Μαζί σου, έτσι θέλω και εγώ να τη βλέπω τη συγκεκριμένη περίπτωση.....ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:27 Η φετινή αποκάλυψη στα χαφ θα είναι ο Θυμιάνης. Ουσιαστικά θα μιλάμε για μια νέα μεταγραφή. Κόφτης, καλός κεφαλοσφαιριστής πρόθυμος και παιδί του προπονητή.
Και σχετικά νέος (28.02.2001).
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Ξέρω τι έχει πει ο blackzone και σέβομαι αλλά προτείνω τους insiders να ψάχνουν τι παίζει τώρα με Bacabu???
δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν στο πλάνο Μιτροβιτς και Μουπάι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim1970_4 την Δευ 01 Σεπ 2025, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού είναι μια χαρά το ρόστερ με Γιακουμάκη και Τσαλοφ γιατί ψάχνουμε και άλλον επιθετικό;Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28 Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Και παρακαλάμε να κάνουν δύο παίκτες θαύματα;
Κάτι έχουμε μπερδεψει
Μήπως εσύ έχεις κάτι μπερδέψει.
Εσείς τα τσακάλια των media, ακολούθησε τον ΠΑΟΚ κανένας απο αυτούς που γράφονται την ΠΑΕ σε κάποιο μέσο;
-
έχετε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάρουμε φορ μετά τη δήλωση της λίστας; Εμένα δε θα με χαλούσε καθόλου το ενδεχόμενο. Έτσι κι' αλλιώς έχουμε ήδη 3 φορ για Ευρώπη. Για Ελλάδα και πρωτάθλημα μια χαρά ενίσχυση θα είναι ο καινούργιος. Άσε που με έμμεσο (πονηρό θα έλεγα) τρόπο, λύνει και τα χέρια του Λουτσέσκου στο θέμα γκρίνιας για τα κοψίματα της λίστας. Και ο καινούργιος αφού θα έχει χάσει την ημερομηνία δε θα γκρινιάζει που δε θα παίζει Ευρώπη. Μπορούμε να χτυπήσουμε δυνατή περίπτωση από καλό πρωτάθλημα από παίκτες που ξέμειναν και ουσιαστικά έχουν εγκλωβιστεί και θα χρειάζονται μια διέξοδο για να παίξουν....
Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και εν πάση περιπτώσει είναι άλλο το μπορούμε νσ βελτιωθούμε και άλλο να λέμε να είμαστε τυχεροί γιατι εχει κάνει μεταγραφαρες το ποκ. Τέλος πάντων, όπως τα βλέπει ο καθένας.markos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:37Αφού είναι μια χαρά το ρόστερ με Γιακουμάκη και Τσαλοφ γιατί ψάχνουμε και άλλον επιθετικό;Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28 Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Δηλαδή ρόστερ με Καμαρά Μεϊτε Οζντοεφ Μπιάνκο, Μπαμπα Ντελια Ντεσπο Ζιφκο Ιβανούσετς Τάισον Γιακουμάκη Τσαλοφ τι είναι;
Για πέταμα;
Κάτι έχουμε μπερδεψει
-
Και να προσθέσω και ιδιαίτερη απαξίωση στα νέα παιδιά, με δηλώσεις τύπου 2.5 χαφ , 1.5 φορ κλπαEqualizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28 Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Για πέταμα;
Κάτι έχουμε μπερδεψει
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- eorptol1
Ακριβώς όπως τα λες..Nassos έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:40Γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και εν πάση περιπτώσει είναι άλλο το μπορούμε νσ βελτιωθούμε και άλλο να λέμε να είμαστε τυχεροί γιατι εχει κάνει μεταγραφαρες το ποκ. Τέλος πάντων, όπως τα βλέπει ο καθένας.markos4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:37Αφού είναι μια χαρά το ρόστερ με Γιακουμάκη και Τσαλοφ γιατί ψάχνουμε και άλλον επιθετικό;Equalizer έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28 Καλός ο μηδενισμός με τις μεταγραφές αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ΗΔΗ μια χαρά ρόστερ
Γκαλακτικος; Σίγουρα όχι
Αλλά μια χαρά
Για πέταμα;
Κάτι έχουμε μπερδεψει
Εχθρός του καλού το καλύτερο και όπου καλύτερο βάλε το χαντικαπ των 20 βαθμών από τον γαύρο.
- PAOK - 1926-
Εχουμε κανει βελτιωμενη προταση απο οσο γνωριζω για χιλιοστη φοραPaok1926 + male-sykies έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:33 Ξέρω τι έχει πει ο blackzone και σέβομαι αλλά προτείνω τους insiders να ψάχνουν τι παίζει τώρα με Bacabu???
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- sakis_the_fraud
-
- PAOK - 1926-
Σορυ μπρο αλλα εγω δεν γνωριζω κατι για μπρειθγουειτ..γνωριζω για 3 επιλογες και μια απο αυτες ειναι ο μακαμπου..
- These users thanked the author PAOK - 1926- for the post:
- sakis_the_fraud
- Montrealiotis
- Dimitris_L4
Στις αλλες 2 υπαρχει καποιος που ριχνει,τ αεροδρομιο?PAOK - 1926- έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:49 Σορυ μπρο αλλα εγω δεν γνωριζω κατι για μπρειθγουειτ..γνωριζω για 3 επιλογες και μια απο αυτες ειναι ο μακαμπου..
- john4serres