πουθενα!!Αντιθετα αυτος που λεω εγω μιλησε μαζι μας, του εχει μεταφερθει η προταση, δεν ειναι προβλημα το οικονομικο αλλα δυστυχως ελλαδα ειμαστε...Αυτα εμαθα , αυτα "κατεθεσα", παπα αυτος που μου τα ειπε δε μου πουλαει κ κοβω το πουλι μου...Απο εκει που τ εμαθε ΘΕΩΡΩ οτι δν υπηρξε ουτε εκει καποιος παπας για συγκεκριμενους λογους (τους εχω αναφερει κ αυτους)..
Αυριο βραδυ περισσοτερα , ελπιζοντας να σκασουν ολα κ να τελειωνουμε..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 12):
black_star_ninja, tsario73, WeWillRockYou, Unpsofable78, Dimpatra, YaSou, omerta76, Budas73, Logistis, Kourdos and 2 more users
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

black death έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:22 Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.
Μανία με τον Μιτροβιτς, λες και πρόκειται να έρθει...

Όσον αφορά τον Γιακουμή, πότε ο ανταγωνισμός δεν είναι κακός... Ίσα ίσα τους ανθρώπους με φιλοδοξίες τους βοηθάει και τους κάνει να γίνονται καλύτεροι... Χώρια που πλέον αυτά τα βασικός-αλλαγή δεν πολυισχύουν με 3 διοργανώσεις και εκτεταμένα rotation... Ιδεατά όλοι πρέπει να είναι εν δυνάμει βασικοί...

Α και unpopular opinion, προσωπικά προτιμώ Μπακαμπού από τον Δανό... :mrgreen:
These users thanked the author Developer4 for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”