Μπρέιθγοουειτ, Μίτροβιτς, Μπακαμπούnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Έχουμε τον blackzone που μας είπε για Μπρειθ.
Τον Δημήτρη που μας λέει για άλλον που παλεύει να βρεί ομάδα Ιταλία και Αγγλία
Και υπάρχει πάντα και ο χρησμός του παπά.
Ξεχνάω κάτι;
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- sakis_the_fraud
Και το άλλο το παιδί ο PAOK 1926 που είπε ότι δεν άκουσε για μπρειθγουειτ και πως ανάμεσα στους 3 που κοιτάμε είναι ο Μπακαμπου.nunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Ξεχνάω κάτι;
Τρέλα
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- sakis_the_fraud
-
Λίγο off, αλλά πόσο πρέπει να ζήλεψαν οι γαύροι την υποδοχή Ζαφείρη που τώρα πάνε να υποδεχτούν ΞΑΝΑ τον Ποντενσε στο αεροδρόμιο???
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 2):
- Aye4, sakis_the_fraud
-
Εμένα που δεν έχω καμία πληροφορία και λέω ότι δεν θα έρθει κανέναςnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Ξεχνάω κάτι;
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- giaxxo
Έχουμε και άλλη μια ολόκληρη μέρα αύριο, με τα παράθυρα των μεταγραφών του top 5 κλειστά…
- These users thanked the author xpek20 for the post:
- Dimitris_L4
Εσύ λες για τον Μιτροβιτς, αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητοmakispaspartou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:32 Για Μίλαν ακούστηκε ο παίκτης που λες έντονα και για την πρώην ομάδα του από Αγγλία.
Νομίζω ότι ο ανάσας είναι αντιπερισπασμός...
- These users thanked the author tsario73 for the post:
- Montrealiotis
- smoothcriminal1926
Αυτά είναι. Και κάπου εδω γίνεται της πουτανας, χάνεται η λογική και κανένας μας δεν ξερει τι γίνεταιnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Ξεχνάω κάτι;

Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:34 Αφού ξέρεις να διαβάζεις ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕ Μάρκο, τότε το πρόβλημα δεν είναι οτι δεν κατάλαβες τι είπα εγώ αλλά οτι βλέπεις λάθος τα πράγματα εσύ.
Η ερώτηση σου "αφού είναι μια χαρά τότε γιατί ψάχνουμε επιθετικό" οχι μόνο δεν σχετίζεται μ αυτό που είπα αλλά είναι και άστοχη από μόνη της.
Επιθετικό ψάχνουμε γιατί θέλουμε τα 100 γκολ τη χρονιά να τα κάνουμε 110.
Τι σημαίνει αυτό; Οτι τα 100 είναι τραγικά;
Ή οτι τα 110 είναι το τέλειο;
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Πρόβλημα;
Από που έκρινες ότι είναι επιθετικό το ύφος μου;
Κάθε άλλο μάλιστα!!
Κι όμως τα 100 γκολ είμαι λίγα έτσι όπως το θέτεις,όταν έχεις βγει τρίτος στο πρωτάθλημα και 20 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο.
Τέλος πάντων εσύ το ποτήρι το βλέπεις μισογεμάτο εγώ μισοάδειο.
Το σίγουρο είναι όπως έγραψε πριν και ένας φίλος, ότι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και πρέπει να ακολουθήσουμε και εμείς.
-
Παίκτης που ανακαινίζει Τούμπα άλλος δεν υπάρχει.leftosss4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:43Εσύ λες για τον Μιτροβιτς, αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητοmakispaspartou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:32 Για Μίλαν ακούστηκε ο παίκτης που λες έντονα και για την πρώην ομάδα του από Αγγλία.
Περασε έξω παρακαλώPsagmenos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:42Εμένα που δεν έχω καμία πληροφορία και λέω ότι δεν θα έρθει κανέναςnunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:39 Έχω μπερδευτεί...
Ξεχνάω κάτι;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Dimitris_L4, george188, soigol, sakis_the_fraud, Kourdos
Πιο πιθανό το βλέπω να καταλήγει σε καμμία Τουρκία πάντως. Εκεί δίνουν αυτά τα λεφτάmakispaspartou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:47Παίκτης που ανακαινίζει Τούμπα άλλος δεν υπάρχει.leftosss4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:43Εσύ λες για τον Μιτροβιτς, αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητοmakispaspartou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:32 Για Μίλαν ακούστηκε ο παίκτης που λες έντονα και για την πρώην ομάδα του από Αγγλία.
- These users thanked the author leftosss4 for the post:
- makispaspartou
- Montrealiotis
Αμα λήξουν θα μας πεις το μυστικό;Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:28 Ιταλια κ Αγγλια ειναι οι δυο "εχθροι" μας..περιμενουμε καρτερικα να τελειωσουν αυτες...ο παιχτης που ξερω μετεφερε οτι θεωρει θα βρει ομαδα σε Ιταλια ή Αγγλια κ μας αφησε λιγο στην ακρη χωρις να μας απορριψει..αυτα μου μεταφερθηκαν την Παρασκευη..Δεν εχει αλλαξει κτ μεχρι στιγμης..γι αυτο φαγωθηκα να ληξουν οπωσδηποτε αυτες οι 2..
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Και χρησιμοποιήσαμε έναν παίχτη βασικό και αναντικατάστατο στην ομάδα του που υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου πριν λίγο καιρό για αντιπερισπασμό;
Δεν νομίζω…
Ο φίλος ήταν ξεκάθαρος έρχεται για να υπογράψει.
Φενερ έχει Ελ νεσιριleftosss4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:48Πιο πιθανό το βλέπω να καταλήγει σε καμμία Τουρκία πάντως. Εκεί δίνουν αυτά τα λεφτάmakispaspartou έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:47Παίκτης που ανακαινίζει Τούμπα άλλος δεν υπάρχει.leftosss4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 19:43
Εσύ λες για τον Μιτροβιτς, αλλά εγώ αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται αδιανόητο
Γαλατά οσιμεν-ικαρντι
Μπεσίκτας εκτός Ευρώπης και έχει τον ειμπραχαμ.
- These users thanked the author giannisd for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Logistis, sakis_the_fraud