Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
- WeWillRockYou
Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Πω πω κρίμα το παλικάρι, περαστικά να είναι.
Σε άλλα νέα, σταμάτησε την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πέρασε ένα φεγγάρι και από εμάς.
Σε άλλα νέα, σταμάτησε την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πέρασε ένα φεγγάρι και από εμάς.
- WeWillRockYou
https://rpp.pe/futbol/descentralizado/s ... ia-1653154Ο Σέρχιο Πένια αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα σαν να μου είπαν ψέματα».
Ο Sergio Peña ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα της Μάλμε, σε τέτοιο βαθμό που ο ΠΑΟΚ τον είχε βάλει στο μάτι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι' αυτόν στην ελληνική ομάδα και έφυγε από τον σύλλογο μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του.
Σε μια συνομιλία με τον Enfocados, ο νυν μέσος της Alianza Lima αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έφυγε από την ευρωπαϊκή ομάδα λίγο μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τον ίδιο, του υποσχέθηκαν ότι θα έπαιζε στο Europa League. Αλλά, τελικά, δεν τον έγγραψαν για το τουρνουά.
«Ήμουν στην Ελλάδα για τέσσερις μήνες. Είχα διετές συμβόλαιο, αλλά έμεινα εκεί μόνο για τέσσερις μήνες. Δεν πήγαν πολύ καλά. Δεν είναι ότι δεν προσαρμόστηκα. Συνέβησαν πράγματα που δεν μου άρεσαν», δήλωσε αρχικά.
«Πήγα να παίξω στο Europa League. Με κάλεσαν να παίξω στο Europa League. Ήμουν στο Μάλμε και με κάλεσε ο προπονητής, με κάλεσε ο αθλητικός διευθυντής και μου είπαν να πάω να παίξω στο Europa League. Τελικά, έφτασα. Δεν επρόκειτο να υπογράψουν κανέναν άλλο, αλλά υπέγραψαν τέσσερις ακόμη παίκτες», πρόσθεσε.
«Έτσι, ήμασταν πέντε μαζί μου, και επειδή ο προπονητής έφερε παίκτες που είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα μαζί του πέρυσι, έπρεπε να καθίσω. Κανείς δεν μου είπε τίποτα, και αυτό ήταν δύο εβδομάδες αργότερα», πρόσθεσε.
Ο Σέρχιο Πένια και η άρνησή του να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα
Αργότερα, ο Πένια ανέφερε ότι, όταν είδε ότι δεν επρόκειτο να αγωνιστεί στο Europa League, μίλησε με τους διευθυντές του συλλόγου και τους είπε ότι δεν θα συμμετείχε σε αγώνες πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αντιμετωπίστηκε άσχημα από τον σύλλογο και επιτάχυνε την αποχώρησή του.
«Τότε, εξερράγη σε όλους και είπα ότι αν δεν έπαιζα στο Europa League, δεν μπορούσαν να με αποκλείσουν ούτε από το πρωτάθλημα. Γι' αυτό είχα έρθει, επειδή στο Μάλμε επρόκειτο να αγωνιστώ στο Europa League. Έτσι, ένιωσα ότι μου είχαν πει ψέματα και είπα: "Μην με αποκλείσετε από το πρωτάθλημα"», είπε.
«Το εξέλαβαν ως απειλή από μέρους μου. Δεν απειλούσα. Ήθελα να σεβαστούν αυτά που μου είχαν πει. Υπήρξε μια διαφωνία με τον σύλλογο. Έπαιξα, νομίζω, πέντε ή έξι αγώνες. Αυτό που με έσωσε ήταν ότι υπήρχε εθνική ομάδα, αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά και αποφάσισα να πάω στην Αλιάνσα Λίμα», κατέληξε.
Ο Πένια έδωσε συνέντευξη σε μέσο του εξωτερικού και μίλησε για την εμπειρία του στην ομάδα.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- Σουριναμέζος
- Σουριναμέζος
Το παραπάνω πρέπει να το διαβάσουν όλοι για να καταλάβουν πόσο μεγάλος πονοκέφαλος είναι οι Ευρωπαϊκές λίστες, όταν έχεις πολλούς παίκτες που θα μείνουν απ'έξω. Το αστείο είναι ότι όλο το παραπάνω στην ουσία ήταν για τα δύο ματς με την Στεάουα γιατί παραπέρα δεν πήγαμε.
Όσον αφορά τον Πένια, πιστεύω ότι αν η ομάδα μπορούσε να ακυρώσει την μεταγραφή την ημέρα που γύρισε ο Μεϊτέ θα το έκανε.
Όσον αφορά τον Πένια, πιστεύω ότι αν η ομάδα μπορούσε να ακυρώσει την μεταγραφή την ημέρα που γύρισε ο Μεϊτέ θα το έκανε.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- WeWillRockYou, george188, omerta76, theo-drama
- Aigle_Noir
Επίσης πρέπει να το διαβάσουν όσοι τα έχωναν στον Λουτσέσκου που δεν χρησιμοποιούσε τον παίκτη. Αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει άλλο και εκβίαζε.
- These users thanked the author Aigle_Noir for the post (total 3):
- WeWillRockYou, george188, theo-drama
Τώρα έχουμε όλη την εικόνα και τους λόγους που δεν έπαιζε. Αναρωτιόμουν γιατί δεν τον κράτησαν έστω στη προετοιμασια μέχρι να βρούνε άλλο χαφ. Τη πήρα την απάντηση μου. Αντί επαγγελματική συμπεριφορά, καλώς έφυγε
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- Aigle_Noir, astral, theo-drama
- Montrealiotis
Τα έλεγα από την πρώτη μέρα. Πανέρι από τα λιγα και αδιανόητη επιλογή
Τα άκουγε ο Λουτσέσκου για τον αντι-επαγγελματία Πένια...που όλοι έλεγαν αφού τον ήθελε γιατί δεν τον βάζει. Τώρα μάθαμε τον λόγ...στο καλό

όταν αναφέρει πως τον κάλεσε ο τεχνικός διευθυντής, σε ποιον αναφέρετε;
Μόνο από αυτό, νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα μετάφρασης και ίσως αυτά που διαβάζουμε, δεν είναι ακριβώς αυτά που είπε.
Μόνο από αυτό, νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα μετάφρασης και ίσως αυτά που διαβάζουμε, δεν είναι ακριβώς αυτά που είπε.
Καλά ειναι σοβαρός αυτος ο φελλος ? Αφου δεν παιζω ευρωπη δεν παιζω και πρωταθλημα ? και πολυ έπαιξε
το ακριβώς αντίθετο είπε (αν η μετάφραση είναι σωστή) :
με αποκλείσατε από Ευρώπη, ΜΗΝ με αποκλείσετε και από το πρωτάθλημα.
με αποκλείσατε από Ευρώπη, ΜΗΝ με αποκλείσετε και από το πρωτάθλημα.
- Σουριναμέζος
Ρε παιδιά έχει βάλει και το link για το original άρθρο, μην κολλάτε στο translation. Είπε αν δεν παίξει στην Ευρώπη να μην τον υπολογίζουν και για τα εγχώρια.
μίλησε και για ''τεχνικό διευθυντή''.
Θεωρώ πως κάπου χάθηκαν στην μετάφραση.
«Τότε, εξερράγη σε όλους και είπα ότι αν δεν έπαιζα στο Europa League, δεν μπορούσαν να με αποκλείσουν ούτε από το πρωτάθλημα. Γι' αυτό είχα έρθει, επειδή στο Μάλμε επρόκειτο να αγωνιστώ στο Europa League. Έτσι, ένιωσα ότι μου είχαν πει ψέματα και είπα: "Μην με αποκλείσετε από το πρωτάθλημα"», είπε.
Ίσως το ''μην με αποκλείσουν'' να ήταν ''μη με υπολογίζουν'';;;;
Αλλά τότε το ''''ούτε ΑΠΟ το πρωτάθλημα'' δεν βγάζει νόημα λόγω σύνταξης.
ΥΣ δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα ήταν, ήταν μπροστά μας (στην Θ7) και έκανε προθέρμανση να μπει, όταν είδε πως έκλεισαν οι αλλαγές με άλλους, έμεινε ακίνητος για 5-10 λεπτά, και με κατεβασμένο κεφάλι επέστρεψε στον πάγκο.
Θεωρώ πως κάπου χάθηκαν στην μετάφραση.
Ίσως το ''μην με αποκλείσουν'' να ήταν ''μη με υπολογίζουν'';;;;
Αλλά τότε το ''''ούτε ΑΠΟ το πρωτάθλημα'' δεν βγάζει νόημα λόγω σύνταξης.
ΥΣ δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα ήταν, ήταν μπροστά μας (στην Θ7) και έκανε προθέρμανση να μπει, όταν είδε πως έκλεισαν οι αλλαγές με άλλους, έμεινε ακίνητος για 5-10 λεπτά, και με κατεβασμένο κεφάλι επέστρεψε στον πάγκο.
- WeWillRockYou
Sergio Peña y su negativa de jugar la liga local
Κυριολεκτικά ο υπότιτλος του άρθρου λέει '' ο Σέρτζιο Πένια και η άρνηση ΤΟΥ να παίξει στην τοπική λίγκα''
Ο ίδιος τα πήρε στο κρανίο όταν είδε ότι έμεινε εκτός ευρωπαικής λίστας, γιατί για αυτό άφησε την Μάλμε και ήρθε σε εμάς από ότι λέει, και είπε να μην τον υπολογίζουν ούτε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα το πήρε ως απειλή, ο ίδιος θεώρησε ότι τον κορόιδεψαν, οπότε είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει στην ομάδα.
Στην αρχή ανέφερε ότι είχε μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή, υποθέτω τον Καρυπίδη (?), ο οποίος για να τον πείσει του είπε ότι τον θέλαμε για να βοηθήσει και στο Γιουρόπα ( ''me llamó el director deportivo, me dijeron que vaya para jugar Europa League'').
Κυριολεκτικά ο υπότιτλος του άρθρου λέει '' ο Σέρτζιο Πένια και η άρνηση ΤΟΥ να παίξει στην τοπική λίγκα''
Ο ίδιος τα πήρε στο κρανίο όταν είδε ότι έμεινε εκτός ευρωπαικής λίστας, γιατί για αυτό άφησε την Μάλμε και ήρθε σε εμάς από ότι λέει, και είπε να μην τον υπολογίζουν ούτε για το πρωτάθλημα. Η ομάδα το πήρε ως απειλή, ο ίδιος θεώρησε ότι τον κορόιδεψαν, οπότε είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει στην ομάδα.
Στην αρχή ανέφερε ότι είχε μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή, υποθέτω τον Καρυπίδη (?), ο οποίος για να τον πείσει του είπε ότι τον θέλαμε για να βοηθήσει και στο Γιουρόπα ( ''me llamó el director deportivo, me dijeron que vaya para jugar Europa League'').
- WeWillRockYou
https://www.eldiez.com.pe/alianza-lima/ ... s-noticia/
Sergio Peña told the truth of his departure from PAOK and return to Alianza Lima: "I exploded with everyone"
Τελικά η συνέντευξη ήταν σε ιντερνετική εκπομπή:
Sergio Peña told the truth of his departure from PAOK and return to Alianza Lima: "I exploded with everyone"
Τελικά η συνέντευξη ήταν σε ιντερνετική εκπομπή: